Članek
Resno verjamete, da vam isti mediji, ki so vam lagali o Covidu, zdaj govorijo resnico o Ukrajini?
Objavljeno Apr 08, 2022

Več kot dve leti so nam mediji neprenehoma lagali o lažni Covid pandemiji.

Skoraj vse, kar so nam povedali, je bila gola laž.

Natančnost PCR testov je bila gola laž.

Potreba po socialni distanciranju je bila gola laž.

Število smrti zaradi Covida je bila gola laž.

Potreba po maskah je bila gola laž.

Potreba po zaprtju šol in cerkva je bila gola laž.

Potreba po zaprtju podjetij je bila gola laž.

Potreba po cepljenju je bila gola laž.

Varnost in učinkovitost cepiv Covid je bila gola laž.

VSE, kar so nam povedali o Covidu, je bila gola laž!

Toda zdaj so isti ljudje, ki so bili prebujeni v laži Covida, ki so jih prebavljali osrednji mediji (MSM), pogoltnili medijsko ukrajinsko pripovedno kljuko.

Kadar koli vidim, da se celotna oblast zvrsti v popolnem soglasju, vsi govorijo popolnoma isto in to nenehno ponavljajo, VEM, da to ni nič drugega kot propaganda. Preden poznam igralce, preden poznam okoliščine in dogodke, VEM, da slišim propagando.

Ko vse televizijske mreže, od CNN-a do FOX Newsa, vse govoreče glave, od Joeja Scarborougha do Seana Hannityja, vse hollywoodske in zabavne figure ter vsi krščanski sionistični evangeličanski voditelji ponavljajo isto pripoved – in obsojajo v pekel vsakogar, ki si upa izpodbijati to pripoved – VEM, da slišim propagando.

V skladu s tem sem z vsem svojim bitjem prepričan, da je vse, kar slišim o Ukrajini iz establišmenta, čista propaganda – gologlava laž. In ja, to vključuje "novice" o Buči.

Z leti sem začel ceniti in spoštovati analize nekdanjega obveščevalnega uradnika USMC Scotta Ritterja. Ni ga strah plavati proti toku in povedati nepriljubljene resnice. Ne razočara v svoji nedavni analizi "pokola v Buči".

"V vojni je resnica prva žrtev." Ta citat je bil pripisan Eshilu, grškemu tragiku iz 6. pr.n.št., ki je znan po svoji »obilni uporabi podob, mitskih namigov, velikega jezika, igre besed in ugank«. Zato je primerno, da bi človek, ki je prvi dal besedo konceptu sodobne vojne propagande, videl, da je njegov citat zaživel v današnji Ukrajini. Kijevska vlada in njihovi zahodni svetovalci za informacijsko vojno so morda uporabili vse Eshilove dramaturške naprave, da bi ustvarili sodobno tragedijo v ukrajinskem mestu Bucha, ki ponazarja pojem laži kot ne le stranskega produkta, ampak tudi vojnega orožja.

Glavni vir poročil o tragediji v Buči je videoposnetek, ki ga je posnela ukrajinska nacionalna policija, na katerem eden od njihovih konvojev vozi po ulici v mestu. Na cestišču je več ducat trupel, za mnoge se zdi, da so bili zvezani. Ta videoposnetek je postal viralen in povzročil pandemijo tesnobe in jeze, ki je zajela velik del sveta ter pritegnila pozornost tako voditeljev držav kot vodje katoliške cerkve, kar je povzročilo val obsojanja in ogorčenja, usmerjenega proti Rusiji in njenemu predsedniku Vladimirju Putinu. Vzročno-posledična povezava med videom in globalnim odzivom je jasna – prvi ne bi mogel obstajati brez drugega.

Ena prvih lekcij objektivnosti je, da upočasnimo stvari, da zagotovimo, da dejstva ne zakrivajo čustva. Videokaseta Bucha je moteča. Videti je, da je videoposnetek objavljen v sedanji obliki z izrecnim namenom, da bi gledalcu ustvaril trenutek visceralnega "šoka in strahospoštovanja". Če je bilo temu res tako, potem so tisti, ki so ga izdali – ukrajinska nacionalna policija – uspeli preko svoje najbolj divje domišljije. Ali pa njihovih svetovalcev, odvisno od primera.

Povezava med mrtvimi in rusko vojsko je bila vzpostavljena nemudoma, brez kakršnih koli podatkov, ki bi to podprli, in je nato odmevala v vseh oblikah medijev – tako mainstream kot družbenih. Vsak, ki si je drznil dvomiti o uveljavljeni pripovedi »Rusija je to storila«, je bil napaden in omalovaževan kot »ruski plačanec« ali še huje.

Da so ti sklepi stranski produkt množične histerije, ni bistvenega pomena – zakaj bi si prizadevali biti objektivni, ko pa se pripoved ujema z vsakim stereotipom, ki so ga pred tem skrbno sestavili isti ljudje, ki danes papigirajo zgodbo Buche. Družbeno »predpogojevanje« občinstva, ki ni vajeno kritičnega razmišljanja, je bistveni korak pri pridobivanju tega občinstva, da po nominalni vrednosti sprejme vse, kar se ji postavi, ne glede na to, kako močno dejstva zgodbe obremenjujejo lahkovernost. In bodimo jasni – zdi se, da ukrajinska pripoved o dogodkih v Buči krepi verodostojnost.

