Članek
Kaj je naslednje na globalističnem koledarju
Objavljeno Apr 20, 2022

James Corbett, The Corbett Report

17. april 2022

Kot že veste, grožnja, s katero se sooča svobodno človeštvo, ni skrivna zarota, ampak popolnoma vsem na očeh. Tisti, ki želijo monopolizirati vire planeta in vzpostaviti sistem popolnega tehnokratskega nadzora, na splošno niso skrivnostni glede svojih načrtov.

Nasprotno.

Vsako število javno dostopnih zapisov – od knjig in belih papirjev do objav na blogih, forumih in predavanjih – daje zainteresirani javnosti veliko časa, da se pripravi na naslednje korake v razvijajoči se globalistični agendi.

Torej, v veliki tradiciji Corbettovega poročila Poslušanje sovražnika uporabimo eno najpreprostejših metod za razumevanje, kaj sledi v globalnem načrtu: poglejmo koledar potencialnih svetovnih nadzornikov.

JUNIJ 2022: Stockholm+50

Kot podiplomski študenti Univerze v Corbettu boste že vedeli za konferenco Združenih narodov o človekovem okolju, ki je potekala v Stockholmu na Švedskem leta 1972. . . če pa potrebujete osvežitev, se boste morda želeli posvetovati o tem, kako in zakaj je velika nafta osvojila svet, kjer lahko izveste vse o tem vrhu v Stockholmu.

Poleg tega, da je bila konferenca uvod Mauricea Stronga v vznemirljiv (in donosen) svet okoljevarstva Big Oil, je konferenca postavila tudi temelje za korporativni prevzem svetovnih virov pod pretvezo »reševanja matere Zemlje«. Globalistom je služil trojni funkciji: začel je Program Združenih narodov za okolje (UNEP), zagotovil je predlogo za vrh o Zemlji leta 1992 v Riu in gostil prvo govorno delavnico za to, kar bo postalo Agenda 21 in sčasoma Agenda 2030.

No, veš kaj? To je nazaj.

Tako je, naši dobri, planetoljubni poveljniki pri Združenih narodih so se vrnili na prizorišče zločina, da bi obeležili 50. obletnico Stockholmske konference z novim vrhom v švedski prestolnici, ta z značilno nenavdahnjenim imenom »Stockholm+ 50: zdrav planet za blaginjo vseh – naša odgovornost, naša priložnost.”

Da ne boste mislili, da bo »Stockholm+50« preprosto izgovor, da se bo svetovni jet set potrepljal po ramenih z nekaj pozabljivimi političnimi govori ali odkritjem nove plošče, morate vedeti, da je velik del načrtovanja šel v to:

Generalna skupščina ZN je sprejela ne eno, ampak dve resoluciji o ustanovitvi konference in njenem dnevnem redu;

Za konferenco je bila ustvarjena posebna spletna stran, ki bo spremljala najnovejše dogajanje;

Začel se je »blog pravnikov za diplomate« z naslovom Pot do deklaracije 2022, da bi vplival na pogovor o »politični deklaraciji« (velike tiskane črke in vse), ki bo »sprejeta« na konferenci;

In še ena spletna stran je bila vzpostavljena za gostovanje »Deklaracije za Stockholm+50«, ki je lahko ali pa tudi ne zgoraj navedena »Politična deklaracija« in ki jo je potrdila skupina globalističnih nevladnih organizacij.

Poleg vsega tega bo Stockholm gostil tudi »Svetovni dan okolja 2022« 5. junija 2022, na obletnico ustanovitve UNEP.

