Članek
Prof.dr. Luc Montagnier: COVID-19 - virus HIV/AIDS in mreža 5G
Objavljeno Apr 25, 2020

Prof. dr. Luc Montagnierfrancoski virolognobelovec

V svoji karieri je prispeval več pomembnih odkritij o delovanju virusov na gostiteljski organizem in naravi raka. Bil je vodja ekipe na Pasteurjevem inštitutu, ki je leta 1983 identificirala retrovirus HIV, odgovoren za sindrom AIDS. Zanj je leta 2008 skupaj s Haraldom zur Hausnom in Françoise Barré-Sinoussi prejel Nobelovo nagrado za fiziologijo ali medicino.

Danes deluje kot profesor na Pasteurjevem inštitutu in kot direktor raziskav na Centre national de la recherche scientifique, poleg tega pa tudi v več mednarodnih odborih ter fundacijah, povezanih z raziskavami človeku nevarnih virusov. (vir: wikipedia)

* * *

Portret

By Prolineserver (talk) - Lastno delo, GFDL 1.2, https://commons.wikimedia.org/w/index.php?curid=44568170

* * *

Intervju z prof.dr. Luc Montagnier-jem 19.april 2020

vir: https://www.youtube.com/watch?v=B-qRAIIG8U8&feature=emb_logo

TViVO (Traduzione Ma Di Marco): Tu so novice o COVID-19, pri nas je profesor dr. Luc Montagnier. Dobro jutro in hvala, da ste z nami. Spomnimo se, da ste Nobelov nagrajenec za medicino in da se vam lahko zahvalimo za odkritje retrovirusa HIV.

Prof. dr. Luc Montagnier: To je dolga in zanimiva zgodba, ki pa je pomembna tudi za sedanje dogajanje, zato ker imamo mi izkušnje o stvareh, ki so se zgodile in ki jih je bilo v tistem času težko nadzorovati. In to je, zaradi česar lahko zdaj najdemo resnico

TViVO: Zanima me, ali se zdaj dela s tem virusom (op. prev.: koronavirus SARS CoV-2, ki je povzročil pandemijo bolezni COVID-19) in kakšne so ugotovitve?

Prof. dr. Luc Montagnier: Mi smo prišli do zaključka, da so v resnici bile manipulacije s tem virusom (koronavirusom SARS CoV-2). Oziroma enega dela virusa, ne celotnega. Imamo model, ki je očitno klasični virus. Ta model je prišel večinoma iz  netopirja, a v ta model so dodali sekvence retrovirusa HIV, ki povzroča bolezen AIDS (op. prev.: sindrom pridobljene imunske pomanjkljivosti)

TViVO: Ko ste rekli "so dodali", kdo je to dodal?

Prof. dr. Luc Montagnier: Ah, tega jaz ne vem. A ta koronavirus ni nastal po naravni poti. Ne, ne to ni bil naraven proces, temveč delo profesionalcev, molekularnih biologov. To je bilo zelo natančno delo. Če gledamo sekvence (op. prev.: genov v koronavirusu SARS CoV-2), vidimo, da je to bilo ekstremno natančno delo. 

TViVO: Zakaj je bilo to narejeno?

Prof. dr. Luc Montagnier: Namen tega ni jasen, moja naloga je razkriti dejstva, jaz ne obtožujem nikogar. Jaz ne vem, kdo je to naredil. Morda so želeli - in jaz ne vem kdo - narediti cepivo za AIDS. Zato so vzeli kratke sekvence virusa (HIV) in jih vstavili v večje sekvence koronavirusa. Genetski material virusa je veriga RNA. Tako kot imamo DNK, tako imamo tudi RNA in v tej verigi so v določeni točki fiksirali kratka zaporedja retorivirusa HIV. To so bila majhna zaporedja, a ne tako majhna, da ne bi bila pomembna, kajti imajo možnost modifikacije tega, kar se imenuje "mesta antigenov". Če želite narediti cepivo, vi lahko zlahka spremenite protein, ki je izpostavljen cepivu, s kratko sekvenco genov iz drugega virusa. 

Op. prev.: 

Glavni znanstveni sodelavec moskovskega Inštituta za molekularno biologija Engerlhardta Petr Čumakov trdi, da so znanstveniki v wuhanskem laboratoriju več kot deset let aktivno razvijali različne koronaviruse. .... »Menim, da bodo vseeno sprožili raziskavo, čemur bodo sledila nova pravila, ki bodo regulirala delo z genomi tako nevarnih virusov,« je dejal Rus in dodal, da je še prezgodaj, da bi lahko kogarkoli okrivili za posledice. 

Čumakov je poudaril še, da Kitajci niso imeli slabih namenov. Ravno nasprotno: zelo verjetno se mu zdi, da so delali na cepivu za HIV.

