Članek
Bruce Willis je po cepljenju razvil afazijo
Objavljeno Apr 01, 2022

Steve Kirsch,

30.marec 2022

Afazija je jezikovna motnja, ki jo povzroči poškodba na določenem predelu možganov.

Ta motnja nadzoruje jezikovno izražanje in razumevanje.

Zaradi afazije oseba ne more učinkovito komunicirati z drugimi.

Veliko ljudi ima afazijo zaradi možganske kapi.

Naše misli so z Bruceom Willisom.

***

Bruce Willis je star 67 let in je po cepljenju razvil afazijo.

Je to lahko samo naključje?

Mogoče, toda kako so Willisovi zdravniki izključili, da je vzrok cepivo?

To nam ni povedano. Zakaj ne?

Zakaj nam ne razložijo, zakaj tega ni moglo povzročiti cepivo?

Zdravstveni organi nam vedno povedo, da želijo zmanjšati obotavljanje glede cepljenja, zakaj nam torej ne bi povedali, kako so zdravniki v Willisovem primeru izključili cepivo kot vzrok?

***

Želel sem se prepričati, da vsi vedo, da je afazija eden od tisočih simptomov, katerih stopnja poročanja je bila povišana po uvedbi COVID ''cepiv'' . To je #1574 na tistem razvrščenem seznamu simptomov, ki jih je povečalo COVID cepivo,  ki smo ga izračunali novembra 2021.

Zelo jasno pa se spominjam tudi, zelo zgodaj po uvedbi cepiv, zgodbe dr. Byrama Bridle o najstnici, ki je bila pred cepivom popolnoma zdrava, kmalu po cepljenju pa ni mogla več govoriti.

Seveda zdaj vemo, da to ni bilo le naključje.

To potrjuje število poročil v sistem VAERS.

Tukaj je »izhodiščno« leto 2019 za vsa cepiva skupaj:

Tukaj so številke samo za COVID cepivo:

Bruce Willis je star 67 let in je po cepljenju razvil afazijo. Je lahko samo naključje? Mogoče, toda kako so Willisovi zdravniki izključili, da je cepivo vzrok?

 

To nam ni povedano. Zakaj ne?

 

340 proti 12 za njegovo starostno skupino … faktor 28 višja stopnja poročanja o cepivih COVID.

 

Smola? mislim, da ne.

 

Zakaj nam ne razložijo, zakaj tega ni moglo povzročiti cepivo?

 

Zdravstveni organi nam vedno povedo, da želijo zmanjšati obotavljanje glede cepljenja, zakaj nam torej ne bi povedali, kako so zdravniki v Willisovem primeru izključili cepivo kot vzročno?

 

Dejanska poročila o primerih kažejo, da so ljudje pred cepljenjem normalni in kmalu zatem ne morejo govoriti.

 

Če to ni vzročno, kako potem razložiti vsa ta neverjetna naključja? In zakaj so poročila po COVID cepivih toliko višja v primerjavi z vsemi drugimi cepivi?

 

Bolj zaskrbljujoča so dejanska poročila o primerih.

 

Tukaj so le prvi trije, ki so se pojavili v poročilu o iskanju:

 

VAERS ID: 906282 (zgodovina) Cepivo 20.12.2020 ob ​​19.12. Približno ob 19.15 je začela kašljati iz grla, nato pa ni mogla govoriti, sledilo je slišno sopenje in kratki, plitki vdihi. Ob 19.23 so dali epinefrin. Ob 19.28 je spet lahko govorila in bila je prepeljana na ED. Po prihodu na urgenco bolnik poroča, da so se simptomi vrnili. Dobila je PO Benadryl, nato IV Benadryl in nato 2. odmerek epinefrina. Sprejeta je bila na ICU na opazovanje

 

VAERS ID: 907710 (zgodovina) Približno 30 minut po injiciranju je začutil možgansko meglo in težko je našel besede; Kot da bi se morali osredotočiti bolj kot običajno za rutinske stvari; To je spontano poročilo, ki ga je mogoče kontaktirati (pacienta samega). 44-letni moški je prejel cepivo BNT162B2 (PFIZER-BIONTECH COVID-19 VACCINE, številka serije Ej1685), intramuskularno na levi roki, kot prvi enkratni odmerek 20. decembra 2020 (ob 06.30) za cepljenje proti COVID-19. Pacient ni imel ustrezne zdravstvene anamneze. Ustrezna sočasna zdravila niso bila zagotovljena. Približno 30 minut po injiciranju sem začutil možgansko meglo in težko je našel besede. Podobno se je počutila tudi druga medicinska sestra, ki je bila cepljena hkrati. Kot da bi se morali osredotočiti bolj kot običajno za rutinske stvari. Bolnik zaradi dogodkov ni bil zdravljen. Bolnik pred cepljenjem ni opravil COVID testa, po cepljenju pa je bil bris nosu, hitri PCR, negativen. Okreval je od dogodkov.; Komentarji pošiljatelja: Povezana poročila: US-PFIZER INC-2020504556 isto zdravilo, isti dogodek in drug bolnik

 

VAERS ID: 911587 (zgodovina): 5 do 10 minut po prejemu cepiva se je začel počutiti »pijano«, tesnobno, paranoično. Mišice so postale rahlo napete in zobje so se stisnili. Fizični vidiki so trajali le kratek čas (10-15 minut), tesnobna paranoja in »pijani« občutek sta trajala približno še eno uro. Eno uro po prejemu cepiva se je začela pojavljati slabost in bruhanje z močno bolečino v mišicah, ki je bila generalizirana in utrujenost. Po spanju sta slabost in bruhanje izginili. Zbudil sem se v  hladnem znoju in drgetanju. Začel sem doživljati pozabljivost in težave s pravilnim razmišljanjem. Težave z iskanjem besed, pogovorom in posredovanjem informacij drugim ljudem. Kmalu po prebujanju so se začele pojavljati hude bolečine v hrbtu v spodnjem in srednjem levem hrbtu. Bolečina je streljala in zdelo se je, da pozicija ni pomembna. Bolečine v hrbtu so izginile. 2. dan še vedno čutite hudo utrujenost, hudo bolečino v mišicah, pozabljivost in nepravilno razmišljanje. Težave pri iskanju besed za uporabo in komunikacijo. Proces razmišljanja se zdi počasen. Občasen hladen znoj in tresenje. 3. dan še vedno občutek pozabljivosti, nezmožnost iskanja besed in pravilne komunikacije, počasen miselni proces, občasni hladen pot in drgetanje, občasni napadi tesnobe (traja le 2-3 minute naenkrat), kratki napadi kratke sape z izginotjem napora hitro. Zdi se, da se nekatere bolečine v mišicah odpravijo.

 

*