Članek
Alphawave
Objavljeno Aug 24, 2021

Alphawave se imenuje znana DJ akademija v Mariboru. Pri njih ponujajo študijski program (glasbeno produkcijo) in obšolski program (DJ šolo). V kolikor želite izvedeti o Alphawave akademiji še več, vas prijazno vabimo, da nadaljujete z branjem. 

Naj poudarimo, da na omenjeni akademiji ponujajo izobraževanje in svetovanje na področju glasbe in novih tehnologij. Zato boste pri njih svoje mesto našli vsi tisti, ki ste željni znanja s področja novih tehnologij in seveda glasbe. Poleg tega boste pri njih pridobili nekaj ključnih kompetenc, ki so povezane z uspešnim delom v sodobni glasbeni industriji. Pri njih je zaposlenih kar nekaj svetovno poznanih in izkušenih DJ-ev, ki pa so specializirani tudi za seminarje, tečaje in delavnice glasbene produkcije, managementa in kreativnosti vrtenja glasbe. 

Akademija Alphawave - Spremeni strast v kariero

V okviru programa glasbena produkcija prepoznavni in vrhunski mentorji z več desetletji izkušenj v glasbeni industriji predajajo dragoceno in obširno tehnično znanje. Poleg tega pa inovativen izobraževalni model še dodatno spodbudi  domišljijo in ustvarjalnost, ki je v svetu glasbe izredno pomembna. 

Vaše otroke lahko vpišete tudi v obšolski program oziroma v DJ šolo. Tam bodo svoje DJ znanje razvili na višji nivo oziroma osvojili nekaj najbolj pomembnih temeljev. Za vsako stopnjo pridobljenega oziroma usvojenega znanja na omenjeni akademiji Alphawave ponujajo načine nadgradnje. Tako je mogoče izbirati med osnovnimi in naprednejšimi izobraževalnimi moduli ter individualnim ali pa skupinskim delom. To je res odlično, kajne? 

Akademija Alphawave - Spremeni strast v kariero

Če bi radi izvedeli več informacij o prijavi ali vpisu, trajanju, ceni programa idr., vam svetujemo, da kliknete na zgornji odebeljeni napis Že v naslednjem trenutku se boste znašli na spletni strani omenjene akademije, kjer boste zagotovo prebrali še kakšno novo in koristno informacijo. Poleg tega vam predlagamo, da si preberete tudi opise vseh mentorjev in ostalih zaposlenih z akademije, ki svoje delo opravljajo vrhunsko oziroma več kot odlično.