Članek
Objavljeno Jan 30, 2024
So iz svinjskega mesa, začinjene z morsko soljo in naravnimi začimbami, brez dodanih aditivov.
Sušene so na zraku.
Spominjajo nas na klobase iz podstrešja babičine hiše, kot v starih časih.
Pri prvem ugrizu razkrijejo sočno in okusno svinjsko meso, ki se odlično dopolnjuje s skrbno izbranimi začimbami.
Njihova blaga dimljena aroma nas popelje v čase, ko se je hrana pripravljala s posebno skrbjo in tradicijo.
#Maribor
#Ptuj
#Duplek
#SvetiTomaž
#Videm
#SlovenskaBistrica
#Cerkvenjak
#Markovci
#Pesnica
#podlehnik
#SvetaAna
#šentilj
#Benedikt
#Cirkulane
#Destrnik
#Dornava
#Gorišnica
#Hajdina
#lenart
#HočeSlivnica
#Juršinci
#Kidričevo
#Kungota
#LovrencNaPohorju
#Majšperk
#Makole
#MiklavžNaDravskemPolju
#Oplotnica
#Ormož
#Poljčane
#RačeFram
#Ruše
#SelnicaObDravi
#SrediščeObDravi
#Starše
#SvetaTrojicaVSlovenskihGoricah
#SvetiAndražVSlovenskihGoricah
#SvetiJurijVSlovenskihGoricah
#TrnovskaVas
#Zavrč
#Žetale
#MesarijaKokol
#SvinjskoMeso
#NaravneZačimbe
#BrezAditivov
#SušeneNaZraku
#SočnoMeso
#BlagaDimljenaAroma
#DomačeKlobase
#LokalnaSamooskrba
Jan 30, 2024