Članek
MaxAirshop
Objavljeno Dec 23, 2021

MaxAirshop je znana trgovina, ki vam jo bomo na kratko predstavili v nadaljevanju. Osredotočili se bomo na njihovo široko ponudbo, ki je za vas pripravljena skozi celo leto. V kolikor želite izvedeti več o omenjeni trgovini, vas prijazno vabimo, da nadaljujete z branjem današnjega članka.

MaxAirsoft

Airsoft oprema za začetnike in profesionalce

Obveščamo vas, da je MaxAirshop trgovina, kjer lahko najdete vse za začetnike in tufi profesionalne igralce oziroma navdušence airsofta ter drugih športov. Ponujajo namreč električne, ostrostrelske, vzmetne, GBB in tudi zbirateljske puške. Airsoft pištole so razdeljene v 4 kategorije, in sicer: plinske, električne, vzmetne in revolverje.

HK G36C Airsoft Vzmetna Puška, Umarex - Vzmetne Puške - MaxAirsoft

Za nekoliko bolj zapletene taktične naloge pa so v njihovi ponudbi mitraljezi, šibrenice, bombomete in airsoft puške. Poleg tega pa lahko omenimo, da je v tej trgovini  na voljo za airsoft še velika izbira dodatkov za airsoft replike. Najdete lahko: nabojnike, optiko, luči in laserje, dušilce zvoka, granate, nogice, sprednje ročke in še kaj drugega. Za nadgradnjo ali popravila pušk in pištol so v njihovi ponudbi notranji ter zunanji deli, merki, montaže in drugi deli.

Spletna trgovina MaxAirshop

Trgovina MaxAirshop se nahaja v pritličju  stadiona Z’dežele, poleg dvorane Zlatorog in otroškega igrišča. Našli jih boste na naslovu: Opekarniška 15d, v Celju. Njihova vrata do odprta vsak dan v tednu, med 9. in 17. uro. Za morebitna vprašanja pa so dosegljivi preko telefona: (+386) 059 01 3075. 

VSR-10 (MB03A) Airsoft Ostrostrelna Puška, Well - Ostrostrelne Puške -  MaxAirsoft

Na tem mestu naj še omenimo, da se podjetje ukvarja s prodajo orožja, opreme in airsofta že vse od leta 2005. Vsi zaposleni so bili nekoč resni airsoft igralci, sedaj pa so nekateri ostali le še navdušenci nad strelnim orožjem. Če tudi vi potrebujete opremo ta igranje airsofta, vam bodo z veseljem pomagali pri izbiri replike, orožja in opreme glede na vašo raven znanja. Z njihovo pomočjo pa boste zagotovo izbrali še primerna zaščitna oblačila (masko, očala idr.).