Članek
Dr. Sherri Tenpenny, dr. Seneff in dr. Wodarg: nevarni dolgoročni učinki COVID-19 mRNA cepiva
Objavljeno Feb 12, 2021

https://ambasador21.wordpress.com/2021/04/24/videoposnetek-8-nacinov-kako-vas-mrna-covid-cepivo-lahko-ubije/

Dr. Tenpenny

*

Dr. Sherri Tenpenny: kakšen bo dolgoročni učinek COVID-19 cepiva?

https://www.drtenpenny.com

*

https://www.drtenpenny.com/event-details/20-mechanisms-of-injury-ebook-video-training-by-dr-tenpenny-video-recording-and-transcript-2

*

Vir: https://phibetaiota.net/2021/02/mongoose-video-dr-sherri-tenpenny-on-depopulation-vaccine/?utm_content=12260611&utm_medium=Email&utm_name=Id&utm_source=Actionetics&utm_term=Email

*

*

Dr. Sherri Tenpenny je osteopatska zdravnica od leta 1985. (27) Specializirana je za urgentno medicino in bile je 12 let direktor oddelka za travmatologijo, nato je odprla ordinacijo za integrativno medicino v Clevelandu. Ima bolnike iz 50 ameriških držav in iz 17 držav iz vsega sveta. Stara je 63 in je zdrava, čeprav ni bila nikoli cepljena.

Za problematiko cepiv je izvedela na sestanku National Vaccine Information Center v Washigtonu leta 2000. Zato se je posvetila preučevanju dokumentov Centra za nadzor bolezni (CDC). Porabila je okoli 40.000 ur za pisanje in učenje o cepivih, napisala je več kot 100 člankov. Zato zelo dobro pozna to področje, vsebino cepiv in zakonodajo. Cepiva so smrtno nevarna, ker ustvarijo nevarna protitelesa, ki delujejo med 4-14 mesecev, preden vidimo simptome in posledice cepljenja.

Zdaj poročajo, da zdravniki umirajo kmalu po prejemu mRNA cepiva. V 30 dnevih cepljenja je bilo v ZDA več kot 40.000 škodljivih stranskih učinkov, več kot 100 anafilaktičnih šokov, 5000 primerov nevroloških poškodb. Ocenjeno pa je, da je VAERS statistika zajela samo 10% dejanskih poškodb z mRNA cepivi. Ali obstaja še kakšen drug proizvod na svetu, ki v 1 mesecu povzroči 40.000 poškodb? Dobijo avtoimunske bolezni, odpoved srca, paralizo obraza, nevrodegenerativne poškodbe, mnogi umrejo itd.

Pfizer mRNA cepivo ima 3 snovi, ki jih nobeno izmed 72 vrst cepiv v ZDA ni imelo. To je obveščevalna RNA, ki je prej ni bilo v cepivih. Imeli smo cepiva za RNA viruse, kot so ošpice ali polio virus, v katerih je bil cel virus. Telo ustvari protitelesa zoper zunanje proteine virusa. V cepivu za COVID-19 pa je mRNA za kodiranje beljakovinske bodice koronavirusa SARS CoV-2, ki povzroči nastanek ne-nevtralizirajočih protiteles, ki ne odstranijo virusa, ampak povzročijo prekomeren odziv imunskega sistema v odvisnosti od protiteles (ADE). To omogoči mRNA, da se replicira in ustvarja beljakovinske bodice SARS CoV-2 po našem telesu. Zato je Bill Gates povedal, da človek lahko postane stroj za proizvajanje virusov. Kajti ta mRNA koronavirusa se veže na vaš encim reverzne transkriptaze in se začne replicirati ter ustvarjati beljakovinske bodice SARS CoV-2 ter protitelesa zoper njo.

Cepivo z mRNA za beljakovinsko bodico SARS CoV-2 povzroča poškodbe na več načinov:

1. Ko se ustvarijo protitelesa zoper beljakovinsko bodico, imajo obliko črke Y. Dva vrha imenujemo FAB fragment, spodnji del pa je FC fragment. Zgornji del se normalno priključi na virus in ga nevtralizira. Na mRNA pa se ne veže pravilno in ko se FC del priključi na makrofag, da bi potegnil virusno mRNA vanj, se ta odveže in odide v celico in potem se začne replicirati brez zavore. Ta mehanizem se imenuje »Trojanski konj«. Ta virusna mRNA se celo lahko vstavi v človeško DNK kot Trojanski konj.

