Članek
483 novih smrti po COVID eksperimentalnih ''cepivih'', o katerih so poročali VAERS
Objavljeno Mar 20, 2022

Podatki VAERS, ki so jih v petek objavili centri za nadzor in preprečevanje bolezni, so vključevali skupno 1.183.495 poročil o neželenih dogodkih iz vseh starostnih skupin po cepivih COVID, vključno z 25.641 smrtnimi žrtvami in 208.209 resnimi poškodbami med 14. decembrom 2020 in 11. marcem 2022.

Centri za nadzor in preprečevanje bolezni (CDC) so danes objavili nove podatke, ki kažejo, da je bilo med 14. decembrom 2020 in 11. marcem 2022 v sistem za poročanje o neželenih dogodkih predloženih skupno 1.183.495 poročil o neželenih dogodkih po cepivih proti COVID-19. (VAERS). VAERS je primarni sistem, ki ga financira država za poročanje o neželenih učinkih cepiva v ZDA.

Podatki so v istem časovnem obdobju vključevali skupno 25.641 poročil o smrti, kar je 483 več kot prejšnji teden, in 208.209 poročil o resnih poškodbah, vključno s smrtnimi žrtvami, kar je 4.321 več v primerjavi s prejšnjim tednom.

Brez »tujih poročil« VAERS so v ZDA med 14. decembrom 2020 in 11. marcem 2022 poročali o 788.624 neželenih dogodkih, vključno z 11.728 smrtnimi žrtvami in 76.231 resnimi poškodbami.

Tuja poročila so poročila, ki jih tuje podružnice pošiljajo proizvajalcem cepiv v ZDA. V skladu z uredbami ameriške uprave za hrano in zdravila (FDA), če je proizvajalec obveščen o poročilu o tujem primeru, ki opisuje dogodek, ki je hkrati resen in ni naveden na oznaki izdelka, mora proizvajalec predložiti poročilo VAERS.

Od 11.728 smrtnih primerov v ZDA, o katerih so poročali 11. marca, se jih je 17 % zgodilo v 24 urah po cepljenju, 22 % v 48 urah po cepljenju in 60 % pri ljudeh, pri katerih so se simptomi pojavili v 48 urah po cepljenju.

V ZDA je bilo do 11. marca danih 556 milijonov odmerkov cepiva COVID, vključno s 328 milijoni odmerkov Pfizerja, 209 milijonov odmerkov Moderne in 19 milijonov odmerkov Johnson & Johnson (J&J).

VAERS vsak petek objavi poročila o poškodbah zaradi cepiva, ki jih prejme na določen datum. Poročila, predložena VAERS, zahtevajo nadaljnjo preiskavo, preden se lahko potrdi vzročna zveza.

V preteklosti je bilo dokazano, da VAERS poroča le o 1. % dejanskih neželenih učinkov cepiva.

(Harvardska študija Pillgrim)

Za realnejše podatke je zatorej VAERS-ove podatke potrebno pomnožiti x 100.

"Cepiti se", je seveda nesmiselno, neodgovorno in samomorilsko.

Je pravraprav, kot da bi se igrali rusko rulet, ker cepiva nimajo ničesar skupnega z vašim zdravjem, prej nasprotno.

Gre za več kot očitno agendo nadzora nad populacijo.

 

Podatki ameriških VAERS od 14. decembra 2020 do 11. marca 2022 za otroke, stare od 5 do 11 let, kažejo:

9.161 neželenih dogodkov, od tega 217 ocenjenih kot resnih in 5 prijavljenih smrti.

Najnovejša smrt vključuje 7-letnega dečka (VAERS ID 2152560) iz Washingtona, ki je umrl 13 dni po prejemu prvega odmerka Pfizerjevega cepiva COVID, ko je zapadel v šok in doživel srčni zastoj. Ni ga bilo mogoče oživiti in je umrl na urgenci.

17 poročil o miokarditisu in perikarditisu (vnetje srca).

CDC uporablja zoženo opredelitev primera "miokarditisa", ki izključuje primere srčnega zastoja, ishemične možganske kapi in smrti zaradi težav s srcem, ki se pojavijo, preden ima oseba možnost iti na oddelek za nujno pomoč.

34 poročil o motnjah strjevanja krvi.

Podatki VAERS v ZDA od 14. decembra 2020 do 11. marca 2022 za 12- do 17-letnike kažejo:

30.295 neželenih dogodkov, od tega 1.744 ocenjenih kot resnih in 42 prijavljenih smrti.

Najnovejše smrti vključujejo 17-letnega fanta (VAERS ID 2171083) iz Illinoisa z Duchennovo mišično distrofijo, ki je umrl zaradi srčnega zastoja po prejemu drugega odmerka Pfizerjevega cepiva COVID, in 14-letnega fanta iz Guama (VAERS ID 2157944), ki je umrl en teden po prvem odmerku zdravila Pfizer, ko je nenadoma storil samomor.

