Članek
Šamponi proti izpadanju las
Objavljeno Oct 01, 2021

Šamponi proti izpadanju las predstavljajo odlično rešitev za vse tiste, ki želijo preprečiti izpadanje las. Če se tudi vi soočate s podobnimi težavami, potem vam svetujemo, da nadaljujete z branjem tokratnega članka. V nadaljevanju vam bomo namreč predstavili več informacij in podatkov o tematiki – Šamponi proti izpadanju las. V kolikor želite izvedeti več o tem, vas prijazno vabimo, da nadaljujete z branjem.

Šamponi proti izpadanju las - 100% naravni in ekološki- Etnobotanika

Zagotovo veste, da izpadanje las predstavlja velik problem velikemu številu ljudi. Z njim se soočajo le starejši, ampak tudi mlajši moški ter kar vsaka deseta ženska. Poleg tega je znano, da plešavost doleti 35 % vseh moških že do 30. leta njihove starosti. Najbolj zaskrbljujoč podatek pa je ta, da tendenca z vsakim letom še bolj narašča. Pri večini moških se namreč zgodi, da se zmanjšuje aktivnost njihovih lasnih korenin, zato pa lasje najprej postanejo tanjši, nato izpadejo in kasneje ne rastejo nikdar več. To je še posebej moteče pri mladih moških, ki imajo željo, da bi bili njihovi lasje bujni. Precej podoben primer pa se pojavi tudi pri ženskah, ki imajo policistične jajčnike. Gre za neprijeten pojav – motnjo delovanja ščitnice in pa pričetek menopavze. Poleg vseh naštetih razlogov pa na izpadanje las vplivajo še: (najbolj pogosto) stres, stranski učinki nekaterih zdravil, pomanjkanje vitaminov in mineralov v vašem telesu, hitra izguba telesne teže, ostale hormonske motnje in drugo.

V 6-IH TEDNIH DO NOVIH LAS ! - Etnobotanika

Do kdaj je izpdanje las "normalen pojav"

Na tem mestu naj vas potolažimo, da je izpadanje las popolnoma normalen pojav. Slednji je »normalen« do takrat, dokler vam v enem dnevu ne izpade več kot približno 150 las. To je namreč že precej velik šop, za katerega mora obstajati dober razlog. Vedite, da so lasje kot naši organi in se konstantno obnavljajo. Na tem mestu naj kot zanimivost omenimo še to, da Anabel Kingsley (vodilna trikologinja na Kliniki Philip Kongsley v Londonu) pravi, da vsaka tretja oseba vsaj enkrat v svojem življenju opazi izredno močno izpadanje in tudi izgubo volumna. Za to, da bi izpadanje las preprečili, pa je nujno potrebno poznavanje ozadja tega neprijetnega problema.

Izpadanje las - Zakaj moji lasje izpadajo? - Etnobotanika

Naravni in ekološki šamponi proti izpadanju las

Najbolj priporočljivi so šamponi proti izpadanju las, ki so kot nepogrešljiv rešitelj tega nezaželenega problema. Sedaj pa vam predstavljamo komplet proti izpadanju in sivenju las. Slednjega lahko naročite v spletni trgovini Etnobotanika. To je rastlinska obloga proti izpadanju in sivenju las, ki je povsem naravna, učinkovita in odlična ajurvedska rešitev. Njene učinkovine predstavljajo hitre in optimalne spremembe. Kombinacija ekološkega prahu  Amle, ekološkega prahu hibiskusa in ekološkega hidrolata rožmarina deluje naravnost edinstveno in sinergično! Zelo pomembno je,  da deluje proti vsem vzrokom izpadanja in prezgodnjega sivenja las. Obloga z omenjenimi sestavinami ne bo spremenila vaše barve las. Dobro je vedeti, da ženska potrebuje 20 gramov ekološke Amle v prahu, 20 gramov ekološkega hibiskusa v prahu in še 100 mililitrov rožmarinovega hidrolata. Tako lahko zapišemo, da 1 komplet zadostuje za 5 tretmajev, med tem ko pri moškemu 1 komplet zadostuje za kar 10 tretmajev. 

Komplet proti izpadanju las - Amla + Hibiskus + Rožmarin - Etnobotanika

Uporaba šampona proti izpadanju las

Če bi želeli izvedeti, kako se pravilno nanašajo šamponi proti izpadanju las, potem vam svetujemo, da kliknete na zgornji odebeljeni napis.  Na enem mestu boste izvedeli namreč tudi postopek priprave, potrebne pripomočke in nanos zmesi na vaše lasišče. Šamponi proti izpadanju las oziroma pripravljeno zmes je potrebno nanašati po prečah, ki jih naredite na razdalji približno 2 centimetra. Po končanem nanosu pa morate oblogo z rahlimi gibi enakomerno porazdeliti, vmasirati po celotnem lasišču. Glavo nato ovijte s prozorno folijo za živila in pustite delovati približno 1 uro. Po pretečenem času pa morate lasišče sprati in ga tudi posušiti. Ta postopek morate ponavljati enkrat na teden, in sicer 6 tednov zapored. Zagotovo boste opazili velike spremembe izredno hitro in ne bo vam žal!

Etnobotanika - Zakaj bi čakali da je prepozno? Dokler so... | Facebook