Članek
Radenska
Objavljeno Jan 18, 2021

Radenska je naravna mineralna voda, ki so ji dodali lastni ogljikov dioksid. Poleg tega pa je Radenska tudi ime za podjetje, ki že približno 84 let s ponosom »nosi« logotip treh src. To ime živi že 151 let, kar je izredno pozitivno! V nadaljevanju tokratnega članka vam bomo predstavili še več informacij o tej tematiki, zato vas prijazno vabimo, da nadaljujete z branjem.


				Radenska

Radenska je ime svetovno poznane blagovne znamke, ki se ves čas prilagaja in odziva na spremembe in trende. Kot zanimivost naj dodamo še to, da je omenjena znamka leta 2015 postala del Skupine Kofola. To je češko-slovaška družba, ki pa jo uvrščamo v sam vrh vodilnih proizvajalcev gaziranih pijač v srednjem delu Evrope. Pa naj vam predstavimo še vizijo podjetja. Gre za to, da neoporečna naravna bogastva spreminjajo v tržno izredno zanimive proizvode, ki so vrhunske kakovosti. Pri tem pa so pozorni na to, da odgovorno skrbijo za naravno in družbeno okolje, v katerem tudi delujejo.

Spletni nakup Radenske v spletni trgovini rundasekunda.si

V spletni strani Rundasekunda.si lahko opravite nakup omenjene gazirane vode. Slednjo uvrščamo med najbolj  prodajane vode v Sloveniji. V velikih, širokih globinah, ki se nahajajo daleč stran od vsakdanjih virov onesnaževanja in v prav posebnih, specifičnih geoloških pogojih že več stoletij nastaja čist dar narave. Govorimo seveda o naravni mineralni vodi, ki jo ves čas omenjeno v današnjem članku.

Znana je po svojih odlikah, med katerimi sta: bogata vsebnost in vrhunska kombinacija raztopljenih mineralnih snovi. Poleg tega so njena glavna pozitivna lastnost tudi naravni mehurčki ogljikovega dioksida. Za Radensko Classic 12x0,5L boste odšteli samo 6,99 evrov. Na dom pa vam jo bodo pripeljali v roku enega pa do treh dni. 

V kolikor pa niste ravno navdušeni nad prijetnimi, bogatimi mehurčki, pa vam svetujemo, da kupite naravno mineralno vodo Radenska, ki je le blago gazirana. Tudi ta vsebuje precej veliko mineralnih snovi in je primerna za vse tiste, ki jih morda moti sicer zelo osvežujoče šumenje mehurčkov. Naj še omenimo, da je ta voda zaradi harmoničnega ravnovesja raztopljenih mineralnih snovi in nekoliko nižje vsebnosti CO2 naravnost odlična za odžejanje po opravljeni športni aktivnosti. Priporočamo vam, da jo uživate tudi med športno aktivnostjo oziroma med vadbo in ne le po njej! Radenska je res zakon, zato se z njo odžejajte tudi vi! Ne bo vam žal. 

Ostali izdelki

 

Predlagamo vam tudi, da si ogledate ostalo ponudbo, ki so jo za vas pripravili v spletni trgovini Rundasekunda.si. Zadnja leta so pravi prodajni hit ravno točilne naprave za pivo, ki so izredno praktične in obenem enostavne za uporabo.

Točilne naprave za pivo

Naj vam predstavimo THE SUB Rouge Edition, ki za svoje delovanje potrebuje elektriko in poln sodček s pivom. Gre za napravo, ki je enakovredna po širini, dolžini in višini ter tudi po zmogljivosti. Pohvali se lahko z enako hladilno in tudi točilno tehnologijo, kot tudi vsi ostali bratje iz družine THE SUB. Vanj se skladajo vsi TROP sodčki, ki jih lahko kupite v spletni trgovini. Navdušite svoje goste in jim postrezite najbolj okusno pivo kar iz udobja vaše kuhinje! Predlagamo vam, da spoznate THE SUB inovativno točilno napravo!

Ali ste vedeli, da slednja zagotavlja super ekstra ohlajenost in najboljšo možno svežino točenega piva? Ja, prav ste prebrali. Ta naprava je tako profesionalno razvita, vendar hkrati tako zelo poenostavljena, da jo lahko uporablja prav vsak. Glavni pogoj pa je le ta, da obožujete pivo! Za še boljšo pivsko izkušnjo pa so izredno priročni kozarci za pivo, ki vas bodo zagotovo očarali! Pozivamo vas, da izberete svoje najljubše izdelke, pijačo, pripomočke za pivo in še danes oddate naročilo v omenjeni spletni trgovini. V kolikor bo vaš nakup znašal več kot 100 evrov, vam bodo paket dostavili brezplačno do doma.