Članek
Avtomat za pivo
Objavljeno Oct 05, 2019

Avtomat za pivo vam omogoča pitje točenega piva tudi doma. Pred začetkom letošnjega poletja, smo tudi v Sloveniji prvič lahko kupili avtomat za pivo. V spleti trgovini rundasekunda.si si lahko ogledate različne naprave, ki jih v podjetju ponujajo. Gre za spletno trgovino, ki je v lasti podjetja Laško Union. Za takšen avtomat za pivo boste odšteli od cca. 100 do 500 €. Cene se med seboj razlikujejo glede na model. Na spleti trgovini imajo redno tudi različne akcije, kjer lahko avtomat kupite tudi še za nižjo ceno.


				avtomat za pivo

Avtomat za pivo za svoje delovanje potrebuje električno energijo in pivo, ki ga lahko preprosto vstavimo v avtomat. Kaj je lepšega kakor to, da si lahko točeno pivo privoščite doma na svojem najljubšem kavču ob spremljanju različnih športnih dogodkov.

V manjšo (cenejšo) različico avtomata za pivo boste lahko vstavili 2L sodček s pivom. Na voljo imate seveda različne okuse različnih proizvajalcev, kot je npr. Heineken, Laško, Union, .... Večji avtomat za pivo je namenjen za tiste največje ljubitelje točenega piva in za gostince. Avtomat za pivo Blade si lahko s klikom na začete tega članka ogledate tudi sami. Ta avtomat ima 8L prostornino soda.


				avtomat za pivo Blade

Tako THE SUB, kot BLADE modeli točeno pivo ohladijo na primerno temperaturo - 2°C. V kozarcu bo nato temperatura okoli 3 stopinj celzija. Točeno pivo bo po odprtju ostalo sveže še 15 dni. Vse naprave vam ponujajo ekstra ohlajenost in najboljšo svežino točenega piva. Vse avtomate za pivo so razvili strokovnjaki v podjetju Heineken in krups. Oblikoval pa jih je priznani industrijski oblikovalec Marc Newson.

Vse ostale informacije o avtomatih za pivo si lahko s ogledate na spletni strani Rundasekunda.si