Francija: prof.dr. Raoult Didier: COVID-19 cepiva so nesmiselna, neučinkovita in nevarna, presežnih smrti NI

Objavil/a naravno zdravje, dne 2021-01-05 ob 08:31:18

https://www.youtube.com/watch?v=TDP25n5T5EI

https://www.youtube.com/watch?v=SndF_NzL5XE

Voditeljica: Dober dan prof. Raoult. Hvala, ker ste nas sprejeli v najvrečji francoski infekcijski kliniki IHU v Marseju (prof. Raoult je generalni direktor te bolnišnice). Vsak dan se borite z virusi in drugimi mikrobi, skupaj z 800 ljudmi, ki delajo tukaj. Govorili bomo o načrtu cepljenja, ki ga je predstavil javnosti prvi minister Jean Castex. Naročili so 200 milijonov odmerkov, kar je dovolj za 100 milijonov ljudi. Cepljenje bo potekalo v več fazah, najprej v domovih za starejše občane, v ostalih fazah pa še drugo prebivalstvo. Imunolog profesor Alain Fischer je izbran za odgovornega strokovnjaka v zvezi s cepljenjem in on je zelo previden glede novega cepiva, kar smo lahko videli na novinarski konferenci. Ali imate vi podobno mišljenje?

Prof. Raoult: Najprej bom predstavil Alana Fischer-ja, ki je en največjih znanstvenikov v Franciji in je izvrsten zdravnik. Za razliko od mnogih, ki le sodelujejo v protokolu testiranja, je on odkril gensko terapijo za imunodeficitarne smrtnonosne bolezni otrok. Bil je prvi, ki je to naredil in s tem je razvil to področje znanosti. Vendar ima vse svoje meje. Vsaka intervencija z nukleinskimi kislinami, DNK in RNK, prinaša nepredvidiljve spremembe, kar se je tudi redno dogajalo. dr. Alain Fischer je najbolj merodajna oseba, ki lahko oceni, kako naj se deluje v zvezi s cepivom. Iskreno povedano, to bo dvignilo nivo komunikacije v javnosti, ker zdaj slišimo marsikaj. 

Voditeljica: Francozi so previdni, 61% nima zaupanja v COVID-19 cepivo, medtem ko je uspeh cepljenja odvisen od števila cepljenih, kot vi to najbolje veste. Ali ima lahko to mRNA cepivo neželjene posledice in ali lahko spremeni naš genom?

Prof. Raoult: O vsem tem se ne ve dovolj, plavamo v dokaj neznanih vodah. Načrt mi deluje kot znanstvena fantastika in to kar sem do sedaj videl, je reklama za cepivo. Ni znanstvenih študij in ni objavljenih znanstvenih podatkov. 

Voditeljica: Laboratoriji niso objavili znanstvenih podatkov testiranja. 

Prof. Raoult: Testiranje ni le ugotavljanje, ali so ali niso nastala protitelesa. Opazujejo se različne skupine populacije v različnih pogojih v določenem obdobju. Za cepivo za gripo na primer vemo, da slabše zaščiti starejšo populacijo, ker s staranjem imunski sistem slabše deluje, kar odvzame 10% učinkovitosti ali imunskega odziva. 

Voditeljica: To pomeni, bolj kot smo stari, slabše deluje cepivo. 

Prof. Raoult: Ja, pri vseh cepivih, ki so zdaj v uporabi je tako. To pomeni, da dokler ne vidimo pomembnega učinka cepiva, ki ne sme biti nevarno za zdravje, kar imenujemo ravnotežje med učinkovitostjo in tveganjem, ne moremo biti prepričani. Trenutno imamo atmosfero strahu in panike in zato je težko sprejemati razumne odločitve. Od začetka te epidemije obstaja zanikanje realnosti. Kadar je tveganje neznano in imate zdravila, ki pomagajo, je potrebno razmišljati o prebivalstvu. Kaj je najboljše za ljudi in kako negovati bolnike. Mi smo analizirali 10.000 bolnikov, ki smo jih sprejeli, testirali in negovali in mortaliteta je 1 na 1000. (0,1%). Potrebno je iti ven iz norosti, v kateri se širi strah s ponavljanjem, da ni zdravila. Če ne delate na izboljševanju terapije, je naravno, da bo smrtnost večja. To se lahko izboljša z izmenjavo podatkov med strokovnjaki in z dopolnjevanjem terapije na podlagi svojih in tujih izkušenj. 