Kronologija pripovedi daje prvo rdečo zastavo, da zgodba, ki jo je prodajala Ukrajina in ki jo odmeva na Zahodu, ni taka, kot se zdi. Ugotovljeno je, da so ruske enote evakuirale Bučo 30. marca. Ukrajinska nacionalna policija je začela vstopati v Bučo 31. marca, isti dan pa je župan Buče sporočil, da je mesto v celoti pod nadzorom ukrajinskih uradnikov. Župan ali kateri koli drug ukrajinski uradnik ni nikoli namigoval na množične poboje, ki jih je izvedla Rusija. Zadevni videoposnetek so ukrajinske oblasti izdale 2. aprila; ni gotovo, ali je bil video posnet prej ali tisti dan. Gotovo je, da so se slike, prikazane v videu, močno razlikovale od pripovedi, ki jo je sprva prikazal župan.

 

Eden od primerov, kako se ta taktika manifestira, je reakcija ameriškega predsednika Joeja Bidena. "Videli ste, kaj se je zgodilo v Buči," je pojasnil v komentarjih novinarjem in dodal, da je ruski predsednik Vladimir Putin "vojni zločinec." Biden je izkoristil krizo v Buči, da se je zavzel za dostavo več orožja Ukrajini. "Še naprej moramo Ukrajini zagotavljati orožje, ki ga potrebuje za nadaljevanje boja," je dejal. "Zbrati moramo vse podrobnosti, da je to lahko resnično – sojenje za vojne zločine."

 

Vse to od predsednika države, ki ni hotela priznati Mednarodnega kazenskega sodišča. Iz razlogov, ki bi morali biti očitni vsakomur, ki je pripravljen uporabiti kakšno kritično misel.

 

Na srečo predsednika Bidena in ukrajinske vlade je britanski glavni tožilec sodišča Karim Khan v začetku marca 2022 sporočil, da je začel preiskavo domnevnih vojnih zločinov in zločinov proti človeštvu, storjenih v Ukrajini. Glede na odmevnost obtožb Bucha bi si lahko predstavljali, da je Khan poslal forenzično ekipo, ki bo prevzela nadzor nad krajem zločina in nadzorovala obdukcije žrtev, da bi ugotovili čas smrti, mehanizem smrti in ali so žrtve umrle, kje so umrle. naj bi jih našli ali če so bila njihova telesa tja prestavljena z druge lokacije.

 

Khan bi bil tudi pooblaščen za vodenje intervjujev z ukrajinsko nacionalno policijo, ki ima v preteklosti tesne odnose s pripadniki ukrajinske skrajne desnice, vključno z zloglasnim bataljonom Azov. Posebej zanimiva bi bila vsaka preiskava ukazov, danih policiji v zvezi z ravnanjem s tistimi ukrajinskimi civilisti, za katere se domneva, da so sodelovali z rusko vojsko med njeno okupacijo Buče.

 

Rezultati takšne preiskave bi bili več kot verjetno v nasprotju z naracijo, ki jo zasleduje ukrajinska vlada in jo na Zahodu odmevajo tako skladni mediji kot politiki. To je glavni razlog, zakaj Khan trenutno ni na terenu v Buchi. Lahko se domneva, da bo ukrajinska nacionalna policija, če in ko bo Khan končno dobil dostop do dokazov o umorih v Buči, z njimi manipulirala do te mere, da bo zavrnitev obtožb tako rekoč nemogoča.

 

Resnica o tem, kaj se je zgodilo v Buchi, je tam zunaj in čaka, da jo odkrijejo. Žal se zdi, da je ta resnica neprijetna za tiste, ki bi jo lahko agresivno sledili s preiskavo na kraju samem, ki temelji na forenziki. Če se zgodi, da se sčasoma izkaže, da je ukrajinska nacionalna policija umorila ukrajinske civiliste zaradi kaznivega dejanja domnevnega sodelovanja z Rusi med njihovo kratko okupacijo Buče, in bodo sile mednarodnega prava privedene proti pravim storilcem tega zločina, vsako resnično iskanje pravice bi moralo vključevati vlado ZDA in Združenega kraljestva kot zavestne zarotnike v vsakem obtoženem zločinu.

 

EDINO upanje, ki ga ima ukrajinski marionetni predsednik v želji, da bi ohranil svoj položaj varuha globalistične globokodržavne korupcije v Ukrajini, je spodbuditi dovolj protiruske strasti in čustev v zahodnih državah – zlasti v Združenih državah –, da bi jih pripeljal v neposredno soočenje z Rusijo zaradi zaščite Ukrajine. Zgodba Bucha bi bila popolna lažna zastava za dosego tega. In če Bucha ne deluje, lahko stavite, da bodo druge.

