Študija kaže direktno korelacijo med omrežjem 5G in pandemijo COVID-19

Objavil/a naravno zdravje, dne 2020-05-02 ob 12:17:54

Študija kaže direktno korelacijo med omrežjem 5G in centri koronavirusne epidemije COVID-19

24.4. 2020 Končno se je pojavila prva študija o zelo jasni povezavi med izbruhi koronavirusa SARS CoV-2, ki povzroča bolezen COVID-19 in prisotnostjo omrežij 5G. Hvala Claire Edwards za prevod iz španščine v angleščino.

Študija povezanosti med primeri koronavirusa in prisotnosti omrežij 5G

Avtor: Bartomeu Payeras Cifre, biolog z diplomo Univerze v Barceloni

Na voljo na spletni strani www.tomeulamo.com/fitxers/264_CORONA-5G-d.pdf 

Bartomeu Payeras Cifre.jpg

Bartomeu Payeras Cifre

Bartomeu Payeras Cifre je biolog, specializiran za mikrobiologijo, ki deluje na univerzi v Barceloni in je objavil več raziskovalnih člankov. V farmacevtskih laboratorijih Hubber v Barceloni je delal in raziskal bakterije in viruse črnih koz. Ustvaril in delal je na oddelku za morsko mikrobiologijo v Oceanografskem laboratoriju Palma de Mallorca:  Klinična analiza na Centru d'Analisis Clinicos v Palmi. Gensko inženirstvo: epizodna izmenjava Paracolobacterja in Citrobacterja C-3 z bakteriofagom. Biogram, metoda za oceno aktivnosti vitamina B12. Študija onesnaženosti morskih bakterij v pristanišču Maon.

Profesor matematike, fizike in kemije ter biologije na Inštitutu za strukturo materije (IEM). Odkritelj Dalijeve kode, s katero je na svojih slikah šifriral darila.

* * *

Pandemija COVID-19 in njeni učinki v začetku leta 2020 so presenetili znanstvenike in politike. Če se izvede katera koli raziskava, ki je namenjena razumevanju pojava in ki lahko posledično pomaga razjasniti vzroke pandemije, jo je treba spodbujati in / ali upoštevati. Povezava med primeri bolezni COVID-19 zaradi koronavirusa SARS CoV-2 in prisotnostjo omrežij 5G je bila obravnavana v alternativnih medijih in na družbenih omrežjih. Omeniti velja, da mediji, vsaj v Španiji, na dnevnih tiskovnih konferencah niso poročali o znanstvenih raziskavah na temo 5G in niso postavljali vladi nobenih vprašanj o 5G. Tudi skupina znanstvenikov, ki svetuje španski vladi, tega vprašanja ni postavila.

Zmožnost dokazovanja te povezave bi lahko bila zelo pomemben podatek, s katerim bi prispevali k razumevanju in reševanju problema.

Cilj raziskave: Ocena ali obstaja povezava med primeri koronavirusa COVID-19 in prisotnostjo omrežij 5G. V primeru pozitivnih rezultatov zaenkrat ne bi razvijali nadaljnjih vzročno-posledičnih pristopov. Glede na to, da obstaja dovolj velik statistični vzorec, je mogoče, da imajo dobljeni rezultati visoko stopnjo zanesljivosti.

Material in metode:  Študija je imela koristi od uradnega statističnega gradiva, ki se objavlja dnevno in je osnovno in dragoceno orodje. Treba je opozoriti, da v teh publikacijah metodologija, uporabljena za štetje primerov koronavirusnih okužb, na splošno ne daje resničnih podatkov. V Španiji in mnogih drugih državah to ni bilo izračunano, ker ni dovolj testov za takšne analize. Vendar to ne vpliva na rezultate te študije, saj temelji na primerjalni in ne na absolutni metodi okužbe. Zato bomo v izogib statistični napaki primerjali vrednost gostote potrjenih primerov koronavirusa (izraženo v številu primerov na 1000 prebivalcev) namesto absolutnih vrednosti. Ker je merilo za štetje, ki ga uporabljajo zdravstvene oblasti znotraj iste države ali mesta, enako, bo primerjava objavljenih vrednosti za različna mesta ali regije enako zanesljiva za statistiko. Primerjave potrjenih primerov med različnimi državami, razen asimptomatskih primerov, bodo enako zanesljive. Morebitna izjema neke netransparentne države, ki bi lahko manipulirala z objavo svojih podatkov, je zunaj nadzora te študije.