Vir: https://novice.svet24.si/clanek/novice/svet/5ea1d0445e9f6/norost-da-so-predrugacili-koronavirus-trdi-iskali-cepivo-za-hiv-in-zakuhali-pandemijo  konec opombe

Oseba NN: Krožijo govorice, da je koronavirus delo človeških rok, toda to je zavrnila večina znanstvenikov. 

Prof. dr. Luc Montagnier: Da, obstaja volja, da se skrijejo tovrstna početja. Pravzaprav mi nismo prvi, ki smo to povedali. Skupina raziskovalcev iz Indije je tudi to objavila. A so jih prisilili, da so umaknili objavo. 

Oseba NN: Kako so jih prislili?

Prof. dr. Luc Montagnier: Preklicali so objavo. Če pogledate njihovo objavo, tam z veliki črkami piše: PREKLICANO. To se je zgodilo v začetku leta. A jaz sem Nobelov nagrajenec in jaz lahko svobodno delam, nihče ne pritiska na mene. 

TV iVO: To kar ste povedali je atomska bomba. Torej sledovi genetike retorivirusa HIV ne morejo biti rezultat naravnega prehoda virusa iz živali na človeka, pač pa se je to zgodilo s posredovanjem človeške roke?

Prof. dr. Luc Montagnier: Da. Imamo ribonukleinsko verigo, ki ima 30.000 baz genetskega materiala. V tem koronavirusu pa je vse koncentrirano v 1000 baz. In delčki genoma HIV retrovirusa so priključeni na to verigo. To je informacijski sistem, ki nam omogoča identificirati sekvene, ki jih iščemo. 

TViVO: Torej je pravilno, če rečemo, da je del retrovirusa HIV v koronavirusu SARS CoV-2, ki povzroča bolezen COVID-19? 

Prof. dr. Luc Montagnier: Da tako je. Toda to ne pomeni, da je tega genetskega materiala dovolj, da bi se naredil en zelo velik protein retrovirusa HIV. Je pa dovolj genetskega materiala retorivirusa HIV, da se modificira t.i. "mesto antigena", torej da rahlo spremeni protein koronavirusa, tako da bi ga človeški imunski sistem lahko prepoznal kot retrovirus HIV. 

TViVO: Ali so to naredili zato, ker so iskali cepivo za AIDS?

Prof. dr. Luc Montagnier: Mogoče, jaz tega ne vem. Samo tisti, ki so to naredili, bodo nekega dne lahko povedali celo resnico. 

TViVO: Oprostite, toda ali je to bilo potrjeno tudi od drugih zdravnikov, znanstvenih raziskovalcev in v drugih laboratorijih? 

Prof. dr. Luc Montagnier: Je mnogo raziskovalnih skupin, ki so naredile tako kot mi, toda to so naredili na skrivaj, čisto potiho, brez vzbujanja pozornosti. 

https://insajder.com/svet/nobelovec-luc-montagnier-koronavirus-sars-cov-2-je-delo-cloveskih-rok-hitro-mutira-mozno-je-da?fbclid=IwAR2P8uUXxhWukdvZ7c_twE2ryyv0OberjUcPf61JSuwagdN4KYGiLMQpoNk

*

Op. prev.: 

Navedbe prof. dr. Luc Montagniera potrjuje tudi italijanski profesor dr. Marco Ruggiero v predavanju dne 4. marca 2020. Pa tudi drugi dokazi obstajajo o tem: https://publishwall.si/narava.zdravi/post/546344/dokazano-koronavirus-sars-cov-2-je-bil-gensko-manipuliran-v-wuhanu-s-financiranjem-iz-zda

The Evolution of Sophia Flow TM – Microbiome Advanced Formula, 2.0 ...

Prof. dr. Marco Ruggiero

Dr. Marco Ruggiero je upokojen profesor in raziskovalec na področju onkoimunologije. Bil je profesor molekularne biologije na Fakulteti za matematiko, fiziko in naravoslovne vede  Univerze v Firencah. Leta 2004 je študentom predaval o koronavirusu SARS, ko je bila prva epidemija zaradi tega virusa. Leta 2009 je raziskoval retrovirus HIV (ki povzroča AIDS) in sicer njegov vpliv na kancerogene tumorje. Leta 2010 je o tem predaval na konferenci o AIDS-u na Dunaju. Dr. Marco Ruggiero je 4.marca 2020 povedal:   

