Članek
Celeste Solum: Pomen COVID testne palčke in maske z nanoroboti, kodiranje življenja in umetna transformacija človeka v cyborga
Objavljeno Nov 30, 2020

https://davidicke.com/2020/11/20/former-fema-operative-celeste-solum-talks-with-david-icke-the-covid-tests-are-magnetically-tagging-you-and-the-vaccine-is-designed-for-mass-depopulation-and-the-synthetic-transformation-of-the-huma/?fbclid=IwAR1TmiTDHSws1rlJ7K1IsOeNNlF4hGn0FkLyNw0KPwWgGV9ByLJKWxOXjq4

Former FEMA operative Celeste Solum talks with David Icke: ‘The Covid tests are magnetically tagging you and the vaccine is designed for mass depopulation and the synthetic transformation of the human body’

20. 11. 2020

Nekdanja operativka FEMA Celeste Solum se pogovarja z Davidom Icke-jem: "Covid-19 testi vas magnetno označijo, cepivo pa je zasnovano za množično depopulacijo in sintetično preobrazbo človeškega telesa."

Opomba: Ali Pfizer in Moderna mRNA cepivo vsebuje magnetne delce in se zato  magneti lepijo na mesto vboda injekcije? Prejemniki cepiva poročajo o kovinskem okusu v ustih in mravljinčenju jezika 10 minut po prejemu cepiva.

https://odysee.com/@TimTruth:b/Magneticcovidvaxarm-1:6?src=open

https://pubmed.ncbi.nlm.nih.gov/24715289/ -Superparamagnetic nanoparticle delivery of DNA vaccine

https://pubmed.ncbi.nlm.nih.gov/26950006/ - Genetically targeted magnetic control of the nervous system

Dr Jane Ruby je razložila: magnetofection je proces magetiziranja nanolipidnih delcev z mRNA v cepivu Pfizer in Moderna. Uporabljajo magnetne nanodelce, nemškega proizvajalca Chemicell, za večjo biodistribucijo cepiva po telesu, vključno z možgani. Nekateri ljudje so magnetni na mestu vboda, drugi po celem telesu. Nemški proizvajalec Chemicell prodaja magnetne mikro in nanodelce, magnetno jedro je običajno sestavljeno iz magnetita (Fe3O4) ali  maghemite (gamma Fe2O3)  s super magnetnimi ali železo magnetnimi lastnostmi. 

https://publishwall.si/narava.zdravi/post/593522/zakaj-se-magneti-lepijo-na-kozo-cepljenih-s-covid-19-cepivi

https://www.nature.com/articles/3301624- Magnetofection 

ali je to razlog, da magneti stojijo na roki nekaterih cepljenih z mRNA cepivom?? https://www.theguardian.com/science/neurophilosophy/2016/mar/24/magneto-remotely-controls-brain-and-behaviour - Genetically engineered 'Magneto' protein remotely controls brain and behaviour

detektor kovin zazanava mesto cepljenja: https://www.facebook.com/stojan.abaza/videos/10226630688018452

https://www.logicno.com/hrana-zdravlje/alarmantno-otkrili-smo-zasto-se-magneti-hvataju-na-kozu-cijepljenih.html?fbclid=IwAR3Pl4HY7XEjW67LDoizF3bWthUXCLk_TEi8c94-f-P01K9NatWnDfb7HoU

Ali je v cepivih železov oksid? https://www.naturalnews.com/2021-05-25-superparamagnetic-nanoparticles-delivered-via-vaccines.html

 

*

*

Povzetek:

David Icke: FEMA je ameriška Zvezna agencija za posredovanje v nesrečah. Celeste Solum ima veliko izkušenj v tej pokvarjeni organizaciji, kjer je izvedela veliko o načrtih.

Celeste Solum: Delala sem na pediatriji, nato v zobozdravstvu, pozneje sem delala v vladi in na področju okoljske medicine. Zaradi izkušenj v več področjih, lahko dešifriram načrte in vem kje poiskati informacije. Zdaj delujem kot avtorica in novinarka, ki javnost obveščam o novicah. Odraščala sem v vojaško-vladnem domačem okolju, zato me ta področja ne preplašijo. Moj oče je delal za vlado, a je odstopil ko je videl veliko korupcijo. Sedaj bi rada sporočila novice o pomembnih spremembah, o katerih se lahko vsak sam prepriča, ker vam bom dala orodje za to.

V naš dom so prihajale vojaške osebe, od katerih sem izvedela, da vojska preučuje starodavne tehnologije in resnično zgodovino sveta, ki sodi v področje prepovedane arheologije. Začela bom z Svetovnim gospodarskim forumom, ki je v osrčju načrtov. Od 21-24.1. 2020 so imeli srečanje v Davosu v Švici. Jaz imam dostop do »Top link« povezave na njihovi spletni strani. Tam je objavljena konferenca »Pioneers of Change 2020«, ki je potekala od 16-20. novembra 2020, z novostmi na področju biotehnologije, onesnaževanja zraka, globalnega zdravja, sistemskega rasizma, infrastrukture, nevroloških znanosti, 3-D tiskanja, komercialnega poslovanja, sodstva in zakonodaje, omrežja 5G, digitalne identitete, ipd.

https://www.weforum.org/events/pioneers-of-change-summit-2020

In to imajo zdaj na voljo tisti, ki sprejemajo zakone, da lahko izvajajo te načrte. Tu so opisani problemi in rešitve ter medsebojne povezave. Na podlagi tega bodo vlade sprejemale odločitve, ki bodo spremenile naš način življenja.

David Icke: Ljudje, kot je Claus Schwab, direktor Svetovnega gospodarskega foruma, govorijo zdaj stvari, ki so jih prej označevali kot teorije zarote. Govorijo o »Great Reset«, veliki ponastavitvi sistema, združevanju biološkega in digitalnega sebstva, ki pomeni povezavo med možgani in umetno inteligenco, ki bo nadzorovala človeške zaznave. In vse te spremembe naj bi bile rezultat COVID-19 pandemije.

Celeste Solum: V teste za COVID-19 so dali magnetno sled z bar kodo. Vrnili se bomo v zgodovino, da bi razumeli, kaj se dogaja. Bile so tri Asilomar konference v vojaškem objektu Pacific Grove v Kaliforniji. Leta 1975 je bila prva Asilomar konferenca, kjer so se odločili, da bodo gensko spremenili vse oblike življenja na Zemlji; ljudi, živali in rastline.

https://www.ncbi.nlm.nih.gov/books/NBK234217/ Asilomar and Recombinant DNA: The End of the Beginning

Edini medij, ki je poročal o tej konferenci je bil The Rolling Stone magazin. Na njej so bili prisotni ljudje, ki odločajo o politiki in zakonih in oni so začrtali pot. Druga Asilomar konferenca je bila leta 2010 in govorili so o geoinženiringu. Imam nekaj powerpoint slik s te konference, ki so mi jih skušali izbrisati iz računalnika. Tretja Asilomar konferneca je bila leta 2018 in govorili so o umetni inteligenci. To je trilogija dogodkov, ki je osnova vseh dogajanj, ki jih zdaj vidimo. Njihov projekt je IBOL- International Bar Code of Life:

https://ibol.org

*

*

Za njih sem izvedela leta 2005. Njihova misija je označiti z bar kodo vse oblike življenja na Zemlji.

O tem so govorili na prvi Asilomar konferenci: ne samo da bodo ljudi biološko spremenili, ampak jih bodo tudi označili z bar kodo. IBOL vodi Rockefeller. Njihov logo je videti kot glava reptila; poglejte kačje oči, na čelu je DNK, spodaj pa je naš planet. Imajo slogan »Illuminate biodiversity« Ko je Organizacija združenih narodov prišla na splet in so leta 1996 ljudje dobili dostop do interneta, je bila konferenca o biološki raznolikosti in tudi jaz sem prisostvovala. Uporabili so vojaški izraz »deployment« s čimer so povedali, da bodo uvedli gensko spremenjene organizme po vsej Zemlji. Bodite pozorni tudi na besedo »Illuminate« v povezavi z osvetljenostjo. Kot ekološka kmetica sem opazila, da imajo pridelki v zadnjem času drugačno barvo, kot je bila prej. Raziskovala sem in ugotovila, da močne sile, ki spreminjajo ta planet, spreminjajo tudi naravo svetlobe. Ta svetloba o kateri govori IBOL ni dobra svetloba, ampak gre bolj za vrsto »temne svetlobe« zle sile, ki želi spremeniti naš planet.

Imajo tudi IBOL konzorcij z najnovejšim projektom BIOSCAN, ki se je pričel 16.6. 2019.

https://ibol.org/programs/bioscan/

Ta konzorcij se ukvarja z bar kodiranjem življenjskih oblik – CBOL (Consortium for Bar Code of Life). Gre za gensko bar kodiranje kot globalni standard za identifikacijo bioloških vrst.

https://ibol.org/programs/barcode-500k/

https://en.wikipedia.org/wiki/Consortium_for_the_Barcode_of_Life

David Icke: želijo spremeniti naravo življenja in mislim, da bi to moralo zanimati vse Zelene stranke v svetu. A glede spremembe svetlobe: opazil sem že pred časom, da je zelo veliko število filmov, ki so zelo temni, brez svetlobe. Harry Potter filmi so prav tako ves čas temni, tudi drugi Sci Fi filmi.

Celeste Solum: jaz nabiram rože in opazila sem, da so njihove barve bolj blede zadnje čase. Zdaj preučujem strukturo svetlobe, o tem sem pisala članke in imam videoposnetke. Prav ste opazili, da so filmi posneti v temnem okolju. A kmalu bo eksplozija umetnih barv. Imeli bomo nove »flat screen« TV z živimi barvami, hrana v trgovini bo zelo barvita, kar pa ne bo naravna barva. Gensko spremenjena hrana ima gigantske velikosti, kar ni naravno. Tudi narava svetlobe bo drugačna, subliminalno in podzavestno nas programirajo, da sprejmemo te spremenjene barve, da bomo sčasoma pozabili, kako so videti naravne barve. Gre za sintetične barve umetne svetlobe. To delajo postopoma, da ljudje ničesar ne opazijo, z majhnimi koraki uvajajo spremembe. Novinarji tega ne raziskujejo.

Tehnologija, satelitska mreža spreminja frekvence, Zemlja izgublja magnetosfero, uvajajo se nove tehnologije v same ljudi, nano tehnologija z nanodelci velikosti atoma spreminja magnetnizem in spin atomov v telesu. Sprva nisem razumela, zakaj to delajo. A sem potem raziskovala in zdaj razumem. COVID-19 test ima vlogo pri teh spremembi magnetizma atomov v telesu. Ameriški Nacionalni inštitut za zdravje, ki je vladna organizacija, prav tako govori o bar kodiranju življenja na planetu. Vpletene so tudi različne prostozidarske institucije, ki skrivajo resnično zgodovino človeštva.

Opomba: Ali so vam všeč GSO sintetični gozdovi? https://www.facebook.com/stojakovic.marija/videos/10225012993454717

*

https://publishwall.si/narava.zdravi/post/608506/globalni-nacrt-je-razkrit-prevzem-vsega-genskega-materiala-na-zemlji

*

Bar Code of Life ima tudi enciklopedijo življenja, drevo življenja, Boldsystem, ipd. Ta je precej nov- Bar Code of Life Data System, videla sem ga šele pred nekaj dnevi.

http://www.boldsystems.org/

https://en.wikipedia.org/wiki/Barcode_of_Life_Data_System

To je platforma za analizo DNK sekvenc in bar kodiranje teh sekvenc za 500.000 življenjskih oblik na planetu. Zgodovinsko je bilo življenje klasificirano po linearnem sistemu. Leta 2018 je bila simulacija pandemije, iz katere se je razvila simulacija Event 201 oktobra leta 2019, tik pred COVID-19 pandemijo. Zelo dobro se spoznam na simulacije in vse faze načrtovanja. Vključena je bila tudi Univerza John Hopkins, vendar še bolj pomembno je, da imajo odbor, ki je deset let pripravljal novo klasifikacijo življenja, ki se imenuje Phylocode.

http://phylonames.org/code/

To je nova klasifikacija življenja. Problem pri tem je, da je v prejšnjem linearnem sistemu človek bil človeško bitje, ptica je bila ptič ipt. V novem Phylocode pa drevo ni drevo, ampak je lahko hibrid, je lahko sintetično, mutirano, demonsko, duhovno, kombinirano s sintetičnimi življenjskimi oblikami, ET, ali kakršno koli novo življenjsko obliko, kar spreminja definicijo življenja. Oni so vedeli da to prihaja, ker gre za 12.000 letne cikluse, ki se zdaj začenja kot nov ciklius. Pred 12.000 leti je bilo globalno izginotje življenja na planetu. Če vas zanima, kaj vlada ve o tem, lahko preberete knjigo, ki jo je napisal CIA agent Chan Thomas: The Adam and Eve Story, ki govori o Velikem potopu pred 12.000 leti:

https://www.cia.gov/library/readingroom/docs/CIA-RDP79B00752A000300070001-8.pdf

Na voljo je cenzurirana verzija zgodbe, ki je bila dana v javnost pred tremi leti in govori o tem, kaj prihaja na koncu sedanjega 12.000 letnega ciklusa. Torej s Phylocode (Mednarodna koda filogenetske nomeklature) so spremenili definicijo človeka v biološki nomeklaturi, ki ni več v samostojni skupini, ampak v družini dinozavra, ptic...kar je bilo narejeno načrtno, ko so začeli z genskimi modifikacijami in so kot zmešani kombinirali različne vrste med seboj. Nobena življenjska oblika ne bo več imela čiste genetike. Njihov cilj je kodirati vsako življenjsko obliko. Življenja, kot ga je ustvaril Bog, ne morejo patentirati. Zato bodo ustvarjali nove oblike, ki jih bodo lahko patentirali in nadzirali.