Dečkovo poročilo VAERS pravi:

»Nenaden samomor en teden po cepivu. Pacient je bil popolnoma srečen otrok. Po cepivu je postal veliko bolj utrujen in boleč ter izgubil zanimanje za šport. Teden dni pozneje se je brez kakršnega koli opozorila obesil."

68 poročil o anafilaksiji pri 12- do 17-letnikih, kjer je bila reakcija smrtno nevarna, je zahtevala zdravljenje ali je povzročila smrt – pri čemer je 96 % primerov pripisanih Pfizerjevemu cepivu.

646 poročil o miokarditisu in perikarditisu, pri čemer je 634 primerov pripisanih Pfizerjevemu cepivu.

162 poročil o motnjah strjevanja krvi, pri čemer so vsi primeri pripisani Pfizerju.

Podatki US VAERS od 14. decembra 2020 do 11. marca 2022 za vse starostne skupine skupaj kažejo:

20 % smrti je bilo povezanih s srčnimi motnjami.

54 % umrlih je bilo moških, 41 % žensk, preostala poročila o smrti pa niso vključevala spola umrlega.

Povprečna starost umrlih je bila 72,7 let.

Do 11. marca je 5.250 nosečnic poročalo o neželenih dogodkih, povezanih s cepivi COVID, vključno s 1.668 poročili o splavu ali prezgodnjem porodu.

Od 3.613 prijavljenih primerov Bellove paralize je bilo 51 % pripisanih cepljenju Pfizer, 40 % Moderni in 8 % J&J.

863 poročil o Guillain-Barréjevem sindromu, pri čemer je 41 % primerov pripisano Pfizerju, 30 % Moderni in 28 % J&J.

2.363 poročil o anafilaksiji, kjer je bila reakcija smrtno nevarna, je zahtevala zdravljenje ali je povzročila smrt.

1683 poročil o miokardnem infarktu.

13.512 poročil o motnjah strjevanja krvi v ZDA je bilo 6.034 prijav pripisanih Pfizerju, 4.818 poročil Moderni in 2.617 poročil J&J.

4.045 primerov miokarditisa in perikarditisa, od tega 2.483 primerov, pripisanih Pfizerju, 1.377 primerov Moderni in 175 primerov J&J-jevemu cepivu COVID.

Moderna prosi FDA, da odobri 4. odmerek za odrasle, stare 18 let in več

Moderna je v četrtek zaprosila FDA, naj spremeni dovoljenje za uporabo v nujnih primerih (EUA) svojega cepiva proti COVID-u, da vključi četrti odmerek za odrasle, stare 18 let in več.

Po poročanju Associated Pressa je zahteva širša od Pfizerjeve. Pfizer je v začetku tega tedna agencijo prosil, naj odobri četrti odmerek svojega cepiva proti COVID za odrasle, stare 65 let in več.

Moderna je v sporočilu za javnost dejala, da je bila zahteva za vključitev odraslih, starejših od 18 let, "da bi zagotovili prilagodljivost ameriškim centrom za nadzor in preprečevanje bolezni in izvajalcem zdravstvenih storitev pri določitvi ustrezne uporabe dodatnega obnovitvenega odmerka mRNA-1273, vključno z z večjim tveganjem za COVID-19 zaradi starosti ali komorbidnosti.

Moderna je dejala, da je njena odločitev, da zaprosi za odobritev FDA, temeljila na študijah iz ZDA in Izraela o različici Omicron, vendar ni zagotovila dodatnih informacij. Poživitveni odmerki zdravila Moderna so polovica odmerka prvega in drugega odmerka.

Pfizer in BioNTech prosita FDA, da odobri četrti odmerek cepiva za starejše odrasle

Pfizer in BioNTech sta v torek sporočila, da sta FDA oddala zahtevo za EUA za dodatni obnovitveni odmerek njunega cepiva proti COVID za odrasle, stare 65 let in več.

Zahteva podjetij ni temeljila na zanesljivih, strokovno pregledanih ameriških podatkih, ampak na dveh nedavnih študijah iz Izraela - obe objavljeni na strežnikih za predtisk brez strokovnega pregleda.

Prva študija je bila narejena v sodelovanju z izraelskim ministrstvom za zdravje in je vključevala pregled 1,1 milijona zdravstvenih kartotek. Študija je pokazala, da je bila stopnja bolezni COVID pri tistih, ki so prejeli četrti odmerek Pfizerjevega cepiva proti COVID, nižja v primerjavi s tistimi, ki so prejeli le tri odmerke.

Glede na prednatis, objavljen na medRxiv, Izrael od 2. januarja daje četrti odmerek cepiva Pfizer samo ljudem, starejšim od 60 let, in ogroženim populacijam.

