Članek
Ukrajina je drugo dejanje v Covid zvijači | Igor Shepherd
Objavljeno Mar 22, 2022

»Ta ruska 'invazija' ukrajine je preprosto rep orkestriranega pandemskega zmaja Covid-19, ki je bil takoj (brez besedne igre) namenjen zahodne narode sleči do kosti in jih obesiti okrog njihovih vratov.

»Lahko se vprašate, kako napredna je globalizacija? Storjeno je! Od 195 držav na svetu jih je 193 članic ciljev trajnostnega razvoja Združenih narodov (SDG) in sodelujočih v okviru Agende 2030. To je končna velika ponastavitev vseh narodov pod eno globalno oblastjo in vseh prejšnjih vlad svet bo razstavljen in ne bo več obstajal do leta 2030. 

"Trajnostni razvoj je treba opredeliti kot "infiltrirani komunizem." Uvedli so ga komunistični simpatizerji kot sredstvo za … učinkovito infiltriranje novega komunizma v srce vsakega naroda. Pod to novo vladavino diktature bo stari komunizem zbledel če ga primerjamo.

Zgodba s cepivi še zdaleč ni končana, ker globalistom še ni uspelo dokončati procesa robotizacije.

 

Ustvarjene pandemije bodo del globalne prihodnosti in tisti, ki jim je dovoljeno, da ostanejo živi, se bodo z množičnimi strategijami za urejanje genov in drugimi invazivnimi tehnologijami spremenili v poslušne hibride. Naj vas ne zavede, ta odlična ponastavitev ima za svojo agendo veliko temnih duhovnih posledic.

 

Novice se že začenjajo obračati nazaj k pandemiji, da bi prebivalstvo pripravili na več mandatov za cepljenje. Yahoo news je pravkar objavil članek z naslovom »Pričakuje se, da bo svež val Covida prizadel ZDA kot podvarianta Omicron in stopnje cepljenja z neenakomerno rastjo v Evropi«. The Washington Post je isti dan objavil tole: »Nalet Covida v Zahodni Evropi je ZDA pripravil na še en val.«

shepherd1.jpg

Igor Shepherd, MD)

Večina ljudi se ne zaveda, da marionete svetovne elite nimajo zvestobe državam, ki jim je bila dodeljena vladavina. Njihovi cilji in predanost so spodbujeni z ateizmom, da bi prevladovali nad vsemi narodi pod eno vlado in prevzeli absolutno oblast nad vsem človeštvom. Nimajo interesa ohraniti zgodovine ali zakonov narodov, v katerih prebivajo, ali pomiriti ljudi, ki jim vladajo. Vezani so na dogmo, ki nadomešča blagostanje in samozadovoljstvo. Vse, kar počnejo, je krepitev popolne prevlade in nadzora nad človeštvom – v vseh pogledih, ki si jih je mogoče zamisliti – in to vključuje prestrukturiranje sveta v eno utopično peklensko luknjo.

Večina Američanov želi verjeti, da njihovi glasovi štejejo in da bi liberalni in konservativni kandidati, ki vodijo predsedniško kampanjo, lahko ustvarili nekakšno zaščito za ameriške vrednote in svobodo, vendar je to privid, ker so ZDA že na seznamu članice trajnostnega razvoja. . Bidenovo strategijo Build Back Better so sprejeli Združeni narodi in je prepletena s cilji trajnostnega razvoja. Tako Trump kot Biden (skupaj s Clintonom in Obamo med njihovimi predsedovanjem) sta podpisala sporazume, ki so utrdili Agendo 2030.

Bidenove strategije za destabilizacijo ZDA in tlakovanje poti Agendi 2030 so očitne v njegovih dejanjih. Lani je zaprl ameriški plinovod in s tem preprečil, da bi ZDA postale samozadostne z energijo. Njegova dejanja so zagotovila, da je Amerika ostala odvisna od Rusije. In v tem je prepir, saj je Biden z nakupom nafte in plina od Rusije financiral vojno Rusijo z Ukrajino, kar je omogočilo, da so ZDA dodatno oslabele, potem ko je prekinil isto dobavo nafte z Rusijo. In s tem, ko Savdska Arabija zdaj razmišlja o tem, da bi sprejela kitajski juan za del prodaje nafte in se oddaljila od ameriškega petrodolara proti Aziji, se Amerika spusti še na eno statusno stopnjo na svojem pasu.

Vse, kar Biden počne, je spodbujanje ciljev trajnostnega razvoja. Ko bo nova globalna ureditev dokončno zavladala svetu, bodo ostali nedotaknjeni samo trajnostni viri energije. Premog, plin, nafta in jedrska energija bodo sčasoma opuščeni, načrtovane energetske »krize« pa bodo uporabljene za zagotovitev, da se to zgodi.

Če Rusija zdaj ne bo dobila ostrega, hitrega in odločnega odgovora, bo to pomenilo popoln bankrot mednarodnega varnostnega sistema in mednarodnih institucij, ki so zadolžene za vzdrževanje svetovnega varnostnega reda.

Prekleto prav, vojna bi lahko zmotila svetovni denarni sistem in uvedla brezgotovinsko družbo – prav tisto, kar si je elita želela, da bi ponastavila svet. In iz kaosa bo kolektivizem zavzel osrednje mesto in vzpostavil red med narode in postal globalni rešitelj sveta.

Te informacije je treba sprejeti kot udarec v obraz in trdo, saj to brez dvoma pomeni, da enotni sistem upravljanja že trka na naša vrata. Če se državljani sveta ne bodo agresivno uprli temu svetovnemu udaru, bomo vsi postali nevzdržna bitja in izgubili bomo pravice sanjati, postavljati cilje, kupovati domove, lastiti podjetja, jesti rdeče meso, voziti avtomobile, potovati in še huje, odrečena nam bo pravica biti človek.