Članek
Regresija
Objavljeno Nov 06, 2019

Regresija se deli na različne veje. V kolikor vas zanima ta tematika, ste zagotovo že slišali za regresijo v prejšnja življenja, regresijo sedanjega življenja in življenje med življenji. V to tematiko bi lahko uvrstili tudi progredijo. V nadaljevanju bom povzel nekaj najpomembnejših točk, ki so opisane na spletni strani regresija-hipnoza.si.

Gre za celostno zdravljenje z razumevanjem in odpravljanjem različnih izvorov za vaše težave. Deluje na vseh energijskih ravneh uma, telesa in duše ter omogoča združevanje in uravnavanje energij. Metoda poleg klasičnih tehnik regresoterapije vključuje tudi telesno terapijo (sproščanje telesnih spominov), zdravljenje notranjega otroka in odstranjevanje ujetih duš. S pomočjo znanega domačega terapevta Damjana Gregoriča boste lahko poizkusili različne oblike regresije. Vsakekor vam predlagamo, da izberete poznanega terapevta za izvajanje te storitve.


				Regresija

Regresija v prejšnja življenja

Regresija v prejšnja življenja namenjena vsem, ki želite razkriti svoje najstarejše spomine. Zagotovo ste se tudi sami že vprašali, kaj ste bili v prejšnjem življenju, kaj se vam je zgodilo, kakšna je bila vaša pot in kaj vse je vplivalo, da ste sedaj na tej točki. S pomočjo regresije v prejšnja življenja se boste s pomočjo terapevta popolnoma sprostili in prešli v alfa stanje, ki je zelo podobno sanjarjenju. To je preprosto in povsem naravno. V Alfa stanju ste pravzaprav večkrat dnevno, tudi takrat ko spite. Za pogled v prejšnja življenja se terapevti odločajo zaradi radovednosti, radovednosti, razumevanja odnosov, duhovne rasti in želje po razrešitvi težav, ki imajo izvor v naši preteklosti.


				Regresija-v-življenje-med-življenji

Regresija sedanjega življenja

Regresija sedanjega življenja se lahko izvaja pri najrazličnejših težavah. Najpogosteje pri strahovih, travmah in bolečinah, pri katerih ne poznamo izvora, pri negativnih stanjih - anksioznosti, paniki in stresu. Regresija sedanjega življenja nam lahko pomaga tudi pri iskanju življenjske poti in pri težavah z odnosi.

Primer: če imate stran pred višino, je ta izvor najverjetneje iz vašega otroštva. Obstaja velika možnost, da ste kot mali doživeli napad panike zaradi strahu pred globino. Vsak človek ima veliko spomina, ki ga je zavestno že pozabil. V naši podzavesti pa so lahko določeni dogodki še vedno tesno povezani z našimi strahovi v sedanjosti. Z vsakim strahom, fobijo ali travmo so povezana tudi čustva ( npr. tesnoba in panika, jeza, krivda, nemoč...), le-ta nas lahko zelo izčrpavajo. Čustva obtičijo v času, zamrznjena, kot skrit spomin.

Regresija sedanjega življenja poteka od 1 do 3 seans. Odvisno od vaše težave.

Življenje med življenji

Že iz samega naslova lahko izvemo, da gre pri tej tematiki za spoznavanje različnih življenj. Regresija življenje med življenji vam bo omogočila, da se boste spovnili vaših "vmesnih življenj". Gre za umesni čas, takrat ko nismo uteleženi. Spoznate lahko svoj življenski namen, okoliščine svojega prejšnjega življenja, ... Življenje med življenji bi lahko opisali kot izkušnjo lastne nesmrtnosti, ki vas bo obogatela in va omogočila širok pogled na vaše življenje.

Glavni namen regresije življenja med življenji je ikušnja neverjetnega miru, ljubezni in radosti vašega duha. Zmožni boste doumetja, da vaš duh nikoli ne umre. Prav tako boste lažje razumeli vaš položaj v vesolju.

Nekatere koristi, ki jih prinaša regresija življenja med življenji:

  • Razumevanje vašega večnega jaza, vašega namena v tem življenju, vaše usode, kot duše
  • Večje razumevanje izbire različnih izzivov, ki jih trenutno izkušate in njihovega pomena in namena, z vidika vaše duše
  • Prepoznavanje vaše povezave z različnimi ljudmi, ki igrajo pomembno vlogo v vašem trenutnem življenju
  • Razumevanje tega, zakaj ste izbrali določeno družino in telo in kako vam služijo pri doseganju vašega trenutnega namena
  • Ponovno srečanje z vašo skupino duš, ki se pogosto rekarnira skupaj z vami in vam pomaga pri doseganju vaših ciljev
  • Sprejemanje svete vednosti s strani vašega duhovnega vodnika in sveta višjih bitij
  • oznavanje širše slike vas kot duše