Torej, za kaj točno je ves ta hype? Oh, samo običajna globalistična čebljanja. Z "običajno globalistično klopo" mislim seveda na prevzem planeta in njegovih virov s strani plenilcev. Ampak ne verjemite mi na besedo zaradi tega. Iz zgoraj omenjene izjave za Stockholm+50:

Svet Združenih narodov za človekove pravice (UNHRC) je 8. oktobra 2021 priznal »pravico do čistega, zdravega in trajnostnega okolja«. Za uresničitev te pravice bodo potrebne strukturne spremembe na pravni, gospodarski, družbeni, politični in tehnološki ravni, da se obnovi stabilen in dobro delujoč zemeljski sistem. Skupna zavest o naši globalni soodvisnosti mora ustvariti novo skupno logiko, da bi opredelila in prepoznala globalno skupnost, ki podpira življenje na Zemlji – planetarni sistem, ki nas vse povezuje in od katerega smo vsi odvisni. To je temeljni korak k vzpostavitvi sistema upravljanja za učinkovito upravljanje človeških interakcij z zemeljskim sistemom.

Da, točno tako, kot bi pričakovali, se slogan »reši planet« uporablja kot klic za zbiranje . . .

( . . . počakaj . . .)

. . . krepitev svetovne vlade! Vau, kdo bi lahko vedel, da to prihaja?

Natančneje, po nejasni in dlakavi retoriki o »uveljavitvi pravice do zdravega okolja« in »vzpostavljanju regenerativnega gospodarstva« se izjava konča s prošnjo dobrim ljudem v Združenih narodih, naj si dajo več moči! Yaaaay!

Dolgoročno upravljanje globalnih skupnih dobrin, zagotavljanje globalnih javnih dobrin in upravljanje globalnih javnih tveganj zahtevajo stalen sistem učinkovitega upravljanja za zanesljivo upravljanje naših interakcij z zemeljskim sistemom kot celoto. Na primer, o predlogu za preoblikovanje nedejavnega skrbniškega sveta Združenih narodov se je veliko razpravljalo, vključno z zadnjim v poročilu generalnega sekretarja Združenih narodov Our Common Agenda (OCA).

Nekaj ​​mi pove, da bo v učbeniku zgodovine za zmagovalce prihodnosti 5. junij 2022 pozdravljen kot dan, ko so pogumni in dobrohotni birokrati ZN rešili planet tako, da so nam podelili svojo milostno globalno vlado. ("... in ljudje na zemlji se spominjajo tega pomembnega dogodka v zahvalni molitvi svojim voditeljem ZN, preden zaužijejo svoj dnevni obrok žuželk in deževnice.")

Ampak počakaj! Kaj piše na deklaraciji »Vizitke«?

To konferenco je treba uporabiti kot "laboratorij idej" za razvoj inovativnih rešitev za skupne dobrine, gospodarstvo in upravljanje, ki bodo postale seme ukrepanja na Vrhu prihodnosti leta 2023, kot je predvideno v poročilu generalnega sekretarja ZN o naši skupni agendi. .

Vrh prihodnosti 2023? o ja. Kar nas pripelje do naslednjega datuma na našem globalističnem koledarju. . .

September 2023: Vrh prihodnosti

Septembra lani je generalni sekretar ZN Antonio Guterres objavil poročilo na 85 straneh z naslovom »Naša skupna agenda«. Glede na zapis Democracy International poročilo ponuja "načrt za nadgradnjo ZN" in "poziva k ponovni okrepitvi multilateralizma, obnovljeni solidarnosti in močnejšemu upoštevanju prihodnjih generacij".

Natanko tako, kot bi pričakovali, se povzetek poročila začne tako, da nas spomni na (globalistično izmišljene) »eksistencialne krize«, ki (na katere nas globalisti nenehno opozarjajo) ogrožajo obstoj človeštva, kot so COVID-19, geopolitični konflikt in (seveda) sprememba podnebja. Seveda se to takoj spremeni v zahtevo, da ljudje sveta:

"morajo ponovno sprejeti globalno solidarnost", kar očitno vključuje "globalni načrt cepljenja za dostavo cepiv proti COVID-19 v naročje milijonov ljudi, ki jim ta osnovni ukrep za reševanje življenja še vedno ni dovoljen";

„obnoviti družbeno pogodbo med vladami in njihovimi ljudmi ter znotraj družb“, kar očitno vključuje „posodobljene ureditve upravljanja za zagotavljanje boljših javnih dobrin in uvedbo nove dobe univerzalne socialne zaščite, zdravstvenega zavarovanja, izobraževanja, spretnosti, dostojnega dela in stanovanj, pa tudi univerzalni dostop do interneta do leta 2030 kot osnovno človekovo pravico«;

