Članek
Razpad Rothschildovskega vojnega gledališča
Objavljeno May 02, 2022

 

Zatrpano, s krvjo prelito vojno gledališče je bilo vedno načrtovano za grozljivo korist Rothschildovih finančnikov. Vojna je kriminalno dejanje in koristi edino tistim, ki financirajo obe strani in nadzorujejo pripoved.

To dejstvo je nedvomno – naši temni Rothschildovi, ki bi bili prevladujoči, se igrajo Boga z življenji navadnih ljudi, tako ležerno, kot da bi igrali igro tveganja.

Vodja operacije je Klaus Rothschild Schwab (zgoraj), človek, ki je končni zgled zlobneža tipa James Bond, ki svoje izrazite izjave izreče z debelo položenim žlebnim naglasom, kot nalašč za gledališče svetovnega gospodarskega foruma (WEF), skozi katerega scenarij pisci izbirajo potencialne 'vodje' in 'vplivnike', da se infiltrirajo na vse ravni oblasti in vsiljujejo metode kriminalnega nadzora, kot jih zagovarjajo ti lažnivci. WEF je le paravan za neumnosti novega svetovnega reda njegovih gospodarjev.

Tako je oder pripravljen in vojna se sprošča, vedno v škodo ljudi in bogatenja Rothschildov in njihovega kadra lažnivih kač,

Vi ste od svojega očeta, hudiča, in poželenja svojega očeta boste izpolnjevali. Od začetka je bil morilec in ni ostal v resnici, ker v njem ni resnice. Ko govori laž, govori svoje, saj je lažnivec in oče tega.

Janez, 8:44

Prej sem postavil vprašanje, 'Kakšna pizda želi vladati svetu?'

 

V najširšem smislu je odgovor psihopat, katerega miselnost povzroči, da blodnjavo verjame, da je močan kot Bog. Izraz "ego brez nadzora" je uporaben, vendar le delno pojasnjuje tako sprevrženo miselnost. To je stanje duha, ki ga lahko pravilno označimo kot pripadnost Antikristu. Biti agent antikrista pomeni biti oznanjevalec laži, laži in še več laži. Ta ahrimanski ali satanski vpliv deluje že tisočletja in njegove parazitske infestacije in inverzije najdemo povsod, kamorkoli pogledamo, vsaj v javnih sferah, poglejmo samo politiko, naprimer.

 

Na glavo, od zadaj naprej, zrcalna iluzija.

 

Inverzija resnice povzroči, da se vse javne osebe in njihovo osebje okužijo z lažnimi realnostmi sabatskih frankističnih lažnivcev, pogosto prek komunističnega organa »Skupnega namena«.

Za inverzijo resnice so značilni naslednji de facto pogoji teh javnih institucij, ki jih lahko vidijo tisti, ki imajo oči, da vidijo:

Tako je NIJZ, daleč od tega, da bi skrbel za svoje paciente, deluje kot kult smrti, v katerem tisti, ki so imeli 3 Dart Finish, navidezno razvijejo AIDS kot posledico njihovega norega sprejemanja odločitev.

Na sodiščih sodstvo deluje brez razloga in logike v korist goljufij in prikrivanja.

Politiki postanejo sebični prašiči, ki za lastno korist nenehno smrkajo v koritu, polnem Rothschildovih drobnarij.

Finančni sistem se ukvarja s krajo vašega denarja, ne pa z zavarovanjem.

Izobraževalni sistem je orodje za indoktrinacijo za množično hipnozo/kontrolo uma, ki učencem opere možgane in jim navaja, kaj naj mislijo, namesto kako naj mislijo.

Organizirane religije gredo skupaj z diktati kriminalnih vlad, s čimer spodbujajo svoje jate, da spoštujejo lastni genocid.

Policija lažno in kriminalno deluje kot uradniki za izvrševanje politike, kar je v neposrednem nasprotju s svojimi običajnimi prisegami. Tako se vloge čuvajev miru obrnejo, tako da postanejo agenti tiranije.

Dobrodelne organizacije kradejo denar in nagrajujejo svoje direktorje s šestmestno plačo, namesto da bi sredstva uporabljali v korist tistih, za katere je bil dan.

Zdravniki ali, bolj pravilno, prevaranti, ne da bi se kdaj spraševali o njihovi učinkovitosti, izdajajo nevarna zdravila na osnovi olja, ki poškodujejo in/ali ubijejo prav tiste bolnike, za katere so bili dolžni skrbeti.

In vse to je zapečateno z uvedbo umetne inteligence (AI), v jalovem in obsojenem poskusu vdora v Božje stvarstvo.

Navedeni cilji megalomanskega svetovnega gospodarskega foruma so v širšem smislu »četrta industrijska revolucija«, nadzor in zmanjševanje prebivalstva ter dostop do podatkov v realnem času (brezgotovinsko plačevanje za vse).

 

Klausa Schwaba je mentoriral Henry Kissinger, človek, s katerim ima Vladimir Putin očitno tesno prijateljstvo, dejstvo, ki lahko sproži vprašanje,

 

Je Henryja Kissingerja mentor Putina?

 

V tistem avtomobilu v Sankt Peterburgu smo lahko bili priča srečanju dveh misli: po eni strani nekdanjega državnega sekretarja Richarda Nixona, ki je kot občudovalec grofa Metternicha imel raje stabilnost represivnega in totalitarnega imperija kot hitro dekolonizacijo in demokratične spremembe, na drugi strani pa nekdanji agent KGB, ki je obžaloval izgubo imperija in si je za svoj življenjski poklic prizadeval popraviti »največjo geopolitično katastrofo dvajsetega stoletja«.

 

 

Putin in Kissinger imata 30-letno zvezo.

Vzajemno občudovanje med Putinom in Kissingerjem je bilo še vedno nedotaknjeno dvajset let pozneje, ko je Putin februarja 2012 v članku v Moskovskie novosti zapisal:

 

 

 

»Nedolgo nazaj sem govoril s H. Kissingerjem. Redno se srečujemo z njim. In popolnoma se strinjam s to tezo velikega strokovnjaka, da je v obdobjih mednarodnih turbulenc potrebno tesno in zaupljivo sodelovanje med Moskvo in Washingtonom.

 

 

 

Putin in Kissinger sta se res redno srečevala – vsaj petnajstkrat. Nekoč je bil Putin celo povabljen na večerjo v Kissingerjev dom v New Yorku.

 

 

 

Zdelo se je, da je bilo vzpostavljeno zlasti "tesno in zaupljivo sodelovanje" med Kremljem in Kissingerjevim svetovalnim podjetjem Kissinger Associates.

 

 

 

Julija 2007 – eno leto pred rusko invazijo na Gruzijo – je Kissinger z nekdanjim ruskim premierjem Jevgenijem Primakovim ustanovil rusko-ameriško delovno skupino za izboljšanje odnosov. Ta »zasebna« pobuda se je cel dan zbirala za zaprtimi vrati v Putinovi predsedniški rezidenci blizu Moskve. Kdo je bil pobudnik, ni bilo dvoma. Vir: Prijateljstvo Putina Kissingerja Maccela H Van Herpena (PDF).

Lahko bi našteval, a človek razume sliko – svet je oder. Ko nekdo obvladuje gledališko franšizo, kot to počne Rothschildova mafija, potem ni pomembno, kateri lutkovni pajaci ali akterji po scenariju stopajo po njegovih deskah.

Ko se upošteva število smrtnih žrtev, ki so lahko posledica zaključka 3 Dart, je vojna v Ukrajini na eni ravni koristna operacija dima in zrcal za kazarsko Rothschildovo mafijo.

Pravo orožje množičnega iztrebljanja je igla in strupene injekcije v njej. Po vsem svetu je vse več dokazov o tem, da so viale napolnjene z grafen oksidom.

Seveda je bila tvorba množične psihoze brutalno usmerjena v vojno, kar je povzročilo začasno olajšanje (za oblegane lutke). Ne bo trajalo. Zobna pasta je ven iz tube in je razmazana po milijonih kopalniških ogledal. Ena najnovejših žrtev injekcijskega strdka je 'Ruff Needle' (Rafa Nadal), teniški igralec, ki je izgubil tekmo zaradi simptomov, podobnih vsem tistim, ki jih trpijo nabodeni nogometaši in različni športniki.

Zaključek

V umetni svet človeka in z njim povezanih institucij so na vseh ravneh infiltrirane satanske sile, ki so na vsakem koraku sprevračale resnico.

Ni čudno, da bo preudarni moški izbral pravo nasprotje tistega, kar mu ponujajo lažni kontrolorji in upravljavci.

Preostanek je zanikrno gledališče vojne in grotesknega absurda, ki ga je napisal in financiral sovražnik človeštva, vražja hiša Rothschild in njen strupeni sad.