Članek
Avtoličarstvo Ljubljana
Objavljeno Aug 02, 2021

Avtoličarstvo Ljubljana – ne veste na koga se obrniti?  Pri Avtotehni VIS poskrbijo za vaše vozilo! Poleg servisnih opravil, opravljajo tudi kleparsko ličarska popravila na vozilih vseh znamk. Odpravijo vse nastale poškodbe na vašem vozilu z uporabo najsodobnejše opreme. Zamenjajo vam tudi poškodovana avtostekla. 

Car image

Avtoličarska dela zajemajo ocenitev vrste in obsega poškodb, napak in nastalih okvar na vašem vozilu. Na podlagi ocenitve se pripravi predlog za odpravo nastalih poškodb, napak ali okvar. Poskrbijo tudi za popravilo ali zamenjavo sestavnih delov, sklopov in sistemov v vašem avtomobilu. Zajema tudi pripravo in nanos barve na vaše poškodovano vozilo. Avtoličarska dela med drugim zajemajo vzdrževanje, popravilo in izdelavo notranjih barvanih oziroma lakiranih površin. Ponuja tudi vzdrževanje in poliranje zunanjih površin po potrebi, po želji pa v sklopu avtoličarskih del nalepijo tudi okrasne napise, dekoracije ali izdelajo poslikavo vozil, zaščitijo obdelane površine pred poškodbami s primernimi premazi. Vaš najljubši avtoličarski salon za vas z veseljem naroči vse potrebne rezervne dele.

Kakovostne avtoličarske storitve v Avtotehni VIS

Ali iščete avtoličarstvo v Ljubljani? Avtotehna Vis je priljubljen ponudnik kakovostnih avtoličarskih del po ugodnih cenah. Avtotehna VIS je pooblaščeni serviser vozil Opel, Chevrolet, Peugeot in Citroen. Za vas pa opravi prav vsako želeno delo, med drugim ponujajo prodajo novih vozil znamk Opel, Peugeot, Citroen in prodajo rabljenih vozil več znamk. Za vas so na voljo tudi kakovostne avtoličarske storitve in menjava stekel, vulkanizerske storitve, prodaja in hramba vaših pnevmatik, prodaja nadomestnih delov in dodatne opreme. Pri njih lahko uredite tudi registracijo in zavarovanje vozila, cenitev in prijavo škode, cenitev rabljenih vozil, menjavo staro za novo, najem vozila in celo izposojo strešnega kovčka.

Kleparsko ličarska popravila

Avtotehna Vis si želi ustvariti krog zadovoljnih strank. To dosegajo z osredotočanjem na inovacije in kakovost dela. Do danes so zrastli v eno najljubših avtoličarskih delavnic v Ljubljani po mnenju zadovoljnih strank. Tako iskanje avtoličarstva v Ljubljani ne bo nikoli več problem!