»prenehati 'infodemijo', ki pesti naš svet, z zagovarjanjem skupnega, empirično podprtega soglasja o dejstvih, znanosti in znanju,« kar očitno pomeni sprejetje »globalnega kodeksa ravnanja, ki spodbuja integriteto v javnih informacijah«;

. . . in vrsto drugih globalističnih imperativov, od oblikovanja nove "platforme za izredne razmere" pod vodstvom ZN, ki se bo "samodejno sprožila v krizah zadostnega obsega in razsežnosti, ne glede na vrsto ali naravo zadevne krize", do sprejetja novega »Globalnega digitalnega dogovora« pod vodstvom ZN za »spodbujanje zaupanja vrednega interneta z uvedbo meril odgovornosti za diskriminacijo in zavajajočo vsebino«.

Z drugimi besedami, običajno globalistično PRAZNO NAKLADANJE.

Toda v to vznemirjenje globalni vladi je vgrajena še ena ideja: sklic »vrha prihodnosti« v povezavi s sestankom Generalne skupščine ZN v New Yorku septembra 2023. V navajanju sedanjega Klaus Schwabovskega globalizma, ki je v modi, Guterres piše, da bo v teh dneh "vrh prihodnosti" na visoki ravni z več zainteresiranimi stranmi za napredovanje idej za ureditev upravljanja na področjih mednarodnega pomena, omenjenih v tem poročilu in potencialno druge, kjer so ureditve upravljanja v nastajanju ali jih je treba posodobiti."

Če ste v zadnjem času sledili MSM, ste morda opazili, da se je ta ideja o "vrhu prihodnosti" uveljavila pri globalističnih supergofarjih, vključno z nedavno preminulo bivšo državno sekretarko Madeline "Cena je bila vredna" Albright, ki je oktobra lani napisala uvodnik, v katerem je »Naš skupni program« označila za »novo popotnico« in pozvala države članice ZN, naj »podprejo nadaljnjo 'resolucijo o modalitetah', ki podpira Guterresov poziv za vrh prihodnosti septembra 2023«. Albrightova je trdila, da bi morali po vsem svetu sklicati pripravljalne odbore (PrepComs) pred vrhom, da bi preučili in pospeševali inovacije globalnega upravljanja na področju miru, varnosti in humanitarne akcije, da bi dala zobe v to globalistično drevo; trajnostni razvoj in okrevanje COVID-19; človekove pravice, vključujoče upravljanje in pravno državo; in upravljanje podnebja."

Vendar ni samo stara garda Pax Americana tista, ki je navdušena nad obeti za preoblikovanje svetovnega reda. Kot bodo veterani Corbett Reporterji vedeli, so tudi kitajski gospodarji vsi vpleteni v to agendo in navdušeni nad možnostjo, da utrdijo svoj nadzor nad lastnim prebivalstvom in se preselijo na pomembnejše mesto za globalistični tehnokratski mizi. V skladu s tem je propagandni organ ChiCom China Daily januarja objavil poročilo, v katerem je vestno ponazoril Guterresovo oceno "požara s petimi alarmi", s katerim se svet sooča zaradi COVID-19, neenakosti, podnebne krize, nezaupanja v vlado in spletnih dezinformacij. Temu je prejšnji mesec sledilo poročilo Xinhue, ki pozdravlja "ustanovitev svetovalnega odbora na visoki ravni za učinkovit multilateralizem" in ugotavlja, da bo Vrh prihodnosti "predvajal ideje za ureditev upravljanja na določenih področjih, ki bi lahko veljala za globalno javno dobro ali globalne skupne dobrine, vključno s podnebjem in trajnostnim razvojem po letu 2030, mednarodno finančno arhitekturo, mirom, vesoljem, digitalnim prostorom, velikimi tveganji in interesi prihodnjih generacij.

Priznanja za Guterresovo sijajno poročilo (ki ga je popolnoma sam napisal, fantje, pošteno!) in njegova sijajna ideja za vrh (ki ga sam organizira vse v svoji samoti) še naprej bežijo. Katarci in Švedi. Veleposlaniki ZN so v Al Jazeeri sodelovali pri pisanju članka, v katerem so idejo pozdravili kot priložnost za "premik proti ZN 2.0", Svetovni komite prihodnosti (da, obstaja kaj takega) pa se je velikodušno zavezal, da bo podprl njihovih "50 mednarodnih oblikovalcev sprememb« za pripravo vrha.

Kot ugotavlja Svet za prihodnost: "Vrh za prihodnost bo bistven za pospešitev uresničevanja ciljev trajnostnega razvoja in zagotovitev, da se pogovori in razprave končno spremenijo v dejanja na terenu, da resnično nikogar ne pustimo za seboj."

Toda počakajte: še hujše prihaja! Ista seja Generalne skupščine ZN, ki bo gostila Vrh prihodnosti, bo gostila tudi »politični forum ZN na visoki ravni o trajnostnem razvoju«, ki se, kot nam pomaga središče znanja SDG, odvija vsaka štiri leta in daje našim globalnim gospodarjem še eno priložnost za spletkarjenje, kako najbolje spremeniti svet v neofevdalni nasad sužnjev!

Naj bo ta prihajajoča konferenca grožnja, dodajte »Vrh prihodnosti« kateremu koli bralniku rss ali sistemu za obveščanje novic, ki ga uporabljate, in obkrožite datum na koledarju. Karkoli bo prišlo iz te konference, bo to slaba novica za svobodno človeštvo.

MAJ 2024: Globalna pogodba SZO o pandemiji

Ko že govorimo o slabih novicah za svobodno človeštvo, ste me verjetno že slišali govoriti o prihajajoči pogodbi SZO o svetovni pandemiji. Ampak ne skrbite, če me še niste slišali govoriti o tem, saj me boste zagotovo slišali govoriti o tem v prihodnosti. Če še niste slišali za to, je naslednji velik zagon v globalni biopolitiki pozivanje k sklenitvi globalne pogodbe o pandemiji, ki bi še dodatno razveljavila nacionalno suverenost in prenesla več moči na SZO, da narekuje globalno zdravstveno politiko v imenu zaustavitve naslednje prevare. Kot sem že večkrat poudaril, tako kot je bil 9/11 zgolj javna razgrnitev nove paradigme upravljanja "vojne proti terorizmu", je bila prevara COVID zgolj javna razgrnitev nove paradigme upravljanja "biovarnosti". Prav ta predlagana pogodba o globalni pandemiji bo začela vzpostavljati novo paradigmo upravljanja, podobno kot je PATRIOT Act začel vzpostavljati paradigmo terorizma v ZDA.

Kampanja, ki spodbuja oblikovanje te pogodbe, temelji na očitni pripovedi Problem – Reakcija – Rešitev, da spodbudi javnost, da sprejme naslednje korake v agendi biološke varnosti.

Težava: Svetovna zdravstvena organizacija je klavrno "zatajila" pri zaustavitvi "pandemije" COVID-a, da bi "opustošila svet".

Reakcija: Potrebujemo globalno zdravstveno organizacijo z zobmi!

Rešitev: Treba je podpisati globalno pogodbo o pandemiji, da bi SZO prenesla več pristojnosti.

Ko spoznate, da so vsi predlogi za dajanje večje moči majhni skupini neodgovornih birokratov predstavljeni na ta način – »nikoli ne želite, da bi resna kriza propadla«, kot je neslavno opazil Rahm Emmanuel – manipulacija postane očitna. »Neodvisna komisija«, ustanovljena za »pregledovanje« »problema« »neuspešnega« odziva SZO na prevaro, je januarja predložila poročilo, v katerem je – na presenečenje nikogar – zaključila, da je »zmožnost SZO, da uveljavi svoje nasvete , ali vstop v države, da bi raziskali vir izbruhov bolezni, močno omejena« in zato je treba na svetovni ravni vzpostaviti nova pravila, da bi SZO dobila več moči, da nadzoruje svet glede zdravstvenih groženj. Poimenovali so ga celo "černobilski trenutek" SZO, kar pomeni, da bi morala to "nesrečo" izkoristiti kot priložnost za izvedbo temeljnih reform.

