Članek
Nenadna smrt corona krize proti nenadni vojni z Ukrajino
Objavljeno Mar 20, 2022

Iz dneva v dan nenadna sprememba prioritet – uradnih ZN in vlade, pa tudi medijskih prioritet, tj. Covid je zunaj in vojna je notri. In mi, ljudje, moramo verjeti. Vse se je spremenilo. Korona, ki nam je zadnji dve leti zadrževala dih, nenadoma izgine, kot da se nikoli ni zgodila, in se tako rekoč čez noč spremeni v vojno.

Vojno, ki tvega, da bo prerasla – pravijo – v jedrsko vojno. In vojna, v kateri Rusija napade Ukrajino in lahko uporabi jedrsko orožje, s čimer spodbudi Nato, da se maščuje tudi z jedrskimi raketami – in bingo, imamo tretjo svetovno vojno. To je scenarij, ki ga slikajo zahodni mediji.

"Ruska agresivna vojna." To je običajna zahodna pripoved. Zlobnež je nenadoma prešel iz covida v Rusijo.

Zdi se, da se nihče ne vpraša, kako in zakaj?

Zdi se, da se komaj kdo vpraša za motive, ozadje in zgodovino pred to vojno.

Mediji so spet tisti, ki narekujejo globalna ali vsaj zahodna prepričanja.

Klaus Schwab – WEF – je skoval več izjav, ki omalovažujejo inteligenco človeštva, kot npr.

"Ničesar ne boš imel v lasti in boš srečen" ali novejšega,

»Velika riba ne jedo male ribe; ampak Hitri pogoltne Počasnega."

Kaže določen prezir do človeštva.

Ali ima smisel, dokler velik del človeštva še spi, drema v iluzijah, da je status quo sreča – življenje v nekakšni kognitivni disonanci?

Zbuditi se ni lahko zaradi ogromne zahodne medijske lažne propagande, financirane z milijardami in milijardami dolarjev. Z dostopom do alternativnih medijev bi morali pomagati tistim, ki še živijo na Cloud Nine, da bodo tudi oni videli luč.

Pravzaprav sem trdno prepričan, da je naša moralna obveznost, da to storimo. Ne samo zato, da jim pomagamo, ampak pomagamo svetu, da postane boljši kraj, kraj druženja, solidarnosti – kraj v LUČI.

Da, prevladali bomo nad Klausom Schwabom in tistimi, katerih orodje, WEF, zastopa