Članek
Umetni so in nimajo duše
Objavljeno Apr 05, 2022

DNK

Vsako živo bitje ima edinstven DNK, ki je njegova genetska koda. DNK je dvojna veriga, ki vsebuje vsa navodila, ki jih organizem potrebuje za razvoj, življenje in razmnoževanje.

Koda je tako natančna, da dva človeka, rastlint, živali itd., nista ustvarjeni popolnoma enaki.

DNK v organizmu se poveže z energijo življenja, da zagotovi zavestno zavedanje in cikel obnove.

KORPORATIVIZEM

Korporacije so povsem drugačne, so umetne in nenaravne stvaritve. Nimajo duše, da bi zagotovile empatijo do življenjskih načel. Nekatere korporacije so se zaradi neomejenega financiranja razvile v veliko večje in močnejše od celotne države. Svetovni gospodarski forum (WEF) deluje kot vodja teh brezdušnih korporativnih kač.

Združenje korporacij WEF je razvilo načrt za oblikovanje našega človeškega DNK in ustvarjanje transčloveške rase do leta 2030, kjer bodo ljudje srečni in ne bodo imeli ničesar. Valuta za zagotavljanje univerzalnega temeljnega dohodka bo dodeljena digitalna denarnica. Kmetovanje na kopnem in morju bo prenehalo in ljudje bodo živeli v pametnih mestih, kjer se proizvaja prehrana iz umetne hrane in užitnih hroščev.

Umetna inteligenca, ki temelji na tehnologiji 5G in 6G, bo zagotovila meta-verz kibernetske resničnosti, kjer se posamezniki povezujejo s korporativno nadzorovanim internetom teles!

PCR TEST

V obdobju dveh let z uporabo goljufivega PCR testa je bila zasnovana pandemija strahu, ki je koristila povezanim multinacionalnim korporacijam WEF na račun malih družinskih podjetij. Politični voditelji, povezani z WEF, so vsilili totalitarne mandate. Korporacije, povezane z WEF, so zagotovile cenzuro in uvedle digitalni sistem sledenja, ki temelji na "virusu", ki se po statistiki WHO ni izkazal za nič bolj smrtonosnega za večino prebivalstva kot letna gripa! (ker drugega ni kot letna gripa preimenovana v covid)

ŠTIRJE JEZDECI

Štirje jezdeci, ki načrtujejo konec človeškega obstoja, so kuga, vojna, lakota in smrt. Ni presenetljivo, da je bila nadaljnja potencialno uničujoča vojna v korist vojaškega industrijskega kompleksa, povezanega z WEF, zasnovana med dvema državama, ki dobavljata 30 %/40 % svetovnega žita, 70 % svetovnega gnojila in ogromne zaloge energije!

Še bolj zaskrbljujoč je cilj prevarantskega testa PCR, ki se uporablja za razvoj pandemije ptičje gripe, kar bo potencialno povzročilo popolno odpravo perutnine in svežih kmetijskih jajc kot vira hrane. Morda po naključju na podlagi izmišljene skrbi glede emisij ogljika ZN v okviru dnevnega reda 2030 načrtujejo odpravo goveda kot vira hrane. To plus načrtovana pandemija prašičje gripe, pandemija ovčje gripe in pandemija ribje gripe bi uničili kmetijstvo. Ljudje bi bili prisiljeni živeti in delati v mestih, viri hrane bi bili racionirani, užitne žuželke pa bi ponudili kot prehransko dopolnilo!

To bi neizogibno vključevalo verigo blokov, ki jih nadzoruje podjetje WEF, ki vsebuje QR kodo osebe, kopijo njihove zdravstvene izkaznice in socialne kredite. Digitalna valuta centralne banke bi bila uvedena za sledenje.

V tem trenutku bo igre za človeško raso konec!

TRAJNOSTNA POPOLNOST

Za blaginjo ni treba imeti birokracije pod nadzorom podjetij, ki temelji na ekonomskih ali družbenih teorijah! Imamo naravno plodno ekologijo; družbeno vlogo družine; in rafinirano razvito ekonomijo; ki zagotovijo svetu trajnostno popolnost!

INŽENIRING

Zakoni vesolja so absolutni, samozadostni in objektivni, nikoli ne smejo biti podvrženi človeškim odločitvam ali konvencijam!

Inženiring, ki ga izvajajo korporacije, ne prinaša nič bistvene koristi za človeško raso, inženiring uničuje naravni cikel in ustvarja nepremostljive težave.

Če je usoda človeške rase, živi mirno in zelo lepo življenje svobode, bratstva in enakosti.

Potem mora biti svetovni gospodarski forum, ki deluje kot vodja korporativne kače, skupaj z vsemi institucijami, ki se ukvarjajo s socialnim inženiringom, finančnim inženiringom, genetskim inženiringom, geoinženiringom, bioinženiringom, vojaškim inženiringom, pravnim inženiringom, farmacevtskim inženiringom, kibernetskim inženiringom in pandemijskim inženiringom, razstavljen in koruptivci morajo odgovarjati ter restitucija narejena!