2. Ko se ustvarijo ne-nevtralizirajoča protitelesa za mRNA v obliki črke Y, potem gre lahko protitelo za beljakovinsko bodico v pljuča in se s spodnjim segmentom FC priključi na celico in povzroči difuzno poškodbo alveole. Tako protitelesa uničujejo pljučne celice, povzročijo sluz in krvavitve. Torej cepljena oseba prejme virusno mRNA, zoper katero nastanejo protitelesa v obliki črke Y, ki poškodujejo pljuča.

3. Tretji mehanizem je še bolj nevaren. Protitelo na beljakovinsko bodico SARS CoV-2 lahko napade makrofage. Imamo tip1 in tip 2 makrofage. Tip 1 so bele krvničke, ki uničijo patogene mikrobe. To je Th 1 pot zelo pozornih imunskih celic, ki uničujejo patogene bakterije. Ko dobimo pljučnico ali okužbo, začnejo makrofagi tipa 1 proizvajajti vnetne citokine- so zelo agresivni in zelo pro-vnetni, da uničijo patogene. Makrofagi tip 2 pa delujejo protivnetno – ko prebolimo okužbo tip 2 makrofagi deaktivirajo procese vnetja in počistijo ostanke mikrobov in mrtvih celic. Makrofagi tip1 torej uničijo bakterije in viruse, makrofagi tip 2 pa počistijo ostanke in delujejo protivnetno in zdravijo posledice okužbe. Namen mRNA cepiva je tvorba protiteles v obliki črke Y zoper beljakovinsko bodico koronavirusa SARS CoV-2 in ta protitelesa uničujejo makrofage tip 2. Priključijo se nanje in jih de-aktivirajo. Poskusne cepljene živali so umrle zaradi vnetja v pljučih. Pri obdukciji so v njihovih pljučih našli vnetne makrofage tip 1 in to je bila smrt zaradi citokinske nevihte makrofagov tip1. Niso našli nobenih protivnetnih makrofagov tip 2. Potem so obducirali živali, ki so zbolele, a niso bile cepljenje in niso umrle zaradi okužbe. Pri njih so našli makrofage tipa 2, ki so zdravili poškodbe v pljučih, ker ni bilo protiteles v obliki črke Y, ki so nastala samo pri cepljenih živalih in so ubila makrofage tip 2.

To so trije od verjetnih sedmih mehanizmov poškodb zaradi mRNA cepiva proti COVID-19. Protitelesa na beljakovinsko bodico uničijo pljuča, uničijo protivnetne makrofage tip 2 in slabo se vežejo na mRNA ali virus, kar povzroči neprestano replikacijo mRNA v celicah. Zaradi teh mehanizmov bodo ljudje začeli umirati 12-18 mesecev po prejemu mRNA cepiva.

Če pogledamo študije iz leta 2002, ko so poskušali razviti cepivo za koronavirus, vidimo da protitelesa v obliki črke Y začnejo ta degenerativni proces, ko pride kopica koronavirusov. Ko se cepljena oseba okuži z naravnimi koronavirusi, pride do ADE – pretiranega odziva imunskega sistema zaradi protiteles. To pospeši razvoj avtoimunskih bolezni. Je 36 vrst koronavirusov v okolju in 7 od njih lahko okuži človeka. Poznani so že 60 let, davno pred pojavom COVID-19. In po cepljenju ima oseba ne-vezivna protitelesa in ko se sreča s koronavirusi, se bo lahko sprožil smrtonosni proces. Nekateri bodo prejeli mRNA cepivo in zaradi snovi v njemu padli v smrtno nevarni anafilaktični šok. Drugi bodo lahko umrli zaradi srčnih bolezni- poročali so o enem cepljenem zdravniku, ki je umrl zaradi avtoimunske reakcije, ko so protitelesa na beljakovinsko bodico SARS CoV-2 začela napadati rdeče krvne celice.

Nekateri ljudje bodo umrli neposredno po prejemu COVID-19 cepiva, večina pa bo zbolela kasneje in razvila različne avtoimunske bolezni po 40-ih dneh ali v roku enega leta. Zdravniki pa bodo rekli: Ooo, to je gotovo zaradi mutiranega koronavirusa SARS CoV-2. Morate dobiti nov odmerek cepiva. Želeli bodo dati 3 ali 4 odmerke cepiva, ker so nevedni.

