Članek
Silvestovanje v termah
Objavljeno Dec 12, 2018

Silvestovanje v termah

Silvestovanje v termah se lahko udeležite od 28.12 do 2.1. Tako kot vsako leto imajo tudi letos različne terme, različne programe. V tem zapisu bom pregledal kakšna cenovna vrednost silvestrovanja v termah za pare in družine, ter pregledal ugodnosti, ki jih ob obisku terme nudijo.

Če se tudi vi vsako leto odločate o tem, kam bi se za novo leto odpravili vam predlagam, da se udeležite silvestrovanja v termah. Glede na vaše želje se lahko odločite za različne terme v Sloveniji. Sam bom pregledal ponudbo, ki jih imajo v Thermani. Sam namreč že nekaj let hodim na silvetrovanje.

Cena oziroma znesek Silvestrovanja v termah Laško znaša 133 € za vsako vsebo (noč). V tej ceni mamo vključene naslednje stvari:

- namestitev v dvopostelni sobi standard

- hitro Wi-Fi povezavo, ki je brezplačna in preverjeno deluje po celotnem kompleksu (pohvala)

- dnevni vstop v kompleks z bazeni

- neomejena uporaba savne

kopalni plašč in brizače

- kartica ugodnosti, s katero lahko dobimo dodatne popuste za plačljive storitve

V paketu je še nekaj ostalih malenkosti, ki jih lahko kot posamezniki izkoristimo. Za otroke imajo tako program animacije. Za odrasle pa različne programe sprostitve in rekreacije. Da ne pozabim na hrano, ki je (vsaj zame) zelo pomembna. V termah boste deženi zajtrka in večerje.

Imeli boste tudi brezplačno namestitev otrok do 5. leta in 1 otroka do 10. leta! 15 % popust z Zlato kartico Thermana club in dodatni 10 % first minute popust do 31. 10. 2018 (ob rezervaciji in plačilu)!