Članek
COVID ''pandemija'' je kriminalna operacija - Velika porota razkriva agendo za svetovno prevlado
Objavljeno Apr 18, 2022

Od brezpogojne skladnosti do inteligentnega odpora

Mednarodni pravniki, vrhunski strokovnjaki in priznani znanstveniki pred veliko poroto predstavljajo dokaze, da je "pandemija" COVID-19 kriminalna operacija z namenom vzpostavitve svetovne diktature.

POVZETEK TRANSKRIPTA

Namen tega povzetka velike porote je čim več ljudem omogočiti dostop do najpomembnejših informacij, ki so jih razkrili izvedenci. Osredotočili smo se na tista dejstva, ki razkrivajo, kaj se v resnici dogaja v našem svetu, da bi javnosti pomagali razumeti resnost trenutne svetovne krize.

Tisti, ki želite dobiti celoten spekter podrobnosti, si oglejte celotno video sejo tukaj: https://stopworldcontrol.com/jury

Ta dokument je eden od petih povzetkov velike porote.

Vsebuje kritične informacije od 2. dne z naslovom Splošno zgodovinsko in geopolitično ozadje vsega tega. To je morda najpomembnejša seja celotnega postopka velike porote, saj razkriva, kako je bil ustvarjen glavni načrt za dosego popolne svetovne prevlade pod krinko nujnih zdravstvenih stanj.

Uvodne izjave niso vključene, niso predolge in si jih lahko ogledate na naši spletni strani: https://stopworldcontrol.com/jury

BRANITI ČLOVEŠTVO

Vsakega bralca spodbujamo, da ta povzetek velike žirije razdeli znotraj svoje skupnosti. Strukture kriminalne oblasti se v celoti zanašajo na nevednost ljudi. Ko je javnost obveščena, preide z nedvomne skladnosti na inteligentni odpor. Zato je najpomembnejši ukrep, ki ga lahko vsi sprejmemo, obveščanje drugih.

Še posebej moramo vzgajati vse tiste, ki imajo v naših skupnostih vplivne položaje. Pošljite ta povzetek velike porote v digitalni ali tiskani obliki direktorjem šol in učiteljem, direktorjem bolnišnic in zdravstvenemu osebju, organom pregona, odvetnikom in sodnikom, župnikom, županom in komisarjem, urednikom lokalnih medijev in novinarjem.

Obstaja veliko poceni spletnih tiskarskih storitev, kamor lahko naložite ta PDF in ga natisnete v toliko izvodih, kot želite. Samo poGooglajte »tiskanje poceni knjig« in lahko začnete primerjati. Če bi mnogi od nas vložili nekaj časa in sredstev za tiskanje na stotine ali celo tisoče tega dokumenta in ga distribuirali v naših skupnostih in državi, bi lahko imeli izjemen vpliv.

Te informacije morajo resnično doseči vse tiste, ki so na položaju javne službe. Ti člani naših društev so nevede privrženci zločincev, saj slepo sledijo ukazom, ki neposredno vodijo v smrt milijonov ljudi in trajno uničenje sto milijonov življenj. Ko bodo vsi naši javni uslužbenci razumeli, kaj se v resnici dogaja, bodo nehali biti podaljški kriminalnih rok, da ne bi postali zavestno sokrivi.

Če se ne bomo postavili in ukrepali zdaj, lahko za vedno izgubimo možnost, saj se Svetovni gospodarski forum pripravlja na namestitev globalnega upravljanja nad pretokom informacij in internetom ter bo poskušal za vedno zapreti usta vsem, ki cenijo svobodo človeštva.

Če je bil kdaj čas, da so vsi vstali in ukrepali, je zdaj.

Urednik David J. Sörensen StopWorldControl.com

Celotno poročilo lahko prenesete na https://stopworldcontrol.com/jury/?inf_contact_key=d29fbe8543c3471820079ecde20b27abb7af0999dac2af6212784c39e05d2aef

Ustavi svetovno prevlado

Mnogi ljudje so v skupinah pridno delali, da bi ozaveščali o svetovnem udaru, nasprotovali zdravstveni tiraniji in razkrivali zločine proti človeštvu.

Naslednji korak je, da se namensko uskladimo z ustavnim popravkom, ki pooblašča ljudi, da zakonito in zakonito izvajajo spremembe, da bi rešili sebe in svojo državo.