Članek
Maxairshop
Objavljeno Jan 21, 2022

Maxairshop je spletna trgovina, kjer se s prodajo orožja, opreme in airsofta ukvarjajo že vse od leta 2005. Vsi zaposleni iz ekipe so bili nekdaj resni airsoft igralci, sedaj pa so po večini ostali le še navdušenci nad strelnim orožjem. Glede na njihove izkušnje, ki so si jih pridobili tekom njihovega airsoft igranja, vam bodo znali strokovno svetovati in pomagati pri izbiri opreme in orožja v spletni trgovini Maxairshop. Z njimi lahko stopite v kontakt preko telefonske številke, ki je zapisana na njihovi spletni strani oziroma v spletni trgovini.

Puška AEG AK47 Cyma (CM.028)

Električne, ostrostrelske, vzmetne, GBB ter tudi zbirateljske puške

Naj poudarimo, da je MaxAirshop trgovina, kjer za začetnike in profesionalne igralce ponujajo električne, ostrostrelske, vzmetne, GBB ter tudi zbirateljske puške. Poleg tega prodajajo tudi pištole, ki so razdeljene v 4 kategorije. Pri njih torej lahko najdete pištole: plinske, električne, vzmetne in še revolverje. Za bolj zapletene taktične naloge pa imajo v ponudbi mitraljeze, šibrenice in bombomete. Vsekakor imajo skozi celo leto na voljo še veliko izbiro dodatkov za airsoft replike. Pri njih tako lahko najdete: nabojnike, optiko, luči in laserje, dušilce zvoka, granate, nogice, sprednje ročke in še kaj. Za nadgradnjo in popravila pušk in pištol so v ponudbi notranji in zunanji deli, montaže, merki in še ostali deli. 

Puška Vzmet K98 ZF41 Wood SW

Poleg replik imate na voljo tudi pravo strelno orožje

Dobro je vedeti, da v omenjeni trgovini ne prodajajo samo replik, ampak lahko pri njih kupite tudi pravo strelno orožje, zračno orožje in še plašilne pištole. V njihovi ponudbi pa boste kaj zase našli tudi ljubitelji lokostrelstva. Prodajajo namreč različne loke in še frače, elektrošoker-je, solzivce ter strelne daljnoglede in red dot merke. Ker je pri uporabi orožja pomembna tudi primerna zaščita, le-to lahko najdete pri njih. Na voljo so zaščitna oblačila, zaščitna oprema, toki, taktična oprema in drugo. Tudi noži, orodja za preživetja v divjini, hrana, svetilke in pijača so na voljo za airsoft navdušence!