Voditeljica: Ja, ampak ekonomija propada in govori se, da bi cepljenje omogočilo vrnitev v normalno življenje. 

Prof. Raoult: Živimo v norem svetu. Pogoji in načini, na katere se obravnava ta epidemija, so podobni pogojem v preteklih stoletjih. Ni rešitev da govorite ljudem naj sedijo, naj se ne premikajo in ne hodijo nikamor. Celo Hipokrat ne bi tega rekel. Namesto da bi rekli ljudem, da se testirajo tisti, ki so bolni in da tiste zdravimo in negujemo, so šle stvari v drugo smer. Nekdo je zaključil, da je mogoče s politiko voditi to pandemijo in ne na medicinski način in da se bo problem rešil s pospešeno metodo. Tu vidite različne vladne strokovnjake, ki leta dolgo sodelujejo s farmacevtsko industrijo in od nje pričakujejo čarobno palčko. 

Voditeljica: Mislite na cepivo?

Prof. Raoult: Ne, najprej smo imeli afero z Remdesivirjem - bili so prevarani in so dali milijarde EUR za nakup zdravila, ki sploh ne deluje. Zdaj je nova čarobna palčka cepivo. tega ne moremo obvladati na slepo in hitro, temveč s strokovnostjo in prakso. To je kot razlika med strategijo Napoleona III in gverile na terenu. 

Voditeljica: Ali se boste vi cepili?

Prof. Raoult: To vprašanje ni akutalno, ne obstaja cepivo in ni potrebe. 

Voditeljica: Toda cepiva so na poti, v Veliki Britaniji bodo s cepljenjem začeli ta teden. 

Prof. Raoult: Jaz ne bom šel v Veliko Britanijo, da bi se cepil s tem cepivom.  

Voditeljica: Ali ste zaskrbljeni zaradi mRNA cepiva, ali upate na nekaj boljšega iz francoskih laboratorijev, kot sta Sanofi ali Pasteur?

Prof. Raoult: Da bi vam pojasnil, vam bom dal primer ene strokovne komisije, v kateri sem sodeloval s prof. Fischer-jem, prof. Delfreis-om in še tremi kolegi. Rekli so mi, naj ocenim, kajo bi razvili področje infektologije. Povedal sem, da se zapravlja ogromno denarja za iskanje cepiva proti AIDS (retrovirusu HIV) in proti malarije ter da ga ne morejo proizvesti. 

Voditeljica: Ali danes enako mislite tudi za cepivo proti koronavirusu SARS CoV-2?

Prof. Raoult: Bomo videli. Bili so poskusi, da se naredi cepivo za nekatere druge respiratorne viruse, a niso bili uspešni. Vidite, pri gripi je zelo nerodno, ker imate toliko različnih sevov v različnih področjih. K nam so prišli bolniki, ki so imeli COVID-19 v marcu ali aprilu in so spet zboleli v avgustu zaradi drugega seva koronavirusa. To pomeni, da naravna imunost ni vedno varna zaščita. Zato mislim, da ne bo COVID-19 cepiva. To ni bolezen, ki jo dobite enkrat in imate trajno zaščito kot pri ošpicah. To je prvo mRNA cepivo in potrebujemo čas, da bi videli rezultate.   

