Članek
Začenja se znova: Kitajska je poročala o ''19'' primerih ptičje gripe H5N6 pri ljudeh
Objavljeno Apr 11, 2022

Pripoved se ponavlja.

Kitajska poroča o 19 primerih!?

Ste se vprašali zakaj ravno "19"?

Naključje?

Ne verjamem v naključja.

Torej, ne samo, da vladarji ubijajo ptice, da bi dodatno izstradali ljudstvo z že dokazanimi lažnimi PCR testi, ampak zdaj pravijo, da ptičja gripa H5N6, zaradi katere trenutno izločajo jate, skoči na ljudi. Ampak postaja vse slabše.

 

Dve osebi, ki sta hospitalizirani v kritičnem stanju na celinski Kitajski, sta bili pozitivni na ptičjo gripo H5N6, s čimer se je število primerov doslej letos povečalo na 19, poročajo uradniki, poroča BNO News. Povečanje števila primerov pri ljudeh je povzročilo pozive k povečanemu nadzoru, totalitarizmu in odstrelu več ptic. Toda ptičja gripa H5N6 je uničujoča gripa, kaj se zgodi, ko H5N1, drugačna ptičja gripa, skoči na ljudi?

 

V prvem mesecu ameriške divjajoče nove pandemije ptičje gripe je umrlo skoraj 2,8 milijona ptic

 

Enostavno, že delajo na drugem "cepivu". Po poročanju Medscape je cepivo proti H5N1 že razvito.

"Tako kot drugi virusi aviarne influence tudi virusi gripe A (H5N1) krožijo predvsem med divjimi in domačimi pticami in perutnino in ti virusi običajno ne okužijo ljudi," je za Medscape povedal Matthew Hohenboken, vodja terapevtskega področja, cepiva za pandemijo in druga cepiva Seqirus. Medicinske novice v e-pošti.

 

"Glede na to večina prebivalstva nima obstoječe imunosti proti gripi A (H5N1), zato bi lahko bile posledice za javno zdravje hude, če bi se virus prenašal z osebe na osebo, hkrati pa ohranil svojo sposobnost povzročanja hude bolezni," je dodal. –Medscape

Direktor CDC Robert Redfield je že napovedal "naslednjo pandemijo".

.

Če ima direktor centrov za nadzor in preprečevanje bolezni prav, bo stopnja umrljivosti 10-50 %, ko bodo zdaj spojili španski virus gripe pred 100 leti s sezonsko gripo, lahko dobijo "mutantni hibridni" virus, ki je zelo nalezljiv. in bi lahko pobil do polovice svetovnega prebivalstva.

 

Kot pravi Christian of Ice Age Farmer v drugem videoposnetku: »Obstaja neizrečena zgodba, ki vključuje ptičjo gripo, raziskave pridobivanje funkcij, fundacijo Gates in ukrajinske biolaboratorije – in čas je, da jo povemo. Ker je zaradi "izbruhov PCR" ptičje gripe ubitih na stotine milijonov ptic, Evropa opozarja na pomanjkanje piščancev in jajc, številne države pa so zdaj dokončno prepovedale prodajo piščancev javnosti. Največji proizvajalec jajc v ZDA je izločil ptice in odpustil svoje delavce. V tej ekskluzivi za kmeta ledene dobe Christian razbije grdo zgodbo o tem virusu in se vpraša: ali bo oboroženi H5N1 naslednja človeška pandemija?«

Oborožena "plandemija" ptičje gripe bi bila dvoplastna.

Vladajoči razred se lahko izvleče z zakolom ptic in prepovedjo prodaje jajc ter še dodatno uniči že tako uničeno prehransko verigo. Prav tako bi lahko »odstrelil« človeško čredo, ki jo morajo obdržati v popolni skladnosti in pod svojim nadzorom.

 

Ker so cepiva proti COVID-19 uničila imunski sistem, bi lahko oboroženi virus gripe povzročil resnično škodo in smrt, če bi to poskušali izvesti. Načrtujte najslabše, upajte na najboljše, vendar ostanite pozorni in razumite konec igre.

Nadaljujte s kopičenjem zalog hrane.

Očitno prihajajo zaradi prehranske varnosti.