Članek
V zadnjem letu se je med tekmovanjem zrušilo 769 športnikov: 'Povprečna starost igralcev s srčnim zastojem je le 23 let+
Objavljeno Apr 11, 2022

V zadnjem letu so športniki po vsem svetu padali kot muhe, medtem ko so tekmovali v igrah.

Če se ne zgrudijo brez zavesti, potem se v agoniji stiskajo za prsi in ne morejo dihati zaradi nenadnih srčnih napadov, ki so jih prizadeli v vročini tekmovanja.

Ta val srčnih težav je najmanj brez primere. Še nikoli nismo videli mladih, zdravih športnikov svetovnega razreda, ki bi tako množično imeli težave s srcem. Še nikoli se ni zgodilo. Poleg tega čas tega obsežnega pojava ne bi mogel biti bolj relevanten, saj popolnoma sovpada z uvedbo eksperimentalnih "cepiv" Covid-19.

Decembra naj bi skoraj 300 športnikov umrlo ali utrpelo srčni zastoj po jemanju cepiv COVID.

Ampak postaja vse slabše. Zahvaljujoč novemu eksplozivnemu poročilu OAN, ki določa število prizadetih športnikov na stotine.

Njihova preiskava je odkrila osupljivih 769 moških in žensk, ki so semed tekmovanjem v zadnjem letu (med marcem 2021 in marcem 2022) zgrudili zaradi težav s srcem.

Najbolj šokantno je, da je bila povprečna starost tistih, ki so doživeli popoln srčni zastoj, le 23 let.

Glede na čas te težave pri zdravih športnikih, ki jih še nikoli ni bilo, in vsesplošno prizadevanje za vbode Covida, vsi znaki kažejo na enega krivca: eksperimentalno COVID "cepivo".

Po podrobnih opisih dveh nedavnih odmevnih primerov, v katerih sta se dva teniška igralca prisilila, da sta se izločila iz prejšnjega meseca Miami Open, je Pearson Sharp iz OAN pregledal njihovo šokantno preiskavo in postavil nekaj perečih vprašanj, na katera bi morali odgovoriti, če se še vedno sprašujete, kaj povzroča te težave s srcem pri mladih posameznikih:

»To je več kot 769 športnikov, ki so se v zadnjem letu zgrudili med tekmo na igrišču. Od marca 2021 do marca letos. Povprečna starost igralcev s srčnim zastojem je le 23 let.

Koliko 23-letnih športnikov se je pred letom sesulo in utrpelo srčni napad? Ali poznate kakšnega 23-letnika, ki je imel pred tem srčni napad?

In to so le tisti, za katere vemo. Koliko jih je ostalo neprijavljenih? Skoraj 800 športnikov – mladih, fit ljudi v najboljših močeh se zruši na igrišču. Pravzaprav 500 % več nogometašev v EU umre zaradi srčnih napadov kot pred enim letom.

Samo v primeru, da obstaja kakršna koli nagnjenost k temu, da bi temu rekli naključje.

»Naključje? Kdaj je znano, da cepivo Pfizer povzroča vnetje srca? Ne. Pravzaprav mnogi zdravniki, ki zdravijo te igralce, navajajo, da so njihove poškodbe in smrti neposredno posledica cepiva ...

To ni naključje – zdravi najstniki umirajo po injekciji Pfizer. Zdravniki so opozorili FDA, preden so izdali eksperimentalno cepivo, da bo "skoraj zagotovo povzročilo strašne poškodbe organov."

Ostaja samo vprašanje: kdaj bomo videli neko odgovornost?

: