Članek
Cepljeni in zavrnjeno življenjsko zavarovanje
Objavljeno Apr 15, 2022

Novembra lani 2021 so novice zagrozile, da če ljudje, ki umrejo zaradi COVID-a, ne bi bili cepljeni, njihove družine morda ne bodo prejele nadomestil za smrt, ki bi jih sicer prejele.

Če je edino jamstvo v življenju smrt, potem obstaja vsaj življenjsko zavarovanje, kajne?

Narobe! Hitro naprej v obdobje po COVID-u in posledice cepiv z dovoljenjem za uporabo v nujnih primerih (EUA). Po poročanju revije Forbes, če se danes odločite za injekcijo COVID-19, vam lahko prepreči prejemanje nadomestila za smrt iz življenjskega zavarovanja.

Kaj praviš?

Nobenih beneficij več zaradi smrti

Glede na članek Braina Peckforda je nedavno smrt zaradi Covid cepiva  v Franciji sodnik ocenil kot "samomor" zaradi eksperimentalne narave "cepiva".

Zavarovalnica je zavrnila plačilo.

Brez beneficij zaradi smrti.

Članek se glasi:

Premožni starejši moški z visoko vrednostno polico življenjskega zavarovanja v višini več milijonov evrov ... umre zaradi covida. Njegovi smrti zaradi vboda ne oporekajo zdravniki in ne njegove življenjske zavarovalnice. Zavarovalnica je zavrnila plačilo police, navajajoč, da je jemanje eksperimentalnih zdravil, zdravljenja ipd. izključeno iz police. Družina toži zavarovalnico na sodišču in pravkar je izgubila primer.

Sodnik je izjavil: »Stranski učinki eksperimentalnega cepiva so objavljeni in pokojnik ni mogel trditi, da ni vedel zanje, ko je prostovoljno prevzel vbod. V Franciji ni zakona ali mandata, ki bi ga prisilil v zabodenje. Zato je njegova smrt v bistvu samomor."

Samomor je izrecno izključen iz te posebne police in pravzaprav iz vseh življenjskih zavarovanj na splošno.

To je bila ugotovitev velikega zahodnega svetovnega sodnega sistema in ni dvoma, da bodo zavarovalnice po vsem svetu ta primer navedle kot pravno dejstvo.

Torej, če vas kdo kdaj izpodbija, ali so ti vbodi eksperimentalni ali ne, in da ne farmacevtske družbe, ne vlade, ne kdo drug razen VAS ni odgovoren za njihovo sprejemanje in če umrete, ste zakonito naredili samomor.

Brez zavarovanja, brez izplačil, brez vračil. Sami ste!

Povezava do izvirnega francoskega članka.

Poslušajte, kako dr. Pierre opisuje isto zgodbo in razlaga pogled ameriškega sveta življenjskih zavarovalnic; da lahko zavarovalnice zavrnejo izplačilo nadomestila za smrt, če je smrt posledica eksperimentalne COVID injekcije.

Kako bi to lahko bilo? V enem trenutku vas eksperimentalno cepivo in boosterji ščitijo pred COVIDom, v naslednjem trenutku pa ne? En trenutek ste zavarovani z injekcijo, v naslednjem trenutku pa niste? Kot pravijo Francozi: »C’est la vie. C’est la guerre!” Pomen? Takšno je življenje! To je vojna. Ne da se pomagati!

Spreminjanje pripovedi

Sprememba pripovedi se zgodi načrtno. Tisti, ki so lastniki pripovedi, nadzorujejo izid. Poleg tega lahko v Ameriki po Smith-Mundtovem zakonu o modernizaciji mediji svobodno zakonito propagirajo Američane. Cepiva EUA, ki so bila nekoč oglaševana za "reševanje življenja s preprečevanjem smrti" zaradi okužb s koronavirusom COVID-19, so zdaj "samomorilna".

Maja 2021 je bila druga zgodba. Po mnenju Ameriškega sveta življenjskih zavarovalnic življenjske zavarovalnice niso mogle zanikati nadomestila za smrt, ker je bil pokojnik cepljen proti COVID-19:

Zdi se, da za širjenjem popolnoma napačnih informacij stoji objava na družbenih omrežjih, kar kaže, da bi lahko bilo cepivo proti COVID-19 dejavnik, ki bi ga življenjska zavarovalnica upoštevala v postopku izplačila škod.

Dejstvo je, da življenjske zavarovalnice pri odločanju o izplačilu škode ne upoštevajo, ali je zavarovanec prejel cepivo proti COVID-u.

V pogodbah o življenjskih zavarovanjih je zelo jasno, kako delujejo police in kateri vzrok, če sploh obstaja, lahko privede do zavrnitve ugodnosti. Cepivo proti COVID-19 ni eno izmed njih.

Zavarovanci morajo biti prepričani, da se zaradi cepljenja proti COVID-19 v postopku izplačila škod ni nič spremenilo.

Toda dobra propaganda se spreminja z vetrovi.

Današnja Amerika ni včerajšnja Amerika.

Amerika je bila ugrabljena, moralno pokvarjena, razuzdana in prodana najvišjemu ponudniku.

