Članek
Domača prekajena klobasa za kuhanje
Objavljeno Jan 30, 2024

Imamo več vrst teh klobas:

Klobase, ki so samo s svinjino
Klobase s svinjino in govedino
Tudi nekatere s sirom
Pa tudi klobase brez dodanih aditivov
Po novem še prekajena klobasa "debrecinka" za tiste, ki ljubijo pikant. Uporabite jo v različnih kulinaričnih kreacijah - od juh in enolončnic do testenin in omake.


Domača prekajena klobasa za kuhanje je dobitnica srebrne medalje Agra 2016, bronaste 2017 in 2019, ter srebrne 2020.

#Maribor #Ptuj #Duplek #SvetiTomaž #Videm #SlovenskaBistrica #Cerkvenjak #Markovci #Pesnica #podlehnik #SvetaAna #šentilj #Benedikt #Cirkulane #Destrnik #Dornava #Gorišnica #Hajdina #lenart #HočeSlivnica #Juršinci #Kidričevo #Kungota #LovrencNaPohorju #Majšperk #Makole #MiklavžNaDravskemPolju #Oplotnica #Ormož #Poljčane #RačeFram #Ruše #SelnicaObDravi #SrediščeObDravi #Starše #SvetaTrojicaVSlovenskihGoricah #SvetiAndražVSlovenskihGoricah #SvetiJurijVSlovenskihGoricah #TrnovskaVas #Zavrč #Žetale #MesarijaKokol #DomačeKlobase #Klobase #Svinjino #Govedino #Debrecinka #Pikant #Kulinaričnih #LokalnaSamooskrba