Članek
Radler
Objavljeno Jan 18, 2021

Radler lahko naročite v alkoholni ali brezalkoholni različici. To je namreč mešana pijača (brezalkoholnega) piva in še osvežilne pijače s sadnimi sokovi. Radler lahko naročite v več različnih okusih. Med njimi so: grenivka, kumara in bezeg. V nadaljevanju tokratnega članka vam bomo predstavili Radler z okusom grenivke. Gre za pijačo, ki ima prijetno sladek in obenem grenek okus.

Lahko bi rekli, da ta edinstvena pijača poskrbi za popolno dvojno osvežitev.  Tudi okus bezga je naravnost odličen. Pivo in bezgov sok z dodatki prinašajo prijetno harmonično grenčico. Za eksplozijo okusov pa poskrbijo naravni sokovi limone, limete in pomaranče. Pri tem pa ne smemo pozabiti niti na izvlečke bezgovih cvetov!

Sestavine Radlerja

Naj vam predstavimo še ostale sestavine, ki so: ogljikov dioksid, zgoščeni sokovi limet in acerole,, izvleček bezgovih cvetov, naravne arome, svetlo brezalkoholno pivo 50% (vodaječmenov slad, ječmen, hmeljni ekstrakt) in še osvežilna pijača 50% (voda, sladkor, zgoščeni sokovi limon in pomaranč (sadni delež 3,8 % v Radlerju)). Kot smo že omenili ta pijača ne vsebuje alkohola, vendar pa vsebuje 4,5 % sadni delež!

Ugoden nakup preko spleta

Predlagamo vam, da se še danes odločite za nakup te okusne pijače. Določeno število enot lahko naročite v spletni trgovini Rundasekunda.si. V kolikor bo v vaši nakupovalni košarici veliko izdelkov in bo cena vašega nakupa znašala več kot 100 evrov, vam bodo paket dostavili brezplačno do doma v roku od enega pa do treh dni. V primeru, da bo cena nakupa nižja od 100 evrov, pa boste za poštnino odšteli 2,99 evrov.

Ne čakajte in v omenjeno spletno trgovino pokukajte še danes. Tam so za vas pripravili zelo veliko ponudbo alkoholnih in brezalkoholnih pijač. Poleg tega pa boste zasledili še točilne aparate za pivo, kozarce oziroma krigle in podstavke za pivo. Privoščite sebi in svojim najbližjim le najboljše, kar pa lahko kupite kar na spletu!