Svetovna organizacija za zdravje živali ima zdravstvene kode za zemeljske živali:

https://www.oie.int/standard-setting/terrestrial-code/

To je zdaj obvezno po vsem svetu. Imajo sedem različnih kod, za zemeljske živali je dokument z 15.000 stranmi in tudi človeka obravnavajo kot žival, v okviru OZN upravljanja življenja na planetu. Posebej obravnavajo morske živali. To je v bistvu priročnik za diagnostične (PCR) teste in cepljenje za zemeljske živali, ki ima prav tako 15.000 strani.

https://www.oie.int/standard-setting/terrestrial-manual/

Ta priročnik obravnava veterinarske diagnoze, bolezni živali in veterinarska cepiva. To se je začelo maja 2005. Imajo tudi priročnik za depopulacijo različnih vrst živali, ki je bil testiran v Avstraliji:

http://www.fao.org/3/Y0660E/Y0660E00.htm MANUAL ON PROCEDURES FOR DISEASE ERADICATION BY STAMPING OUT

Izdal ga je FAO, ki je del Združenih narodov. V ta priročnik niso vključeni ljudje, nanaša se na živali, vendar nam to daje idejo, da imajo načrt, ki ga lahko uporabijo tudi za ljudi. Zdravnik lahko dobi plačilo za usmrtitev na smrt obsojenega zapornika s plinom, giljotino ali ostrim objektom. Ko sprejmemo cepivo je tako, kot bi dali soglasje za usmrtitev.

David Icke: Ljudje težko razumejo obseg psihopatskega zla, s katerim imamo opravka. Ljudje pravijo: »Oh, saj oni ne bi nikoli naredili kaj takega.« Vendar oni to delajo.

Celeste Solum: Ko sem bila v službi, sem skušala najti luknjo v tem, kajti ta priročnik je načrt za usmrtitev živalskih vrst in tudi ljudi na planetu. Iskala sem način, kako bi se ljudje lahko uprli temu, kot na primer v 2. svet. vojni. A nisem našla izhoda, videla samo plasti zla, eno za drugo in vse kar lahko naredimo je, da širimo resnico o tem, kar se dogaja. Izražanje resnice je edina stvar, ki jo lahko naredimo, ker druge poti ne vidim. Bila sem na Svetovnem gospodarskem forumu januarja 2020 in videla sem vse te načrte, ki so jih operacionalizirali – niso več na policah ali v računalnikih- vsi predsedniki vlad so se zavezali, da bodo izvršili te načrte in jih aktivirali. In če se vrnemo k Phylocode- ta načrt pandemije COVID-19 je prva faza konstrukta novih oblik življenja na planetu. Ne gre za biološki virus, ampak za bio-sintetični nano delec, kajti izumili so zlobno tehnologijo, s katero lahko združijo biološko življenje z robotiko.

In cilj tega je iztrebljanje, ker ne želijo ničesar iz starega sveta, želijo ustvariti nov svet, ali kot je rekel predsednik Bush- Novi svetovni red. V Združenih narodih vsi poznajo Agendo 2021, Agendo 2030, imajo pa tudi Agendo 2025. Pokažem vam lahko vojaške dokumente, ki govorijo o starem človeku in novem človeku, do leta 2025 bi radi izbrisali starega človeka, tako da bi po letu 2025 bil vsak človek spremenjen z laboratorijskim inženiringom, razširjen in vključen v matrico. Ali lahko to razumete?

David Icke: Jaz to lahko razumem, ker gre za sile, ki uporabljajo mrežo hibridov in kulte za upravljanje z ljudmi, kar nam je poznano že iz zgodovine ali Biblije pod različnimi imeni. Te sile na nas gledajo tako, kot mi gledamo na živali.

Celeste Solum: Oni verujejo, da so varuhi človeške črede in v tem času želijo pravzaprav izbrisati vse naravno življenje, ki ni narejeno v laboratorijih. Vidimo lahko umetno hrano in zato Svetovni gospodarski forum pravi, da po letu 2025 ničesar več ne bomo jemali iz narave, vse bo morali biti narejeno v laboratoriju.

David Icke: In umetno hrano promovira tudi Bill Gates, ali ne?

Celeste Solum: Da. In pri laboratorijski proizvodnji hrane uporabljajo tudi abortirane človeške fetuse, zato da bi ljudje razvili toleranco za kanibalizem. Ko bi zmanjkalo hrane, bi nastal kanibalizem med ljudmi. Bill Gates sodeluje pri tem, dajejo človeške gene v riž, paradižnik itd. Zato jaz vzgajam doma organsko hrano, ne želim biti odvisna od hrane v trgovni, da se bom zaradi tega morala prisilno testirati ali cepiti.

David Icke: Pred časom sem preživel veliko časa s šamanom iz plemena Zulu, Credo Mutwa. On je govoril o otrocih kače, ki so iz sence manipulirali s človeškimi življenji. Ko so prišli, so uvedli kanibalizem, ki ga prej ni bilo.

Celeste Solum: Brala sem akademske članke o tem pri Toltekih in Majih, tudi Hebrejci so pisali o tem v Bibliji, torej to sega daleč v zgodovino. So zgodbe o tem, kako je nastal kanibalizem, kako so izkoriščali surovine na tem planetu ipd...Vse to je dobro dokumentirano in zdaj prihajamo do zaključka te igre.

Leta 2012 je en članek pisal o tem, da bar kodiranje človeka lahko naredi družbo bolj organizirano, vendar pa posega v zasebnost in človekove pravice:

https://theridgewoodblog.net/human-barcode-could-make-society-more-organized-but-invades-privacy-civil-liberties/

Tako lahko vidite, da se je ta ideja pojavljala v novicah že pred 8 leti. O naslednji novici pa raje sploh ne bi govorila:

https://www.businesswire.com/news/home/20200831005157/en/Aldevron-the-First-to-Rapidly-Discover-Human-Antibodies-Using-Ligands-OmniRat®-Platform-and-Berkeley-Lights-Beacon®-Instrument

David Icke: Povejte na kratko. Kot sem jaz lahko opazil, so ti ljudje obsedeni z redom in organizacijo. Jim je nelagodno, če potekajo stvari po naravnem redu.

Celeste Solum: A to je njihov »red«. To ni red, kot ga razumemo mi. Ekolog dr. James Millet, profesor biološke raznolikosti na University College v Londonu se je leta 2009 spraševal, ali so bar kode magično orodje, potrebno za natančno oceno biološke raznovrstnosti v tropskem ekosistemu. Pisal je tudi o prednostih in problemih v povezavi s to metodologijo. Leta 1999 so imeli kongres o tropskih boleznih, kjer so povedali da bodo tropske bolezni imele odločilno vlogo v bitki med dobrim in zlim v okviru Novega svetovnega reda. Zdaj je težko najti podatke o tem, ker so jih umaknili, a jaz imam te dokumente. Že takrat so vedeli, da bodo naredili ta konstrukt.

COBOL ni samo Rockefeller-jeva bar koda življenja, ampak je tudi program IBM za računalniško bar kodiranje. Oni vsako besedo skrbno izberejo, ki ima več pomenov in se pojavlja v več disciplinah, domenah, na fizičnem ali duhovnem nivoju. Vrnimo se zdaj k članku z dne 31.8. 2020 o Aldevronu, ki je hitro odkril človeške antigene z uporabo Ligand Omnirat platforme in Berkeley instrumenta svetlobnega svetilnika. Človeka imajo za invazivno vrsto, ustvarili so humanizirano podgano, ki proizvaja človeška protitelesa. In pomen tega je, da bodo magnetno označili vsakega človeka, ki se bo testiral z COVID-19 novim testom, ki bo uporabljal tri nove platforme:, Aldevron’s GENOVAC® genetsko cepljenje in pregledovanje celic, Ligand’s OmniRat® platformo terapevtskih protiteles in Berkeley Lights Beacon® Optofluidic platformo.

https://www.businesswire.com/news/home/20200831005157/en/Aldevron-the-First-to-Rapidly-Discover-Human-Antibodies-Using-Ligands-OmniRat®-Platform-and-Berkeley-Lights-Beacon®-Instrument

Pred nekaj tedni sem prejela elektronsko pošto o webinarju Genovac, kjer so predstavili študije primerov o odkrivanju protiteles in genski imunizaciji ter optofluidnem sistemu za hitro odkrivanje protiteles pri mnogih živalskih vrstah. Gre za cepljenje in uporabo Beacon optofluidne platforme, ki hitro odkrije ciljna protitelesa v različnih živalskih vrstah, kot so humanizirane podgane. Ta Beacon optofluidni sistem bo tudi v drugih cepivih, kot je cepivo za COVID-19. Kaj je Beacon optofluidni sistem? Ta sistem ujame svetla polja ali svetlobo in fluorescenčne podobe vsakega Nano-pan čipa. To je sledilni test, ki lahko večkratno preverja individualne celice in oblikuje natančen profil vsake celice in klonov. Ko so v 90. letih začeli z gensko manipulacijo, so uporabljali fluorescenčno barvo meduz, da bi preverili, ali lahko uspešno prenesejo gensko modifikacijo staršev na njihove potomce. Če je potomec imel to fluorescenčno barvo meduz je to pomenilo, da so genetsko spremembo staršev prenesli na potomce in naprej po družinski liniji. Z novim sistemom nano-tehnologije so uporabili nove vrste fluorescenčnih barvil, ki bi v realnem času pokazala, kaj se dogaja v telesu. To je kakor resničnostni TV, ki lahko pokvarjeni vladi in znanstvenikom pokaže, kaj se dogaja v našem telesu. Lahko vas bodo gledali v realnem času, kako ste zboleli ali umirate, ker je vaše telo pogoltnila sintetična entiteta. To bodo lahko opazovali skozi ta Berkeley Light Beacon optofluidni sistem, s katerim bodo označili človeka in mu vsadili bar kodo, ko ga bodo testirali na COVID-19. Slika (55.14 min) prikazuje ciljno človeško DNK, uporabili pa bodo ta sistem tudi za živalsko DNK. Oni spreminjajo naša telesa, vsak od nas ima v sebi že okoli 20.000 - 30.000 nano delcev, ki niso aktivni.

David Icke: Jasno je, da je cilj agende spremeniti človeško telo. Vsem na planetu želijo vsiliti cepivo za COVID-19, vendar ne gre za virus, ampak za transformacijo človeškega telesa. Kako je torej to povezano z cepivom in kaj vsebuje cepivo za COVID-19?

*

*

https://dokumentarac.hr/covid-19/video-boris-johnson-indirektno-je-potvrdio-postojanje-nanorobota-mikrocipova-i-novog-svjetskog-poretka-nasuprot-kojega-stoje-antivakseri-s-prijevodom/

*

Celeste Solum: Že pred desetletjem je DARPA (Agencija za napredne obrambne analize ZDA, tehnološka agencija Pentagona) želela v ljudi vstaviti čip. Oni izvajajo tudi t.i. »black ops«, skrivne operacije. Želeli to torej vstaviti RFID čip velikosti riževega zrna v človeške možgane, vendar niso želeli uporabiti kirurgije. Po mnogih letih raziskav, so izumili žele, ki bi imel enako funkcijo kot čip. To se imenuje »hydrogel« ali Bill Gatesove kvantne točke. Z cepivom za COVID-19 bodo hydrogel nanodelce injicirali v telo, kjer se bodo sestavili skupaj in potovali po telesu. To je 33 skupin nano robotov, ki imajo različne naloge v telesu. Cilj je lahko posamezna celica ali organ v telesu, ali pa je cilj lahko oseba z določenimi lastnostmi, etična skupina ali skupina z določenim verskim prepričanjem. Hydrogel je zelo fleksibilen. To so sintetični biološki roboti, 33 tipov, med katerimi imajo nekateri ščipalke, ki lahko na primer zaobjamejo krvno celico in jo držijo in jo sčasoma pogoltnejo.

Opomba: uporaba nano robotov v onkologiji pred 8 leti: https://www.youtube.com/watch?v=jC8CUIID2HA 

Hydrogel bio robot se odziva na elektromagnetna polja in kakšne oblike je lahko vidite v posnetku https://www.youtube.com/watch?v=hTTlT7CWRLQ 

Nanoroboti v hitrem antigenskem testu  GIGA Testsealabs : https://www.youtube.com/watch?v=YYAF_WKP53A

*

29.4. 2021 ZELO POMEMBNO: SLOVAŠKI LABORATORIJ NAŠEL DARPA HYDROGEL IN GRAFENSKA NANOVLAKNA NA TESTNIH PALČKAH

https://www.odpriteoci.com/post-1/covid-testi-pod-drobnogledom-slova%C5%A1ka-analiza-trdi-da-vlakna-vsebujejo-darpin-hidrogel-in-litij?postId=608a5308f8825f005874a326

*

Kitajske palčke hitrega antigenskega testa GIGA za COVID imajo na vrhu palčke nano vlakno, ki je živi biorobot: 

 
Abbott COVID-19 rapid test: https://www.youtube.com/watch?v=tWBBzifaayk

Prikaz delovanja nano bio robota: https://www.youtube.com/watch?v=mmC2cJeK6nk

-

Nanovlakna - živi parazitski nanoroboti na maski: (nekatere linke je FB že izbrisal)

https://www.facebook.com/100010567756985/videos/1336359646726281

https://www.facebook.com/michael.palocz/videos/10219482990846650

https://www.facebook.com/teresa.auer.9/videos/2230666233732407

https://www.youtube.com/watch?v=PE9oL9g8VRI

https://www.facebook.com/bagotai.edina/videos/3977976828915370

https://www.facebook.com/bojan.zupancic.9/videos/3487074941404480

https://www.youtube.com/watch?v=oyfRmz7YsRU

https://www.youtube.com/watch?v=lCZtce2grmU

https://www.youtube.com/watch?v=veY4mKiuv2o

https://www.youtube.com/watch?v=BCD85DzuNnE

*

Morgellon biološki nanorobotski parazit na FFP2 maski, posnet z mikroskopom dne 25.3. 2021

Morgelon parazitska nanovlakna povzročajo razjede na koži, depresijo, tesnobo, razdražljivost, nevrološke bolezni, ALS paralizo in na koncu smrt. Maske in palčke testov za COVID-19 so okužene s temi nanovlakni, ki se v telesu razmnožujejo. To se imenuje Morgelon bolezen, ki jo lahko nalezete od cepljene osebe z DARPA hydrogelom (Moderna cepivo) ali od osebe, ki se velikokrat testira na COVID-19 in nosi masko;

https://www.facebook.com/permalink.php?story_fbid=1131464753933565&id=100012101533792

Morgelon bolezen NI psihiatrična bolezen, kot skušajo to lažno predstaviti mediji in dermatologi. To je dokazala študija iz leta 2012: https://pdfs.semanticscholar.org/0237/ec1b8a3542038d295452d88aedc5000fa6ad.pdf?_ga=2.36766880.1241106943.1617649682-1572060023.1617649682&fbclid=IwAR28ktoU9xDz0TI76gkUzsk0-qQFjhfq0k2-ur8Y0kt8XCfJIWuufXksxTI

*

Nisem verjel drugim videom in sem sam posnel .LJUDJE TO NI VEČ SMEŠNO !!!!

https://www.facebook.com/boris.voglar/videos/3776837482353283

*

Konec opombe

*

Reuters je objavil članek, da je FEMA sporočila, da Celeste Solum nikoli ni delala za FEMA. 