Prof. dr. Marco Ruggiero: "Raziskovalci so ugotovili, da ima spike protein na površini koronavirusa COVID-19 štiri enake segmente kot retrovirus HIV-1, ki povzroča AIDS: glikoprotein gp120V4, gp120V5, gp120V1 in Gag. Brez teh štirih sekvenc v S beljakovini (S spike glycoprotein), ki so enake kot pri retrovirusu HIV, coronavirus COVID-19 ne bi mogel okužiti ljudi. Prav tako HIV retrovirus brez teh 4 segmentov ne bi mogel okužiti ljudi"

Da so vrhovi S proteina koronavirusa COVID -19 enaki vrhovom S proteina retrovirusa HIV niso ugotovili le indijski znanstveniki v članku, ki je bil pozneje umaknjen. Pred nekaj dnevi je namreč prišla genetska analiza novega koronavirusa SARS CoV-2 za COVID-19 iz Univerze Cornell, ki je to potrdila. Raziskava je na strani: https://arxiv.org/abs/2002.06196 Zato ni več dvoma, da so vrhovi S proteina koronavirusa SARS CoV-2 COVID-19 enaki vrhovom S proteina retrovirusa HIV, ki se vežejo na receptorje v membrani človeške celice. Vir: https://christineschaffner.s3.amazonaws.com/files/DrMarco-Corona.pdf  

Konec opombe.

* * *

 TViVO: Rad bi to razumel, razvijali naj bi cepivo proti retrovirusu HIV, toda kako je koronavirus prišel iz laboratorija (v Wuhanu)? 

 Prof. dr. Luc Montagnier: Narejen je bil v laboratoriju, to je t.i. rekombinatorni virus, ki je bil narejen v kitajskem laboratoriju in morda še v drugih labortorijih. Potrebno je razumeti, da se virusi nenehno spreminjajo. Zlasti vsi RNA virusi imajo vedno mutacije. Vrnil se bom nazaj, ker je to zelo pomembno za razlago sedanje epidemije. 

TViVO: Ker nihče ne pravi, da virus ni naraven, ampak da je nekaj umetnega bilo dodanega?

Prof. dr. Luc Montagnier: Povem vam, te sekvence so kratke in nekateri pravijo, da so prekratke in da so naključne itd...

Oseba NN: Torej obstaja polemika glede tega? 

Prof. dr. Luc Montagnier: Takoj odgovorimo na to. Te kratke sekvence, ne glede na to kako kratke so, nosijo genetske informacije, v nasprotju s tem, kar govorijo drugi. Obstaja velik pritisk, da se skrije ozadje izvora tega virusa. 

Oseba NN: Ali Kitajska ve, kaj je naredila?

Prof. dr. Luc Montagnier: Uradna verzija Kitajcev je, da je koronavirus SARS CoV-2 prišel iz ribje tržnice v Wuhanu, kar pa ni res. 

op. prev.: https://publishwall.si/narava.zdravi/post/543339/ameriski-obvescevalci-so-zaceli-preiskavo-instituta-za-virologijo-v-wuhanu Konec opombe

TV iVO: Ali ta pritisk prihaja na primer iz Svetovne zdravstvene organizacije (WHO)?

Prof. dr. Luc Montagnier: Lahko so pritiski iz vsega sveta in vseh nacionalnih organizacij, ki imajo interes, da skrijejo resnico.

Op. prev.: 

Laboratoriji, ki so v sodelovanju že leta 2015 razvijali soroden koronavirus SARS CoV iz netopirjev, so iz ZDA, Kitajske in Švice: Univerza North Carolina v Chapel Hillu, ZDA, Ameriški Nacionalni center za toksikološke raziskave pri Agenciji za hrano in zdravila (FDA), Wuhan Inštitut za virologijo pri Kitajski Akademiji za znanost, Inštitut za raziskave v biomedicini na Bellinzona inštitutu za mikrobiologijo v Zurich-u, Švica ter Harvard Medical School v Bostonu, ZDA. Vir: Raziskava SARS-u podobni koronavirusi netopirja imajo potencial za okužbo ljudi https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/26552008.

* * *

Ko je ZDA leta 2015 uvedla moratorij na raziskave, v katerih so razvijali pridobivanje funkcij virusov, da so postali patogeni za ljudi, so dr. Anthony Fauci in vlada Baracka Obame nakazali Kitajski 3,7 milijonov USD, da so te prepovedane in nevarne raziskave (gain-of-function) nadaljevali v kitajskem laboratoriju v Wuhanu, kjer so razvili koronavirus SARS CoV-2, ki povzroča bolezen COVID-19. Vir: https://www.dailymail.co.uk/news/article-8211291/U-S-government-gave-3-7million-grant-Wuhan-lab-experimented-coronavirus-source-bats.html 

Konec opombe 

* * *

TViVO: Rekli ste, da ima ta koronavirus dele retrovirusa HIV, ali to pomeni, da se lahko prenaša med spolnim odnosom?