Uporabljena metoda je bila primerjava pojavnosti (število primerov na 1000 prebivalcev) med državami s tehnologijo 5G in brez nje. Med regijami iste države s tehnologijo 5G in brez nje. Med mesti iste države s tehnologijo 5G in brez nje. Med različnimi soseskami istega mesta z mrežno karto 5G tega mesta. Primerjava držav s skupnimi mejami s tehnologijo 5G in brez nje. Primerjava primera ene države znotraj druge, kot je to primer San Marino. Podatki za vsak grafikon so bili vzeti v istem dnevu. Grafični rezultati in podatki, objavljeni spodaj:

1. Grafikon 9 držav z največ okužb po vsem svetu 2. Grafikon in stopnja okužbe petih držav z najvišjo incidenco v Evropi 3. Grafikon in stopnja okužbe štirih bližnjih držav na isti zemljepisni širini: Portugalska, Španija, Italija, Grčija 4. San Marino: primerjava stopnje okužbe z Italijo in Hrvaško 5. Italija: Grafikon pojavnosti primerov COVID-19 in 5G omrežja 6. Španija: zajetna mreža 5G in stopnja okužbe 7. Barcelona: Grafikoni s 5G pokritostjo in stopnjo okužbe 8. Madrid: Karte pokritosti 5G in stopnje okužbe 9. New York: grafikon pojavnosti koronavirusa in omrežje 5G. 10. "Učinek meje" med Mehiko in ZDA. 11. Kanada, ZDA in Mehika: grafikon 5G omrežij in stopnja okužbe. 12. Afrika: grafikon omrežja 5G. 13. Perzijski zaliv: omrežje 5G in ameriške vojaške baze. 14. Diagram in stopnja okužbe Kitajske in sosednjih držav.

Ugotovitve
-
1. Pridobljeni rezultati kažejo jasno in tesno povezavo med deležem koronavirusnih okužb in lokacijo 5G anten.
-
2. Ta študija ne analizira koristnih ali škodljivih učinkov 5G elektromagnetnega sevanja na ljudi. Vendar kaže na možen vzrok v trenutni pandemiji.
-
3. "Učinek meje" med državami je pomemben, izviren in edinstven za to pandemijo: predstavlja izrazite razlike med stanji okužbe v sesednjih državah z in brez omrežja 5G. Še posebej pomembno je, da imajo države, ki mejijo na Kitajsko, zelo nizke stopnje okužbe. Primerjamo lahko tudi stanje med Mehiko in ZDA ali med Portugalsko in Španijo itd.
-  
4. Primer San Marina je še posebej pomemben. je prva država na svetu, ki  je namestila omrežje 5G in je zato država, katere državljani so bili najdlje izpostavljeni sevanju 5G in kar je sumljivo, so prva država na svetu z okužbami koronavirusa. Verjetnost tega dogajanja je 1 od 37.636.
-
5. Tudi v raziskanih mestih, Madridu, Barceloni in New Yorku, lahko opazimo to povezanost. V študiji mesta Barcelona je razvidno, da ima socialno-ekonomski dejavnik pomembno vlogo.
-
6. Zelo pomembno je, da je na afriški celini s pomanjkljivimi zdravstvenimi viri, vendar brez omrežja 5G, je stopnja okužbe s koronavirusom zelo nizka, razen pri nekaterih antenah 5G v Južni Afriki, kjer je tudi najvišja stopnja okužb v Afriki.
-
7. Stopnje okužbe so razredčene. Na stopnjo okužb v nekaterih regij vplivajo mesta s 5G, vendar so stopnje okužbe teh mest razredčene v tistih regijah, ki jim pripadajo. Tako je pomembneje, kot je to v primeru Španije, primerjati eno-provincialne avtonomne regije kot tiste, ki jih sestavlja 3 ali več starih provinc. Tako vidimo, da imajo nekatere regije z omrežjem 5G, kot so Rioja, Madrid in Navarra, stopnje okužbe s koronavirusom med 4 in 8-krat višje kot druge regije, ki nimajo omrežja 5G. Enako je tudi v drugih mestih po svetu, kjer omrežje 5G ne pokriva celotnega ozemlja države ali regije.
-
8. Ti podatki in rezultati imajo vrednost „in vivo“, niso pridobljeni na podlagi prospektivnih ali laboratorijskih študij. Še nikoli doslej nismo imeli toliko epidemioloških informacij o bolezni pri ljudeh, da bi lahko pripravili znanstvene študije. Način za odgovor na vprašanje vzroka in posledic bi bil, da se vsaj kot preventivni ukrep odklopijo omrežja 5G in se potem vidijo rezultati razvoja primerov okužbe s koronavirusom. Tako bi preučevali stopnjo okužbe v držvi, ki je po začetku pandemije razglasila moratorij za 5G, in preučevali, če se statistika spremeni. Glede na predstavljene dokaze je treba podatke in zaključke te študije nujno upoštevati. Glede na trenutno težo pandemije so mediji in politični in zdravstveni organi odgovorni za nujne ukrepe. Neukrepanje ob ugotovitvah te študije bi se lahko zdelo vsaj malomarno in zelo verjetno kaznivo dejanje.
Bartomeu Payeras i Cifre, 14. april 2020