Vir: https://twitter.com/raoult_didier/status/1359851301232852992

Prof Raoult Didier in prof. Ioannidis: https://www.youtube.com/watch?v=9szCNNZrPK8

*

There follows an extract of an interview published by French news website Entreprendre with Professor Didier Raoult, the Director of the Méditerranée Infection Foundation – translated from French to English by Google. Professor Raoult argues that there should be more clarity about the benefits and risks associated with taking Covid vaccines.

For the moment, the vaccine is not compulsory. Medical practitioners must advise their patients whether or not to take the vaccine.

The most important point is, of course, to ask: what is the balance between the risks and the benefits?

When people tell you there is no risk, that is not true. We are starting to understand some of the risks of taking the AstraZeneca vaccine. There are really dangerous risks of allergy due to the compound we use, polyethylene glycol, with people who have anaphylactic shock which may be fatal and people who have thromboses. So the numbers suffering in this way need to be solidified so we know how many people are in potentially fatal accidents. Is it 1 in 100,000 or 1 in 10,000? These are things we need to know so we can say “this is the risk you are taking with the vaccine”.

What is the risk you take when you are not vaccinated? Well, it’s a mix between the proportion of people who are infected and the proportion of people who are infected with a severe form. So, to avoid severe forms, this vaccine is probably of interest. We must give people the choice to think. For those over the age of 75 or 80, the number of sick people who are at risk of dying is significant. Mortality among those over 85 is over 20% so the benefit to be hoped for in a period when the virus is circulating for people over 80 is very good.

And if, in these great times of terror we live in, people are reassured to be vaccinated, they must be vaccinated. But there are more downsides than they say. There is work that just came out in Nature that shows 75% of participants in a Pfizer vaccine trial reported side effects. We have never seen this with another vaccine: it is two to three times more than the flu shot. There are also some lethal effects. Is the risk worth taking? Certainly when you are part of a population at risk, but when you are part of the population without risk, you can ask yourself the question. It is everyone’s choice.

Professor Didier was asked: at the community level, is it worth getting vaccinated to avoid infecting others?

Current data does not allow us to say that we will control the circulation of the virus in England with the vaccine. There is a decrease in the severity of infections when one is vaccinated. As for a decrease in the circulation of the virus, there is, as yet, no work that convinces me. The target of this vaccine is so narrow that it will be very easy to see new variants appear which will resist the antibodies generated by this vaccine. So again, the vaccine is not the magic wand hoped for to keep this virus and its variants from circulating.

I think we have to come back to the idea of ​​what a disease is… We need to maintain credibility with the population if we want to be able to implement effective public health measures.

By Michael Curzon  /  6 May 2021 • 21.25

 

Za komentiranje morate biti prijavljeni.
naravno zdravje
0
Jan 11, 2021
https://nasljedujmariju.blogspot.com/2020/10/biskup-krscani-moraju-odbiti-cjepivo.html?m=1&fbclid=IwAR2k5DNqXgJbhNPv88lLWif3k5UGMUK2XYRpXmwpJpq4Ap53I0aHrIXBMFc
#1
naravno zdravje
naravno zdravje
Objavil/a 2021-01-05 08:31:18 (Jan 05, 2021)
Starejša objava Novejša objava
Didier Raoult : «Si on s'amusait à faire ce vaccin obligatoire, vous auriez une révolution» - YouTube

Didier Raoult était l'invité de Laurence Ferrari, dans #LaMatinale, sur CNEWS. Le professeur s'est exprimé sur les vaccins contre le coronavirus et les mesur...

Epidémiologie du COVID-19 : les preuves, les risques et les malentendus - YouTube

John P. A. Ioannidis, MD, DSc Professor of Medicine, Epidemiology and Population Health, Biomedical Data Science and Statistics Stanford University.

ZADNJE OBJAVE
VAED- s cepivom povezano pospeševanje bolezni
Strokovno mnenje o neprimernosti cepljenja otrok proti COVID-19
Nečistoče in nevarne snovi v COVID-19 cepivih
Prevara z DELTA varianto SARS CoV-2: umirajo predvsem cepljeni za Covid-19
Kardiolog dr. Richard Fleming razkriva kako so naredili SARS CoV-2 in napačno zdravili COVID bolnike
Zakaj se magneti lepijo na kožo cepljenih s COVID-19 cepivi?
COVID-19 cepiva so eksperimentalna cepiva: demant izjave prof. dr. Alojz Ihana
Norveška, Anglija, Francija: Vlada je obtožena za zločin proti človeštvu zaradi COVID-19 ukrepov
Webinar: Odvetniki R. Kennedy, R.Fuellmich, L. de Miguel in znanstvenica A. Gatti o COVID-19 totalitarnem režimu
COVID-19 cepiva kot biološko orožje in prenos okužbe iz cepljenih na necepljene
ZADNJI KOMENTARJI
IŠČI PO ARHIVU
Julij 2021
PTSČPSN
1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031

Oglasi

3017.) iskanje

Kategorija: Leposlovje

Cena: 8.99 €

hager werken embalming powder +27640518120 (pink and white) compound/fluids for sale in south africa hager werken embalming compounds, pink and white powder are general items from germany. embalming is the art and science of preserving human remains by treating them in its modern form with chemicals to forestall decomposition. the intention is to keep them suitable for public display at a funeral,for religious reasons, or for medical and scientific purposes such as their use as anatomical specimens. embalming compound in powder form both pink and white radio active and (hot and not hot) its all available. at preferably adorable prices starting from one kilogram upwards ,we are looking for a good buyer. typically embalming compound (fluid) contains a mixture of formaldehyde, methanol, and other solvents. the formaldehyde content generally ranges from 50 to 97 percent and the methanol content may range from 9 to 89 percent.the types of embalming powder depends on the purity and colour. purity:98% ,100% hot compound origin:germany brand. hager werken purity on colour. pink 98% white 100% distributor dentist / dental technician.  hager & werken products are sold through the dental trade worldwide.  we are leading suppliers of germany made embalming compound to clients in south africa and other african states. . contact: +27640518120 or watsup.

Kategorija: Antikvariat in Antikvitete

Cena: 100 €

@europe universal ssd chemical solution+27660432483 in uk,norway,egypt, turkey, libya, thailand, belgium, spain, netherlands, brazil, switzerland we have ssd automatic chemical solution for cleaning black money and any color of defaced currency available in our laboratories worldwide. our ssd automatic solution is also used in the cleaning of bank notes with anti-breeze quality, bills like usd, euros, pounds and other local currencies. we are direct manufacturer and the main supplier of chemicals that includes ssd solution, super automatic solution. we have different types of chemicals that can perfectly clean out your notes, black notes, red notes, green notes, stained notes, stamped notes and also coded notes. we also melt frozen chemicals in our laboratory and our services are professional. we therefore provide legal document for all our products. contact us for more information: 

Kategorija: Storitve

Cena: 200 €

@universal suppliers of ssd chemical solution +27660432483 in south africa, protea glen , chiawelo , protea north , mthatha nelspruit newcastle pietermaritzburg pinetown polokwane port elizabeth potchefstroom pretoria randburg roodepoort rustenburg sebokeng soshanguve e, harare, namibia, windhoek, botswana to purchase best ssd solution clean black notes dollars we also? sale chemicals like ssd automatic solution form cleaning black dollars currencies. i hereby use this media to inform you, that our company can clean out black deface currency, (stained money) bank notes, we have all kinds of chemicals used for cleaning of black money or stained money in currencies such as u.s dollar, euro, pound, and all local currencies, even if your defaced note is 20 years old, we sale chemicals like tourmaline, s.s.d. chemical / solution , castro x oxide, a4. and many like activation powder & ssd solution for cleaning black money chemical and allied product incorporated is a major manufacturer of industrial and pharmaceutical products with key specialization in the production of s.s.d automatic solution used in the cleaning of black money,defaced money and stained bank notes with anti breeze 

Kategorija: Storitve

Cena: 200 €

$$100% universal chemical ssd solution & activation powder +27660432483 in south africa,uk,johannesburg,witbank,soweto,cape town,burgersfort,eastern cape,vanderbijlpark,polokwane, thohoyandou, phalaborwa,mokopane, bochum, lebowakgomo, mankweng, seshego, dendron, giyani, lephalale, musina,alexandra johannesburg lenasia midrand randburg,roodepoort, sandton, alberton, germiston, benoni,boksburg,rakpan,daveyton,duduza,edenvale ,germiston impumelelo, isando katlehong kempton park, kwathema, nigel reiger park springs, tembisa, thokoza,tsakane, vosloorus wattville atteridgaeville centurion hammanskraal ,we only deals on high quality s. s. d. chemicals solution for cleaning black money we are manufacturer and seller of all sort of chemicals like super automatic ssd solution z. w. v. 8 model activation powder and reactivation powder, anti air powder, mercury powder, automated money developer machines congeal chemical melting equipments,

Kategorija: Storitve

Cena: 200 €

free state ssd chemical solution suppliers for cleaning black money +27660432483 in lenasia , lawley , protea glen , chiawelo , protea north , zakariyya park , eldorado park a/h , orlando , ennerdale , mid-ennerdale , zondi , zola , soweto , pimville , orlando west , nancefield , naledi , mohlakeng , dobsonville , bram fischerville , diepkloof , kagiso , rangeview , homes haven , boltonia , lewisham , mindalore , west village , luipaardsvlei , silverfields , breaunanda , greenhills , randgate , finsbury , eikepark , carletonville , oberholzer , protea south , wolfelea ah , magaliesburg , eldorado estate , tladi , klipspruit west , meadowlands , thulani , devland , mofolo north , jabulani , dhlamini , molapo , phiri , doornkloof bellville benoni bloemfontein boksburg cape town centurion durban east london empangeni george germiston ibhayi johannesburg katlehong kempton park khayelitsha kimberley klerksdorp mamelodi mitchells plain mthatha nelspruit newcastle pietermaritzburg pinetown polokwane port elizabeth potchefstroom pretoria randburg roodepoort rustenburg sebokeng soshanguve soweto springbok stellenbosch tembisa thohoyandou umlazi upington vanderbijlpark vereeniging welkom witbank eastern cape free state gauteng kwazulu-natal limpopo mpumalanga zambia, zimbabwe in johannesburg, london, england, uk, usa, california, south africa, cape town, pretoria, zambia, lusaka, zimbabwe, harare, namibia, windhoek, botswana call +27660432483 to purchase best ssd solution clean black notes dollars we also? sale chemicals like ssd automatic solution form cleaning black dollars currencies.

Kategorija: Storitve

Cena: 200 €

@switz land & denmark ssd chemical/activation powder +27660432483 in uk,usa,sweden,germany,kuwait, nelspruit newcastle pietermaritzburg pinetown polokwane port elizabeth potchefstroom pretoria randburg roodepoort rustenburg sebokeng soshanguve e, harare, namibia, windhoek, botswana to purchase best ssd solution clean black notes dollars we also? sale chemicals like ssd automatic solution form cleaning black dollars currencies. i hereby use this media to inform you, that our company can clean out black deface currency, (stained money) bank notes, we have all kinds of chemicals used for cleaning of black money or stained money in currencies such as u.s dollar, euro, pound, and all local currencies, even if your defaced note is 20 years old, we sale chemicals like tourmaline, s.s.d. chemical / solution , castro x oxide, a4. and many like activation powder & ssd solution for cleaning black money chemical and allied product incorporated is a major manufacturer of industrial and pharmaceutical products with key specialization in the production of s.s.d automatic solution used in the cleaning of black money,defaced money and stained bank notes with anti breeze 

Kategorija: Storitve

Cena: 200 €

@cape town ssd chemical solution +27660432483 in uk,kuwait,     bellville benoni bloemfontein our vision to be the leading premier super automatic ssd solution, anti-breeze bank notes in bellville benoni bloemfontein boksburg cape town ....call or whatsapp +27660432483 knocks at our door step is uniquely   positioned to consistently provide high-value solutions and world-changing   chemicals and services to our clients.we are specialized in chemistry for anti-breeze   bank notes. we also do chemicals melting and recovering of all type of bad   money from black to white as you can see below.   anti-freezing preparations and prepared de-icing   fluids, ssd solution. victrola paste, tebi-manetic solution, defaced currency,   cleaning chemical

Kategorija: Storitve

Cena: 200 €

@ssd chemical solution/activation powder in south africa +27660432483 in bellville benoni bloemfontein our vision to be the leading premier super automatic ssd solution, anti-breeze bank notes in bellville benoni bloemfontein boksburg cape town ....call or whatsapp +27660432483 knocks at our door step is uniquely   positioned to consistently provide high-value solutions and world-changing   chemicals and services to our clients.       we are specialized in chemistry for anti-breeze   bank notes. we also do chemicals melting and recovering of all type of bad   money from black to white as you can see below.       anti-freezing preparations and prepared de-icing   fluids, ssd solution. vectrol paste, tebi-manetic solution, defaced currency,   cleaning chemical. darkened currency, black coated notes, cleaning black money

Kategorija: Storitve

Cena: 200 €

@limpopo suppliers of ssd chemical/activation powder+27660432483 in south africa   malaysia, johannesburg,lebanon, zambia,usa,kenya, california,    dallas,england,german,spain, jamaica,st,lucia, brasil,austria,vancouver, denmark,hong kong,    china,,pretoria, durban, australia, wales, france,cairo,china, norway,, botswana,    namibia,tanzania,northern cape,new york,limpopo sweden, kenya, denmark, rwanda,    oman,qatar,dubai,poland,lesotho,canada, united kingdom,we are specialized in chemistry for anti-breeze   bank notes. we also do chemicals melting and recovering of all type of bad   money from black to white as you can see below.contact us on +27660432483

Kategorija: Storitve

Cena: 200 €

  @mpumalanga best ssd chemical solution suppliers +27660432483 in south africa, protea glen, mpumalanga, secund, witbank, soweto bellville benoni bloemfontein boksburg cape town centurion durban east londongeorge germiston ibhayi johannesburg katlehong kempton park nhayelitsch polet neve kempton park randburg roodepoort rustenburg sebokeng soshanguve soweto springbok stellenbosch tembisa vanderbijlpark vereeniging welcome witbank eastern cape free state gauteng kwazulu-natal limpopo mpumalanga zambia, zimbabwe in johannesburg, london, england, uk, usa, california, south africa, cape town, pretoria, zambia, lusaka , zimbabwe, harare, namibia, windhoek,botswana call +27660432483 to purchase best ssd solution clean black notes dollars we also? sale chemicals like ssd automatic solution form cleaning black dollars currencies. i hereby use this media to inform you, that our company can clean out black deface currency, (stained money) bank notes, we have all kinds of chemicals used for cleaning of black money or stained money in currencies such as u.s dollar, euro, pound, and all local currencies, even if your defaced note is 25 years old, we sale chemicals like tourmaline, s.s.d. chemical / solution , castro x oxide, a4. and many like activation powder & ssd solution for cleaning black money chemical and allied product incorporated is a major manufacturer of industrial and pharmaceutical products with key specialization in the production of s.s.d automatic solution used in the cleaning of black money,defaced money and stained bank notes with anti breeze quality.others for damaged notes, bills like usd,euro, pounds, transferring

Kategorija: Storitve

Cena: 200 €

59.) aspirin za tomaža

Kategorija: Mladinska literatura

Cena: 8.99 €

Prikaži več
Zapri predvajalnik
Prikaži seznam predvajanja
Prestavi predvajalnik
Povečaj