Resnica je, da se je takrat imenovala drugače: Celeste Bishop. Več o tem in certifikat, ki ga je prejela

od FEMA je v videoposnetku: https://www.youtube.com/watch?v=fqJSGEgG_rU

* * *

https://www.youtube.com/watch?v=xvFOiBdjHZo

Kakšna je razlika med hydrogelom in kvantnimi točkami?

Kvantne točke so barvila za označevanje človeka. Fluorescenčno obarvanje z barvilom meduz in kemično zaznavanje je tehnologija, ki se uporablja pri genskem inženiringu. Nemodificirane kvantne točke so hidrofobične, kar pomeni da ne marajo vode. Ko pa so v raztopini, so stabilne v človeškem telesu in zelo dobro delujejo v želatinastem mediju, kot je hidrogel, kjer oblikujejo mrežo kvantnih točk. Tako so kvantne točke del mrežnega strukture DARPA hidrogela ki ni topen v vodi. V tej obliki se kvantne točke lahko uporabijo za več namenov. Tako se lahko uporabijo v cepivih ali v samostojni senzorični aplikaciji.

Cepivo v mikroiglah s kvantnimi točkami: 

https://www.facebook.com/josh.mtm/videos/10221654295720472/

Hidrogel in kvantne točke večinoma vsebujejo tudi grafen. Ta grafen je ogljik, oblikovan s posebno nano tehnologijo in ima posebne lastnosti, kot je izboljšanje lastnosti kombiniranih snovi v tradicionalnem polimerskem hidrogelu. Grafen ima visoko električno in termično prevodnost in izvrstne mehanične lastnosti, zato se lahko sestavlja v grafenski hidrogel GBH (graphene based hydrogel), ki ima izjemno elektro-mehanično delovanje, odlično pa omogoča tudi mešanje majhnih in velikih molekul za pripravo večnamenskih grafenskih hidrogelov. Oseba, ki bo prejela takšen hidrogel, bo postopoma dobila hibridno telo, spremenjeno v biološkega robota. Ta hidrogel v telesu deluje kot lepilo in omogočilo bo povezavo z omrežjem umetne inteligence, kor računalniški »interface« posrednik, tako da bo telo postalo vozlišče v Internetu stvari, ki ga načrtujejo v okviru digitalizacije tehnologije 5G. To je praktična uporaba tradicionalnih hidrogelov.

Podrobno o delovanju hydrogela: https://www.ftwproject.com/orgonite-blog/5g-dangers-the-bigger-picture-exposing-their-agenda/?fbclid=IwAR36do8rO2OGxxpxNco5MOH32Fyk3HsR_CYLnc3RQkBq4_rqkvPayt2yRBE

Opomba prev:

Upravljanje biologije na daljavo: Darpa je že leta 2006 raziskovala, kako identificirati respiratorne viruse s svojim programom Napovedovanje zdravja in bolezni (PHD), kar je vodilo do ustanovitve urada agencije za biološke tehnologije (BTO). Leta 2014 je DARPA-in BTO začel svoj program "In Vivo Nanoplatforms" (IVN), ki raziskuje vsadljive nanotehnologije, kar je vodilo k razvoju "hidrogela

Hidrogel je nanotehnologija, katere izumitelj je povedal, da z dovoljenjem FDA lahko potrošniki dobijo inplantirane senzorje v telo, da merijo svoje ravni glukoze, kisika in laktata. Ta material, podoben kontaktnim lečam lahko prenaša digitalne signale na osnovi svetlobe preko brezžičnega omrežja 5G. Po implantaciji v telo so človeške celice izpostavljene na milost in nemilost vsakemu programu mRNA, ki je bil dostavljen preko tega substrata hidrogela, kar je nočna mora vseh možnosti. To je morda prvi pravi korak k popolnemu transhumanizmu; "filozofiji " vplivnih ljudi, kot sta Googlova Ray Kurzweil in Eric Schmidt, zarotnika ki vidita združevanje tehnologije in biologije kot neizogibno posledico človeškega napredka.

Zasebno podjetje, ustvarjeno za marketing te tehnologije, ki omogoča daljinsko upravljanje bioloških procesov in odpira vrata potencialni manipulaciji naših bioloških odzivov in na koncu tudi celotnega našega obstoja, se imenuje Profusa Inc, njeno poslovanje pa se financira z milijoni USD iz Nacionalnega inštituta za zdravje (NIH) in vojaške agencije DARPA. Marca 2020 je bilo podjetje tiho vstavljeno v nabito polno tržnico COVID-19, ko je napovedalo injiciranje biočipov za odkrivanje virusnih bolezni dihal, vključno s COVID-19 (Moderna cepivo)

Edina ovira je sistem dostave, za katerega Moderna trdi, da se razvija ločeno.  Malo je verjetno da bo Moderna dobila FDA dovoljenje pred tehnologijo hidrogela, ki ga razvija agencija zvezne vlade DARPA, skupaj z Profusa tehnologijo svetlobnih senzorjev, ki naj bi dobila FDA dovoljenje v prvi polovici leta 2021 in se bo zelo verjetno uporabila v cepivu za COVID-19 z možnostjo spremembe naše DNK: 

https://www.mintpressnews.com/darpa-covid-19-vaccine-implant-mrna/271287/?fbclid=IwAR16QDe8nflnlHKnHraFXtI-D1zIrZmouGsjI9M5aFx2oWldJ6m3GdmqzS8

Konec opombe

* * *

Grafen je nov nano material s strukturo dvodimenzionalnih plasti. Z injiciranjem grafenskega hidrogela bo telo postalo živ polimer z velikim številom sintetičnega organskega materiala, ki se uporablja v plastiki in smolah. Ti nanodelci v hidrogelu se bodo sestavljali in invazivno nadomeščali celice v tkivih, krvi in organih, da bi telo sčasoma postalo »sin bio« sintetično biološko telo. Hidrogel je razvejan polimer s strukturo tri dimenzionalnih mrež, ki se bodo umeščale v strukturo telesa. Kajti hidrogel lahko absorbira velike količine vode v telesu, tako da nabreka in je mehek, trajen in biološko kompatibilen s celicami. Telo zato ne bo zavrnilo te invazije, ker hidrogela ne zaznava kot sovražnika. Ker bo hidrogel absorbiral vodo (72% telesa je voda), bo telo postalo izsušeno in oseba bo zbolela fizično, čustveno, mentalno in duševno. Grafen v hidrogelu bo naredil telo in um za receptor za sporočila, ki bi jih nadzorniki želeli poslati. Grafen in hidrogel imata dvojno vlogo: v telesu se sestavljata v mrežo in omogočata mešanje velikih in malih molekul. Znanstveniki uporabljajo grafenski hidrogel za ustvarjanje sintetičnega sistema znotraj telesa in to je del načrta fašističnega Novega svetovnega reda z globalno vlado.

Sestavljanje nanodelcev pomeni, da se osnovna struktura grafenovega oksida spontano spreminja v tridimnezionalno grafensko strukturo z interakcijo ne-kovalentnih kemičnih vezi, ki veže celice v omrežje. Električna prevodnost grafenskega hidrogela je nekajkrat večja kot pri običajnem hidrogelu. Z vsako novo genercijo hidrogela, se njegova električna prevodnost poveča, tako da bo znotraj telesa povečal odzivnost na električne tokove, in bo telo kot oddajnik pošiljalo informacije o telesu in umu v omrežje 5G. Grafenski hidrogel bo DNK obdal z grafenskimi plastmi. Ne mislite, da hidrogel ne bo vplival na vašo DNK, ker bo. Grafenski hidrogel dobro absorbira kemična barvila in prenašal naj bi se tudi na potomce. Ta absorpcijska lastnost hidrogela poveča moč delovanja vseh kemikalij, vključno z zdravili. Ob dodatku žvepla hidrogel izboljša mehanske lastnosti in inteligentno absorpcijo barvil. Dodajajo se lahko tudi drugi dodatki, tako da nastane sestavljen grafenski polimerni hidrogel, ki se dobro širi in vpija vodo ter ima še boljšo električno prevodnost, kar omogoča sprejemanje elektromagnetnih informacij iz okolja, da se telo vključi v Internet stvari tehnologije 5G pod nadzorom umetne inteligence. Graphene se veže tudi na chitosan, znanstveniki pa ga povezujejo tudi s poli-dopaminom, da bi ustvarili nekaj podobno mišici morske školjke. Če hidrogelu dodajo chitosan, ki so vlakna iz skeleta insekta, lahko nastaja struktura podobna oklepu jastoga ali raka. Hidrogel v možgane prinaša poli-dopamin, ki obdaja možganske celice. Imajo tudi druge tehnologije, ki omogočajo hidrogelu, da prečka krvno možgansko pregrado in vstopi v možgane.

Grafenski hidrogel omogoča tudi nadzorovano sproščanje zdravil pod zunanjim nadzorom. Vse te tehnologije zdaj preizkušajo na podganah. Ugotovili so, da hidrogel lahko razprši 84% molekul vitamina B12 v nevronsko strukturo v roku 42 ur. Ni pa znano, na kakšen način bodo to uporabili, ker študije še potekajo. Hidrogel poveča občutljivost celic na blizu infrardečo svetlobo (near IR light), ki prodira globoko v telo in tudi v kosti. Grafenski hidrogel se lahko uporablja tudi kot elektroda za shranjevanje električne energije. To pomeni, da lahko akumulira energijo, ki jo proizvaja telo in v prihodnosti se tellesa lahko uporabijo kot generatorji energije za tujega zunanjega uporabnika. Hidrogel absorbira tudi velike količine težkih kovin in toksičnih kemikalij, kisline, organske toksine in barve. Vse to lahko povzroči kopičenje toksinov v telesu. Grafen stimulira matične celice in proučujejo možnost izdelave sintetičnih organov in implantov v kirurgiji. Grafen lahko gensko modificira matične celice in je uporaben v 3-D tiskanju sintetičnih bioloških tkiv, organov, kože ipd. Te raziskave zdaj potekajo in grafen predstavlja najbolj revolucionaren material. Veže lahko tudi kisik. Graphene se uporablja v biomedicini zaradi izjemnih sposobnosti interakcij z beljakovinami, ki omogočajo vplivanje na celice, bakterije in prenašanje zdravilnih snovi. Raziskujejo uporabo grafenskih lističev za dostavo zdravil v tkiva. Grafenski hidrogel, injiciran v telo s cepivi, zato vpliva tudi na interakcije med celicami in mikrobi, kot so bakterije, virusi, glivice in mikro paraziti. Grafen uporabljajo tudi v električnem vrtenju (electro spinning), ki je metoda za produkcijo vlaken, ki s pomočjo električnih sil proizvaja električno nabita vlakna v polimernih raztopinah, ki so zelo tanka in imajo premer le nekaj sto nanometrov. To pomeni, da ko gre injiciran grafenski hidrogel skozi telo, oblikuje omrežje niti, podobno krvnemu ožilju s kapilarami ali pajkovi mreži.

Grafenski materiali so tridimenzionalni in se uporabljajo za 3-D tiskanje sintetičnih bioloških tkiv in znanstveniki pravijo, da bo v prihodnosti osnova za regeneracijo tkiv

Opomba prev.: Hidrogel in 3-D tiskanje pljučne alveole: https://www.youtube.com/watch?v=V0rIP_u1JPQ Konec opombe.

Španska analiza je našla veliko količino grafen oksida v Pfizer cepivu za COVID-19: 

https://www.facebook.com/jebemtimatermilionputa2222/videos/250753153524468

*

Grafen kombinirajo s sintetičnimi ali naravnimi polimeri. Sintetični polimeri so mehanično in kemično nadzorovani in lahko so slabše razgradljivi in povzročijo vnetni odziv imunskega sistema. Zato čeprav telo ne prepozna grafitnega hidrogela kot tujo invazivno snov, pa lahko pride do vnetnega procesa. V hidrogelu je tudi beljakovina korona, ki naredi oblogo okoli celic in zato se lahko vprašamo, ali je koronavirus SARS CoV-2 prvi korak v načrtu modifikacije človeškega telesa v xen-bio entiteto. Zanimivo je da uporabljajo citronsko kislino in sladkorni graphen PCE G, ki so ga testirali na podganah in ugotovili, da se lahko razgradi in prevaja električne signale. Ko so ga vstavili v podgane, ni bilo imunološke reakcije, nastala pa je kapilarna grafenska mreža v lezijah mišičnega tkiva. Kar so naredili je to, da so podganam naredili poškodbe (lezije) v mišicah, jim vbrizgali grafenski hidrogel, ki je s svojo mrežno strukturo zapolnil poškodbe v mišici. Znanstveniki so želeli ugotoviti, ali lahko grafenski hidrogel implanti zapolnijo manjkajoče mišično tkivo. In bili so uspešni, to se je tudi zgodilo.