* * *

1. Grafikon 9 držav z največ okužb na svetu

* * *

2. Grafikon in stopnja okužbe petih držav z najvišjo incidenco v Evropi


* * *

3. Grafikon in stopnja okužbe štirih bližnjih držav na isti zemljepisni širini: Portugalska, Španija, Italija, Grčija

* * *

4. San Marino: primerjava stopnje okužbe z Italijo in Hrvaško

"Zakaj 5G v San Marinu? Ker samostojna narava države in njene razmeroma majhne omejitve uporabe radijskih frekvenc omogočajo idealno mesto za preizkus najnovejšega razvoja telekomunikacijske povezljivosti. "Telecom Italia namerava podvojiti število svojih mobilnih točk v državi in ​​bo dodatno namestil mrežo majhnih celic 5G v centru San Marina."  https://www.fircroft.com/blogs/s%20an-marino-set-to-become-the-%20first-5g-country-72001910124

* * *

5. Italija: Grafikon pojavnosti primerov COVID-19 in 5G omrežja

* * *

6. Španija: zajetna shema 5G in stopnja okužbe

Podatki za mesta s 5G bi morali biti povezani s številom okužb v teh mestih. Ker podatki po mestih niso na voljo, je bila primerjava narejena s podatki za avtonomne regije. Zaradi tega se podatki prestolnic razredčijo s podatki iz njihove regije. Zato je primerjava v avtonomnih regijah z eno ali dvema pokrajinama pomembnejša: Extremadura, Murcia, Madrid, Navarra, Rioja, Balearski otoki, Asturija ali Kanarski otoki. Tudi v Euskadi, saj imajo tri glavna mesta 5G.

* * *

7. Barcelona: Grafikoni s 5G pokritostjo in stopnjo okužbe

* * *

8. Madrid: Karte pokritosti 5G in stopnje okužbe

* * *

9. New York: grafikon pojavnosti koronavirusa in omrežje 5G

* * *

10. "Učinek meje" med Mehiko in ZDA

11. Kanada, ZDA in Mehika: grafikon 5G omrežij in stopnja okužbe na 1000 prebivalcev

Kanada 0,68

ZDA 1,70

Mehika 0,04

* * *

12. Afrika: grafikon omrežja 5G

* * *

13. Perzijski zaliv: omrežje 5G in ameriške vojaške baze

* * *

14. Diagram in stopnja okužbe Kitajske in sosednjih držav

Rezultati in razprava

Da bi vedeli, ali je rezultat naključen pojav ali ne, je treba opraviti statistično analizo rezultatov, da se izračuna verjetnost dogodka. Izračun verjetnosti dobimo tako, da število ugodnih primerov delimo s številom možnih primerov. Če rezultat pokaže, da ne gre za naključen pojav, kaže dovolj vzročnih razlogov za analizo vzrokov. Za odpravo morebitnih napak se bomo vedno odločili za najbolj konzervativno številčno možnost.

Izračunajmo torej verjetnost treh zgoraj analiziranih primerov.

(a) Verjetnost, da je 9 najbolj okuženih držav na planetu istočano tudi 9 držav z omrežji 5G. 

Na planetu je 194 držav. Od 6. marca 2020 je po podatkih GSMA 24 držav s tehnologijo 5G.

Pr = 24/194 x 23/193 x 22/192 (skupno devetkrat) = 0,1237 x 0,191 x 0,114 x 0,1099 x 0,1052 x 0,1005 x 0,057 x 0,0909 x 0,0860 = = 1,47 x 10 (visoko -9). Verjetnost je 1 od 680.000.000. Če vključimo Japonsko, ki ima tudi 5G in je stopnja okužbe podobna kot v Južni Koreji ... je verjetnost ena proti 8.500.000.000.

(b) Verjetnost, da ima 5 najbolj okuženih držav v Evropi omrežje 5G.

V Evropi je 49 držav, med katerimi je trenutno težko vedeti, ali trenutno nameščajo 5G, saj jih je 5, ki so razglasile moratorij, številne druge pa nimajo operativnih omrežij, čeprav podjetja objavljajo, kot da bi že delovala, ko so so podpisali sporazume. Računali bomo nižje število, kot konzervativno možnost pa predvidevamo, da ima približno 15 držav operativne sisteme 5G. Pr = 15/49 x 14/48 x 13/47 x 12/46 x 11/45 = 0,00157. Verjetnost je 1 proti 637. 

(c) Primer San Marina je zelo pomemben. Nahaja se znotraj italijanskega ozemlja, s podobno kulturo, gospodarstvom in socialno stopnjo, vendar ima veliko višje stopnje okužbe. Edina razlika je čas izpostavljenosti njenih državljanov sevanju 5G, ker je bil San Marino 4. septembra 2018 prva država na svetu, ki je uvedla 5G tehnologijo, v Italiji pa jo uvedli 5. junija 2019. To odpira vrata za razpravo o verjetnem vplivu 5G na povečanje stopnje okužbe v San Marinu. Pr = 1/194 x 1/194. Verjetnost je 1proti 37.636.

Te številke so dovolj zgovorne, da izračun drugih primerov ni potreben. Rezultati za mesto Barcelona kažejo, da sociološki dejavniki nimajo pomembnega vpliva na stopnjo okužbe, vendar vidimo jasno povezavo s karto pokritosti 5G, ki je dodana k pokritosti s 4G, kar omogoča sklep o povezavi med pokritjostjo z mobilnim omrežjem in deležem primerov okužb s koronavirusom. Če bi bilo na voljo več podatkov, bi bilo treba to študijo razširiti tudi na druga mesta.

Opomba prevajalca: med zadnjim odstavkom oddelka z naslovom "Rezultati in razprava" in 5. odstavkom razdelka z naslovom "Ugotovitve" obstaja protislovje. V enem je navedeno, da "sociološki dejavniki nimajo pomembnega vpliva na stopnjo okužbe", v drugem pa je navedeno, da imajo.

 

http://www.radiationdangers.com/5g/study-shows-direct-correlation-between-5g-networks-and-coronavirus-outbreaks-2/

https://publishwall.si/radha88880000/post/536533/dr-cowan-dr-havas-dr-backwinkel-in-dr-davis-koronavirus-covid-19-in-elektromagnetno-sevanje-4g-in-5g

https://www.youtube.com/watch?v=xyYs_y75jBM

https://magdahavas.com/5g-and-mm-waves/corona-virus-and-5g-is-there-a-connection/

http://radiationdangers.com/5g/explosive-information-5g-vaccination-nanoparticles-and-the-genocide-of-humanity/

https://dokumentarac.com/covid-19/video-prof-dr-sc-thomas-cowan-dr-med-objasnjava-utjecaj-5g-na-pojavu-c0vida-19-s-hrvatskim-prijevodom/

Za komentiranje morate biti prijavljeni.
Zmene
1
Jun 08, 2020
https://youtu.be/DgmgZRjSlAc