Prof. dr. Luc Montagnier: Ne verjamem. Ta virus je v bistvu koronavirus, torej se prenaša respiratorno. Sekvence retrovirusa HIV v koronavirusu SARS CoV-2 so tako majhne in so v manjšini glede na celotno genetiko tega koronavirusa. 

TViVO: Govorili ste o zatajevanju. Toda ali se to skriva zato, ker vse države delajo te stvari? Ali vsi to počnejo v svojih kotičkih in ne govorijo, kako se izdelujejo cepiva. Vzamejo en virus in mu dodajo dele drugega virusa. Ali zato nihče nič ne govori? 

Prof. dr. Luc Montagnier: Ne vem, ali to počnejo vsi laboratoriji, toda vse je mogoče. V molekularni biologiji je v tem času mogoče narediti kakršno koli konstrukcijo virusa, ki jo želite.

TViVO: A obstajajo neka pravila. Toda ali vsi v svetu upoštevajo ta pravila? 

Prof. dr. Luc Montagnier: Ni verjetno, da bi vsi laboratoriji v svetu upoštevali ta pravila.

TViVO: Zdi se, da se ZDA zaveda tega, kar je povedal dr. Montagnier. 

Prof. dr. Luc Montagnier: ZDA se zaveda tega, saj je financirala del raziskav, ki so potekala v Wuhan laboratoriju in to je objavljeno v medijih. Torej to ni samo kitajska zadeva. 

(op. prev.: https://www.soundhealthandlastingwealth.com/health-news/u-s-government-gave-3-7million-grant-to-wuhan-lab-that-experimented-on-coronavirus-source-bats/ )

TViVO: Zdaj se zdi, da je virus manj nevaren in zamislimo si, da sploh ne bo več nevaren v naslednjih tednih. 


Prof. dr. Luc Montagnier: Recimo da narava ne sprejema česarkoli, naravi ne morete narediti ničesar; lahko se naredijo umetni konstrukti, toda imajo le majhno možnost preživetja. To pomeni, da narava ljubi harmonične stvaritve in vse kar je naravi tuje, kot je na primer virus, ki je narejen iz drugega virusa, narava ne bo dobro sprejela.

* * * 

Kot je znano, v ZDA, kjer imajo največje število primerov, poteka evolucija mutacij koronavirusa SARS CoV-2 COVID-19; genetske sekvence se spreminjajo, spreminja se način, kako se en nukleotid spreminja v drugega, torej spreminjajo se genetske kode, dogajajo se izbrisi. In kar je nadve izjemno: lastnosti zaradi HIV sekvenc se zelo spreminjajo, veliko hitreje kot drugi deli genetskih sekvenc koronavirusa in tako te HIV sekvence izginjajo zaradi izbrisa. 

* * *

Z drugimi besedami povedano: Iz nekaterih bolnikov v Seattlu na zahodu ZDA smo izolirali sekvence koronavirusa in ugotovili smo, da so popolnoma uničene, ne morejo se več replicirati. Tako si lahko nekdo misli, da če je nova patogena moč koronavirusa SARS CoV-2 vezana na te dodane genetske sekvence retrovirusa HIV in zdaj te sekvence izginjajo, potem imamo žarek upanja. 

Op. prev.: Če iz koronavirusa SARS CoV-2 izginjajo HIV genetske sekvence, ki oblikujejo vrh S proteina, s katerim se koronavirus lahko veže na receptor v membrani človeške celice, potem ta koronavirus ne more okužiti oz. vstopiti v človeško celico in izgubi patogenost - ni več nevaren za človeka, oziroma je toliko ali manj škodljiv kot so škodljivi navadni korona virusi, ki so eni izmed 200 virusov, ki povzročajo simptome sezonske gripe. Vir: Prof. dr. Marco Ruggiero https://christineschaffner.s3.amazonaws.com/files/DrMarco-Corona.pdf Konec opombe.

TViVO: Profesor Montagnier, kaj bi bilo potrebno storiti zdaj?

Prof. dr. Luc Montagnier: Potrebno bi bilo analizirati sekvence genov, slediti moramo genetski evoluciji z vzorčenjem ter izolirati virus v bolnikih in ga potem sekvencionirati.

Če je moje predvidevanje pravilno, bomo našli vse več in več dekativiranih mutiranih koronavirusov in zagotovo bo to povezano z izgubo patogene moči kornavirusa SARS CoV-2 in zato bodo resne posledice okužbe z njim izginile. 

Oseba NN: Če pravilno razumem, bo ta virus sam po sebi izzvenel. Kako hitro se bo to zgodilo?

Prof. dr. Luc Montagnier: To se bo zgodilo med prenosom virusa med ljudmi. 

TViVO: Ali je velika nalezljivost kornavirusa SARS CoV-2 povezana z njegovim umetnim nastankom?

Prof. dr. Luc Montagnier: Da, seveda, to je mogoče, kajti prenos virusa med ljudmi je vezan na povezavo med proteinom koronavirusa in receptorjem v membrani celice in zato, več koronavirusov bo našlo te receptorje na celicah, bolj lahko prodrejo v celice in prenašajo informacije. 

TViVO: Kako naj se po vašem mnenju borimo proti tej okužbi? Izolacija je en način?

Prof. dr. Luc Montagnier: Jaz imam nekako avantgardno (napredno) rešitev in sicer, da valovanja lahko spremenijo frekvence. Nekatere valovne frekvence lahko spremenijo navzočnost teh HIV sekvenc, katere so tuje in se zato lahko razlikujejo od drugega dela genoma koronavirusa SARS CoV-2. Zato jih je mogoče selektivno uničiti. 

TViVO: Kaj vi pojmujete z besedo "valovanje"? Ali gre za elekromagnetno valovanje?

Prof. dr. Luc Montagnier: Nas obdajajo elektromagnetna valovanja. Zakaj ne bi uporabili del teh valovanj za selektivno uničevanje DNK ali RNA sekvenc? To je ena možnost, vendar ni gotovosti pri tem.

Oseba NN: Ali koronavirus pospešuje slabljenje imunske obrambe?

Prof. dr. Luc Montagnier: Mislim da mi danes živimo, ne da bi se tega zavedali, v okolju, ki je zelo drugačno od tistega v času naših očetov. Ljudje nenehno medsebojno komunicirajo in obstajajo še bolj vsiljivi načrti za povečevanje valovanj okoli nas. Vlogo teh valovanj je zato potrebno preučevati.

Na primer, rekli so, da je mesto Wuhan zelo daleč pri nameščanju anten pete generacije (5G).

Prof. dr. Luc Montagnier: V  področju mesta Wuhan je 10.000 anten 5G in te so lahko prispevale k patogeni moči koronavirusa SARS CoV-2. Nas danes zanima, kaj se bo zgodilo z nami vsemi in jaz pravim, da obstaja možnost in luč upanja, da bo ta epidemija izginila, kajti koronavirus se bo sam uničil.

TViVO: Ali lahko pričakujemo v prihodnje reden pojav teh epidemij? 

 Prof. dr. Luc Montagnier: Absolutno se je potrebno izogniti temu, da se vračajo nazaj. Ves svet mora spoštovati pravila etike, ki so jim zavezani raziskovalci. Ta pravila veljajo tudi za zdravnike:

" Ne ubijaj s terapijo. Latinsko: Primum non nocere." 

To je res bistvenega pomena. 

Oseba NN: Zadnje vprašanje: Ali je prišlo do etične napake pri želji po združevanju retrovirusa HIV s koronavirusom SARS CoV?

Prof. dr. Luc Montagnier: Verjamem, da je tako. 

TViVO: Pomembno je, da smo prisluhnili vašim odgovorom Hvala lepa, profesor Montagnier. 

*

https://www.youtube.com/watch?v=Qdj4hRvJ3vA

*

prof dr. Sajma Dautovič: https://www.youtube.com/watch?v=InupYsdimWY&feature=youtu.be

*

dr. Luc Montaigner: norost je, da je francoski minister za zdravje prepovedal uporabo uspešnega zdravila za COVID-19 (op: hidroksi klorokina) in SARS CoV-2 je narejen v laboratoriju: https://www.youtube.com/watch?v=o9VDarILtWc&feature=emb_logo

* * *

 Dr Luc Montagnier »Smo v norem svetu«

https://vimeo.com/479455267?ref=fb-share&fbclid=IwAR1Da0QQvdUF_egR4_E03pIvKv0r-7gZG1JCtEJMcQWHvc3XQPE1XxiJIkM

Slovenski prevod : https://vimeo.com/479455267

  1. Vprašanje

Gospod Montignac, kaj misli dobitnik Nobelove nagade, ko vidi naš planet zastrt z maskami?

Viziji sta dve: Pozitivna in negativna. Pesimistična vizija nas vodi v konec civilizacije čez nekaj generacij. Upam, da se to ne bo zgodilo.

Minute: 0,23

  1. Vprašanje: Zakaj in kako se bo to zgodilo?

Današnja civilizacija je zgubila vrednote in ji dominira denar, ekonomija. Samo življenje? Zakaj? Mladi se sprašujejo, kaj naj počnejo v tej stiski. Neverjetno!

To je slaba stran situacije. A imamo tudi dobro stran: Nikoli še razvoj ni bil tako visok. Mi ljudje, živalska vrsta, dominiramo svetu. Nekaj se je zgodilo. Polovica prebivalstva živi v mestu, v betonu. To je noro, za mlade je to noro. Ničesar ne goji, ne vidi živali, ničesar ne vidi. Tako kot vi, se vprašuje čemu?. Čudim se, mi živimo v norem svetu. Znanost podaja resnice. Te resnice ne vidimo več. Resnica je to, kar ugotovi ekonomija. N.pr. Francosko ministrstvo za zdravstvo prepove uporaba zdravila, ki izgleda, da pomaga pri zdravljenju corona virusa. To je absurdno, noro! Čeprav so znanstveni časopisi to priznali, minister za zdravje, tega ni naredil. Resnica je to, kar zahteva ekonomija. Kdo nam torej vlada? To je nori svet. Nekaj kar pomaga, da ljudje ne bi umirali, tega zdravila francoski zdravniki ne smejo predpisati. Bolnim bi to preprečilo smrt.

Minute: 2,23

  1. Vprašanje: To je virus, o katerem ne sme nihče preveč vedeti. Vi ste na televiziji rekli, da je bil ta virus malo dodelan s strani človeka.

To je virus, ki ga sedaj dobro poznamo in imamo vse možnosti za monekularno, gensko proučitev itd. Jaz sem bil in sem še virolog in dobro poznam viruse. Korona virus je virus srednje velikosti. Na Kitajskem se je povezal z raspiratornimi potmi in ljudje so se tam nanj navadili.

A ta virus je zelo specialen, ker je dobil neke dodatke drugega virusa, to je lahko bila kemična sinteza, to pričnemo spoznavati. A ustvarjalci tega virusa ne smejo o njem ničesar povedati, to naročilo so dobili od kitajske vlade. Mislim, da je to napačna odločitev Kitajcev, saj bolj ko nekaj skrivamo, bolj začnejo ljudje verjeti, da skrivajo nekaj slabega. Bilo bi bolje, če bi povedali, da je bil virus delno narejen in je pobegnil iz skrbno varovanega laboratorija. To je človeška napaka, ni pa direktne odgovornosti, cel svet je odgovoren.

Minute: 4,23

  1. Vprašanje; Zakaj se ne pove, da je bil virus narejen. Zakaj se tega sporočila ne pove.

Zato, kar je po angleško »cover upp general« To pomeni, da so tudi znanstveniki plačani. Tudi ameriški, francoski, angleški, vsi govorijo, isto: da je virus nastal naravno. To je narobe in to vsi dobro vedo. Ravno tu je velika laž in moramo se vprašati, zakaj, kje so razlogi. To je denar. Plačani so za to, da povedo, kar povedo. Če tega ne rečejo, bodo morda izgubili svojo pozicijo. Torej tu je strah: Če povedo resnico, izgubijo svojo karijero. To je izredno slabo za znanost. Mislim, da je tudi pritisk medijev, sedaj je to en kompliciran sistem, ki se ga lahko prikaže. Je dosti znanstvene resnice, ki se jo skriva, ker kitajska vlada ne prizna te resnice in dela vse, da bi skrila in uničila dokaze. Pravo resico bomo izvedeli le, če bi kitajska ekipa to priznala. To se bo verjetno zgodilo, a potrebno bo še dosti časa. Med tem časom se bo pa še naprej verjelo nekaj, kar ne obstaja.

  1. Vprašanje: A vi verjamete, da bomo čez nekaj tednov ali mesecev dobili cepivo, cepivo bo obvezno in kakšno je vaše mnenje.

Jaz nisem nasprotnik cepljenja, niti nisem proti farmaciji, saj so naredili dosti dobrega.

Zakaj se fokusirati na cepivo? Ker je tudi tukaj v osredju rentabilnost, dobiček .

Problem pa je v tem, da so včasih cepiva slaba. Treba je poudariti in jasno povedati, da cepljenje človeka proti gripi, ki je okužen s covid 19 , lahko pomeni njegovo smrt v nekaj dnevih ali tednih.

Enako velja za nekoga ki ima stabilno kemoterapijo zdravljenja raka in ga cepite proti gripi, ga boste tudi hitro ubili. To je treba povedati.

Drugič ponovim, cepljenje je lahko dobro ali pa slabo. To je treba dokazati, za to pa je potreben čas. Imamo primer v Severni Italiji. Cepili so ljudi proti meningitisu in prav tu je bil vrhunec mrtvih, kar je zelo pomembno. Mislim, da cepljenje v zdravilne namene, ne sme ubijati ljudi. Zdravniki ki cepijo, pozabijo na Hipokratovo prisego. Zdravniki morajo postaviti etično barijero.

Vir: https://www.youtube.com/watch?v=o9VDarILtWc&feature=emb_logo

*

Dr Luc Montaigner_ slovenski prevod https://vimeo.com/479455267?fbclid=IwAR3BVJw1f7xDC09hW8lU7EFrpnC_vgtncpyuXo8ZpBMtVvXsyiW5f7qdNn0

https://www.bitchute.com/video/G3RsXglCKwR0/

*

Prof. dr. sc. Luc Montagnier  radio je na Medical Research Council Carshalton u Londonu i na Institutu za virologiju u Glasgowu. Bio je direktor Odjela za onkologiju Instituta Pasteur u Parizu, direktor Nacionalnog centra za znanstvena istraživanja u Parizu i sveučilišni profesor. Osim Laskerove nagrade (prestižna američka nagrada Zaklade Albert i Marija Lasker) primio je mnogobrojna odlikovanja i nagrade, poput Vitez legije časti te mnoga profesionalna priznanja u Švicarskoj, Kanadi i Japanu.

Evo kako je izgledao taj intervju.

Voditelj: Po mojim saznanjima, a nisam specijalist u toj oblasti već čitam što je objavljeno, na tržištu ima više tipova cjepiva. Cjepivo koje je razvila Moderna radi na principu RNA poruke, zar ne, da li vjerujete u to cjepivo?

Prof. Luc Montagnier: Čujte, probao bi smanjiti entuzijazam oko tog projekta. To je projekt na duge staze, a od ljudi koji na tome rade tražilo se da završe cjepivo odmah. Ako to prihvate napravit će grešku jer se mogu pojaviti totalno nepredviđene posljedice.

Voditelj: Kakve posljedice?

Prof. Luc Montagnier:  Na primjer karcinom. Organi mogu krenuti u nepredviđenu „proizvodnju“. To je nesmotrena igra.

Voditelj: Po vama su onda ti ljudi nesmotreni?

Prof. Luc Montagnier: Apsolutno!

Voditelj: Zato što nisu provjerili djelovanje, učinak?

Prof. Luc Montagnier: Pretpostavljam da su radili testove na životinjama, ali je prerano da bi se prešlo na testiranje ljudi, bez ikakve sigurnosti. Ne smije čovjek služiti kao zamorac za taj eksperiment, osobitone djeca. To je totalno neetički! Ne smije biti smrtnih ishoda kao posljedica cjepljenja.

Voditelj: Znači, postoji veliki rizik od trovanja za sadašnje i buduće generacije da dožive trajne posljedice. Jel možemo tako reći?

Prof. Luc Montagnier: Trenutno ne znamo što će se dogoditi. Možda je trovanje neadekvatna riječ, ali ne znamo što će biti s generacijama (1, 2, 3, 4, 5, 6) onima koji će se rađati nakon cijepljenja. Ne možemo prihvatiti da djeca, pa čak ni stari kao ja, nestanu, da stradaju zbog jednog cjepiva.

Voditelj: Da li je, po vama, ipak, neko od cjepiva najbolji način obrane od Covid-a?

Prof.  Luc Montagnier: Ne, to je jedno od rješenja ali nije jedino. Imate terapije, lijekove koji ne koštaju mnogo. Kao azitromicin, hidroksiklorokin, razne biljke koje djeluju protiv malarije i dr. Uopće nismo razoružani! Treba se potruditi i saznati s čim imamo posla. Trenutno još uvijek ne znamo što se ustvari dogodilo u laboratoriju u Wuhanu i u nekim laboratorijima u SAD-u u mjesecima koji su prethodili epidemiji.

Voditelj: Što vi mislite o protokolu prof. Didiera Raoulta  i o nepopustljivoj upornosti ili tvrdoglavosti u tom pravcu?

Prof. Luc Montagnier: U pravu je što se brani. Nevjerovatno je da se u Francuskoj ne dopušta prepisivanje hidroksiklorokina dok ga zemlje cijelog svijeta, ili skoro cijelog svijeta koriste. Čemu to tvrdoglavljenje?

Tvrdoglavost ne dolazi od prof. Raoulta već od njegovih neistomišljenika. Ne zaboravimo da su cjepiva dobre prevencije ali za terapijsku njegu treba drugih stvari.

Istraživanja treba razvijati i u toj oblasti. Bill Gates je jako bogat i hoće učiniti dobro, ali mu je netko predstavio cjepivo kao apsolutno rješenje za cijeli svijet.  Greška je slijediti ga, misleći da već imamo cjepivo. To bi značilo da cijepimo sve ljude na planeti, sprječavajući ih da učine bilo što drugo što je izvan tih nametnutih okvira.

Voditelj: Dakle, po vama je jasno da je organizacija Bill Gatesa inicijator. Danas kad to kažemo na televiziji odmah nas osude za konspiraciju (zavjeru).

