Članek
ZGROŽENA IN BREZ BESED - NE, IMAM MOŽNOST!!!
Objavljeno Jul 08, 2014

Imam možnost, da povem kaj mislim in to delim z Vami:

Veliki večini "velikih ljudi" moja današnja objava NE bo všeč. Pa kaj potem, to sem jaz in imam pravico povedati tisto kar čutim ter kaj vidim, da se dogaja pri nas. Slovenijo imam rada in želim, da to stanje prevozimo po voznem pasu, ne na odstavnem pa vsak zase in v svoji koloni.

Volitve so pred vrati, stranke tekmujejo in prepričujejo ljudi na ulicah, jim delijo balončke, svinčnike in prazne obljube. Tudi sama sem bila na enem pohodu s svojo stranko in po sprehodu skozi tovarno in ob pogledu na delavce v proizvodnji, sem se ustavila in si rekla, kaj hudiča imajo oni od te kampanije? Gledajo nas kako se tam sprehajamo, smejimo, jim stisnemo roko in povemo, da bomo ohranili njihovo delovno mesto. Pa bomo res???

Država je v krizi in finančna luknja je velika. Nastajajo nove stranke, novi obrazi in nove obljube. Veliko denarja se je v tem kratkem času namenilo za promocijo najboljših med nami. Sama sem imela možnost videti koliko denarja gre za takšen šport!! Ja tri dni že ne spim, ker vem kaj bi lahko s tem denarjem naredili v Sloveniji, za koliko bi zmanjšali javni dolg, potegnili državo iz krize in predvsem koliko lačnih ust bi s tem denarjem nahranili. Ah ne, vsi ti več desettisoči evri vsake stranke gredo za lep nasmeh in prazno obljubo. Za koliko časa bomo dobili novo vlado se sprašujem? Eno leto in potem zgodbo ponovimo ter še več denarja zmečemo tja kamor ni treba!!!

Res me ta politična zgodba žalosti in sama v boju z "veliki ljudmi" žal ne bom spremenila ničesar.

Enostavna rešitev bi bila umakniti vse dosedanje akterje s političnega parketa in dati možnost znanju ter stroki. Ves ta denar strankarskih kampanij pa bi namenili za pokrivanje javnega dolga. Ah seveda to ne gre tako, saj smo vendar v Sloveniji, kjer sta doma fovšija in tekmovalnost.

Danes sem slišala, da se oblast in otroške plenice menjajo iz istega razloga!!! Prekleto prav ima gospod, ki mi je to povedal. Dajmo uničit dobra načela in dober program rešitve. Ja to smo mi, NAROD SLOVENSKI.

Torej se borim sama ali z vami? Gremo 13.07.2014 pokazati kaj je prav in kaj narobe.