V Pfizer cepivu so tri snovi, katerih imena je težko izgovoriti:

- lipidi (4-hydroxybutyl -azanediyl) ) bis(hexane-6,1-diyl) bis(2-hexyldecanoate)- to je ena snov, katera nikoli prej ni bila uporabljena v cepivih. In take so tri snovi. Iz srednje šolske kemije vemo, da je ena snov lahko neškodljiva, mešanica večih pa lahko naredi eksplozijo. Nobena od teh snovi ni bila testirana na ljudeh niti ne vemo, ali so bile testirane na živalih. Nimamo dolgoročnih varnostnih študij o toksičnosti teh snovi, ne poznamo niti učinka po 40 dneh. Med testiranimi ljudmi so nekateri zboleli, drugi so umrli ali niso prejeli drugega odmerka. Veliko jih je dobilo stranske učinke 3. in 4. ravni, ki so po definiciji tako hudi, da oseba ne more funkcionirati v vsakodnevnem življenju. Proizvajalce cepiva skrbi le, če nekdo po cepljenju umre. Če pa dobi hudo kronično avtoimunsko bolezen, jih ne zanima. Kajti dobili so 100% oprostitev kakršnekoli odgovornosti za svoje produkte. Nihče ne odgovarja za smrti zaradi cepiva. Zaradi povečanja programa obveznih cepiv je nastala epidemija avtoimunskih bolezni in raka pri otrocih.

https://hpv-vaccine-side-effects.com/covid-19-vaccine-side-effects-world-map/?fbclid=IwAR1gDPgm7vSHFsBFY98-o5Vwa0aaptz60miJRkM23IBeCxWTbu-ZwJv8qaE

* * *

Dr. Sherri Tenpenny je zapisala (34): Cepiva mRNA povzročijo nastanek protiteles, ki povzročijo poškdobe pljuč.

Ko se cepivo proti koronavirusu injicira, vsebuje mRNA "navodila" za izgradnjo beljakovinskih bodic, ki so bile ugotovljene na površini virusa SARS-CoV2. Encimi reverzibilne transkriptaze celice so poklicani v akcijo, kar vodi v množično proizvodnjo beljakovinske bodice, za katero mislijo, da igra ključno vlogo pri okužbi.

Ali je to dobro?

Študija 2019, Liu, Li in sod, "Protitelesa IgG proti beljakovinski bodici povzročajo hudo akutno poškodbo pljuč s spodkopavanjem odziva makrofagov med akutno okužbo SARS-CoV". Študija je preučevala učinek cepiva – nastanek protiteles proti beljakovinski bodici za preprečevanje okužb s SARS-CoV in možni učinek, ki ga imajo ta protitelesa na imunski sistem.

Kar so raziskovalci odkrili, je bilo šokantno.

Šestnajst makakovih opicah je dobilo dve injekciji; polovica živali je prejela spremenjeni virus cepiva z vstavljeno beljakovinsko bodico (ADS-MVA) ali kontrolno cepivo, izdelano s spremenjenim virusom brez beljakovinskega antigena (ADC-MVA). Kot dodatni nadzor so bile vključene tri zdrave, necepljene opice.

Živali so bile žrtvovane med 9. in 21. tednom po prejemu drugega odmerka cepiva. Cepivo, ki je vsebovalo beljakovinsko bodico je privedlo do zelo močnih odzivov protiteles na beljakovinsko bodico (anti-S-IgG). Čeprav so protitelesa zmanjšala virusno obremenitev zgornjih dihal, so povzročila resno poškodbo v pljučih. Dejansko je obstajala neposredna in pozitivna korelacija med stopnjo protiteles v serumu in stopnjo poškodbe pljuč. Tkiva so imela dokaze o difuznih alveolarnih poškodbah (DAD), z različnimi stopnjami eksudata (gnoju podobne tekočine) in krvavitev.

Še več- pljuča so bila napolnjena z velikimi količinami makrofagov (gnoj), ki so bili oslabljeni in inaktivirani.