To domnevno "neodvisno" poročilo zagotavlja popolno kritje za globaliste, da sklenejo novo pogodbo o pandemiji, ki bo razširila, reformirala, revidirala ali preglasila obstoječe Mednarodne zdravstvene predpise, pogodbo iz leta 2005, ki je sama po sebi dala SZO izjemno moč, da razglasi "Izredne razmere javnega zdravja mednarodne zaskrbljenosti« in za posredovanje v zadevah suverenih držav v imenu boja proti zaznanim grožnjam za zdravje.

Podrobnosti o tem, kaj točno bo takšna pogodba vključevala – ali celo kakšno obliko bo imela – so še vedno noro nejasne. Predlagana nova pogodba bi bila v žargonu ZN "instrument", katerega obstajajo tri vrste: priporočila, konvencije in uredbe. Predpisi (kot so Mednarodni zdravstveni predpisi iz leta 2005) so samodejno pravno zavezujoči za vseh 194 držav članic SZO, razen če temu izrecno nasprotujejo. Ukrepi, ki bi jih lahko vključila takšna pogodba, lahko vključujejo »izmenjavo podatkov in zaporedij genoma nastajajočih virusov in pravil o pravični porazdelitvi cepiva« ter »pristop enega zdravja«, ki »povezuje zdravje ljudi, živali in planeta«.

Z drugimi besedami, običajno globalistično PRAZNO NAKLADANJE.

Ni vam treba biti realist zarote, da bi razumeli, kako bi se lahko tako kašasto zveneča dobrota in žvečilne kapljice Svetovne zdravstvene organizacije uporabile za izvajanje zelo temne agende biološke varnosti. Ne glede na posebnosti lahko stavite, da bodo vsi najslabši vidiki biomedicinske tiranije – od novih predpisov do hitrih eksperimentalnih medicinskih posegov prek preskušanj na ljudeh v primeru razglašenih nujnih primerov do standardizacije potnih listov za cepivo – teme razprav, ko se začnejo resna pogajanja o pogodbi.,

Ne skrbite, še vedno lahko dovolite, da se vaš glas sliši! SZO je na svoji spletni strani celo odprla posebno stran, da bi omogočila javno komentiranje morebitne pogodbe!

. . . Seveda jih ne zanima ali si ljudje dejansko želijo takšno pogodbo ali ne, temveč le tisto, kar menijo hoi polloi, bi moralo biti vključeno v takšno pogodbo. Natančneje, sprašujejo:

"Katere vsebinske elemente bi po vašem mnenju morali vključiti v nov mednarodni instrument o pripravljenosti in odzivu na pandemijo?"

In tudi takrat ne želijo slišati vseh. Pravzaprav imajo celotno stran, ki določa določila in pogoje, pod katerimi lahko najprej oddate komentar, vključno z določili, da tisti, ki želijo komentirati, »Vzdržijo se kakršnih koli izjav, ki niso povezane z obravnavano temo«, ki jih predstavijo. svoje komentarje "na spoštljiv način, brez kakršnih koli kletvic, napadov ad hominem, vulgarnosti ali drugega neprimernega jezika" in da "izjavljajo subjekt, ki ga [ki] zastopajo, in kakršno koli drugo pripadnost, sodelovanje ali vloge, pomembne za javne predstavitve ali pri SZO v luči njenega mandata." Oh, in ne pozabite, „da SZO ne more zagotoviti, da bodo vse zainteresirane strani lahko sodelovale na javnih obravnavah in da se zato SZO ne zavezuje, da vam bo dovolila sodelovanje na javnih obravnavah. ”

Z izjemo tega, pa si vas absolutno želijo slišati.

. . . Oh počakaj. Poslušaj to. Rok za oddajo pripomb javnosti je že potekel. Mislim, da smo prepozni.

Hmmm, morda bi se morali prej posvetovati z globalističnim koledarjem.