Prof. Luc Montagnier:  Bill Gates nije jedini. Hoće da učini dobro a čini štetu.

Voditelj: Filantrop, ali ne uvijek u dobrom pravcu?

Prof. Luc Montagnier: Treba postojati rasprava i dogovor između onih koji su u struci i onih koji nisu. Oni koji nisu stručnjaci u toj domeni trebaju slušati vrhunske znanstvenike.

Voditelj: Hoćete li se vi cijepiti?

Prof. Luc Montagnier: Ne, naravno da neću. Bio sam cijepljen u mom djetinjstvu ali sada ne!

Voditelj: Znači, ne sad protiv Covid-a?

Prof. Luc Montagnier: Ne, neću. Ako dobijem simptome gripe uzeću azitromicin i plaquelin (hidroksiklorokin).

Tako je govorio prof. Luc Montagnier 22. 12. 2020. na TV France Soir.

Preuzetohttps://www.logicno.com/politika/nobelovac-luk-montagnier-necu-se-cijepiti-rnk-cjepiva-izazivaju-karcinom-hlorokin-je-jedini-lijek.html

https://dokumentarac.com/covid-19/video-francuska-tv-france-soir-objavila-je-kratki-ekskluzivni-intervju-s-nobelovcem-prof-dr-sc-lucom-montagnierom-s-prevodom/

https://www.bitchute.com/video/IgcNu1ttkPm4/

*

Dr. Luc Montagnier  »Smo v norem svetu«

https://www.youtube.com/watch?v=o9VDarILtWc&feature=emb_logo&fbclid=IwAR2_XyAbw40RZQLms5YTR7IAib_CSjq5nGQoOYdTszZhvYO_fMheame0N9g

Prevod zadnjega vprašanja / odgovora:

Vprašanje: Ali verjamete, da bomo čez nekaj tednov ali mesecev dobili cepivo? Cepivo bo obvezno. Kaj mislite o tem?

 

Odgovor: Nisem nasprotnik cepljenja, niti nisem proti farmaciji, saj so naredili dosti dobrega.

Sprašujem, zakaj se osredotočajo na cepivo?  Ker je tudi tukaj  v ospredju, dobiček .

Problem je v tem, da so včasih cepiva slaba. Poudariti in  jasno povedati je treba, da cepljenje proti gripi pri človeku, ki je okužen s covid 19, lahko pomeni njegovo smrt v nekaj dnevih ali tednih.

Enako  velja za nekoga, ki ima stabilno kemoterapijo za zdravljenja raka. Če ga cepite proti gripi, ga boste hitro ubili. To je treba povedati.

Ponovim naj, da je cepljenje lahko dobro ali slabo. Za te ugotovitve je potreben čas. Imamo primer v Severni Italiji. Kjer so cepili ljudi proti meningitisu, je bilo največ mrtvih. To je zelo pomembno. Cepljenje  v namen zdravljenja ne sme ubijati ljudi. Zdravniki ki cepijo, pozabljajo Hipokratovo prisegoZdravniki morajo postaviti etično bariero.

 

Svetovno znana srbska virologinja dr. Ana Gligič, ki je odkrila zelo nevaren virus Marburg, je povedala: "drugega vala epidemije COVID-19 ne bo" Zaradi pogostih mutacij virusa ne bo možno narediti učinkovitega cepiva. Kitajska in zahodna ZDA imata manj patogen koronavirus SARS CoV-2, medtem ko imata Evropa in vzhodna ZDA bolj nevaren sev koronavirusa https://www.youtube.com/watch?v=iGIJ5Ptr-T8&feature=share&fbclid=IwAR0602Dvuq6w9QBhIeURUsPd-pwckHAEpdzrxRyrCRf-I3NfSnE29ujeR_4

..Luc Monatigner: Ne bom se cepil, cepiva povzročajo raka, klorokin je zdravilo za COVID-19 https://www.youtube.com/watch?v=p3tigDtyhFA&feature=youtu.be

V

Montagnier nikoli ni izoliral ali dokazal virusa HIV!!! Nobelovo nagrado je dobil za odkritje encima reverzna transkriptaza, katero je povezoval z virusom HIV oz. menil da je posledica le-tega. To seveda ni dokaz za obstoj virusa HIV, še toliko manj ker je omenjeni encim prisoten v vseh živih bitjih, 40% DNK pa je reverzno prepisano. Ljudje ne nasedajte masonskim nobelovcem.

Nobelov nagrajenec na področju virologije pravi: Nas danes zanima, kaj se bo zgodilo z nami vsemi in jaz pravim, da obstaja možnost in luč upanja, da bo ta epidemija izginila, kajti koronavirus SARS Cov-2 se bo sam uničil.