Članek
Objavljeno Jan 30, 2024
Imamo več vrst teh klobas:
Klobase, ki so samo s svinjino
Klobase s svinjino in govedino
Tudi nekatere s sirom
Pa tudi klobase brez dodanih aditivov
Po novem še prekajena klobasa "debrecinka" za tiste, ki ljubijo pikant. Uporabite jo v različnih kulinaričnih kreacijah - od juh in enolončnic do testenin in omake.
Domača prekajena klobasa za kuhanje je dobitnica srebrne medalje Agra 2016, bronaste 2017 in 2019, ter srebrne 2020.
#Maribor
#Ptuj
#Duplek
#SvetiTomaž
#Videm
#SlovenskaBistrica
#Cerkvenjak
#Markovci
#Pesnica
#podlehnik
#SvetaAna
#šentilj
#Benedikt
#Cirkulane
#Destrnik
#Dornava
#Gorišnica
#Hajdina
#lenart
#HočeSlivnica
#Juršinci
#Kidričevo
#Kungota
#LovrencNaPohorju
#Majšperk
#Makole
#MiklavžNaDravskemPolju
#Oplotnica
#Ormož
#Poljčane
#RačeFram
#Ruše
#SelnicaObDravi
#SrediščeObDravi
#Starše
#SvetaTrojicaVSlovenskihGoricah
#SvetiAndražVSlovenskihGoricah
#SvetiJurijVSlovenskihGoricah
#TrnovskaVas
#Zavrč
#Žetale
#MesarijaKokol
#DomačeKlobase
#Klobase
#Svinjino
#Govedino
#Debrecinka
#Pikant
#Kulinaričnih
#LokalnaSamooskrba
Jan 30, 2024