Članek
Moderna odpoklicala SPIKEVAX
Objavljeno Apr 16, 2022

Rosanne Lindsay, Naturopath, Nature of Healing

14. april 2022

Po vsem svetu so dali več kot 900 milijonov odmerkov cepiva Moderna COVID-19. Vendar je Moderna pravkar odpoklicala 764.900 odmerkov v Evropi zaradi kontaminacije. Uradniki trdijo, da ta odpoklic ne vpliva na odmerke v ZDA. Vendar pa Googlovi podatki o sledenju kažejo tudi, da Američani iščejo informacije o odpoklicu cepiva Moderna.

Cepiva s konicami.

Kakšno vrsto kontaminacije lahko najdemo v Covid cepivu s konicami?

"Tujek."

Serija je odpoklicana, ker so v eni viali našli tujek v seriji, izdelani na pogodbeni proizvodni lokaciji podjetja, ROVI – Moderna in ROVI Pharma Industrial Services

"Tuj material" je bil izraz, uporabljen septembra 2021, ko je Japonska odpoklicala več kot milijon odmerkov Moderninega SPIKEVAX, potem ko so v nekaterih vialah zaradi "proizvodne težave" našli onesnaževalce iz nerjavnega jekla. Vendar pa nerjaveče jeklo verjetno ne bo edini onesnaževalec. Vsaj od leta 1986 so dokumentirani kontaminanti, vključno s krvjo, krvnimi derivati, toksoidi, alergijskimi izvlečki in enajstimi kovinami v cepivih.

Moderna Pharmaceutical, prej imenovana ModeRNA Therapeutics, je leta 2018 postala javno podjetje, specializirano za nalezljive bolezni. Pred IPO je bila AstraZeneca njen tretji največji vlagatelj.

Modernino injekcijo proti koronavirusu, znano kot »SPIKEVAX«, naj bi odobrila ameriška uprava za hrano in zdravila (FDA) za odrasle, stare 18 let in več, 31. januarja 2022. Toda glede na informativni list FDA je injekcija še vedno samo pooblaščena za uporabo v sili ali EUA. Ni odobrena!

Od novembra 2020 sta morali dve od 4 biotehnoloških podjetij, ki se ukvarjajo s proizvodnjo mRNA "terapij", Johnson & Johnson in AstraZenica, ustaviti poskuse zaradi varnostnih pomislekov. In zdaj je v središču pozornosti Modernino uvajanje cepiva mRNA v Evropi.

Zadevna kontaminirana serija je bila izdelana na lokaciji ROVI v Španiji in distribuirana na Norveškem, Poljskem, Portugalskem, v Španiji in na Švedskem od 13. do 14. januarja 2022. Poročila povezujejo odpoklicane serije s španskim podjetjem ROVI.

Kazenska dejanja

Ali bodo Moderno preiskovali zaradi goljufij, varnosti izdelkov, smrti zaradi cepiva?

Februarja 2021 so ameriški uradniki raziskali in potrdili "verjetno povezavo" med cepivi Moderna in Pfizer ter miokarditisom pri mladostnikih in mladih. Seveda zakon o PREP in Zakon o CARES omejujeta odgovornost za smrt ali resne telesne poškodbe, ki so posledica teh izdelkov. Glej tudi razkritje Moderne v navodilu za uporabo SPIKEVAX, ki se sklicuje na miokarditis in perikarditis, razdelek 5.2.

Po vsem mnenju Moderna razvija kriminalno poročilo, podobno tistim AstraZeneca, Pfizer, Johnson & Johnson in upravljane zdravstvene organizacije UnitedHeath Group.

V skladu z Zakonom Združenega kraljestva o ubojih podjetij in umorih podjetij iz leta 2007 so bile pred kratkim vložene kazenske ovadbe zoper proizvajalce cepiva mRNA COVID Moderna, AstraZeneca in Pfizer zaradi "uboja podjetja iz nenadoma in velikega kriminalnega umora". Glede na briefing dokument Združenega kraljestva (Združenega kraljestva): trditve v zadevi 6029679/21;

Vse sledi za cepljenje proti COVID-19 faze 3 so v teku in naj bi se zaključile šele konec leta 2022/v začetku leta 2023. Cepiva so trenutno eksperimentalna z le enoletnimi kratkoročnimi podatki in ni na voljo dolgoročnih podatkov o varnosti.

