Članek
Potrjeno: Rusija zajela ameriškega generalmajorja, ko je poskušal pobegniti iz Mariupola
Objavljeno Apr 08, 2022

Jim Stone

ZDAJ POTRJENO: Ameriškega generalmajorja Rogerja L. Cloutierja je Rusija ujela, medtem ko je poskušal pobegniti iz Mariupola, potem ko je nudil vojaško povelje ukrajinskim in najemniškim silam.

U.S Major General Roger L. Cloutier

To sem že prej objavil kot govorico. To ni več govorica. To je slabo. Odkrito vojno dejanje, za katerega so ZDA pričakovale, da se mu bodo izognile. Evo, kako so ga ujeli, na podlagi povzetka prejšnjih poročil, objavljenih tukaj

Ruske sile so prerezale vse zemeljske poti za pobeg, ki so "ujele visoko poveljstvo ukrajinskih sil", ki na koncu sploh niso bile ukrajinske. Zahod je poveljeval ukrajinsko vojno v večini. Da bi se izognili ujetju, so zahodne sile nato s helikopterjem poskušale izvleči svoje ljudi. Rusija je dobro opravila soje delo tako, da je sestrelila helikopterje. Ko so Rusi napredovali, so vojaški voditelji iz več držav, ki jih zalagajo ameriške obveščevalne službe, poiskali zatočišče v jeklarni, za katero so ameriške obveščevalne službe vedele, da se Rusija želi izogniti njenemu uničenju za vsako ceno. Jeklarna je bila odličen kraj za boj, kar jebilaprednost, zelo enostavno jo je bilo braniti.

Ameriške in zahodne sile so pošiljale helikopterje samo zato, da so jih sestrelili, preden so dosegli jeklarno. Nato so Rusi spremenili taktiko. Taktična sprememba je bila omogočiti helikopterjem, da dosežejo jeklarno in pristanejo na odprtih območjih v jeklarni ter jih nato sestrelijo, ko so poskušali oditi. Sčasoma so dovolili, da 8 helikopterjev pristane in pobere ljudi iz notranjosti jeklarne. 2 sta se umaknila, v enem od šestih, ki so jih sestrelili, pa so našli generala Cloutierja.

TO JE SLABA NOVICA, ker se je nedvomno izkazalo, da so se ZDA res borile v ukrajinski vojni na ukrajinskih tleh. Rusija lahko zdaj upravičeno naredi vse, kar hoče, da se maščuje.

POJASNIMO: Že na začetku je Pentagon poveljeval vojno v Ukrajini. Pentagon je ukazal uporabo ukrajinskega civilnega prebivalstva kot živega ščita. Dvomim, da je Pentagon ukazal pobijanje beguncev, a tudi uporaba živega ščita, še posebej, če mu poveljujejo iz tujine, je le en odtenek sive od tega. Združene države so upravičeno krive za grozodejstva, ki so se zgodila v Ukrajini.

Po ujetju ameriškega generala sta ameriški MSM in ameriška obveščevalna služba pregnala tovarno laži, velika tehnologija pa je odkrito izjavila, da bo demonetizirala vsak medijski vir, ki laži ni natančno predstavil v polni obliki. Zdaj dobivamo le, kako so Rusi z veseljem posilili in pobili nešteto civilistov, medtem ko so na truplih mrtvih civilistov še vedno brazgotine odkrito nacističnih oznak, ki so jih dali za zabavo. POTEM, ko so ZAHODNI MEDIJI ODPRTO IZJAVLJALI, SO BILE VOJNO NACISTIČNE UKRAJINSKE SILE.

To je bil popoln preobrat pripovedi, kot stikalo, ki je obtoževala Rusijo, da je pustila nacistične oznake na ljudeh, medtem ko se to nikakor ne sklada z Rusi.

ll.

Spodnja slika je popolnoma neumna. Poglejte, kako so telesa lepo razporejena. To je očitno zrežirano.