Članek
Največja izbira rabljenih vozil v Ljubljani
Objavljeno Jul 20, 2022

Največja izbira rabljenih vozil v Ljubljani je vsekakor v avtohiši Avtotehna VIS. V njihovi ponudbi so številna rabljena prevozna sredstva različnih znamk. V njihovi ponudbi so tudi rabljena in nova gospodarska vozila. Najprej moramo poudariti, da so vsa rabljena prevozna sredstva v Ljubljani skrbno in natančno pregledana ter servisirana. To pa pomeni, da so tehnično brezhibna in 100 % varna. Ali veste, da v Avtotehni VIS ponujajo tudi 60 mesečno jamstvo na omenjena vozila?

Car image

Obveščamo pa vas še, da vam vaše staro vozilo lahko kadarkoli tudi brezplačno ocenijo in ga lahko zamenjate za novo ali katero koli drugo rabljeno prevozno sredstvo. Največja izbira rabljenih vozil v Ljubljani je torej edinstvena priložnost, da tudi vi poiščete najbolj optimalno prevozno sredstvo za vaše potrebe. V omenjenem podjetju vam ponujajo izredno ugodne nakupne pogoje in različne načine financiranja. Ste vedeli, da ob nakupu rabljenega prevoznega sredstva prejmete še številne ugodnosti pri zavarovanju izbranega avtomobila? Obenem pa vam nudijo takojšnje plačilo za odkup rabljenega avtomobila. Ne samo, da je v Avtotehni VIS največja izbira rabljenih vozil v Ljubljani, pri njih namreč ponujajo tudi najboljše možnosti za financiranje jeklenega konjička.

Car image

Ekskluzivni paket Big Deal za rabljena vozila

Sporočamo vam, da so pred kratkim v omenjenem podjetju predstavili še  prav posebno novost, ki je zelo praktična ter funkcionalna. Za vse tiste, ki se boste odločili za nakup rabljenega jeklenega konjička pri njih, so pripravili ekskluzivni paket Big Deal, v sklopu katerega prejmete 5-letno jamstvo in kar 3 brezplačne servisne preglede. Vedite, da je kvalitetna servisna storitev zelo pomembna in odločilna za vašo varnost ter ohranjanje vrednosti vašega vozila. Njihovi strokovnjaki se redno usposabljajo in uporabljajo najmodernejša specializirana orodja in tehnologijo. S servisnimi pregledi pa lahko zagotovijo, da je vaše vozilo pregledano skladno s standardi proizvajalca, obenem pa poskrbite tudi za podaljšanje jamstva do največ pet let. Ob nakupu rabljenega jeklenega konjička v Avtotehni Vis vam v zahvalo za vaše zaupanje podarijo prve 3 servisne preglede. Vanje so vključeni še stroški rednega servisa. Opozarjamo vas, da nadomestni deli niso vključeni v ceno. Če želite izvedeti več o omenjeni ponudbi, vam predlagamo, da se pozanimate o tem pri prodajnih svetovalcih v centrih z rabljenimi jeklenimi konjički. Strokovnjaki vam bodo z veseljem priskočili na pomoč in vam odgovorili na vsa vprašanja.

Car image

Največja izbira rabljenih vozil v Ljubljani, Kranju in Škofji Loki

Sporočamo vam, da si celotno ponudbo rabljenih avtomobilov lahko ogledate vsak dan v tednu, in sicer v centrih z rabljenimi jeklenimi konjički Avtotehne Vis – v Kranju, Škofji Loki in tudi v Ljubljani. Največja izbira rabljenih vozil v Ljubljani ima za vas pripravljeno ponudbo številnih enoprostorcev, limuzin, karavanov, terencev, kombijev in še drugih vozil. Pred nakupom avtomobila vam toplo priporočamo, da dobro premislite o tem, koliko finančnih sredstev imate na voljo. Če nimate privarčevanih veliko finančnih sredstev, vam predlagamo, da se pri nakupu odločite za način plačila preko lizinga. Poleg tega pa se lahko poslužite tudi izredno priljubljenega klasičnega kredita, kjer s podpisom pogodbe postanete takojšnji lastnik avtomobila. Pred nakupom vozila vam svetujemo, da se osredotočite še na naslednje elemente in dobro razmislite o tem: kako velik prtljažnik potrebujete oziroma si želite imeti, želite ročni ali avtomatski menjalnik, dizelski ali bencinski pogon, katero znamko oziroma model avtomobila si želite, kakšna naj bo notranja oprema in drugo. 

Car image

Predlagamo vam, da se o nakupu jeklenega konjička pogovorite tudi s prodajnimi svetovalci, ki vam bodo najbolje svetovali in vas usmerili. Svetujemo vam, da se odločite tudi za testno vožnjo, kjer boste določeno vozilo še bolje spoznali. Nič več ne čakajte in še si še danes oglejte največjo izbiro rabljenih vozil v Ljubljani. Prepričani smo, da boste med vozili tudi vi našli takšnega, ki si ga že dolgo želite. Za ogled ponudbe kliknite na odebeljeni napis - največja izbira rabljenih vozil v Ljubljani.