Novembra 2020 je dr. Andreas Noack, nemški kemik in eden najboljših strokovnjakov za grafen v EU, objavil videoposnetek, v katerem je razložil, da je odkril grafen hidroksid, ki ga vsebujejo eksperimentalna COVID cepiva. Opisal je, kako nanostrukture grafenskega hidroksida, vbrizgane v človeško telo, delujejo kot "rezila britvice" v žilah prejemnikov in kako se ne bi pokazale na obdukciji ali običajnih toksikoloških testih glede na njihovo atomsko velikost. 26. novembra 2021, le nekaj ur po objavi svojega najnovejšega videa o grafenskem hidroksidu, je umrl v sumljivih okoliščinah. 

Profesor dr. Pablo Campra z Univerze v Almeriji v Španiji je novembra 2021 preučil tudi eksperimentalno Covid  cepivo z uporabo mikro-ramanske spektroskopije, študije frekvenc. Potrdil je tudi prisotnost grafenskega oksida.

Najnovejše o primeru Združenega kraljestva? Brez komentarja.

V ZDA je edina možna preiskava ameriške komisije za vrednostne papirje in borze (SEC), ki naj bi preiskovala najvišje vodje zaradi domnevnih manipulacij z delniškim trgom. To je zato, ker naj bi svetovna prodaja cepiv mRNA COVID samo leta 2021 presegla 50 milijard ameriških dolarjev.

Današnje visoke cene zdravil kažejo, da se je od leta 1963, ko je Zvezna trgovinska komisija razsodila, da se šest največjih farmacevtskih podjetij v državi zaroti, da bi določili cene tetraciklina, najpogosteje uporabljenega antibiotika, le malo spremenilo. Zaslišanja o drogah v Kefauverju so potrdila obstoj nacionalnega kriminalnega sindikata in razkrila ohlapno izvrševanje, ki se nadaljuje še danes. Upoštevajte, da je enega od "velikih šestih" kriminalcev, Wyeth Pharmaceuticals, prevzel Pfizer.

Genska terapija ali ponastavitev genov?

Strokovnjaki trdijo, da tehnologija v cepivih Pfizer/BioNTech in Moderna ni »genska terapija«. Toda poskusni izdelki niso bili tako prvič trženi.

Glede na članek iz novembra 2021 na LifeSiteNews je med globalnim zdravstvenim vrhom 2021 v Berlinu izvršni direktor Bayerja Stefan Oelrich povedal kolegom "strokovnjakom", da so "cepiva" proti mRNA COVID dejansko "celična in genska terapija", ki bi bila sicer zavrnjena. javnosti, če ne zaradi »pandemije« in ugodnega trženja.

Oelrich je tudi poudaril izraz "Bio Revolution" kot:

sotočje napredka biološke znanosti in pospešenega razvoja računalništva, avtomatizacije in umetne inteligence [ki] spodbuja nov val inovacij.

Kot del vloge svojega podjetja za "trajnost" se je Bayer tudi zavezal, da bo spodbujal kontracepcijo pri 100 milijonih žensk po vsem svetu. Ta retorika se ujema z roko v rokavici s socialističnim načrtom Klausa Schwaba za "veliko ponastavitev".

Pojavijo se poškodbe zaradi injekcij mRNA. Glede na študijo iz oktobra 2021 v American Journal of Cardiology:

Šestdeset odstotkov primerov cepljenja proti COVID-19, povezanih z miokarditisom, je bilo povezanih s cepivom Pfizer-BioNTech, 33 % je bilo povezanih s cepivom Moderna, 7 % pa s cepivom Johnson & Johnson.

Glede na povzetek iz novembra 2021, objavljen v Journal Circulation, z naslovom »Ugotovitve opazovanja rezultatov srčnega testa PULS za označevalce vnetja pri bolnikih, ki prejemajo cepiva mRNA:«

 …mRNA cepivo številčno poveča vse označevalce, ki so jih prej opisali drugi za označevanje vnetja na endoteliju in infiltracije T celic srčne mišice …

Nevednost ni opravičilo

Nevednost ni opravičilo v dobi informacij. Ker se pojavlja več informacij, ne pričakujte, da bodo farmacevtske družbe spremenile svoje kriminalne poti.

Informacije so na voljo in si jih lahko ogledajo vsi, ki lahko iščejo v Googlu. Podjetja za cepiva so prefinjeno razkrila informacije, če lahko o tem preberete tukaj.

Bi pili EUA umazani martini, poln kovin in krvnih derivatov?

Če bo iz teh razodetij prišlo do kakršne koli spremembe, je ta sprememba pri vsakem od nas.

Ni "dobrih" ali "slabih" izkušenj.

Obstajajo samo »izkušnje«, iz katerih se vsi odločimo, da se bomo naučili več.

Izberite pametno.

OPA!