Članek
Cenik dekorativnih fontan v Sloveniji
Objavljeno Oct 18, 2022

Če želite svoji okolici dodati šumenje vode, vendar še niste povsem pripravljeni na EKO ribnik ali Vrtni slap so dekorativne fontane kot nalašč za vas. Prisluhnite prhutanju kril žejnih metuljev podnevi in občodujte kako ples svetlobe osvetljenih kapljic spremeni kuliso ponoči. Res zanimivo je, kako že z majhno količino tekoče vode pridobimo tako veliko.

Cena dekorativnih fontan

Dekorativne fontane

BRBOTAJOČE SKALE: Učinkovita in preprosta rešitev za tiste vse, ki si želite na vrtu sproščati ob nežnem žuborenju vode a za to nimate veliko prostora. Trio brbotajočih skal vključuje set dekorativnih skal s pretočnim sistemom 2.000l na uro,  rezervoar prostornine 60l vode dekorativni prod. Cena dekorativne fontane: 999,98€

STOJEČE FONTANE: Na voljo v treh različnih velikostih in treh različih stilih (kamnite, baročne in japonske). Stoječe fontane polepšajo vsako teraso ali vhod, brez problema pa se pridružijo tudi večjim motivom kot npr. slapovom, ribnikom in bazenom. Cena stoječih fontan: od 1.999,98€ do 3.822,24€.

KOMPLET PRETOČNIH SKLED:  Komplet pretočnih skled je nekaj res posebnega. Skledi sta izdelani iz visokoobstojnega GFRC materjala okrašenega s sinjemodro patino in prelivanjem kristalnih kapljic. Voda potuje iz rezervoarja prostornine dobrih 200l v zgornjo skledo s pretokom 3.000l/h od koder se preliva v spodnjo in ustvarja pomirjujoč zvok za vašo družino in obiskovalce. Cena: 3.999,98€

VODNI STOLPI: Potrebujete čas za sprostitev? Odprite okno in prisluhnite prijetnemu šumu vodnih stolpov iz pravega kamna! Vodni stolpi razvajajo z mirnim pretokom 1.000l/h na posamezni stolp in hiši priključijo moderni izgled. Cena dekorativne fontane: 1.999,98 za osnovni paket enega stolpa.

vodni stolpi

VODNE KROGLE: Vabljiva toplina ognja in prijazna okrogla oblika. Nastanek vodnih krogel je navdihnila popularnost kamnitih fontan. Pripravite si kozarec najljubše pijače, zleknite se na zunanjo sedežno in se prisluhnite melodiji narave. Kot stoječe fontane so vodne krogle na voljo v treh različnih dimenzijah. Cena dekorativne fontane od 2.099,98€ do 3.999,99€.

VODNA STENA

VODNA STENA: Vodna stena vzbuja močan arhitekturni vtis, zaradi podobnosti v izgledu se lično pridruži tudi vodni krogli in kamniti fontani. Črpalni sistem deluje s pretokom 3.000l/h, ki se lahko razdeli v tri različne pritoke. Cena dekorativne fontane: 3.699,24€.

Celoten cenik dekorativnih fontan je na voljo na tej povezavi.