Članek
Vizitke
Objavljeno Jan 14, 2021

Vizitke vam lahko naredijo v različnih podjetjih po celotni Sloveniji. Eno izmed njih je tudi Grafika Gracer, ki se nahaja v Celju. V nadaljevanju tokratnega članka vam bomo predstavili še več informacij o tej tematiki. V kolikor bi želeli izvedeti več o tem, vas vabimo, da nadaljujete z branjem članka.


				tisk vizitk

Kaj vizitka mora vsebovati?

Ali veste, kaj vse vsebujejo vizitke? Gre za majhne kartončke, na katerih je napisano ime in naslov lastnika. Na nekaterih pa se nahaja še več ostalih podatkov. Vizitke predstavljajo del vaše celostne podobe oziroma podobe vašega podjetja. To pa je tudi eden izmed ključnih razlogov, da je lahko omenjeni kartonček oblikovan čim bolj lepo in tako zagotovo izstopa od ostalih. V kolikor bo tudi vaša vizitka izstopala v pozitivnem smislu, bo to zelo dobro za vas. S tem vam bo ta majhen kartonček najverjetneje bistveno olajšal pot do številnih in kakovostnih poslovnih sodelovanj. Najverjetneje dobro veste, da se vizitke izmenjujejo na sestankih ali katerih koli drugih srečanjih.

Kdaj je pravi čas za izmenjavo vizitk

Do izmenjave pa pogosto pride tudi kar na prvem srečanju. Ravno iz tega razloga je še toliko bolj pomembno, da tako vi kot tudi vaš kartonček poda dober oziroma odličen prvi vtis. Velja namreč, da si ljudje oblikujemo prvi vtis zelo hitro, in sicer v času od 30 sekund do 3 minut po tistem, ko se prvič srečamo z neko določeno in nepoznano osebo. Dostikrat se tudi zgodi, da je ta prvi vtis napačen. Pri opazovanju smo namreč lahko nenatančni in površni. Kljub vsemu pa ima prvi vtis izredno pomemben vpliv na nadaljnjo pot do cilja.

Izdelava in tisk vizitk v Grafiki Gracer

Kot smo že omenili, vam lahko kvalitetno tiskanje opravijo v podjetju oziroma tiskarni Grafika Gracer. Pri opravljanju svojih storitev so izredno hitri in prilagodljivi. To pomeni, da upoštevajo želje in zahteve svojih strank. S tiskarsko dejavnostjo se ukvarjajo že vse od leta 1976 (takrat so tudi ustanovili to podjetje). V vsem tem času so si nabrali veliko izkušenj in pridobili ogromno znanja. Poleg tiskarstva vam ponujajo še nekatere druge storitve kot so: grafična priprava, grafično oblikovanje, fotografija, skeniranje in tudi nekatere druge. Ali ste vedeli, da so svojo temeljno dejavnost dopolnili še z založništvom in izdelavo elektronskih oziroma e-knjig? Ukvarjajo pa se še s prodajo poslovnih daril, koledarjev, rokovnikov idr. Pri delu uporabljajo le okolju prijazne materiale, saj želijo s tem zmanjšati onesnaževanje okolja. Pred leti so svoj denar investirali v izgradnjo svoje lastne sončne elektrarne, kar je odlično! Uporabljajo pa le najbolj ekološki papir in karton, ki ima zagotovljene ustrezne certifikate. 

Digitalni tisk in Off set tisk

Naj še omenimo, da vam v Grafiki Gracer lahko karkoli natisnejo s pomočjo sodobnih in pa tehnološko dovršenih strojev. V njihovih prostorih boste našli stroje, ki ponujajo digitalni tisk in offset tisk. Za vas pa so pripravili še to možnost, da lahko izbirate med različnimi vrstami oziroma gramaturami papirja. Če želite, vam lahko omenjene kartončke obdelajo točno po vaših merilih in zahtevah.


				off set tisk

Pred začetkom tiskanja omenjenih kartončkov morate podjetju posredovati želeno grafično podobo. Zaželeno je, da so na njem zapisani osebni podatki, ki pa jih posredujte na znani elektronski naslov: info@grafika-gracer.si. Zaposleni bodo v najkrajšem možnem času vaš dokument pregledali in vam poslali povratno informacijo. V kolikor boste želeli, vam bodo dodatno svetovali o ključnih elementih, ki jih morajo vsebovati vizitke. Od potrditve naročila pa do njegovega prevzema v podjetju Grafika Gracer običajno preteče le 24 ur. To pa seveda pomeni, da so pri delu precej hitri, a tudi izredno kakovostno opravijo vse storitve! Zakaj pa ne bi imeli v enem samem dnevu urejeno čisto vse za tisk omenjenega kartončka?!

Ne čakajte in si svojo najbolj zanimivo vizitko naročite čim prej. Zagotavljamo vam, da boste zadovoljni in tudi navdušeni nad končnim izgledom tega kartončka!