Частушки от Кузьмича. Про коронавирус - YouTube

Автор-исполнитель Юрий Вахрушев
#4
Andrija Despot
1
Jun 08, 2020
meni ni jasno, kak se vsi bojijo teh velikih anten, a kaj je router v hiši? ANTENA ISTO ki oddaja signale-frekvence katere so že večje od 5ghz https://www.youtube.com/watch?v=KY1jknW12K4

gimnazija ljutomer 2 - YouTube

Danes v šoli v mb nekdo pozitiven na Strup? Strup sicer pomeni na latinskem (virus). Le kaj bi lahko bil uzrok temu? još
#3
Ppiikkaa
0
May 08, 2020
Euskada je Baskija!
#2
naravno zdravje
3
May 02, 2020
Končno se je pojavila prva študija o zelo jasni povezavi med izbruhi koronavirusa SARS CoV-2, ki povzroča bolezen COVID-19 in prisotnostjo omrežij 5G.
#1
naravno zdravje
naravno zdravje
Objavil/a 2020-05-02 12:17:54 (May 02, 2020)
Starejša objava Novejša objava
ZADNJE OBJAVE
Patologizirani covid-19 totalitarizem in poziv Nadškofa Vignana k anti-globalističnemu odporu
Dr. Rainer Fuellmich: pričanje o ugotovitvah odbora za Corono v zvezi s pandemijo COVID-19
MEDNARODNA PETICIJA: Spoštovanje, spodbujanje in zaščita svobode informiranega soglasja za cepljenje po vsej Evropi.
Cepilni fanatik Bill Gates napoveduje možnost bioterorističnega napada z virusom črnih koz. Ali je to naključje?
Ustavno sodišče: Odlok o začasni prepovedi prodaje blaga in storitev je bil protiustaven
Pobuda za ustavno presojo cepljenja za COVID-19 in preverjanje PCT pogoja
Zmaga necepljenih na sodišču v Franciji, Španiji in ZDA in tožba proti Billu Gatesu
Globalni načrt je razkrit: Prevzem vsega genskega materiala na Zemlji
Španija: Ustavno sodišče je ugotovilo, da je ukrep omejitve gibanja nezakonit
Tele-medicina, cepiva, Metaverse, omrežje 5G, Internet teles (IoB), Internet čutil (IoS) in Internet stvari (IoT)
ZADNJI KOMENTARJI
IŠČI PO ARHIVU
December 2021
PTSČPSN
12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031

Oglasi

3017.) iskanje

Kategorija: Leposlovje

Cena: 8.99 €

hager werken embalming powder +27640518120 (pink and white) compound/fluids for sale in south africa hager werken embalming compounds, pink and white powder are general items from germany. embalming is the art and science of preserving human remains by treating them in its modern form with chemicals to forestall decomposition. the intention is to keep them suitable for public display at a funeral,for religious reasons, or for medical and scientific purposes such as their use as anatomical specimens. embalming compound in powder form both pink and white radio active and (hot and not hot) its all available. at preferably adorable prices starting from one kilogram upwards ,we are looking for a good buyer. typically embalming compound (fluid) contains a mixture of formaldehyde, methanol, and other solvents. the formaldehyde content generally ranges from 50 to 97 percent and the methanol content may range from 9 to 89 percent.the types of embalming powder depends on the purity and colour. purity:98% ,100% hot compound origin:germany brand. hager werken purity on colour. pink 98% white 100% distributor dentist / dental technician.  hager & werken products are sold through the dental trade worldwide.  we are leading suppliers of germany made embalming compound to clients in south africa and other african states. . contact: +27640518120 or watsup.

Kategorija: Antikvariat in Antikvitete

Cena: 100 €

@europe universal ssd chemical solution+27660432483 in uk,norway,egypt, turkey, libya, thailand, belgium, spain, netherlands, brazil, switzerland we have ssd automatic chemical solution for cleaning black money and any color of defaced currency available in our laboratories worldwide. our ssd automatic solution is also used in the cleaning of bank notes with anti-breeze quality, bills like usd, euros, pounds and other local currencies. we are direct manufacturer and the main supplier of chemicals that includes ssd solution, super automatic solution. we have different types of chemicals that can perfectly clean out your notes, black notes, red notes, green notes, stained notes, stamped notes and also coded notes. we also melt frozen chemicals in our laboratory and our services are professional. we therefore provide legal document for all our products. contact us for more information: 