Pravzaprav, če ste prejeli cepiva Pfizer/BioNTech, Moderna ali Johnson & Johnson COVID-19, ste od FDA prejeli cepivo, ki se šteje za "dovoljenje za uporabo v sili" (EUA). Nobena injekcija EUA ni cepivo, ki ga je odobrila FDA. Poleg tega so bile prve uvedene injekcije označene kot "eksperimentalne". Tako so udeleženci, ki so privolili brez ustreznega informiranega soglasja, postali subjekti v tekoči klinični študiji. Opomba: Življenjska zavarovanja ne krijejo eksperimentov.

V drugih novicah, če ste necepljeni in hospitalizirani, se tudi zavarovanje morda ne bo izplačalo. V sporočilu za javnost Univerze v Michiganu piše:

»Številne zavarovalnice trdijo, da je upravičeno zaračunavati bolnikom hospitalizacije zaradi COVID-19 zdaj, ko so cepiva proti COVID-19 široko dostopna,« je povedal glavni avtor Kao-Ping Chua, MD, Ph.D., raziskovalec zdravstvene politike in pediater medicine v Michiganu in Susan B. Meister raziskovalnega centra za vrednotenje zdravja otrok . »Vendar pa nekateri ljudje, hospitalizirani zaradi COVID-19, niso upravičeni do cepiv, na primer majhni otroci, drugi pa so cepljeni bolniki, ki so doživeli izbruh hude okužbe. Naša študija kaže, da bi ti bolniki lahko imeli znatne račune."

Če povzamemo: če ste 1) necepljeni in hospitalizirani ali 2) cepljeni pred smrtjo, potem življenjsko zavarovanje ne plača tistega, kar bi pričakovali, če sploh.

Dvorezni meč

Preberite članek Dissolving a Pandemic of Fear, da bi razumeli, da se je ta trend prvič začel v daljnih deželah poleti 2021 z nenavadnimi stranskimi učinki na globalno uvedena eksperimentalna cepiva:

Zaradi negotovosti zaradi nepooblaščenih testov in eksperimentalnih cepiv zavarovalnice v Indiji in Koreji omejujejo, kaj bodo krile, če nekdo zboli zaradi COVID injekcij :

V nasprotju s splošnim prepričanjem obstoječe police zdravstvenega zavarovanja verjetno ne bodo pokrile stroškov cepljenja in morebitnih neželenih učinkov. Stroške bodo pokrili samo police, zasnovane izključno za postopek cepljenja proti COVID-19 – trenutno ga ni.

Če ste privolili v injekcijo EUA, se je vaša polica življenjskega zavarovanja spremenila. Ne morete zmagati zaradi izgube in ne morete zahtevati življenjskega zavarovanja za smrt. Nekaj, kar seka v obe smeri, je znano kot dvorezen meč.

Pravica prek sodišča?

Zvezni zakon PREP in zakon CARES preprečujeta praktično vse civilne spore, od »cepiv« proti COVID-u do »testov« do zdravnikov/farmacevtov/medicinskih sester. Vsi imajo splošno civilno (vendar ne kazensko) zaščito. Vsi pregoni so 100,0 % diskrecijski, kar pomeni, da tudi če nekdo prizna kaznivo dejanje (COVID), noben zasebni državljan nima pooblastila za pregon katerega koli domnevnega kaznivega dejanja. To pooblastilo imajo izključno okrožni državni tožilec in generalni državni tožilci - ne državljani.

Kaj to pomeni? VSI pregoni so politični. Z drugimi besedami, EDINI način za pravno izpodbijanje vse »COVID«  izdaje je omejen na KAZENSKI pregon. Dokazi, ki dokazujejo kaznivo goljufijo, so bili predloženi ustreznim organom, vendar kazenskega pregona prek Ministrstva za pravosodje še ni bilo. Zakaj ne? Dobro vprašanje.

Kaj pa goljufija življenjskega zavarovanja? Ali je mogoče zavarovalnice preganjati na sodišču, če je polica za življenjska zavarovanja COVID v nasprotju z zavarovancem?

V odgovor na zahtevo FOIA je zvezni okrožni sodnik pred kratkim odredil Pfizer Inc., da objavi 55.000 strani dokumentov vsak mesec, potem ko je Pfizer trdil, da ne bo razkril nobenih podatkov 75 let. To pomeni, da bi morali biti vsi podatki o cepivu Pfizer objavljeni do konca septembra 2022 in ne do leta 2097.

Kdo pa je zadolžen za prebiranje poplave informacij? Kakšne so posledice spoznanja resnice, ki naj bi bila skrita? Nihče ne ve. Kaj pa dejstvo, da se zdi, da vlada opravlja medicino brez licence? Kako bi to lahko bilo?

Ker pripoved vedno pišejo tisti, ki nadzorujejo pero, morate sami raziskati in povesti svojo ladjo. Pokličite neposredno svojo zavarovalnico. Vprašajte »strokovnjaka«, če bo cepivo kakor koli vplivalo na vaše življenjsko zavarovanje. Vprašajte, ali bodo prihodnji vbodi EUA vplivali na vaše premije ali izplačila.

Nato se vprašajte, ali je plačilo teh visokih zavarovalnih premij vredno izida v dobi COVIDA ali je bolje, da svoj denar usmerite drugam.

Rosanne Lindsay, Naturopath, Nature of Healing

April 14, 2022