Članek
Končni cilj WEF je nadzorovati in spremeniti življenje na Zemlji z vdorom v ljudi in odstranitvijo njihove svobodne volje
Objavljeno Apr 10, 2022

Klaus Schwab, ustanovitelj in izvršni predsednik Svetovnega gospodarskega foruma (WEF), je poosebljenje Velike ponastavitve – katere končni cilj je odpraviti demokratični proces ter prepustiti vse lastništvo in nadzor globoki državi – in tehnokratski eliti, ki jo nadzoruje.

Vaša svobodna volja je napadena

Onesnaževanje okolja, bolezni in kibernetski napadi se uporabljajo za ustvarjanje strahu, da bi prebivalstvo ohranilo skladnost. Drug del Velike ponastavitve je ponastavitev gospodarstva, vključno z delovnimi mesti. Številni po ZDA se soočajo z brezposelnostjo, če se ne odločijo za eksperiment z genetsko terapijo v obliki injekcije COVID-19.

 

Jasno je, da je "pandemija" COVID-19 ustvarila "edinstveno okno priložnosti" za hitri začetek velike ponastavitve, ki vključuje spreminjanje vsega od prihodnjih globalnih odnosov in usmeritve nacionalnih gospodarstev do "prednostnih nalog družb, narave poslovanja". modelov in upravljanja globalnega skupnega.”

 

Del načrta vključuje četrto industrijsko revolucijo, o kateri Schwab razpravlja vsaj od leta 2016 in »za katero je značilno zlitje tehnologij, ki brišejo meje med fizično, digitalno in biološko sfero«.

 

Kar zadeva vlado, bo revolucija prinesla nove tehnološke moči, ki bodo omogočile večji nadzor nad populacijo prek »preprostega nadzornega sistema in zmožnosti nadzora digitalne infrastrukture.« Medtem, ko so ljudje zaposleni s skrbmi o orkestriranih grožnjah, ki jih nameravajo doseči. Tehnokrati delajo na tem, kako odstraniti bistvo tega, kar pomeni biti človek – in sicer svobodno voljo.

 

"Ljudje so zdaj živali, v katere je mogoče vdreti," je dejal Harari. "Ljudje imajo to dušo ali duha in imajo svobodno voljo in nihče ne ve, kaj se dogaja v meni, tako da karkoli izberem, bodisi na volitvah ali bodisi v supermarketu, je to moja svobodna volja - tega je konec."Nujno je, da vsi delamo korake, da ostanemo svobodni, suvereni posamezniki, kar je lahko tako preprosto kot:

 

Vodite vaše lastno kritično razmišljanje in tisto, kar vaše srce in vaša duša vesta, da je prav

Izberite pogum pred poslušnostjo

»Smo v procesu Velike ponastavitve ali Velikega prebujanja,« poudarja Sears, »in izbira ni Klaus Schwab. Izbira je vaša.”