Kategorija: Storitve

Cena: 200 €

@universal suppliers of ssd chemical solution +27660432483 in south africa, protea glen , chiawelo , protea north , mthatha nelspruit newcastle pietermaritzburg pinetown polokwane port elizabeth potchefstroom pretoria randburg roodepoort rustenburg sebokeng soshanguve e, harare, namibia, windhoek, botswana to purchase best ssd solution clean black notes dollars we also? sale chemicals like ssd automatic solution form cleaning black dollars currencies. i hereby use this media to inform you, that our company can clean out black deface currency, (stained money) bank notes, we have all kinds of chemicals used for cleaning of black money or stained money in currencies such as u.s dollar, euro, pound, and all local currencies, even if your defaced note is 20 years old, we sale chemicals like tourmaline, s.s.d. chemical / solution , castro x oxide, a4. and many like activation powder & ssd solution for cleaning black money chemical and allied product incorporated is a major manufacturer of industrial and pharmaceutical products with key specialization in the production of s.s.d automatic solution used in the cleaning of black money,defaced money and stained bank notes with anti breeze 

Kategorija: Storitve

Cena: 200 €

$$100% universal chemical ssd solution & activation powder +27660432483 in south africa,uk,johannesburg,witbank,soweto,cape town,burgersfort,eastern cape,vanderbijlpark,polokwane, thohoyandou, phalaborwa,mokopane, bochum, lebowakgomo, mankweng, seshego, dendron, giyani, lephalale, musina,alexandra johannesburg lenasia midrand randburg,roodepoort, sandton, alberton, germiston, benoni,boksburg,rakpan,daveyton,duduza,edenvale ,germiston impumelelo, isando katlehong kempton park, kwathema, nigel reiger park springs, tembisa, thokoza,tsakane, vosloorus wattville atteridgaeville centurion hammanskraal ,we only deals on high quality s. s. d. chemicals solution for cleaning black money we are manufacturer and seller of all sort of chemicals like super automatic ssd solution z. w. v. 8 model activation powder and reactivation powder, anti air powder, mercury powder, automated money developer machines congeal chemical melting equipments,

Kategorija: Storitve

Cena: 200 €

free state ssd chemical solution suppliers for cleaning black money +27660432483 in lenasia , lawley , protea glen , chiawelo , protea north , zakariyya park , eldorado park a/h , orlando , ennerdale , mid-ennerdale , zondi , zola , soweto , pimville , orlando west , nancefield , naledi , mohlakeng , dobsonville , bram fischerville , diepkloof , kagiso , rangeview , homes haven , boltonia , lewisham , mindalore , west village , luipaardsvlei , silverfields , breaunanda , greenhills , randgate , finsbury , eikepark , carletonville , oberholzer , protea south , wolfelea ah , magaliesburg , eldorado estate , tladi , klipspruit west , meadowlands , thulani , devland , mofolo north , jabulani , dhlamini , molapo , phiri , doornkloof bellville benoni bloemfontein boksburg cape town centurion durban east london empangeni george germiston ibhayi johannesburg katlehong kempton park khayelitsha kimberley klerksdorp mamelodi mitchells plain mthatha nelspruit newcastle pietermaritzburg pinetown polokwane port elizabeth potchefstroom pretoria randburg roodepoort rustenburg sebokeng soshanguve soweto springbok stellenbosch tembisa thohoyandou umlazi upington vanderbijlpark vereeniging welkom witbank eastern cape free state gauteng kwazulu-natal limpopo mpumalanga zambia, zimbabwe in johannesburg, london, england, uk, usa, california, south africa, cape town, pretoria, zambia, lusaka, zimbabwe, harare, namibia, windhoek, botswana call +27660432483 to purchase best ssd solution clean black notes dollars we also? sale chemicals like ssd automatic solution form cleaning black dollars currencies.

Kategorija: Storitve

Cena: 200 €

@switz land & denmark ssd chemical/activation powder +27660432483 in uk,usa,sweden,germany,kuwait, nelspruit newcastle pietermaritzburg pinetown polokwane port elizabeth potchefstroom pretoria randburg roodepoort rustenburg sebokeng soshanguve e, harare, namibia, windhoek, botswana to purchase best ssd solution clean black notes dollars we also? sale chemicals like ssd automatic solution form cleaning black dollars currencies. i hereby use this media to inform you, that our company can clean out black deface currency, (stained money) bank notes, we have all kinds of chemicals used for cleaning of black money or stained money in currencies such as u.s dollar, euro, pound, and all local currencies, even if your defaced note is 20 years old, we sale chemicals like tourmaline, s.s.d. chemical / solution , castro x oxide, a4. and many like activation powder & ssd solution for cleaning black money chemical and allied product incorporated is a major manufacturer of industrial and pharmaceutical products with key specialization in the production of s.s.d automatic solution used in the cleaning of black money,defaced money and stained bank notes with anti breeze 