V drugi študiji izraelskih zdravstvenih delavcev so rezultati pokazali, da je četrti odmerek Pfizerjevega ali Moderninega cepiva povečal nivoje protiteles, vendar nobeno ni bilo učinkovito pri preprečevanju okužb.

CDC izbriše na tisoče prijavljenih smrti zaradi bolezni COVID-19 pri otrocih

CDC je odstranil več deset tisoč smrti, povezanih s COVID, vključno s skoraj četrtino smrti, ki jo je pripisal mlajšim od 18 let, poroča The Epoch Times. Sprememba je bila izvedena 15. marca na svojem spletnem mestu za sledenje podatkov COVID.

»Podatki o smrti so bili prilagojeni po odpravi logične napake kodiranja. To je povzročilo zmanjšano število smrtnih žrtev v vseh demografskih kategorijah," je na spletni strani zapisal CDC. Agencija je tudi priznala, da podatki o smrti zaradi COVID-a niso popolni.

Pred spremembo je CDC navedel 1.755 smrti otrok zaradi COVID-a, skupaj z 851.000 drugimi, po besedah ​​Kelley Krohnert, prebivalca Georgie, ki spremlja posodobitve CDC.

CDC je odstranil 416 smrtnih primerov med otroki in več kot 71.000 drugih prijavljenih smrtnih primerov - skupno jih je bilo približno 780.000.

Statistiko CDC pogosto navajajo zdravniki in strokovnjaki, ko si prizadevajo, da bi otroci prejeli cepiva proti COVID-u. Dr. Rochelle Walensky, direktorica CDC, se je sklicevala na skupno smrt sledilca novembra 2021, medtem ko je zahtevala strokovno komisijo, ki bi njeni agenciji svetovala, naj priporoči cepljenje za vse otroke, stare od 5 do 11 let.

Raziskovalec cepiv razvije tinitus 90 minut po injiciranju COVID, zahteva dodatne raziskave

Na kliniki Mayo v Minnesoti je dejal, da se mu je pojavil tinitus, potem ko je prejel drugi odmerek cepiva mRNA COVID.

Simptomi dr. Gregoryja Polanda so se začeli 90 minut po prejemu cepiva. Stanje je opisal kot "precej hudo" in "izredno moteče, moti spanje in sposobnost koncentracije."

Dr. Gregory Poland, cepivolog na kliniki Mayo v Minnesoti, je po drugem odmerku cepiva mRNA COVID-19 razvil tinitus. Postavlja vprašanja o tem stranskem učinku cepiva in predlaga, da so potrebne dodatne raziskave. https://t.co/9IXhO9P0cv

Po podatkih Nacionalnega inštituta za zdravje je tinitus znak, da je z slušnim sistemom nekaj narobe. Običajno ga opisujejo kot zvonjenje v ušesih, lahko pa se sliši tudi kot rjovenje, klikanje, sikanje ali brenčanje, ki spremlja tihe, glasne ali visoke tone.

Po najnovejših podatkih VAERS, objavljeni 11. marca, je 19.851 ljudi poročalo o razvoju tinitusa po cepivu COVID, pri čemer je 12.027 primerov pripisanih Pfizerjevemu cepivu COVID.

Izvršni direktor nemške zdravstvene zavarovalnice odpuščen po objavi podatkov o premalo prijavljenih poškodbah zaradi cepiva COVID

Direktor ene največjih nemških zdravstvenih zavarovalnic je bil prejšnji mesec nenadoma odpuščen, potem ko je objavil podatke, ki kažejo, da nemške zdravstvene oblasti znatno premalo poročajo o poškodbah zaradi cepiva COVID-19.

Podatki, ki jih je objavil Andreas Schofbeck iz BKK/ProVita, so bili od takrat izbrisani s spletne strani podjetja.

Schofbeck, ki je opazil nepričakovan skok v zahtevkih za zdravstveno zavarovanje, povezane s cepljenjem, je februarja obvestil inštitut Paul Ehrlich (PEI) – nemški ekvivalent CDC –, da podatki o obračunu BKK kažejo, da PEI premalo poroča o neželenih dogodkih pri cepivih COVID.

Schofbeck je v svojem pismu PEI zapisal:

Jaz pravim: "Če te številke ekstrapoliramo na celotno leto in na prebivalstvo v Nemčiji, je verjetno 2,5-3 milijone ljudi v Nemčiji prejelo zdravljenje zaradi stranskih učinkov cepljenja po cepljenju proti Corona."

Dr. Dirk Heinrich, predsednik NAV-Virchow Bund, združenja zasebnih zdravnikov v Nemčiji, je dejal, da bosta PEI in BKK tesno sodelovala pri preučevanju podatkov o kodi za obračun. Heinrich je tudi izjavil, da so sklepi iz Schofbeckovega pisma "popoln nonsense".