Članek
Avtokleparske storitve v Celju
Objavljeno Sep 28, 2022

Avtokleparske storitve v Celju opravljajo avtoličarji in avtokleparji v Avtotehniki Celje. Ponujajo vam najbolj kvalitetno opravljene storitve daleč naokoli! V nadaljevanju tokratnega članka vam bomo še bolj natančno predstavili avtokleparske storitve v Celju. Prijazno vas vabimo, da nadaljujete z branjem. 

Avtotehnika Celje | Facebook

Potrebujete popravilo ali zamenjavo vetrobranskega stekla? Odpeljite vaš jekleni konjiček na naslov Bežigrajska cesta 13. Tam opravljajo avtokleparske storitve v Celju - popravilo karoserije v primeru trka, zaščita ali čiščenje jeklenega konjička in še veliko več. Ponujajo vse na enem mestu za vašo karoserijo s predhodnim naročanjem ali brez njega.

Storitve

 

Če ste imeli prometno nesrečo in je na vašem vozilu nastala praska, vam sporočamo, da lahko strokovnjaki iz Avtotehnike Celje popravijo globoke praske in praske na ogledalih. Prav tako bodo z veseljem poskrbeli tudi za vse administrativne zadeve z vašo zavarovalnico, navedli bodo ocenjeni čas popravila ter vam ponudili rešitev za mobilnost za čas, ko je vaše vozilo na popravilu. Po trku se običajno pojavijo tudi poškodbe odbijača. Če se je to zgodilo tudi vašemu jeklenemu konjičku, potem potrebujete popravilo odbijača. Za vas je pravi naslov podjetje, kjer ponujajo avtokleparske storitve v Celju. Poskrbeli bodo tudi za razpoke ali praske, ki so se pojavile na odbijaču. 

Popravilo vetrobranskega stekla

 

Prav tako vam ponujajo rešitev za popravilo vetrobranskega stekla. V kolikor je na vašem jeklenem konjičku  vetrobransko steklo počeno ali poškodovano, vam slednjega lahko popravijo ali zamenjajo brez predhodnega naročanja. Kot smo že omenili, poskrbijo tudi za vse administrativne zadeve z vašo zavarovalnico. Poleg tega plačajo doplačilo za vetrobransko steklo. Če nimate kritja poškodb za vetrobransko steklo, potem vam sporočamo, da paketi za popravilo podjetja Avtotehnika Celje zagotavljajo cenovno ugodno popravilo oziroma cenovno ugodno rešitev. 

Imate poškodovane žaromete?

 

Avtokleparske storitve v Celju so pravi naslov tudi za vse tiste, ki imajo poškodovane sprednje ali zadnje žaromete. 

V njihovih servisih je na voljo najnovejša in najbolj sodobna tehnologija, ki jo uporabljajo za popravilo  žarometov na vašem jeklenem konjičku: dvojna optika (zmogljive in vzdržljive halogenske žarnice z dvojno uporabo "kratke/dolge luči"), Xenon (doseg izboljšan 80 m, 90% povečanje osvetlitve v ovinkih, in povečanje dosega osvetlitve za 40 m v načinu Code), nameščena fiksna osvetlitev v ovinkih (90% izboljšava vidljivosti in povečanje svetlobnega snopa za boljše prepoznavanje ceste) ter tudi premična osvetlitev v ovinkih (podvojena vidna razdalja in samodejen sistem nastavitve višine svetlobnega snopa).

Počeno steklo?

 

V primeru, da je na vaš avtomobil padlo drevo, kamen ali kaj drugega, in je počilo steklo, vam svetujemo, da odpeljete avtomobil v Avtotehniko Celje. Kot smo že omenili, vam ponujajo kvalitetne avtokleparske storitve v Celju. Če je morda počilo tudi steklo ogledala, vozilo odpeljite na zgoraj omenjeni naslov. Avtokleparji in avtoličarji  bodo zamenjali ali popravili steklo na vozilu, poleg tega pa bodo popravili še školjko ogledala v barvi karoserije (ali črni barvi), ročno nastavljivo ogledalo, električno nastavljivo ogledalo in notranje ogledalo.

 

Verjetno veste, da je varnost avtomobila pomembna tudi zaščita karoserije in estetika. Če se boste odločili za zaščito karoserije v omenjenem podjetju, potem se boste v avtomobilu vedno prevažali varno. Poleg tega bo vaš jekleni konjiček vedno videti kot nov. Ponujajo vam paket Glasscoat (izjemen in dolgotrajen sijaj, ki karoseriji omogoča zaščito pred poškodbami, ki so posledica vpliva okolja, boljšo zaščito pred prahom idr.), ponudbo Clear Protect (nič več odkruškov barve na robovih in pragovih vrat, saj jih nevidna zaščitna folija ščiti pred vsakodnevnimi vplivi), posebna čistilna sredstva za platišča in notranjost vozila (osvežilniki zraka, polirnimi sredstvi za odstranjevanje prask) ter še več. 

 

Storitve

Ne odlašajte več in vaše prevozno sredstvo odpeljite v omenjeno podjetje. Strokovnjaki bodo poskrbeli za vozilo po najbolj ugodni ceni – hitro in ugodno! Za več informacij pa kliknite na zgornji odebeljeni napis.