Članek
Prihajajoči kolaps in naše geoinženirsko nebo – zelo strupen grafen in aluminij v vsakem vdihu: 'Če se s tem ne spopademo, je konec z nami.'
Objavljeno Apr 08, 2022

GeoEngineeringWatch.org je najbolj obiskano spletno mesto na svetu na temo skritih operacij podnebnega inženiringa.

Dane Wigington začne ta vprašanja in odgovore s svojim današnjim vprašanjem:

»Če človeška rasa ostane na trenutni poti popolnega planetarnega zdesetkanja, koliko časa imamo do izumrtja naše vrste? In ali bomo s seboj ponesli celotno mrežo življenja? Zdaj smo že blizu tega in le redki se tega sploh zavedajo."

Dane in njegovi klicatelji pokrivajo številne teme, vključno s povezavo med HAARP in drugimi zemeljskimi radiofrekvenčnimi oddajniki, mikrovalovnimi prenosnimi omrežji in drugim tihim orožjem za tihe vojne.

Nekaj Daneovih citatov:

"Torej spet uporabljajo ozračje za fizikalni laboratorij."

 

»Kar se dogaja na našem nebu, bo zelo kmalu določilo našo kolektivno prihodnost, če se ne bo ustavilo. V vsakem trenutku, če se tisti na oblasti odločijo za to, če čutijo, da izgubljajo nadzor, lahko v to mešanico vnesejo nekaj veliko bolj smrtonosnega in nas vse postavijo na hrbet. Preko noči. Dobesedno.”

 

»Z močnimi imamo rdečo nit različnih oblik duševne pomanjkljivosti – rdeča nit je to – skoraj popolno nerazumevanje posledic svojih dejanj celo za njih same. Bi to naredili sami sebi? Da, in to še naprej počnejo."

 

»Tistim, ki so na oblasti, ni mar, kako strupeni so ti elementi. In za tiste, ki ne vedo, kaj je grafen - poglejte ... Toksilogični učinki grafena - se bere kot grozljivka. Je žilna mačeta, ki uničuje dele žilnega sistema našega telesa in nešteto drugih elementov v spodnjem toku. In se lahko uporablja kot biološki nosilec, lahko se uporablja za prenašanje neke vrste biološkega sredstva iz oblakov na tla."

Tisti, ki spremljajo to stran, bodo zlahka videli povezavo med strupenimi sestavinami v tako imenovanih cepivih covid in podobnimi strupenimi nanodelci, ki se že desetletja razpršujejo v naše nebo, še naprej ubijajo gozdove in vegetacijo ter jih vdihavamo. vsi ljudje in vse živali na svetu.