Članek
Veterinarska ambulanta Zamba
Objavljeno Jan 21, 2022

Veterinarska ambulanta Zamba se nahaja v Celju, in sicer na naslovu: Kukovičeva ulica 3. Pri njih so zaposleni najboljši veterinarji daleč naokoli. Celotna ekipa podjetja je strokovna, delovna in izredno inovativna, ukvarjajo pa se z operativno klinično veterino. Gre za srčne ljudi, ki si želijo, da bi vaši hišni ljubljenčki ter ostale živali dočakale čim daljšo življenjsko dobo.

Veterinarske Storitve | Zamba Veterina | Celje | Sterilizacija | Kastracija

Njihova glavna naloga je ta, da po svojih najboljših močeh poskrbijo za zdravje ter veselje kosmatincev in ostalih živali. Naj poudarimo, da se veterinarji, ki so zaposleni v veterinarska ambulanta Zamba, redno izobražujejo ter tudi sodelujejo z različnimi univerzami po celem svetu. Na ta način namreč ves čas dopolnjujejo in nadgrajujejo svoje znanje ter pridobivajo dodatne izkušnje. Ali veste, da v svoje delo vključujejo tudi najnovejše in perspektivne metode diagnostike in zdravljenja? Obenem pa iz dneva v dan stremijo k temu, da ponudijo le najbolj kvalitetne in sodobne veterinarske storitve. Slednje so na voljo po dostopnih cenah in omogočajo boljše zdravje številnim živalim.

Zamba veterina - Home | Facebook

Veterinarske storitve, ki vam jih ponujajo v Zambi

Kot smo že omenili, veterinarska ambulanta Zamba ponuja številne veterinarske storitve. Če imate doma eksotično žival, ki ima določene težave, vam svetujemo, da jo odpeljete na pregled v Zambo. Veterinarji namreč lahko opravijo klinični pregled, ponujajo pa tudi zdravljenje, preventivno cepljenje, kirurgijo (sterilizacijo, kastracijo, poškodbe, odstranjevanje tumorjev in še veliko več). Za večino živali ponujajo tudi zobozdravstvene posege in diagnostiko (pregled iztrebkov, urina, rentgen, ultrazvok in pregled krvi). Ukvarjajo se seveda tudi z zdravljenjem rejnih živali, ki jim lahko opravijo diagnostiko, reprodukcijo, preventivno cepljenje in drugo.

Če pa morda želite preventivno cepiti malo žival, jo lahko kadarkoli odpeljete v veterinarsko ambulanto Celje. Njihove storitve so cenovno dostopne vsem in so konkurenčne ostalim veterinarskim ambulantam. Za še več informacij pa kliknite na zgornji odebeljeni napis. Že v naslednjem trenutku boste na njihovi spletni strani.