Naredili so tudi grafensko peno, ki je 3-D arhitektura medsebojno povezanih ultra lahkih grafenskih plasti. Uporablja se kot ojačevalec v kombinacijah biomedicinskih snovi ali v elektroniki. Grafenska pena, ki vsebuje nikelj, lahko oblikuje določeno strukturo, na kateri so lahko mišje celice tipa c2c12 in površina iz laminina. O tem bo veliko govora v medicinskih krogih, pa tudi v geopolitičnih in skupinah, ki se ukvarjajo s socialnim inženiringom. Ključna beseda v zvezi s tem je »seeding« - sejanje. Celice c2c12 so mišje celice, ki se lahko kultivirajo na grafenski peni in se uporabljajo za električno stimulacijo in indukcijo krčenja mišičnega tkiva. Grafenski peni lahko dodajo tudi poliuretan, da dosežejo spontano miogensko diferenciacijo. Ko celice rastejo v grafenski peni, imajo med seboj povečan nivo komunikacije. Globalna vlada je že odobrila uporabo teh grafenskih pen kot naprav za evtanazijo. 

Grafenska pena 

By Tereza M. Paronyan, Arjun Kumar Thapa, Andriy Sherehiy, Jacek B. Jasinski & John Samuel Dilip Jangam - [1] (Fig. 1), CC BY 4.0, https://commons.wikimedia.org/w/index.php?curid=77412190

Več tehnologij za bio inženiring želi posnemati topografijo mikro okolja, kot je valovanje ali gubanje ter okrepiti diferenciacijo matičnih celic, tako da bi ustvarili nova in nenaravna področja znotraj človeškega telesa. Grafen lahko spremeni nano in mikro lastnosti tkiv. Grafenski hidrogel tako lahko poveča grobost površine. Nano topografije se lahko dodajo grafenskim površinam, kar pri laserskem 3-D tiskanju spremeni absorpcijo svetlobe grafena. Grafenski hidrogel ima tako edinstvene svetlobne lastnosti, ki jih naravne oblike življenja nimajo. Hidrogel implanti so biološko kompatibilni »in vivo« in niso povzročili akumulacije vnetnih celic. Vendar pa ene študije kažejo, da ko so vstavili grafenski hidrogel v telo, je prišlo do vnetne reakcije. Druge študije pa pravijo, da do vnetja ni prišlo.

Elektrospin je tehnika za proizvajanje polimerskih nano vlaken za replikacijo arhitekture tkiv. To je podobno kot pajek plete iz sebe svojo mrežo. Nastaja iskra, ki sproži oblikovanje vlaken in če je v telesu grafenski hidrogel, na ta način lahko nastaja mreža nano vlaken skozi telesna tkiva. Raziskovalci elektrospina uporabljajo grafen, ker je zelo prilagodljiv, močan, zelo prevoden in prozoren, tako da se sploh ne bi videlo, če je prisoten v telesu.

Glede na to, da je v okolju vse več elektromagnetnih polj, lahko samo ugibamo, kakšen vpliv bi to imelo na telo, v katerem je grafenski hidrogel.

Opomba: Slovenski strokovnjak je potrdil, da so črne nitke na maskah in testnih palčkah za COVID-19 pametna grafenska mikrovlakna. Ker se v telesu razmnožujejo in oblikujejo škodljivo grafensko mrežo, so maske in testiranja za COVID-19 izjemno nevarni. Poglejte si, kako hitro pametna grafenska mikrovlakna prestopijo iz bombažne palčke v organsko tkivo (kot je na primer sluznica v nosu ali grlu):

https://www.facebook.com/martina.doesntmatter/videos/3806284482781546

Konec opombe

Zakaj se magneti lepijo na mesto vboda injekcije s COVID-19 cepivom? Mikročipi.

https://odysee.com/@TimTruth:b/Magneticcovidvaxarm-1:6?src=open

*

3-D printanje se že uspešno uporablja za proizvodnjo kožnega in maščobnega tkiva, kosti in srčnih mišic, raziskujejo pa tudi možnost proizvodnje skeletnih mišic. Uspelo jim je že narediti mišjo mišico, vključno z živcem in kapilarno mrežo (z 3-D tiskanjem). Ta hidrogel struktura je lahko naredila funkcionalno, oživčeno in prekrvavljeno mišično tkivo v roku 14 dni. Uporabili so vlakna s PCL stebri za ohranitev strukture in usklajevanje paralelne rasti sintetičnih mišičnih vlaken in pravilno organizacijo celičnih struktur. Grafenski hidrogel se tako lahko uporablja za stvarjenje večnamenskega elastičnega in prozornega tkiva v telesu, ki se ga lahko električno stimulira in nenehno nadzira. Omogoča neskončne možnosti uporabe, oblike, kombinacije kemikalij. Niso pa ocenili toksičnosti grafenskega hidrogela, niti kakšne poškodbe lahko povzroči v telesu. 

* * *

FEMA – pomagali vam bomo, tako da zaplenimo sosedovo hrano! »Pogosto sem šla v zvezni register,

15 avgusta 2016 je služba za zdravje in ljudi, objavila 88 strani dolg dokument o nalezljivih boleznih in zanimivo je bilo, kako so bili v dokumenti opisani postopki, koga se bo obravnavalo, kdo bo šel v karanteno,

pisalo je o eboli, ziki, mersu in sarsu, omenjen pa je bil tudi koronavirus. Pisalo je o podrobnostih,

kot so gospodarske posledice v primeru takšne pandemije in predvideni koraki. Kar torej vidimo, je uvedba

medicinskih vojaških sodišč. Pred 3, 4 meseci sem posnela video o tem, kaj prihaja in česa se naj pazimo,

kar precej stvari pa se je že uresničilo. Le da se te stvari niso zgodile nenadoma, da se ljudje ne bi prestrašili, oziroma so hoteli da se ljudje bojijo ravno toliko, da se pokorijo, niso pa hoteli prehitevati, oblast vedno postopno viša pritiske. Tako da počasi uvajajo izredno stanje, kapljo po kapljo, zato je danes drugače,

kot je bilo včeraj in jutri bo drugače, kot je danes. FEMA - Kampi za odstranjevanje ljudi so pripravljeni - prihaja množični genocid!«

Predsednik pravzaprav govori v šifrah in tisto, česar ne pove Američanom, je dejstvo, da obstajajo tri stvari, ki jih bo moral vsak Američan, moški ženska ali otrok opraviti, če se bo hotel »vrniti v normalost«, kar bo na tej točki ena svetovna vlada. Vsi bomo morali sodelovati, če se bomo hoteli »vrniti v normalo«

Kaj pa so te tri stvari?

Vsak Američan se bo moral testirati za coronavirus. Vsak moški, ženska in otrok. To bo velikanska sistematizacija naše DNK, ki se bo uskladila z bazo podatkov FBI, če je bil kdo obsojen, ali dobil parkirni listek, karkoli si počel v mladosti, bo prišlo za teboj, govorijo celo o »predvidevanju zločinov«.

Ko imajo naš DNK, lahko eksperimentirajo z njim, lahko ga prodajo ali menjajo s farmacevtskimi podjetji in mastno zaslužijo. Lahko tudi ugotovijo, če si nagnjen k nenalezljivim boleznim, poznajo vso tvojo družinsko zgodovino... Prejšnji teden so izšli članki, kjer je pisalo:

»Če že imamo tvojo kri, ki si jo daroval, bomo preverili še zgodovino tvoje družine. Nisem imela časa prebrati člankov, a bilo jih je več, ki so to omenjali. Druga stvar je, da delajo poskuse z … 48 različnimi cepivi na različnih osnovah, ki naj ne bi le preprečevale coronavirus, temveč bi naj beležile tudi nenalezljive bolezni,

srčne napake, kap, debelost, sladkorna bolezen. Nekatera cepiva bodo cepljene sterilizirala, da ne bodo mogli imeti otrok, a teh stvari vam ne bodo povedali.

Tretja stvar, ki se meni zdi najhujša... no, vrnimo se k cepljenju, mislim, da je res pomembno, o tem pa ne govorijo. Cepiva namreč vsebujejo celice splavljenih zarodkov človeških zarodkov, ter humaniziranih miši.

Kaj pa je humanizirana miš?

To je miš, ki ima človeško kri, človeške organe in človeški imunski sistem. Gre praktično za človeka v mišji obleki. Da preverim, če ne gre slučajno za neumnosti, sem v Google vtipkal »humanizirana miš«

in poglejte, kej se je pokazalo. Očitno to ni nič novega in neobičajnega za sataniste. Dame in gospodje, to je tisto, kar nam ta satanistična tolpa hoče vbrizgati. A, kot vedno, to ni konec, najhujše še pride:

»In kot da to ne bi še bilo dovolj, jim je uspelo s ksenotransplantacijo oziroma transgenetiko, ali kakorkoli

se to že imenuje, človeške beljakovine vcepiti v vaskularno strukturo rastlin, tako da ima tudi rastlina kri, ne tako kot mi, ima pa vaskularno strukturo in vodo, kot mi, in v to so vbrizgali človeške celice.

Kar pomeni, da bodo splavljene zarodke, humanizirane miši in beljakovine iz humaniziranih rastlin dali v cepiva in vam to vbrizgali v žilo. In to bi vas naj varovalo pred coronavirusom!? Naj se vrnemo na tretjo stvar, zadnjo točko, ki jo bo moral vsak izpolniti, če se bo želel »vrniti v normalnost«, na hidrogel Darpa.

Ta hidrogel vsebuje nano-delce, ki jih bodo dali v injekcijo in vbrizgali v telesa. Nano delci se bodo v telesih začeli združevati, to je njihova naloga, združevanje, sestavljanje. Vsak od teh nano-delcev ima svoj »tovor«,

to je lahko alkohol, droga, kemikalija, lahko je karkoli.

Če nadaljujem, spaja se z vašim tkivom. Najbrž ste videli RFID mikročipe, ki se jih da odstraniti iz telesa,

to pa dejansko raste in se spoji s tkivom, postane eno s tabo in ni načina za odstranitev. Raste namreč v telesu- in kar je najhuje in najbolj strašljivo je dejstvo, da se človek združi z računalniškim omrežjem.

Združi se z računalnikom, drugimi napravami z umetno inteligenco, kar nam hočejo prodat tako, da bodo rekli:

»Ta naprava nam bo povedala, če ste bolani, še predno boste to vedeli sami.«

Preden vas bo zabolelo grlo, preden dobite glavobol, bodo uradni zdravstveni delavci že vedeli, ali ste bolni ali ne.

To zagotovilo pa je potrebno, preden se vas lahko spusti med ljudi Preden greste v trgovino, v službo,

da bodo vaši otroci lahko hodili v šolo, je nujno, da imate v sebi to sledilno napravo ta hidrogel, tako da vas lahko spremljamo, v dobro vašega zdravja in za varnost celotne družbe.

Tako, bratje in sestre, imeli ste priložnost iz prve roke slišati, kaj se pripravlja. Ne vem, če boste mirno čakali, da pridejo po vas in zavihali rokav, vem pa,da vam življenje ne bo več potrebno, če vam bodo vbrizgali to zlo.

Vir: (od 1.00.00 minute dalje): https://www.facebook.com/107334851221880/videos/2815129918732549

*

Patrick Wood o tehnokraciji, tehnokraciji, človeku 2.0, cepivu Moderna, nanotehnologiji, plazma materialih, NBIC sistemu biotehnologije. Moderna cepivo ima gensko modificirano RNK, ki bi jo injicirali z mikroiglami, ki je nanotehnologija. Ta RNK bo dala navodila celicam, da proizvaja proteine - dele koronaviursa SARS CoV-2. Ime Moderna pomeni modificirana RNA. Moderna sodeluje z vojaško agencijo DARPO, ki izvaja številne "black ops" skrivne projekte in je naredila Hydrogel. Sodeluje tudi z BARTA, ki je vladna organizacija, podobna DARPA in je agencija za napredne biomedicinske razsiakve in razvoj pri Ministrstvu za zdravje. Tretji partner pa je Fundacija Bill-a in Melinde Gates. To so vse transumanistične organizacije, ki se zavzemajo z združevanje človeka z umetno inteligenco. Gates je razvil kvantne pike, ki lahko sledijo, kdo je prejel in kdo ni prejela cepiva. Pandemijo COVID-19 vodijo tehnokrati, ki so ustavili globalno ekonomijo, da bi uvedli The Great Reset, ki je sistem tehnokracije in transhumanizma. 

https://www.youtube.com/watch?v=vjHAcZY6l00&feature=youtu.be

*

Gibanje Triglav: Razkrito ozadje korone https://www.bitchute.com/video/QgTjFnWO2Gu4/

*

Abstract:

The Internet of Things (IoT) has become an important research topic in the last decade, where things refer to interconnected machines and objects with embedded computing capabilities employed to extend the Internet to many application domains. While research and development continue for general IoT devices, there are many application domains where very tiny, concealable, and non-intrusive Things are needed. The properties of recently studied nanomaterials, such as graphene, have inspired the concept of Internet of NanoThings (IoNT), based on the interconnection of nanoscale devices. Despite being an enabler for many applications, the artificial nature of IoNT devices can be detrimental where the deployment of NanoThings could result in unwanted effects on health or pollution. The novel paradigm of the Internet of Bio-Nano Things (IoBNT) is introduced in this paper by stemming from synthetic biology and nanotechnology tools that allow the engineering of biological embedded computing devices. Based on biological cells, and their functionalities in the biochemical domain, Bio-NanoThings promise to enable applications such as intra-body sensing and actuation networks, and environmental control of toxic agents and pollution. The IoBNT stands as a paradigm-shifting concept for communication and network engineering, where novel challenges are faced to develop efficient and safe techniques for the exchange of information, interaction, and networking within the biochemical domain, while enabling an interface to the electrical domain of the Internet.
*
*
Avatar projekt: robotska kopija človeškega telesa, na daljavo nadzorovana preko možgansko računalniškega posrednika (Brain Computer Interface). V tega robota bi presadili človeške možgane tik pred smrtjo. V naslednji fazi bi Avatar imel umetne možgane, v katere bi prenesli človeško osebnost, preden človek umre. Zadnja faza projetka je hologramski Avatar
* * *
Svetovni gospodarski forum Davos 2020: Človek ni več skrivnostna duša ampak žival, ki se jo lahko nadzoruje na daljavo, s dovolj velikim znanjem o biologiji, podatki in umetno inteligenco. Če dovolimo vzpon takšnega nadzornega sistema, ne bo varen nihče, niti v Davosu in celo tisti, ki so visoko v hiearhiji, bodo nadzorovani in ne bodo mogli skriti svojih najgljobljih misli in čustev. Ali lahko preprečimo korporacijam in politikom, da naredijo digitalno diktaturo? Že danes se zanašamo na umetno inteligenco. Algoritem Alibabe in Amazona nam ponuja produkte, Google in Facebook algoritmi nam ponujujajo vsebine in AI algoritem svetuje ekonomske ali borzne odločitve. AI in tehnologija bodo dali privid večjih moči človeka, ustvarjali bomo nove sintetične oblike življenja, umetno bomo povečevali inteligenco, brez sočutja in senzibilnosti in grozi nam propad kot civilizaciji in duhovna smrt. Od 19.00 min dalje https://www.youtube.com/watch?v=sPe8wE8qxP4&t=99s&ab_channel=FESTV&fbclid=IwAR2o1q8dEBV_QjdjsCYcShP-NZUPhrxfSqTkooo8KDd4av3rShmZw9blpZA
*
Johns Hopkins nano roboti za dostavljanje zdravil v črevesje: https://www.bitchute.com/video/NJFz4TYgvCv2/
*
Dr. Lorraine Day o modifikaciji DNK in nazalnem cepivu in COVID testu z nanodelci   https://m.vk.com/video532802465_456239066?fbclid=IwAR2s6HWzjcih8E_kSkVWz5-4sQLcKM1dMvdvLYgZA1N14QisPFOQW9YTsOw
*

Because synthetic biology is a different technique than older genetic engineering tech, the supreme court ruled in 2013 that synthetic DNA can be patented because it is not a “product of nature”. Justice Clarence Thomas wrote,

“…the lab technician unquestionably creates something new when cDNA is made. cDNA retains the naturally occurring exons of DNA, but it is distinct from the DNA from which it was derived. As a result, cDNA is not a “product of nature” and is patent eligible under §101, except insofar as very short series of DNA may have no intervening introns to remove when creating cDNA”.

https://www.technocracy.news/covid-mrna-vaccines-kick-off-planetary-genetic-overwrite/
*
Tehnokracija izhaja iz evgenike, tako kot Hitler. Starši Billa Gatesa so bili evgeniki, tako kot je evgenik tudi Elon Musk.To so ljudje, ki so najbolj obogfateli s pandemijo COVID-19. Gre za povezavo korporacij in politike za uničevanje človeštva z različnimi načini nižanja reproduktivnosti, preko hormonskih motilcev in rakotvornih snovi v hrani, embalaži  in vodi, pesticidov, flourida, gensko spremenjeno hrano, cepiv, DARPA produktov o katerih je opozarjal ameriški predsednik Eisenhower. Globalisti vodijo biološko in kemično vojno proti človeštvu, poteka holokaust. 
*
Človek pod nadzorom umetne inteligence, Internet stvari in kontrola uma ter zakaj potrebujejo naš DNK  https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=2840322576240196&id=100007874430932&sfnsn=mo
*

The new species of augmented soldiers, dubbed “homo robocopus” could also have altered DNA to give them enhanced speed and strength as well as robotics.

Michael Clarke, visiting professor in war studies at Kings College London (KCL), told the Sun participating could be “using DNA as a farmer would in a herd of cattle.” 

 “We’ve reached the point now where we could potentially manipulate people’s DNA to breed into them extra strength, endurance and other things just as we do with animals,” Clarke said. “Just as we’ve done with standard cattle to give them more back, we can do that now very precisely with humans.”

Clarke added that the bio-race is being fueled internationally due to fears of China’s program.

“Enhanced soldiers would be reduced to bionic men, who run fast, do not need sleep, eat and drink very little, and can fight all the time,” the report states. “A new species is born: Homo robocopus.” 

Brain microchips — France has been given the all-clear to develop microchips to enhance soldier brain power.

Bionic eyes — Being developed in Hong Kong, this gives users infrared and night vision.

Super hearing — The US’s Tactical Communication and Protective System are smart earbuds which boost soldiers’ hearing to be near superhuman.

Health implant — DARPA, the Pentagon’s research arm, is developing cyborg implants to monitor combat efficiency.

Enhanced limbs — A Devcom report revealed plans to equip US soldiers with enhanced limbs for increased strength.

Exoskeleton legs — The US Army has tested an exoskeleton which can be attached to soldier’s legs and can increase their productivity by up to 27 times.

Synthetic blood — Respirocyte is a theoretical red blood cell that could help soldiers not get out of breath and stay underwater for hours.

Pain immunity — DARPA’s Persistence in Combat initiative would allow soldiers to have their pain suppressed for 30 days.

https://nypost.com/2020/12/19/france-china-developing-biologically-engineered-super-soldiers/?fbclid=IwAR0oJsz8r6KHZ0TdQfasAdckm9GSbc00VG4QHbfOTfVGhxda7JHSR_NORrA

*

Catherine Austin Fitts, ameriška investicijska bankirka in nekdanja javna uradnica, ki je v času predsedovanja Georga H. W. Busha bila državna sekretarka za stanovanjski in urbanistični razvoj. Pisala in komentirala je temo javne porabe in več obsežnih primerov vladnih goljufij. Povedala je o novem sistemu New World Order transhumanizma naslednje: 

Fizična povezava finančnega sistema s telesom: COVID-19 je instrument za spremembo sistema v tehnokacijo in transhumanizem- cepiva bodo vsebovala operacijski sistem, ki se bo nadgrajeval z vsako novo serijo cepiva. vsi bomo ujeti v oblak v kvantnem računalniku, ljudje bodo digitalno identificirani in zasledovani. Imeli bomo centralne banke s kripto valuto, kjer bodo ljudem lahko ukinili račun, če se ne bodo obnašali v skladu z navodili vlade. Omejili bodo potovanje na recimo 5 km od doma. Gre za popolno kontrolo ne samo finančnega sistema, ampak tudi uma, kar pomeni suženjstvo in spremembo človeka v cyborga pod nadzorom 24/7. Pri tem imajo vlogo telekomunikacije in satelitsko omrežje 5G in 6G. Mediji sodelujejo pri tem nadzoru uma in ki skrivajo resnico o tem, kako so stebri suženjskega sistema povezani med seboj. Koronavirus mutacije bodo izgovor za vedno nove serije cepiv, ki bodo namenjene posodobitvi operacijskega sistema v vašem telesu. To je načrt Warp Speed, CIA, globalistov in Bill Gatesa. Razvijajo brain-computer-interface (BCI), povezavo med možgani in računalnikom, ki se bo lahko injicirala s cepivom. Majhna podjetja bodo uničili in uvedli univerzalni temeljni dohodek, kot način nadzora. Z umetno inteligenco, digitalno tehnologijo, kriptovaluto, oblak software programi in roboti lahko elita nadzira množico. Ljudje v tem sistemu ne bodo več potrebni, zato potekajo številni programi depopulacije, pri čemur človeka pojmujejo enako kot druge potrošne naravne surovine, sužnje ali čredo živine. Zakaj direktorji farmacije in bank gradijo sistem, v katerem bodo tudi njihovi potomci sužnji? Pomembno je da ljudje vidijo, v katero smer gre ta sistem in da prenehajo podpirati te spremembe popolne centralizacije, naj se usmerijo v lokalno samooskrbo, naj se upirajo cepljenju, gensko spremenjeni hrani ipd...

 https://www.facebook.com/viktor.jagarinec/videos/2855491104723343

*

Video: rast nanocevk: https://www.youtube.com/watch?v=Z_edzLWcZ9w

Šef Svetovnega gospodarskega foruma (WEF) Claus Schwab, glavni tržnik Velikega reseta, ki je pred kratkim izdal knjigo s tem naslovom, je razglasil, da bo ključni element »ponastavitve« tako imenovana »Četrta industrijska revolucija«. In v zelo javnih izjavah je pojasnil, kaj to pomeni: združitev človeka s stroji. "Četrta industrijska revolucija bo vodila v zlivanje naše fizične, digitalne in biološke identitete," je v govoru čikaškega sveta za globalne zadeve pojasnil Schwab.

https://www.technocracy.news/the-great-human-reset-merging-man-and-machine/

*

Nanoroboti: 50.000 skupaj jih je manjših od debeline lasu. Nekateri imajo ovoj iz niklja in zlata in vsebujejo biološke molekule. Pri razvoju Moderna cepiva sodeluje tudi Fundacija Billa in Melinde Gates in vojaška znanstvena agencija DARPA in napovedujejo, da bodo v tem mRNA tudi nanoroboti (hydrogel) velikosti ene rdeče krvničke ali manjši. 

*

Nanorobot, ki napade eritrocite

*

Nekateri med njimi imajo senzor in modul za spremembno DNK, beljakovine, ki se priključijo na DNK vijačnico in spremenijo naš genom. Video pri 3.20 sek prikažuje nanoboot, ki se priključi na živčno celico nevron in vpliva na njeno delovanje.

*

nanorobot za manipulacijo DNK

*

Tehnologija 5G se lahko uporablja za pošiljanje signalov pod vodstvom umetne inteligence, ki potem aktivirajo delovanje teh nanorobotov. DARPA ima tajni dokument DTFN Estimates for Nano Domestic Quell Phase 4 Updated Compliance (junij 2013). V DARPA dokumentu piše, da bo leta 2014 že 98% Američanov okuženih z nanotehnologijo (razprševanje nanorobotov preko tekočih produktov, pijač in javnega vodovoda: Pepsi 9,9%, Nestle ADR 8,5%, Chicago Municipal 5,1%, Atlanta Municipal 4,4%, Danone 4,2%, Coca Cola 4,1%, Los Angeles Municipal 2,9%, Seattle Municipal 1,0%). Tudi preko cepiva za ptičjo gripo (H5N1), za katerega so načrtovali, da bi ga prejeli VSI Američani.

V cepivih so medicinske nano naprave Metal-Ceramic-Core-Shell Nanoparticles, ki se lahko programirajo za genetsko spremembo določenih celic, imajo pametno nano strukturo in celico lahko ubijejo. Nano roboti preko elektromagnetnih signalov tudi sporočajo, ali so nalogo opravili. Nekateri nanoroboti ostanejo v prebavilih, drugi gredo v limfne vozle, prizadenejo imunski sistem, vstopijo v kapilare, različne organe in možgane. Preko tajnih vojaških elektromagnetnih frekvenc sprejemajo navodila za svoje delovanje. Ti nanodelci - roboti se lahko razpršujejo preko pitne vode, dodatkov v hrani, atmosferskega prahu, ki pada na pridelke (chemtrails), zobne paste, zobnih vsadkov in implantov. Če nanoroboti vstopijo preko prebavil, lahko vstopijo v krvni obtok in povzročijo poškodbe in citokinsko nevihto, ki je smrtonosno vnetje imunskega sistema, pljučnico ali smrt.

*

nanorobot ki napade nevron

*

nanoboot ima tipalke s katerimi objame nevron in živčne končiče- dendrite

*

Ta tajni program DARPA se je pričel leta 1995. nano roboti so programirani preden vstopijo v telo, a specifične naloge dobijo preko elektromagnentih signalov, preko tajnih vojaških EM omrežij, vojaških letal in satelitov v orbiti Zemlje. Dobijo navodilo: ZDAJ je čas, da izvedejo nalogo, za katero so bili programirani. Preko signalov nanoroboti nazaj spročijo, ali so nalogo opravili, oziroma ali opravljajo trajno nalogo in programiranje človekovega živčnega sistema. Tajno poročilo razkriva, da najmanj 104 vrst prehrambenih izdelkov vsebuje nanorobote, kot so milkshake, olje, čaj, sadni sokovi, mlečni proizvodi, mesni proizvodi, pijače, pecivo, sladkarije, antibakterijska embalaža za hrano in antibakterijska posoda za kuhanje. Nanomateriale pa vsebuje že več kot 1300 produktov na trgu. 

Znanstveniki učijo nanorobote, da se sami reproducirajo znotraj človeškega telesa. Elon Musk ima Neurolink tehnologijo, za povezavo človeških možganov z umetno inteligenco v kvantnih računalnikih, kar pomeni popolni sovražni nadzor možganov. 

https://www.facebook.com/106797707922347/videos/714919525876424

Kaj je digitalizacija s pametno (smart) 5G tehnologijo? S.M.A.R.T  je kodirana beseda, ki pomeni "skrivna vojaška orožja v bivalnih tehnologijah" 

S= secret

M= militarised 

A= armaments in

R= residental 

T= technology

https://www.eutimes.net/2013/10/nano-domestic-quell-dod-kill-switch-program-released-by-dr-bill-weld/

https://www.youtube.com/watch?v=0Ho2InyMnCU&feature=emb_logo

*

Ray Kurzweil: In The 2030s, Nanobots In Our Brains Will Make Us ‘Godlike’

Once we’re cyborgs, he says, we’ll be funnier, sexier and more loving
Nanoroboti za možgane kiborga/človeka stroja
*
*
*
*
*
Nanorobots on brain cells - Stock Image - T395/0239 - Science Photo Library
*
Kaj je najdeno v bombažni vati palčke za COVID-19 test? Srebrne niti, žive  - bio nanotehnologija? https://www.bitchute.com/video/0lWPHGxc6JYL/?fbclid=IwAR0eR6juFNMkQJbOekzZRjo2IVLhwUCQHDpQgEv08_ZD0uHUgoa2FR-5zQc
*
Kako nanotehnologija lahko prehaja skozi nosno votilino v možgane razlaga ta študija https://jpet.aspetjournals.org/content/370/3/593
*
 Moderna, proizvajalec enega od cepiv COVID mRNA, za katero je trenutno izdano dovoljenje za uporabo v sili, je dejansko objavil na svoji spletni strani, da: cepivo mRNA vbrizga "operacijski sistem" v vaše telo, ki ga imenujejo "Programska oprema življenja" (The Software of Life).
Globalisti so postali tako drzni in človeške množice so postale tako ubogljive, da ne počnejo več teh stvari na skrivaj, temveč na odprtem, da bi vsi videli.
V Moderni so zapisali: Naš operacijski sistem
Ob priznavanju širokega potenciala mRNA znanosti smo si zadali cilj, da ustvarimo platformo mRNA tehnologije, ki deluje zelo podobno operacijskemu sistemu na računalniku. Zasnovana je tako, da lahko zamenljivo priključi in igra z različnimi programi. V našem primeru je "program" ali "aplikacija" naše mRNA zdravilo – edinstveno mRNA zaporedje, ki kodira beljakovine.
 
Imamo predano ekipo več sto znanstvenikov in inženirjev, ki se osredotočajo samo na izboljšanje Moderna platforme tehnologije. So organizirani okoli ključnih disciplin in delujejo celostno za napredovanje znanja okoli mRNA znanosti in reševanje za izzive, ki so edinstveni za razvoj mRNA zdravil. Nekatere od teh disciplin vključujejo biologijo mRNA, kemijo, formulacijo & dostavo, bioinformatiko in proteinski inženiring.
*

What is the Internet of Bodies (IoB)?

RAND defines the IoB as “a growing industry of devices that monitor the human body, collect health and other personal information, and transmit that data over the Internet.” In order to qualify as an IoB device, the technology must:

  • contain software or computing capabilities
  • be able to communicate with an Internet-connected device or network

An IoB device must also satisfy one or both of the following:

  • collect person-generated health or biometric data
  • be able to alter the human body’s function

As 5G is widely being rolled out in the U.S. and other parts of the globe, plans are already being made to perfect and implement 6G. According to author Thomas S. Rappaport, 6G technology “will usher in the ability to send wireless signals at the rate of human computation”… and “could mean that human intelligence could eventually be sent over the air instantaneously.” Experts predict 6G will be widely available by 2030.

To top it off, nanobiotechnology is being used to manipulate cells and interconnect human bodies to the Internet. Scientists, researchers, and tech geniuses are attempting to play God by reengineering our cell structures, causing them to communicate with IoB devices. According to an article in News Medical, nanotechnology has “enabled several types of next-generation vaccines” such as the mRNA coronavirus vaccine being developed by Moderna.

IoB is Directly Connected to Transhumanism, Biohacking, and Cyborgs

We are constantly being conditioned to readily accept invasive technology as demonstrated in this Apple Watch ad.

https://www.youtube.com/watch?v=TCMnrssX1NE&feature=emb_logo

Vir: https://stateofthenation.co/?p=48305 in https://www.technocracy.news/beyond-iot-and-5g-internet-of-bodies-or-iob/

*

Dr. Rashid Buttar o PCR testu in vojaški nanotehnologiji za nadzor možganov: 

https://www.youtube.com/watch?v=Yxk1a4Fe71I&feature=share&fbclid=IwAR1VmJwPaAvgbBKRQpLi619jyLdiDf8h5zBdNM37-WxABOG2pGQKgB5gKPo

*

RESPECTED DOCTOR AND BIOWEAPONS RESEARCHER BELIEVES COVID VACCINES ARE A FORM OF ‘WEAPONIZED MEDICINE’

An award winning spinal surgeon and former president of the Association of American Physicians and Surgeons believes that current coronavirus vaccines are dangerous bioweapons being deployed against the people.

Dr. Lee Merritt, who previously studied bioweapons while serving as an orthopedic surgeon in the United States Navy for 9 years, sat on the board of the Arizona Medical Association, and has published numerous peer-reviewed papers, believes that mRNA-altering coronavirus vaccines currently being distributed in the United States are rewriting our genetic code to make us vulnerable to a second virus later on.

“I believed early on in February that this was a biologically manipulated bioweapon because the minute that anybody popped up with data suggesting that they were censored,” she said in an interview last month with The New America.

https://www.wakingtimes.com/bioweapons-researcher-believes-covid-vaccines-are-a-form-of-weaponized-medicine/

*

Nanotehnologija in kontrola uma, interface povezave ljudi z umetno inteligenco v kvantnih računalnikih: https://www.bitchute.com/video/Jtvb3dDNNznO/?fbclid=IwAR1I5RVCpUC-z3HMy1cLU5rM63URCmKwy5V0RZU7SJ41bANeRD_Bfv_msc4

https://odysee.com/@TruthWillOut:8/Nano-Tech-Mind-Control-Interface-Links-Humans-to-Quantum-Computer:6

Načrt se imenuje Sentient World Simulation (SWS)- nenehno aktiven model realnega sveta, ki se uporablja za napovedovanje prihodnjih dogodkov. Leta 2006 so naredili to matrico, ki simulira človeštvo. Naredili so model, zemljevid človeštva in to je del načrta Interneta stvari, ki beleži informacije o človeku in jih posreduje kvanetnemu računalniku, preko katerega manipulirajo digitalnega virtualnega Avatarja, ki je vaša kopija v virtualnem svetu pod nadzorom umetne inteligence. S tem poskušajo nadzirati dogodke v realnem svetu in to je oblika digitalnega suženjstva. Lawrence Livermore laboratorij razvija jedrske tehnologije in jedrska orožja. Razvijajo tudi skrivne programe umetne inteligence za podrobne računalniške simulacije. V virtualnem okolju delajo poskuse jedrskih eksplozij. 

http://www.energyca.org/site-profiles/lawrence-livermore-national-laboratory

Imajo čipe in posebne programe za "hive um" skupinski um pod nadzorom umetne inteligence. Robin Hanson, ki je dela na projektih NASA in Lockheed Martin, je rekel: "Roboti so najpametnejši ljudje." Ustvarili bodo biološko zamenjavo klasičnih računalniških programov in opreme. Njihov načrt je, da ljudi združijo s to novo obliko virtualnih možganov umetne inteligence v kvantnih računalnikih. To je Sentient World Simulation, program in model realnega sveta za napovedovanje dogodkov v resničnosti in na celem planetu. V računalniku so virtualni dvojniki (avatarji) vseh ljudi na svetu. Vsebujejo tudi čustva ljudi in so biološki algoritmi, ki kopirajo čustva ljudi. Ta ideja je stara že desetletja, zdaj to sprovajajo v resničnost. Umetna inteligenca prepozna miselne vzorce ljudi. Sprva je bilo vključenih simulacij 62 držav in 100 posameznikov. Ameriška vojska je uporabila ta sistem za rekrutacijo vojakov. Implantirali so naprave v možgane ljudi, s katerimi so jih lahko upravljali na daljavo. Načrt je, da v virutalnem svetu ustavarijo kopije možganov vseh ljudi. V ta namen zbirajo tudi DNK ljudi. Ko nanodelce priključijo na DNK ljudi, lahko na daljavo upravljajo z izražanjem človeške DNK. Pri tem sodeluje tudi DARPA in to je zloraba znanja o človeškem genomu in delovnju možganov. 

Zlasti so pozorni na DNK, ki jo želijo uporabiti kot biološko orožje. Nanodelci se priključijo na DNK in delujejo kot prejemniki elektromagnetnih signalov. Berejo lahko možganske valove in pošiljajo podatke v omrežje 5G. Uporabljajo nevrološke interface posrednike, preko katerih lahko možgane upravljajo na daljavo. Nanodelci so roboti, ki so nevidni in v real time lahko očitavajo možganske funckije. Google lahko nadzira iz vesolja preko satelitov nanodelce v DNK človeka. DNK ima edinstveno frekvenco in signale, ki jih lahko spremljajo. Nanotehnologija in biotehnologija se daje v vodovodni sistem in hrano. Iz vesolja izvajajo nadzor. Že leta 2007 so aktivirali Sentient World Simulation, ki vsebuje virutualne dvojnike možganov. Vtipkajo kode in določene frekvence, ki aktivira en DNK element. Ustvarijo lahko sintetično DNK ali RNA, ki se lahko aktivira, ko oni vtipkajo določene kode in frekvence. Imajo model človeških možganov in vse ljudi želijo vključiti v "hive" skupinski um, preko nanotehnologije, ki ustvari tretjo DNK vijačnico, ki se lahko aktivira na daljavo. Od ljudi zbirajo informacije o DNK, da bi določili resonantno frekvenco DNK posameznika, ki jo vnesejo v kvantni računalnik in z njo manipulirajo na daljavo. Na daljavo lahko spremenijo spid delcev v možganih in s tem na daljavo nazorujejo um ljudi. 

Gradijo kvantni model možganov vseh ljudi na svetu. Vsebuje električni tok delcev med nevroni v možganih. Trenirajo umetno inteligenco, ki deluje na kvantnem nivoju, da naredi zemljevid človeških možganov. Mikrotubule v možganih absorbirajo elektromagnetne siganle in fotone in jih oddajajo in tako deluje spomin in naša DNK. Možgani niso shramba podatkov, ampak procesor podatkov. Internet želijo spremeniti v Brain-net. V katerem bodo podatki o frekvenci naše DNK. Možgani delujejo na različnih EM frekvencah, pri tem gre za kolizijo (trčenje) kvantnih delcev in nastajajo alfa, beta, theta delta ali gamma možganski valovi. Tudi v CERN-u na podoben način pospešijo delce in jih trkajo med seboj. 

Želijo na daljavo upravljati s človeškimi možgani, z mislimi in čustvi, s biološkimi parametri, dejanji. To je nelegalno in v nasprotju z mednarodnimi zakoni. Odvetniki bi se morali ukvarjati s tem, ker to uhaja izpod kontrole in je vse slabše. Žvižgači opozarjajo, da so nekatera mesta v ZDA že pod popolnim nadzorom umetne inteligence in so del socialnega inženiringa. Zasebne korporacije in vojska sodelujejo v teh programih socialnega inženiringa z najbolj napredno tehnologijo. Nevroznanost izrabljajo za poskus totalitarnega nadzora nad ljudmi. 

Sentient world simulation:  

https://krannert.purdue.edu/academics/mis/workshop/AC2_100606.pdf

Modeling and simulation quickly becomes out of sync with new events, the emergence of new forces, and newly proposed theories. The goal of the Sentient World Simulation (SWS) is to build a synthetic mirror of the real world with automated continuous calibration with respect to current real-world information, such as major events, opinion polls, demographic statistics, economic reports, and shifts in trends. The ability of a synthetic model of the real world to sense, adapt, and react to real events distinguishes SWS from the traditional approach of constructing a simulation to illustrate a phenomena. Behaviors emerge in the SWS mirror world and are observed much as they are observed in the real world. Basing the synthetic world in theory in a manner that is unbiased to specific outcomes offers a unique environment in which to develop, test, and prove new perspectives. SWS consists of components capable of capturing new events as they occur anywhere in the world, focus on any local area of the synthetic world offers sufficient detail. In other words, the set of models that make up the synthetic environment encompass the behavior of individuals, organizations, institutions, infrastructures and geographies while simultaneously capturing the trends emerging from the interaction among entities as well as between entities and the environment. The multi-granularity detail provides a means for inserting new models of any temporal and spatial scales, or for incorporating user-supplied data at any level of granularity. Therefore, SWS can be continuously enriched and refined as new information becomes available

*

Kako namerava FB brati vaše misli:

 https://childrenshealthdefense.org/defender/facebook-plans-read-your-brain/?utm_source=salsa&eType=EmailBlastContent&eId=fbcd2015-da28-49b9-885a-b0857cdc8604

*

Digitalizacija osebnosti in Neurolink :

https://www.facebook.com/viktor.jagarinec/videos/2885349408404179

*

2020-05-17

System and Method for Testing for COVID-19

Abstract
A method is provided for acquiring and transmitting biometric data (e.g., vital signs) of a user, where the data is analyzed to determine whether the user is suffering from a viral infection, such as COVID-19. The method includes using a pulse oximeter to acquire at least pulse and blood oxygen saturation percentage, which is transmitted wirelessly to a smartphone. To ensure that the data is accurate, an accelerometer within the smartphone is used to measure movement of the smartphone and/or the user. Once accurate data is acquired, it is uploaded to the cloud (or host), where the data is used (alone or together with other vital signs) to determine whether the user is suffering from (or likely to suffer from) a viral infection, such as COVID-19. Depending on the specific requirements, the data, changes thereto, and/or the determination can be used to alert medical staff and take corresponding actions.

https://patents.google.com/patent/US20200279585A1/en

*

S cepivi v vaše telo vstavijo operacijski sistem, ki bo povezan v oblak pod nadzorom umetne inteligence. To je podobno sistemu javnega slovesa na Kitajskem. Če se ne boste obnašali kot želi vlada, bodo ukinili vaš digitalni bančni račun. Bili boste pod popolnim nadzorom in to je suženjski sistem, ki se imenuje tehnokracija in transhumanizem. telekomunikacije imajo oblake, farmacija izdeluje gensko terapijo, ki spreminja DNK, imamo medije, ki zavajajo javnost in imamo vojaški in bančni sistem, ki delujejo po korak za korakom in gradijo The Great Reset tehnokracijo. Bill Gates preko injekcij cepiva poskuša v vaše telo vstaviti operacijski sistem (Warp speed), imajo že patentiran operacijski sistem, ki se lahko injicira v telo. V ZDA je 17 obveščevalnih agencij s katerimi je povezan Jeff Bezos, lastnik Amazona. Uničujejo majhna podjetja in uvajajo univerzalni temeljni dohodek kot del vojaškega sistema v oblaku. Bojijo se javnosti, ki je v zgodovini ubila svoje voditelje. V ZDA je zelo veliko orožja in globalisti se sprašujejo, kaj je bolj učiunkovito: Ali uporabiti robote ali ljudi pri privatiziaciji naravnih bogastev?  Razvili so učinkovite robote in umetno inteligenco, v orbito so dali satelite in z digitalizalnimi sistemi lahko roboti 24/7 nadzorujejo ljudi. Ljudje jim več niso potrebni, za tehnokrate so ljudje naravna surovina, s katerim upravljajo kot s čredo živine. Z biotehnologijo upajo, da bodo podaljšali svoje življenje, ki bo drugačno kot je življenje človeka. Nismo več del iste civilizacije kot globalisti, ki so tehnološko zelo napredovali. Prenehati moramo ta podpirati sistem, ponovno bomo morali postaviti temelje sistema. Ne cepite se in ne dovolite tehnokratom, da v vas vstavijo sistem, ki vas bo nadzoroval preko omrežja 5G, Interneta stvari in umetne inteligence. 

https://www.facebook.com/viktor.jagarinec/videos/2855491104723343/

https://www.rt.com/usa/520854-covid19-microchip-pentagon/

*

Digitalizacija, umetna inteligenca in povezava možganov z oblakom v kvantnem računalniku:

https://www.youtube.com/watch?v=LkmfTMzz9hM&t=7s

*

Oličen film: COVID-19, The Great Reset, omrežje 5G, umetna inteligenca, Internet stvari in nadzor ljudi v transhumanizmu (slovenski prevod):

https://odysee.com/@ninamvseeno:0/nova-normalnost-dokumentarni-film:9?fbclid=IwAR1wHYOrJp8xCjft1I0ovWOwnBmTJQkPJiMtN0GES70nmhtTSQvLv096cRA

*

Pentagon scientists reveal a microchip that senses COVID-19 in your body BEFORE you show symptoms and a filter that extracts the virus from blood

  • Scientists at the Pentagon's secretive unit are researching viruses and developing pandemic cures 
  • They work at Defense Advanced Research Projects Agency (DARPA) and other Pentagon laboratories
  • DARPA's teams saw COVID-19 infected 1,271 onboard USS Theodore Roosevelt as the virus spread unchecked
  • In response they have developed a microchip to detect asymptomatic COVID in a bid to prevent an outbreak
  • The chip is inserted below skin and triggers a sensor if COVID infects the body 
  • DARPA have also created a filter which can remove COVID virus from the blood when attached to dialysis
  • They are working on a vaccine that would work against all coronaviruses, even ones not yet identified
  • The team also successfully manufactured antibodies against Spanish Flu 

https://www.dailymail.co.uk/news/article-9460389/Pentagon-scientists-invent-microchip-senses-COVID-19-body-symptoms.html

Pentagon razvil čip, ki zaznava že asimptomatične okužbe

Mikročip bi vstavili človeku pod kožo

Ameriška Agencija za napredne obrambne projekte (DARPA), ki je del Pentagona, je razvila poseben mikročip, ki se vstavi človeku pod kožo in lahko zazna pojav koronavirusa tudi pri nekom, ki ne kaže simptomov.

https://www.rtvslo.si/znanost-in-tehnologija/pentagon-razvil-cip-ki-zaznava-ze-asimptomaticne-okuzbe/576547

*

Klauss Schwab – Čipovi će se implatirati u mozak 

https://dokumentarac.hr/covid-19/video-klauss-schwab-cipovi-ce-se-implatirati-u-mozak-s-prijevodom/

*

Anthony Patch je načrt epidemije virusa in posledično cepljenje poznal že leta 2014 : https://www.logicno.com/politika/kako-je-antony-patch-sve-znao-jos-2014-lako-ovo-je-plandemija.html

*

Bio- nanotehnologija omogoča združevanje DNK s kvantnim računalnikom in upravljanje človeka na dalajvo:

https://www.youtube.com/watch?app=desktop&v=stAIp7NiFyk&t&fbclid=IwAR10-xTct9mrgg0ow0tBKOC29c_j7IY2HtlDXthUZdDH0x5kfu4wbGQggz8

*

https://www.facebook.com/Rodovnivrtickar/videos/546843912500054

DARPA nanoimplanti PX67 aktivirajo paranojo, strah, zmedenost, nespečnost, paniko, letargijo, pohoto...

https://www.youtube.com/watch?v=RSwTJMdaivI Silent Holocaust- antropolog in sociolog, žvižgač iz ameriške vojaške mornarice, ki je pozneje delal kot specialist za varnostne sisteme v Seattlu. Je veliko korporacij, ki zasebni imajo varnostni sistem. 

An implant. It is an independent processor linked to the neurocomputer built to house an AI (artificial intelligence)

The AI program has access to the sensory data and information in the neurocomputer, and can “read” surface thoughts of the owner (of course, access controls can be set if needed, both in the implant and the AI). Having a Daemon (or several) as advisor/secretary/partner is becoming more and more common, although most people rely on an external AI system and a wireless neural connection. It is not uncommon for users to get a motoric shunt to give the AI the ability to control the body. Daemon chips with monitoring AIs are sometimes used for punishment or behaviour correction in Landfall.

Common brands are CogniSoft-Neurologics Mentor 3400™, Janus HGA™, Medtronics Assistant™ and Cetidyne Sidekick X™.An implant of the limbic system, enabling the owners to control their moods. Normally it just sets an allowed range and a bias (e.g. towards cheerfulness or calm), but it can also induce stronger emotional states. The implant is somewhat dangerous due to the risk of addiction to extreme positive states; most users at least tend to improve their mood. Originally it was developed on Nova for treatment of certain emotional disorders, especially the rare but devastating OIAIS (Ocean Induced AutoImmune Syndrome, an autoimmune illness induced by certain poisons causing severe mood swings due to damage of the limbic system). Later more widespread use developed. There are also moodcasters, systems sending signals to the implants of people who have allowed access. Moodcasters are mainly used in virtual dramas.

Common brands: Neurologics Pathos Series (I-IV) ™, Limbic Technologies Adonet™, MedTronics Nimbus 4™ and Neurointerfacing Interstellar LSS™. Neurologics also sells a series of limited implants just regulating single emotions such as aggression, sexuality or curiosity, the Heartland Series.

Autonomous control

Enables the owner to control many aspects of the autonomous nervous system such as hunger, sleep or pain. Turning off these functions are of course dangerous, but sometimes useful. It can also act as a super-alarm clock (guaranteed to wake you up) or “homeostatic tuner” to optimise the hormone balance of the body.

Common brands: MedTronics Tenacity 1™, Neurologics Autocontrol™, Kellerman Systems Regulator™.The implants used by Unity to achieve group consciousness. Unlike an ordinary neurointerface it connects to most of the cerebral cortex and has a much higher bandwidth. It can send and receive signals not just of primary sensory and motor information but also higher order associations and thoughts. Since each human has an individual “mental language” sophisticated translation systems and much training is required before digital telepathy is possible. Wideband links are also used by the Net Transcendence and Next Step Foundation in their experiments with expanding the human mind. One of the most controversial and interesting applications is to let software rewrite parts of the cortex; theoretically this could be the ultimate psychodesign, even if it is currently extremely crude. Some AIs are apparently interested in using this approach to “download” themselves to physical bodies.

Common brands: Unity Neurotechnologies Wideband Link™, BridgeTech Neocortex Interface™.

Medial forebrain pacemaker

An implant in the motivation and pleasure centres that is controlled by the owner’s neurocomputer. It is illegal on Nova and very addictive: users quickly become hooked on anything that activates it. It can be used together with behaviour therapy to change habits and personality, a kind of bionic psychodesign: the user links the implant to some reward evaluator (such as a monitoring AI) that rewards certain actions. The result is a strong increase in rewarded actions, which can be used to produce extreme ambition or tenacity. Unfortunately the temptations and dangers of use are huge.

Survival System

VIR: https://www.mindcontrol.se/kth-neural-chip-2000/

https://www.mindcontrol.se/darpa-on-youre-brain/

*

Geni za izbris spomina, nadzor uma in bio-tehnologija. S cepivi se lahko vstavljajo lažni spomini, injiciranje virusa lahko izbriše spomin, nevroznanost, Beast tehnologija za nadzor uma in sanj- Vojaška akademija West Point, ZDA -april 2018: 

https://mypatriotsnetwork.com/patriot/this-is-shocking-professor-teaches-west-point-soldiers-about-technology-for-human-mind-dna-control/?utm_content=12485889&utm_medium=Email&utm_name=Id&utm_source=Actionetics&utm_term=Email

*

m RNA kot operacijski sistem nadzora: 

https://childrenshealthdefense.org/defender/covid-vaccines-dream-come-true-central-banks/?utm_source=salsa&eType=EmailBlastContent&eId=d1fae28b-c763-4472-a889-ce6c93d054fb

*

Dr. Carrie Madej o nanotehnologiji v cepivih: https://www.brighteon.com/8013f6d4-a765-46c0-af7f-b910e40fc403

*

Wuhan Flu shots are turning humans into synthetic chimeras owned by Big Pharma

What seems to worry Dr. Madej the most is the synthetic components of Chinese Virus injections that basically turn humans into genetically modified organisms (GMOs).

What Big Pharma is doing by injecting messenger RNA (mRNA) components into people’s bodies is transforming the human genome into something synthetic, rendering recipients as non-human chimeras.

“They are putting synthetic genes, synthesized genes, and genomes inside of you,” Dr. Madej warns. “Is that human anymore? What does that do to us?”

She also discusses during the interview how the Supreme Court agrees that it is entirely possible to patent humans and turn them into the property of pharmaceutical companies through these types of injections, which contain “exotic nanobots” and other futuristic tech.

“Patenting humans is possible,” she adds. “What is wrong with our world right now? No human should be owned like a piece of property or chattel.”

As for the spike protein, Dr. Madej explains that these artificial additives program the body to not only react to invaders but also to hurt itself. And once inside the body, they can be used for other purposes such as to control people throughout outside stimuli such as 5G radiation.

“The spike protein that they are programming your body to make … it appears that it can be transmitted and that it can hurt your body,” Dr. Madej says.

“What this synthetic, self-replicating, inorganic, not-alive substance – what is that doing? Once these little particles get inside you, they can be used as biosensors. Could they be transmitting a signal or some kind of impulse to control you?”

https://www.naturalnews.com/2021-05-11-carrie-madej-covid-vaccines-exotic-nanotech-tracking.html

*

A Contraceptive Implant with Remote Control

A startup has developed a contraceptive chip that could be deactivated and reactivated using a wireless remote.
The hunt for a perfect contraceptive has gone on for millennia. A new candidate is now on the horizon: a wireless implant that can be turned on and off with a remote control and that is designed to last up to 16 years. If it passes safety and efficacy tests, the device would be more convenient for many women because, unlike existing contraceptive implants, it can be deactivated without a trip to the clinic and an outpatient procedure, and it would last nearly half their reproductive life.

Developed by MicroCHIPS of Lexington, Massachusetts, the device will begin pre-clinical testing next year in the U.S. The goal is to have it on the market by 2018.

The device measures 20 x 20 x 7 millimeters, and it is designed to be implanted under the skin of the buttocks, upper arm, or abdomen. It dispenses 30 micrograms a day of levonorgestrel, a hormone already used in several kinds of contraceptives. Sixteen years’ worth of the hormone fits in tiny reservoirs on a microchip 1.5 centimeters wide inside the device. MicroCHIPS invented a hermetic titanium and platinum seal on thereservoirs containing the levonorgestrel. Passing an electric current through the seal from an internal battery melts it temporarily, allowing a small dose of the hormone to diffuse out each day.

“The idea of using a thin membrane like an electric fuse was the most challenging and the most creative problem we had to solve,” MicroCHIPS president Robert Farra says.

To conceive, women turn off the implant with a remote control; another click of the remote restarts it. After 16 years, it could be removed. Doctors could also adjust dosages remotely. Currently, no hormonal birth control lasts over five years.The idea for the device originated two years ago in a visit by Bill Gates and his colleagues to Robert Langer’s MIT lab. Gates and his colleagues asked Langer if it were feasible to create birth control that a woman could turn on and off and use for many years. Langer thought the controlled release microchip technology he invented with colleagues Michael Cima and John Santini in the 1990s and licensed to MicroCHIPS might offer a solution.

Few private companies step up to the challenge of creating new contraceptives. MicroCHIPS’ timing could be good. An international coalition of governments, companies, philanthropies, and nonprofits recently committed to providing family planning to 120 million more women in the world by 2020. More work remains before MicroCHIPS files an application with the Food and Drug Administration. For example, it will be necessary to encrypt the chips to keep their wireless data flow private and secure.

Vir:  https://www.technologyreview.com/2014/07/04/74389/a-contraceptive-implant-with-remote-control/

*

https://svetkapitala.delo.si/ikonomija/podkozni-cip-ki-lahko-meri-telesno-temperaturo/

*

https://interestingengineering.com/smallest-ever-injectable-chip-hints-at-cybernetic-medicine?fbclid=IwAR0HPkEe9UGyKJxbRpmwYUrvFXZaRtEBesEKyCGc4ME4a8coNCzYoV3_ok0

*

https://www.engineering.columbia.edu/press-releases/shepard-injectable-chips-monitor-body-processes?fbclid=IwAR138afhRq_8vthEfjKKYqcAcYVlc3A_eIHXEjiiddQv6vRQDu7wm7wM2jM

*

https://mypatriotsnetwork.com/patriot/this-is-shocking-professor-teaches-west-point-soldiers-about-technology-for-human-mind-dna-control/?utm_content=12485889&utm_medium=Email&utm_name=Id&utm_source=Actionetics&utm_term=Email

*

https://www.mindcontrol.se/chemtrails-what-is-happening…-remote-control-of-every-single-synapse-and-neuron-for-every-person/

*

https://dokumentarac.hr/novosti/mikroroboti-velicine-bakterije-s-daljinskim-upravljanjem-za-medicinske-potrebe/

*

*

Graphene kot neurolace Elona Muska- Brain computer interface: https://www.facebook.com/sarcameron/videos/323958312652246

*

https://zbor.si/2021-06-30-live-at-5/?fbclid=IwAR05iJ2YrMgYGsYqsJ7Ra1oJAcT98PfW_vUduWfp7d-n4yNjEn8lmABwNVk

Dr. Jose Luis Saviano in njegova ekipa raziskovalcev ter profesorjev, s katerimi so izvajali raziskave, so potrdili prisotnost nanodelcev grafen oksida v dejanskih stekleničkah za cepljenje. Kot smo poročali prejšnji teden, se isti delci nahajajo v maskah, ki so bile promovirane in predpisane ves čas pandemije COVID. Nato pa jih je kanadska vlada celo prepovedala na podlagi lastne raziskave, ki je pokazala, da bi grafen dejansko povzročil nabiranje granul v pljučih. 

Vsa COVID cepiva, vključno z AstraZeneca, Pfizer, Moderna, Sinovac in Janssen od Johnson & Johnson prav tako vsebujejo precejšen odmerek nanodelcev grafenskega oksida. To je bil rezultat analize, ki jo je opravila La Quinta Columna. Uporabili so elektronsko mikroskopijo, spektroskopijo ter druge tehnike, ki jih med drugim uporabljajo različne javne univerze.

 Tudi cepivo proti gripi je vsebovalo nanodelce grafenskega oksida. Nova cepiva proti gripi in nova domnevno intranazalna cepiva proti kovidu, ki jih domnevno pripravljajo, imajo prav tako ogromne vsebnost nanodelcev grafenskega oksida. 

Grafenoksid je toksin, ki v organizmu povzroča trombozo, strjevanje krvi in spremembo imunskega sistema z dekompenzacijo oksidativnega ravnotežja glede na regulativne rezerve. Če odmerek grafenoksida povečamo s katerim koli načinom vnosa, to povzroči kolaps imunskega sistema in povzroči posledično citokinsko nevihto. Ko se grafenoksid kopiči v pljučih, z enakomerno diseminacijo v pljučnem alveolarnem traktu, povzroči obojestranske pljučnice.

Vdihani grafenoksid povzroči vnetje sluznic in s tem izgubo okusa ter delno ali popolno izgubo vonja. In vse to so simptomi, povezani z diagnozo COVID. Grafenoksid znotraj organizma pridobi močne magnetne lastnosti. To je razlaga za pojav magnetizma, ki ga je po različnih načinih vnosa grafenoksida, med drugim tudi s cepljenjem, izkusilo že več milijard ljudi po vsem svetu.

Biologi in znanstveniki s področja materialov na univerzi Brown so na podoben način preučevali grafenov oksid in ugotovili, da so robovi nanodelcev grafena izjemno ostri, nazobčeni in trdi. Posledično prebadajo in režejo celične membrane v človeških pljučih, koži in imunskih celicah ter uničujejo tkiva in organe. In takšno škodo ne povzroča le pri ljudeh, temveč žal tudi pri živalih.

https://zbor.si/2021-06-30-live-at-5/?fbclid=IwAR05iJ2YrMgYGsYqsJ7Ra1oJAcT98PfW_vUduWfp7d-n4yNjEn8lmABwNVk

https://rumble.com/vj25zh-covid-19-is-caused-by-graphene-oxide-introduced-by-several-ways.html

*

PATENTI: https://www.ftwproject.com/wp-content/uploads/2020/10/Reference-Links-Scientific-Studies-Articles-and-Technology-Patents.pdf

Reference Links Scientific Studies / Articles and Technology Patents: SCIENTIFIC PAPERS ARTICLES PATENTS ABOUT CONDUCTIVE HYDROGELS Hydrogel Actuators and Sensors for Biomedical Soft

Robots: Brief Overview with Impending Challenges https://www.researchgate.net/publication/326311901_Hydrogel_Actuators_and_Sensors_for_Biomedical_Soft_Robots _Brief_Overview_with_Impending_Challenges Stimuli-Responsive

Hydrogels for Local Post-Surgical Drug Delivery https://www.mdpi.com/2310-2861/6/2/14/htm

System and method for transdermal vaccine delivery Patent https://patents.google.com/patent/US20050123565A1/en

Engineering cancer vaccines using stimuli-responsive biomaterials https://link.springer.com/article/10.1007/s12274-018-2162-1

Hydrogels as emerging materials for translational biomedicine https://onlinelibrary.wiley.com/doi/abs/10.1002/adtp.201800088

DNA-based nanocomposite hydrogel as a potent injectable drug delivery platform https://www.nanowerk.com/spotlight/spotid=51136.php

Electrically conductive hydrogels for flexible energy storage systems https://www.sciencedirect.com/science/article/pii/S0079670018301965#:~:text=Electrically%20conductive%20hydrogel s%20(ECHs)%20are,3%2C4%2C13%5D.

Information Coding in a Reconfigurable DNA Origami Domino Array https://onlinelibrary.wiley.com/doi/full/10.1002/anie.202003823

Nanobots Scientific Article: https://medcraveonline.com/IJBSBE/nanobots-development-and-future.html

Nanobots and Quantum dots https://www.healtheuropa.eu/nanobots-in-medicinenanomedicine/88829/#:~:text=Nanobots%20serve%20as%20miniature%20surgeons,DNA%20molecule%20to%20eradic ate%20disease.

Voice to Skull Technology Patent (tells you the frequency range used to microwave people, which is 5G) US 4877027 https://patents.google.com/patent/US4877027?oq=4877027

Voice to Skull Technology Patent Silent Subliminal Presentation System US51597032 https://patents.google.com/patent/US5159703A/en?oq=us5159703

Please also reference our Book “Forbidden Tech” where we cover a variety of devices and biological technologies that are being used on the population. https://www.forbiddentech.website/

https://www.youtube.com/watch?v=LkmfTMzz9hM

MORGELON NANO BIOLOŠKI ROBOTI NA COVID-19 TESTNI PALČKI Martina Pesjak FB 5.4. 2021 ALI SO TESTI NAREJENI, DA BI KARKOLI POBIRALI, ZAJEMALI, ALI SO NAREJENI TAKO, DA "MATERIAL" ODLAGAJO, PA PRESODITE SAMI! POGLEJTE PREDEN FB IZBRIŠE https://www.facebook.com/martina.doesntmatter/videos/3806284482781546

MASKE DOL civilna iniciativa 4.4. 2021 Morgeloni v maskah niso več teorija zarote, ampak dejstvo! POLICISTI, JAVNO VAS POZIVAMO, KOT CIVILNA INICIATIVA Z 32.000 ČLANI IN 40.000 SLEDILCI, DA ZAČNETE DELOVATI V DOBRO LJUDSTVA SLOVENIJE, KI VAS PLAČUJEMO! Policisti, ali takšne maske nosite tudi vi, vaši otroci starši,...? https://www.youtube.com/watch?v=XIhYhIW7qEk https://www.youtube.com/watch?v=rQDvsqus2pY Morgeloni v maskah niso več teorija zarote, ampak dejstvo! Ta test lahko naredi vsak, ki ima na telefonu vsaj 8x povečavo. Policija ima profesionalne laboratorije in takšen preizkus ne bi smel biti problem. Seveda, pa je tu vprašanje. ALI MORATE ZA TE STVARI VPRAŠATI PREVARANTA HOJSA IN JANŠO? V kolikor je odgovor - DA - ste v zelo resnem strahopetnem položaju. Policisti začnite zbirati dokaze in podajte kazenske ovadbe. Ta teden je bil narejen test v slovenskem laboratoriju in na palčkah za jemanje brisov so zaznali sledi etilenoksida, ki naj bi poškodoval DNK in povzročal več vrst raka. Policija in tožilstvo, vedite, da virusa SARS-COV-2 niso nikoli poskušali izolirati v laboratoriju. To je potrdila medicinska fakulteta v Ljubljani. Ljudi se testira s PCR testi, ki ne morejo potrditi, da je človek okužen. Glede na to, da nas spremljate na FB, bi bilo razumno, da preverite in raziščete kriminalna dejanja, ki jih izvaja vlada in stroka! Predlagamo tudi, da zaslišite Štruklja in njegovo ekipo katera je zelo zaskrbljena glede cepiva, o tem so celo obvestili vlado. Vendar so naleteli na gluha ušesa. Odgovorili so jim, "da niso plačani za to, da bi jih skrbelo" Obstajajo telefonski pogovori in dolžni ste to preveriti! https://www.facebook.com/101017414921399/videos/830032197857297 #11

Morgelon nanovlakno- živ biološki robot na maski FFP2 https://www.youtube.com/watch?v=BCD85DzuNnE

Kaj je transhumanizem, kaj so nanovlakna na maskah in palčkah PCR testov in sprememba človeka v cyborga. Nanoroboti poškodujejo živčna vlakna in posledica je lahko bolezen norih krav, ALS paraliza, demenca itd. https://www.facebook.com/thomas.cuk/videos/10159090144098158/

Kitajske palčke hitrega antigenskega testa za COVID imajo na vrhu palčke nano vlakno, ki je živi biorobot https://www.facebook.com/viktor.jagarinec/videos/2915323858740067

Dalai Lama podpira projekt sintetične kopije človeka - projekt AVATAR 2045, v kateri bi se preko BCI v umetne možgane prenesla zavest človeka = sintetična nesmrtnost http://2045.com/dialogue/29819.html

V COVID-19 cepivu bo tudi DARPA hydrogel z bio nano roboti, ki jih je 33 tipov in bodo imeli različne neželene naloge v telesu https://www.youtube.com/watch?v=hTTlT7CWRLQ

https://www.logicno.com/hrana-zdravlje/alarmantno-otkrili-smo-zasto-se-magneti-hvataju-na-kozu-cijepljenih.html?fbclid=IwAR3Pl4HY7XEjW67LDoizF3bWthUXCLk_TEi8c94-f-P01K9NatWnDfb7HoU

29.4. 2021 ZELO POMEMBNO: SLOVAŠKI LABORATORIJ NAŠEL DARPA HYDROGEL IN GRAFENSKA NANOVLAKNA NA TESTNIH PALČKAH https://www.odpriteoci.com/post-1/covid-testi-pod-drobnogledom-slovaška-analiza-trdi-da-vlakna-vsebujejo-darpin-hidrogel-in-litij?postId=608a5308f8825f005874a326

24 ur širi lažne novice, da so grafenska pametna mikrovlakna (vojaška tehnologija živih bioloških nanorobotv) na maskah in COVID testnih palčkah nekakšne tekstilne niti. https://www.24ur.com/novice/znanost-in-tehnologija/paraziti-na-maskah-ne-samo-nova-teorija-zarote.html Vsak otrok starejši od 3 let lahko vidi na posnetkih, da to niso nobena tekstilna vlakna. A mislijo novinarji na 24. ur da smo mi taki butlji in nevedneži, kot so oni sami? Poglejte tukaj študijo o teh nanovlaknih in nevarni bolezni Morgelon, ki jo povzročajo : Our study demonstrates that Morgellons disease is not delusional and that skin lesions with unusual fibers are not self-inflicted or psychogenic https://pdfs.semanticscholar.org/0237/ec1b8a3542038d295452d88aedc5000fa6ad.pdf?_ga=2.36766880.1241106943.1617649682-1572060023.1617649682

Morgeloni v maskah niso več teorija zarote, ampak dejstvo! POLICISTI, JAVNO VAS POZIVAMO, KOT CIVILNA INICIATIVA Z 32.000 ČLANI IN 40.000 SLEDILCI, DA ZAČNETE DELOVATI V DOBRO LJUDSTVA SLOVENIJE, KI VAS PLAČUJEMO! Policisti, ali takšne maske nosite tudi vi, vaši otroci starši,...? https://www.youtube.com/watch?v=XIhYhIW7qEk https://www.youtube.com/watch?v=rQDvsqus2pY Morgeloni v maskah niso več teorija zarote, ampak dejstvo! Ta test lahko naredi vsak, ki ima na telefonu vsaj 8x povečavo. Policija ima profesionalne laboratorije in takšen preizkus ne bi smel biti problem. Seveda, pa je tu vprašanje. ALI MORATE ZA TE STVARI VPRAŠATI PREVARANTA HOJSA IN JANŠO? V kolikor je odgovor - DA - ste v zelo resnem strahopetnem položaju. Policisti začnite zbirati dokaze in podajte kazenske ovadbe. Ta teden je bil narejen test v slovenskem laboratoriju in na palčkah za jemanje brisov so zaznali sledi etilenoksida, ki naj bi poškodoval DNK in povzročal več vrst raka. Policija in tožilstvo, vedite, da virusa SARS-COV-2 niso nikoli poskušali izolirati v laboratoriju. To je potrdila medicinska fakulteta v Ljubljani. Ljudi se testira s PCR testi, ki ne morejo potrditi, da je človek okužen. Glede na to, da nas spremljate na FB, bi bilo razumno, da preverite in raziščete kriminalna dejanja, ki jih izvaja vlada in stroka! Predlagamo tudi, da zaslišite Štruklja in njegovo ekipo katera je zelo zaskrbljena glede cepiva, o tem so celo obvestili vlado. Vendar so naleteli na gluha ušesa. Odgovorili so jim, "da niso plačani za to, da bi jih skrbelo" Obstajajo telefonski pogovori in dolžni ste to preveriti! https://www.facebook.com/101017414921399/videos/830032197857297

Pozdravljeni. Od Obrtno podjetniške zbornice smo tudi s.p.-ji lahko dobili kirurške maske. Po pregledu pridobljenih mask pod ročnim mikroskopom, sem tudi sam ugotovil prisotnost nekakšnih temnih podančic ali tankih črvičkov v velikosti do 1 cm dolge dlake. Po 5 min prekuhavanju v slani vodi so zdaj res to, kar naj bi bile že prej. HIGIENSKE MASKE. Komaj zdaj so pripravljene za uporabo. Toliko glede higiene in zahtev NIJZ, da moramo to NE sterilno NESNAGO nosit na obrazu in se okužit še z drugimi paraziti ali okužbami. Če nosite takšne maske, jih vsaj operite na visoki temperaturi. Pa lep pozdrav. Anastazij Dadi Veršič

Nanorobotski parazit (morgellon nanovlakno) na testni palčki hitrega testa za COVID-19 proizvajalca Abbott: https://www.youtube.com/watch?v=tWBBzifaayk

Že peti video, ki kaže nanorobota- Morgellon vlakno v maski. Poglejte preden FB izbriše video https://www.facebook.com/bagotai.edina/videos/3977976828915370

Maska z nanotehnologijo - vlakna parazitski biološki roboti - poglejte preden youtube izbriše posnetek https://www.youtube.com/watch?v=PE9oL9g8VRI

Nanovlakno- živ biološki robot na maski https://www.facebook.com/michael.palocz/videos/10219482990846650