Članek
Dr. Mark Trozzi – Svetovno zdravstveno organizacijo je treba ustaviti!
Objavljeno Apr 01, 2022

masked-drawing.jpg

Dr. Mark Trozzi – »Ljudje vedo, da so Fauci, Gates, Tedros, Schwab, Trudeau, Freeland, Tam in drugi hudobni.

Ti zlobneži so globoko predani premišljenemu in orkestriranemu, zastrupljanju in zasužnjitvi vseh nas.

Že dve leti živimo kot sužnji zaradi lažne pandemije, lažne statistike in zavajajočih testov PCR, ki so dosegli vrhunec s smrtonosnimi prisilnimi injekcijami.

Vse to je vsilila prekleta SZO.

Če kriminalno Covid podjetje dokonča svojo agendo, bomo vstopili v zelo temno dobo.

Načrti Covid kriminalcev predvidevajo, da večina od nas umre, ostali pa so spremenjeni, mikročipirani in zasužnjeni. Zato se najbolj ozaveščeni znanstveniki, zdravniki, odvetniki, novinarji, aktivisti in drugi borijo s tako gorečnostjo.

Vemo, da je vse na vrsti.

Nihče od nas ne more ohraniti ničesar, vključno z našimi osnovnimi človekovimi pravicami, če tega ne obrnemo.

Majhen odstotek ljudi, ki razumejo zli program, se bori, kot da so naša življenja odvisna od tega (kar počnejo), vendar to ni dovolj.

Od tega je odvisno življenje vsakega.

Od tega je odvisno vsako prihodnje življenje.

Kaj storiti? Kje začeti? Kakšna je trenutna akcija?"

Ustaviti Svetovno zdravstveno organizacijo!

Svetovna zdravstvena organizacija pod vladavino zlobnega dr. Tedrosa je postala orožje, ki se uporablja proti nam.

Svetovna zdravstvena organizacija je trenutno zelo aktivna, da bi pričarala več moči nad vašim življenjem in našimi narodi.

Tu so vpogledi dr. Roba Verkerka v "Pogodbo o pripravljenosti na pandemijo" SZO - načrtu za odpravo avtoritete vsakega človeka nad lastnim telesom.

Kako ustavimo WHO? Prvi velik korak je izstop iz SZO.

 

Na vseh ravneh, v komunikaciji z vsako oblastjo, z vsakim politikom in v središču vseh volitev in razprav: vztrajati moramo pri izstopu iz SZO. To vključuje ustavitev vsega financiranja te kriminalne združbe in odpravo SZO iz naših držav.

tedros-gym.jpg

(Tedros, na križarjenju…)

Direktor SZO Tedros in drugi so skrajni zločinci.

Sodstvo bi jih moralo aretirati ali zakonito ustreliti.

Prva in najbolj čista poteza, da jih ustavimo, je, da vstanemo v vseh državah in vztrajamo, da naša država izvaja svojo suverenost in izstopi iz SZO.

 

SZO sleparji bodo izdelali papirje in trdili, da ne moremo zahtevati široko oblast nad našim življenjem in našimi državami; vendar jim moramo povedati, da lahko vtaknejonekam vse pogodbe ali sporazume, za katere menijo, da jim dajejo oblast nad našimi narodi in našimi življenji.

Izjavljamo svojo suverenost.

Zavračamo njihovo avtoriteto.

 

Ukrep: Oglašujte ta dokument

Tukaj je ključni kratek dokument, ki ga je treba preučiti in promovirati. Ta dokument in povezave v njem zagotavljajo trdno razumevanje trenutnih korakov, ki jih SZO izvaja, da bi dokončal zadušitev človeštva: njihov tako imenovani »pogodbo ali sporazum o pripravljenosti na pandemijo«. Prosimo, delite ta dokument čim širše. Pišite svojim članom zveznih, pokrajinskih ali državnih vlad, da jih razsvetlite o zlobni SZO. Zahtevajte nujen izstop in popolno odpravo sredstev SZO.

 

Ta dokument je del naših nujnih prvih korakov, da se rešimo in ustavimo SZO.

 

Želite izvedeti več?

Tukaj so vpogledi dr. Roba Verkerka o "Pogodbi o pripravljenosti na pandemijo" SZO, ki je načrt za odpravo avtoritete vsakega človeka nad lastnim telesom in življenjem v imenu "zdravja".