Kategorija: Storitve

Cena: 200 €

@cape town ssd chemical solution +27660432483 in uk,kuwait,     bellville benoni bloemfontein our vision to be the leading premier super automatic ssd solution, anti-breeze bank notes in bellville benoni bloemfontein boksburg cape town ....call or whatsapp +27660432483 knocks at our door step is uniquely   positioned to consistently provide high-value solutions and world-changing   chemicals and services to our clients.we are specialized in chemistry for anti-breeze   bank notes. we also do chemicals melting and recovering of all type of bad   money from black to white as you can see below.   anti-freezing preparations and prepared de-icing   fluids, ssd solution. victrola paste, tebi-manetic solution, defaced currency,   cleaning chemical

Kategorija: Storitve

Cena: 200 €

@ssd chemical solution/activation powder in south africa +27660432483 in bellville benoni bloemfontein our vision to be the leading premier super automatic ssd solution, anti-breeze bank notes in bellville benoni bloemfontein boksburg cape town ....call or whatsapp +27660432483 knocks at our door step is uniquely   positioned to consistently provide high-value solutions and world-changing   chemicals and services to our clients.       we are specialized in chemistry for anti-breeze   bank notes. we also do chemicals melting and recovering of all type of bad   money from black to white as you can see below.       anti-freezing preparations and prepared de-icing   fluids, ssd solution. vectrol paste, tebi-manetic solution, defaced currency,   cleaning chemical. darkened currency, black coated notes, cleaning black money

Kategorija: Storitve

Cena: 200 €

@limpopo suppliers of ssd chemical/activation powder+27660432483 in south africa   malaysia, johannesburg,lebanon, zambia,usa,kenya, california,    dallas,england,german,spain, jamaica,st,lucia, brasil,austria,vancouver, denmark,hong kong,    china,,pretoria, durban, australia, wales, france,cairo,china, norway,, botswana,    namibia,tanzania,northern cape,new york,limpopo sweden, kenya, denmark, rwanda,    oman,qatar,dubai,poland,lesotho,canada, united kingdom,we are specialized in chemistry for anti-breeze   bank notes. we also do chemicals melting and recovering of all type of bad   money from black to white as you can see below.contact us on +27660432483

Kategorija: Storitve

Cena: 200 €

  @mpumalanga best ssd chemical solution suppliers +27660432483 in south africa, protea glen, mpumalanga, secund, witbank, soweto bellville benoni bloemfontein boksburg cape town centurion durban east londongeorge germiston ibhayi johannesburg katlehong kempton park nhayelitsch polet neve kempton park randburg roodepoort rustenburg sebokeng soshanguve soweto springbok stellenbosch tembisa vanderbijlpark vereeniging welcome witbank eastern cape free state gauteng kwazulu-natal limpopo mpumalanga zambia, zimbabwe in johannesburg, london, england, uk, usa, california, south africa, cape town, pretoria, zambia, lusaka , zimbabwe, harare, namibia, windhoek,botswana call +27660432483 to purchase best ssd solution clean black notes dollars we also? sale chemicals like ssd automatic solution form cleaning black dollars currencies. i hereby use this media to inform you, that our company can clean out black deface currency, (stained money) bank notes, we have all kinds of chemicals used for cleaning of black money or stained money in currencies such as u.s dollar, euro, pound, and all local currencies, even if your defaced note is 25 years old, we sale chemicals like tourmaline, s.s.d. chemical / solution , castro x oxide, a4. and many like activation powder & ssd solution for cleaning black money chemical and allied product incorporated is a major manufacturer of industrial and pharmaceutical products with key specialization in the production of s.s.d automatic solution used in the cleaning of black money,defaced money and stained bank notes with anti breeze quality.others for damaged notes, bills like usd,euro, pounds, transferring

Kategorija: Storitve

Cena: 200 €

59.) aspirin za tomaža

Kategorija: Mladinska literatura

Cena: 8.99 €

Prikaži več
Zapri predvajalnik
Prikaži seznam predvajanja
Prestavi predvajalnik
Povečaj