 

Kot sem zapisal v svoji kolumni prejšnji teden, je več zvestih privržencev Liberty Fellowship, ki živijo v Ukrajini ali imajo sorodnike, ki živijo v Ukrajini, pričalo o tem, kako ukrajinska vojska – zlasti zloglasni bataljon Azov – uničuje svoja mesta in ubija svoje državljane.

 

In zagotovo ni težko ugotoviti motiva. Obstajata dve očitna: 1) ukrajinska vojska se maščuje ukrajinskim civilistom, ki so zvesti ali naklonjeni Rusiji, in 2) ukrajinske sile ustvarjajo smrt in uničenje, da bi pripisali krivdo Rusiji in s tem spodbudili ZDA in Nato v vojno z Rusijo.

In ne glede na to, kaj slišite od naših lažnivih medijev in lahkovernih evangeličanskih voditeljev, konflikt v Ukrajini NI scenarij dobrega in slabega. Daleč ne! Zelensky ni George Washington, kot neumno trdijo nekateri konzervativci. Bolj je podoben Benedictu Arnoldu.

 

Vlada Ukrajine je popolnoma korumpirana. Je globokodržavni vazal pranja denarja, trgovine z otroki, mednarodnega kriminalnega bančništva itd. Zelensky je sionistični navijač za Georgea Sorosa in zahodno globoko državo

 

 

 

Verjetno niste slišali za volitve na Madžarskem - ker medijski propagandisti niso želeli, da bi slišali o tem. Madžarski premier Victor Orban je minulo nedeljo pravkar dobil svoj četrti mandat.

 

Madžarski Viktor Orban, ki je na nedeljskih volitvah dobil četrti mandat premiera, je dejal, da je njegova stranka zmagala kljub vmešavanju levih sil doma in "nasprotnikov" po vsem svetu, vključno z ukrajinskim predsednikom Volodimirjem Zelenskim in milijarderjem, političnim aktivistom Georgeom Sorosem.

 

"To zmago si bomo zapomnili do konca življenja, saj smo se morali boriti proti velikemu številu nasprotnikov."

 

Te sile niso vključevale le madžarske opozicijske stranke, je dejal, ampak tudi »bruseljske birokrate, Sorosovev imperij – z vsem svojim denarjem – mednarodne glavne medije in na koncu celo ukrajinskega predsednika. Nikoli nismo imeli toliko nasprotnikov hkrati."

 

"Ves svet lahko vidi, da je zmagala naša blagovna znamka krščanskodemokratske, konservativne, domoljubne politike," je izjavil Orban.

 

Kot predani sionist/globalist sta Zelensky in njegov dobrotnik George Soros naredila vse, kar sta lahko, da bi premagala krščanskega madžarskega premierja. Izgubili so, a ne zato, ker niso poskusili.

 

Spoštovani krščanski vzgojitelj in pisatelj Don Boys je ta teden zapisal:

 

George Soros, Klaus Schwab, Barack Obama, Bill Clinton in drugi so prevzeli vodstvo globalistične agende. Ti moški so preprosto radikalni, pohlepni, zlobni levičarji s skrajno levičarsko agendo za svet, ne le za en narod. Skupaj uporabljajo svoj denar, vpliv in položaj za ustvarjanje neravnovesja v različnih državah.

 

To je povsem prav (razen jaz bi predlagal, da so politiki, kot sta Obama in Clinton, lakaji, ne voditelji). Zato se vprašajte: Zakaj Soros, Schwab in preostala globalistična kabala PODPIRA UKRAJINO?

 

Torej, čestitke vsem političnim konservativcem in krščanskim evangeličanom, ki navijajo za Ukrajino: vi, George Soros in Klaus Schwab ste zdaj v ISTI EKIPI.

 

To sploh ne pomeni, da sta Putin in Rusija "dobri fantje". To preprosto pomeni, da prebivalci Združenih držav nimajo psa v tem boju. Težava je v tem, da so huligani Deep State v Washingtonu, DC, prav tako pokvarjeni kot vsi v evropskem gledališču; in če jim dovolimo, nas bodo vse potegnili v blato in močvirje – ter smrt in uničenje – svojih zlobnih mahinacij.

 

In če dvomite v to, kar govorim o Zelenskem sionistični bona fides, je človek pravkar odkrito rekel, da bo povojna Ukrajina »veliki Izrael«. (Vprašajte Palestince, kaj to pomeni.)

 

Izraelski veleposlanik v Ukrajini Michael Brodsky je za Haaretz povedal, da je bila judovska država "vedno vzor za Ukrajino".

 

To ne bi smelo biti presenetljivo. Če evangeličanom ne bi tako oprali možgane s hudičevimi doktrinami krščanskega sionizma, bi vedeli, da je bila Ukrajina nekoč epicenter Hazarskega cesarstva, ki je bil predhodnik Judov Aškenazov, ki so postali sionistična država Izrael.

 

Boste res še naprej požirali globalistično propagando glavnih medijev o Ukrajini? Če, potem imejte vsaj doslednost, da se nehate pritoževati nad globoko državo, ker ko padete na laži MSM, ste postali del nje.

 

_

vir:Chuck Baldwin