Članek
IGLE ZA VEČNO: NHS Združenega kraljestva lansira peto Covid injekcijo
Objavljeno Mar 31, 2022

Ne vem vi, ampak zame, 99,8% zdrave populacije ne potrebuje nobenih injekcij, da bi si pozdravili svoje že povsem zdravo zdravje.    WTF

Ljudem pa bodo zdaj odrekli tisto kar je v resnici najbolj "škodljivo" za njihovo zdravje.

Dobro, zdravo in redno prehrano.

Nobenega problema pa ni za milijarde za injekcijske strupe!

Mar ni to bistroumni paradoks!?

Tako kot so mnogi rekli, da se bo zgodilo, postaja število odmerkov "cepiv" proti koronavirusu, ki jih vlade želijo vbrizgati v telesa ljudi, neskončno.

 

V Združenem kraljestvu je vladna nacionalna zdravstvena služba (NHS) predstavila peto COVID injekcijo, ki je zdaj na voljo 400.000 ljudem, ki so že prejeli štiri odmerke.

 

Spomladanski "booster" program ponuja injekcije vsaj petim milijonom ljudi, ki so do zdaj prejeli le tri injekcije, pri čemer se jih v drugi polovici marca odpre do 600.000 terminov, da ti ljudje dobijo četrto injekcijo.

 

"Pripravljamo se na četrti udarec, ker ga bomo potrebovali," je napovedal premier Boris Johnson na nedavni konferenci Toryjevcev v Blackpoolu.

 

Tisti, ki so že dobili štiri vbode, bodo zdaj v vrsti za peti "šus". Po tem pričakujemo, da bodo sledili še šesti, sedmi, osmi, deveti in deseti "strel", nato pa še neskončno število "strelov".

Skratka odmerki COVID "cepiv" AD INFINITUM.

 

"Zaščitili smo milijone ljudi zahvaljujoč prizadevanjem našega osebja in prostovoljcev," je pojasnila izvršna direktorica NZS Amanda Pritchard. "Spet se bodo spopadli z naslednjim izzivom."

 

Minister za zdravje Sajid Javid je še dodal, da je "fenomenalni program cepljenja Velike Britanije rešil nešteto življenj in zgradil obrambni zid, ki nam je omogočil, da se naučimo živeti s COVID-om."

WTF

Mimogrede, to je isti Sajid Javid, ki je konec lanskega leta obljubil, da bodo Britanci do konca življenja jemali injekcije COVID štirikrat na leto.

To kar sem osebno napovedoval, da so bo zgodilo že leto dni nazaj!

Ker ne gre za nobeno zdravje, ampak za NAČRTOVANI GENOCID, le da TV PONEUMLJENI NAROD, ki mu je inteligenčni kvocient padel na nivo ovac, tega preprosto ne vidi, kaj šele razume!

Bolj ko se ljudje "CEPIJO", bolj bolni postajajo.

Agencija Združenega kraljestva za zdravstveno varnost (HSA) trdi, da je bilo od sredine decembra zaradi poživitvenih (booster) injekcij preprečenih približno 157.000 hospitalizacij.

Dokazov, ki bi to podprli, pa PREPROSTO NI.

Nekateri najnovejši podatki HSA kažejo, da je v resnici prav nasprotno.

Izkazalo se je, da je velika večina ljudi, ki zbolijo in jih je treba hospitalizirati zaradi "COVID", ljudi, ki so si jemali injekcije, vključno z ojačevalci, kot jih je spodbudila vlada.

Številni od teh »popolnoma cepljenih« in »popolnoma okrepljenih« posameznikov zdaj trpijo tudi za aidsom, ki ga povzroča cepivo (VAIDS), ki bo v prihodnjih mesecih in letih z napredovanjem imunskega uničenja verjetno postal veliko večja težava.

Daily Exposé je obširno poročal o VAIDS-u in seciral podatke HSA, da bi odkril resnico. Pogosteje kot ne, HSA poroča ravno nasprotno od tega, kar njeni lastni podatki dejansko razkrivajo, ko jih natančno pogledajo.

Učinkovitost vbodov v resničnem svetu je pravzaprav negativna, kar pomeni, da injekcije poslabšajo imunsko funkcijo, ne pa jo spodbujajo.

Pa vendar HSA še naprej laže svetu o tem, kdo v resnici zboli in zaseda bolniške postelje.

"Anglija zelo doživlja pandemijo popolnoma cepljenih, saj je cepljena več kot 18 populacij kot celota zabeležila šokantnih 1,67 milijona primerov v januarju 2022 v primerjavi s samo 228.750 primeri med necepljenimi ljudmi, starejšimi od 18 let," poroča Exposé. .

Če je res, da dvojno, trojno, štiri in petkrat zabodeni izgubljajo imunsko funkcijo zaradi VAIDS-a, in da več kot prej dobi oseba, hitrejša je ta imunska degradacija, potem je na svetu resna kriza javnega zdravja v bližnji prihodnosti.

»En sosed je nenadoma dobil luske, drugi pa je na 3 diagnostičnih pregledih, da bi ugotovil, kaj je z njim narobe (težave s srcem, dihanje in drugo). Oba popolnoma zabodena in okrepljena,« je zapisal nekdo v Natural News.

"Predaleč smo šli, da bi omenili očitnega slona mRNA v sobi, vendar je težko prezreti, da je verjetno glavni vzrok."