Članek
Medtem pa na Novi Zelandiji nepričakovana sprememba smeri? Ali pač?
Objavljeno Mar 25, 2022

Nova Zelandija opustila skoraj vse COVID omejitve, vključno s potnimi listi za cepiva, mandati in QR kodami.

Veliko smo pisali o čisti norosti odziva na globalno COVID pandemijo v zadnjih dveh letih; vendar nič ne prikazuje norosti COVID-a tako, kot to počne Nova Zelandija zdaj. 

♦ Konec marca 2020 je Nova Zelandija zabeležila 5 primerov okužbe s COVID-19 in takoj zaprla vse, zaklenila meje in državljane ter uvedla najstrožje omejitve za nekdanje svobodne državljane v svetovni zgodovini.

♦ Konec marca 2022 je Nova Zelandija zabeležila 20.000 primerov okužbe s COVID-19 (včeraj) in napoveduje, da opuščajo skoraj vse omejitve COVID, odpravljajo mandate za cepljenje in odpravljajo potne liste COVID.

Nič ne kriči "plandemska prevara" glasneje kot vedenje vlade v tem primeru.

Je bil COVID-19 kdaj bolj zaskrbljujoč kot huda gripa, ki jo je nato vlada "oborožila", da bi povzročila globalni strah in sprožila formacijo množične psihoze kot prehoda na novo vzorčno družbo?

To vprašanje je za zgodovinske knjige. Vendar se zdi, da spremenjena politična pokrajina v kombinaciji z rezultatom na Floridi vsebuje odgovore.(SKY NEWS) – Na Novi Zelandiji se ukinjajo prepustnice za cepiva, mandati so odstranjeni v skoraj vseh panogah. Premierka Jacinda Ardern je spremembe napovedala v sredo, ko je predstavila načrt države po vrhuncu Omikrona.

Gospa Ardern je dejala, da so se primeri v Aucklandu znatno zmanjšali, do začetka aprila pa se pričakuje upad po vsej državi. Dodala je, da je bilo v petmilijonski državi prijavljenih več kot 500.000 primerov COVID-19, čeprav "strokovni modelarji pravijo, da je bilo verjetno 1,7 milijona dejanskih okužb".

"Ta številka, skupaj s 95 odstotki Novozelandcev, ki je v celoti cepljenih, pomeni, da imamo zdaj visoko stopnjo kolektivne imunosti," je dejala Ardern.

Kot del obsežnih sprememb Novozelandcem ne bo več treba dokazovati, da so cepljeni za vstop na prizorišča, ki jih pokriva My Vaccine Pass od začetka naslednjega meseca.

"Od 4. aprila vlada ne bo več zahtevala My Vaccine Pass, kar pomeni, da kivijev ne bo več treba cepiti, da bi lahko vstopili na prizorišča, ki jih pokriva prepustnica," je dejala Ardern. "Tudi skeniranje zahtev za cepljene se bo končalo." ... ""Od 4. aprila bodo odstranjeni mandati za cepljenje." (Preberi več)

Upoštevajte, da se ta objava dogaja hkrati, ko so okužbe s COVID-19 višje kot kadar koli prej v zgodovini Kivija.

Nikoli ne boste mogli prepričati množice ljudi, da so bili žrtve najbolj razširjene prevare globalne histerije v sodobni zgodovini. Pravzaprav bi bil zaman napor za to, tako kot bi bilo zaman poskušati ustaviti ljudi, ki so obupno žejni svojega četrtega, petega ali kakršnega koli pospeševalnega vboda.

Ljudje zdaj sebe in druge opredeljujejo po svojem vedenju med strahom pred pandemijo v zadnjih dveh letih. Zaman bi bila vaja, če bi poskušali koga prepričati; in dejansko bi bilo naporno in potratno. Vendar pa je za vsakogar, ki lahko intelektualno pogleda na pokrajino, nemogoče, da ne bi imel resno utemeljenih vprašanj o statistiki pandemije COVID-19 – v nasprotju z dvema običajnima letoma močne sezone gripe širom celega sveta. .

Eden od ključnih *povesti*, sredi tega celotnega časovnega okvira strahu pred COVID, je razlika med tem, kako so voditelji zahodnih vlad javno govorili o pravilih, predpisih, mandatih in omejitvah, in kako so osebno delovali zasebno, ko niso vedeli, da se jih opazuje. In zdaj imamo komaj dovolj časa, da odstranimo odlikovanja COVID-19, preden so ti isti zahodni vladni uradniki začeli rožljati s strahom v Ukrajini.

Tukaj je obvestilo, naravnost iz konjskih ust: