Članek
Kanada: dr. Roger Hodkinson o odzivu vlade na COVID-19
Objavljeno Jan 28, 2021

Dr. Roger Hodkinson o odzivu kanadske vlade na COVID

Videoposnetek s slovenskimi prevodi:

https://www.bitchute.com/video/KRc99vlRl8MY/

*

To sejo skupnosti in odbora za javne službe bom sklical po naročilu. Je 13. november 2020 in zdaj se bo začel naslednji del seje.

G. predsednik, sem dr. Hodkinson in želim da veste, da sem v pripravljenosti.

(Aaron Paquette): Oh, dobro, radi bi vas slišali, izvolite.

Dr. Roger Hodkinskon: Hvala lepa. Cenim priložnost, da vas lahko nagovorim o tej zelo pomembni zadevi. Govoril bom v laičnem jeziku in brez ovinkov. To je nasprotna zgodba, zato ne pomislite takoj, da sem šarlatan. Na kratko bom opisal moje reference, da boste razumeli od kod prihajam v smislu osnove znanja pri vsem tem. Sem zdravnik, specialist za patologijo, ki vključuje virologijo. Šolal sem se na Univerzi Cambridge v Veliki Britaniji in sem bivši predsednik sekcije za patologijo pri Zdravniški zvezi, bil sem tudi pridruženi profesor na Fakulteti za medicino, kjer sem veliko poučeval. Bil sem predsednik izpitne komisije za patologijo pri Royal College of Physicians (Kraljevem kolegiju zdravnikov) v Ottawi, a pojdimo k bistvu. Trenutno sem predsednik biotehnološkega podjetja v Severni Karolini, ki prodaja teste za COVID-19 in lahko bi rekli, da nekaj vem o vsem tem.

Bistvo je preprosto v tem: obstaja popolnoma neutemeljena javna histerija, ki jo vodijo mediji in politiki. To je nezaslišano, to je največja prevara, ki je bila kdajkoli izvedena na nič hudega sluteči javnosti. Ničesar drugega ni mogoče narediti za zadržanje tega virusa kot zaščititi starejše, bolj ranljive ljudi. Na to lahko gledamo nič drugače kot na hudo sezono gripe, to ni Ebola, to ni SARS. Imamo politiko, ki se gre medicino in to je zelo nevarna igra. Ni potrebno nikakršno delovanje razen tega, kar se je dogajalo lani, ko smo imeli gripo. Nisem se počutil dobro, ostali smo doma, jedli piščančjo juho z rezanci, nismo obiskali babice in sami smo se odločili, kdaj se bomo vrnili na delo. Nismo imeli nikogar in nismo potrebovali nikogar, ki bi nam to rekel. Maske so popolnoma neuporabne, ni prav nobenega dokaza za njihovo učinkovitost. Maske iz papirja in blaga so preprosto znak vrline in večinoma se sploh ne nosijo pravilno. Je popolnoma smešno gledati te nesrečne in neizobražene ljudi, ne v smislu kupcev, kako hodijo naokoli kot glodavci lemingi in ubogajo brez osnove znanja in dajejo masko na svoj obraz.

Tudi socialna distanca je neuporabna, ker se COVID širi tudi kot aerosol, ki potuje okoli 30 m preden pade na tla. Zaprtja so imela tako strašne nepričakovane posledice, vse bi moralo biti odprto jutri, kot smo navedli v Veliki Barringtonovi deklaraciji, ki sem jo razdelil pred tem srečanjem. In še nekaj o testiranju. Želim poudariti, da sem v poslu testiranja za COVID. Želim poudariti, da pozitiven rezultat testa ne pomeni – debelo podčrtano – ne pomeni klinične infekcije, pač pa samo poganja histerijo v javnosti in vsa testiranja bi morali ustaviti, dokler ne pride v bolnišnico nekdo, ki ima respiratorni problem. Vse kar bi bilo potrebno narediti, je zaščita ranljivih in vsem v domovih za starejše vsak dan dati 3000-5000 IU vitamina D...za katerega se je pokazalo, da drastično zmanjšuje možnost okužbe. In vse bi vas rad spomnil, da statistika naše province kaže, da je tveganje za smrt za ljudi pod 65 letom starosti v tej provinci 1 na 300.000, to vam mora biti jasno. Prekomeren odziv, ki ga imate, brez dokazov zanj, je popolnoma smešen glede na posledice delovanja kot ga predlagate. Razne vrste samomorov, stečaji podjetij, pogrebi, poroke itd...vse to je nezaslišano. Gre samo za hudo gripo in to morate dojeti. Naj se ljudje sami odločajo, politiki se ne vpletajte v zdravstvo. Vodi vas glavni zdravstveni uradnik v tej provinci (Alberta v Kanadi). Jaz sem absolutno zgrožen, da je to šlo tako daleč in jutri bi morali prenehati s tem. Hvala lepa.

*

 

*

https://www.youtube.com/watch?v=MynuWhCslys&t=6s Canadian frontline doctors

*

https://www.facebook.com/fadi.heno/videos/980350706137722 dr. Hodkinson: 95% rezultatov primerov PCR testa je lažno pozitivnih, ukrepi ne delujejo