Članek
To je moja kampanja.
Objavljeno Jul 01, 2014

Kandidiram na listi Državljanske Liste, saj menim da ima g. Starman vse potrebne izkušnje in kompetence da izvleče državo iz zadolževanja in rdečih številk. Sam mu bom pomagal pri povezovanju ljudi ter usmerjanju kapitala v dobrobit človeštva brez pohlepa ter varovanju narave, naše matere.

Zanima me predvsem aktivno lokalno (so)ustvarjanje (beri politika) vendar je usoda nanesla da se še prej podam na državnozborske volitve.

DL zato, ker velja načelo če si okužen se umakni ter je dovolj mlada in hkrati dozorela stranka. Ob ustrezni veliki podpori bi Slovenijo lahko popeljali v lepšo prihodnost za vse državljane. Politika(i) se je v predhodnih letih izkrivila v razsežnosti, ki so nevzdržne. Dovolj je apatije. Čas je da mladi vzamemo svojo prihodnost v lastne roke. Čas je za dialog, povezovanje, družbeni in duhovni napredek, pravičnost in etičnost, sonaravno delovanje človeštva ter predvsem spoštovanje narave in uporabo vseh perspektiv vsake rastline po lastni presoji brez regulacije.

Prioritetno podpiram zaposlovanje in samozaposlovanje mladih na delovna mesta kjer bodo osebno zadovoljni z primernim plačilom, saj smo ljudje, kadar smo lačni zelo drugačni in se le težko posvetimo duhovni rasti.

Prepričan sem, da je za lepšo prihodnost Slovenije in človeštva ključnega pomena evolucija zavesti vsakega posameznika.

Državljani imamo možnost »odločanja« le na volitvah. Priložnost je tu! Ne zamudimo je!

Da. Pristanem na minimalno plačo.

S spoštovanjem Mihael (Miši) Kasaš

Še več:

https://www.facebook.com/mihael.kasas

https://www.facebook.com/ekokasas

http://instagram.com/misimester

Bravo Mihael!