Članek
Na Sirijo iztreljene 103 rakete s strani ZDA po komandi KAPITALA!
Objavljeno Apr 22, 2018


				Glava zidu

Ameriške rakete so sexy. Doseg Evropskih raket je 10 krat manjši. Takšne in podobne podatke delijo mediji v teh urah. Ponoči so Nato sile izvedle napad na Sirijo. Ruski S400 izklopljen, Ruski generali na substancah in Putin jezen! Ameriške rakete so baje zasekale z razdalje 2500 km? Letala pa z razdalje 50 km? Kakšno škodo je utrpela Sirija še ne vemo. Po poročanju z Rusije je Sirija utrpela škodo na civilnih in vojaških tarčah. Američan poroča da so izstrelili 102 raketi.  Zakaj Sirija? Nahajališča plina? Zakaj Francija napada poleg Velike Britanije in ZDA?

Poleg tega so se v Slovenskih medijih začeli pojavljati članki, ki hvalijo Izraelsko vojsko in brate Netenjahu. Torej to niso Slovenski mediji, ampak Izraelski mediji? DELO je Izraelsko? Modro bela barvna kombinacija medija pomeni, da je Delo Izraelsko? Mogoče je res!

Zato, ker ima Putin rad Renault avtomobile in ne bo želel zrušiti Francoskih raket? Jaz sem misli, da Putin obožuje Mercedes in Audi? Tesli pa ne zaupa? No in kaj so na to porekli v Sloveniji? Cerar je seveda kot vedno ZA, ko kaj rečejo na Severu, pa četudi je to klanje nedolžnih otrok, torej CERAR je ZA. Brglez je PROTI. Pahor pa ima družinske težave, ter je zmeden in melanholičen. Verjetno tudi malo šokiran, ker Putin ni sestrelil raket. In vse zaradi par milijard plina.. Ali so krive ženske? Hčerka kakšnega od politikov? Spreminjanje vremena s strani USA, ki je tega obtožila Kitajce? Ali je kriv Osama Bin Laden CIA Agent, ki ga je v smešni TV oddaji na RTV SLO igral Marjan Šarec komik, ki se sonči baje na Havajih, Maldivih ali Honu Lulu? Sonči se Osama Bin Laden, ki je verjetno še živ. Šarec pa švica pred kamerami in novinarji.

NADALJEVANJE ČLANKA : TUKAJ


				Glava zidu