Makrofagi so vrsta belih krvnih celic, ki prek procesa fagocitoze zaobjamejo, prebavijo in izločajo mikrobe in tuje beljakovine. Obstajata dve primarni vrsti makrofagov.
Celice makrofagov M1 ubijajo patogene z izločanjem pro-vnetnih mediatorjev. Celice makrofagi M2 imajo protivnetno funkcijo in uravnavajo celjenje ran. Protitelesa, ki so nastala proti beljakovinskim bodicam SARS-CoV, se vežejo na površino makrofagov M2 in oslabijo njihovo delovanje, kar omogoča makrofagom M1, da sprostijo neprevidne količine citokinov. Namesto, da bi zdravili in popravili okužena pljučna tkiva, anti-S-IgG protitelesa zadušijo celice M2 in spodbujajo vnetje, ki ga povzroča M1. Posledice so katastrofalne.
Povzetek ugotovitev študije:
- predstavljamo dokaze o škodljivi vlogi anti-S-IgG (anti-spike protein protitelo) in akutne poškodbe pljuč med okužbo SARS-CoV.
- protitelesa proti beljakovinskim bodicam, ki so jih povzročila cepiva, so povzročila hudo akutno poškodbo pljuč pri kitajskih makakih, okuženih s SARS-CoV
- anti-S-IgG protitelesa niso preprečila okužbe nižjih dihal (pljučnica) SARS-CoV in so povečala infiltracije in kopičenja makrofagov M1 v pljučih.
- anti-S-IgG protitelesa povzročajo hudo akutno poškodbo pljuč (ALI), ko se pljuča ponovno okužijo in/ali ponovno izpostavijo koronavirusam, tako da preprečujejo delovanje makrofagov M2, ki zmanjšujejo vnetje
- živali, ki so umrle zaradi okužbe s SARS-CoV, so imele kopičenje pro-vnetnih makrofagov M1 in odsotnost makrofagov M2 za celjenje ran v pljučih.
- histološki pregled pljučnega tkiva žrtvovanih živali je v šestih cepljenih makakih pokazal akutno difazno alveolarno poškodbo (DAD) z različnimi stopnjami resnosti. Večina makakov v kontrolni skupini, ki je prejela cepivo brez beljakovinske bodice je pokazala le manjše do zmerno vnetje pljuč.
- brez prisotnosti protiteles S-IgG proti beljakovinski bodici, so M2 makrofagi začeli celiti pljuča v dveh dneh po okužbi.

Zgoraj navedena študija je bila objavljena nedavno (2019), vendar je ena od MNOGIH, ki segajo v leto 2002, in dokumentirajo, kako škodljiva bodo COVID-19 cepiva, ko bo cepljena oseba pozneje izpostavljena kroženju koronavirusa.

Toda to ni edini problem, ki ga povzročajo cepiva za COVID-19. Večina respiratornih virusov povzroči okužbo z vezavo na specifične receptorje na površini gostiteljevih celic. Za blokiranje te vezave se protitelesa, nastala med prejšnjimi okužbami ali s cepivi, vežejo na virus in ga nevtralizirajo. To ustavi ali vsaj oslabi napredovanje okužbe.

Pri nekaterih virusih pa se protitelesa, ki so se tvorila proti njim, vežejo le na virusne površinske beljakovine. Namesto da bi ustavila okužbo, ta mehanizem spodbuja invazijo virusa v celico, in tako protitelesa povečajo okužbo, namesto da bi jo ustavila.

Imamo nevtralizirajoča in ne-nevtralizirajoča protitelesa.

Nevtralizirajoča protitelesa so oblikovana kot črka Y. Zgodnja dela se imenujeta Fab fragmenti, spodnji pa Fc fragment. Fab fragmenti se privežejo na patogen. Fragment Fac se nato veže na fac receptor na površini belih krvnih celic, kot so makrofagi, limfociti, celice naravne ubijalke (NK) in druge. Običajno to signalizira belim krvničkam, da sprostijo drobne koščke vnetnih kemikalij za uničenje mikrobov

Ko pa se protitelo zoper beljakovinsko bodico virusa (anti-S-IgG) vključi z receptorjem Fac na površini citomembrane, se "vrata odprejo" in omogočijo kompleksu vstop v gostiteljske celice. In če so Fab fragmenti protitelesa le slabo vezani na površino patogenih beljakovin, se protitelo obnaša kot trojanski konj. Rahlo vezani proteinski virusni material "pobegne" iz konca Fab fragmentov, ugrabi sistem reverzibilne transkriptaze in se začne replicirati, kar ne ustavi ampak poveča okužbo.

To je proces, ki se imenuje od protiteles odvisen okrepljen odziv imunskega sistema (ADE). Kot bi imeli gumb za vklop na replikatorju, ne pa tudi gumba za izklop. Ko se virusna mRNA replicira, se proizvaja vse več nevtralizirajočih protiteles, kar vodi do pospešenih avtoimunih bolezni, predvsem so prizadeta pljuča, jetra in ledvice. ADE ima lahko vlogo tudi pri razvoju fulminantnega ARDS (sindrom akutne respiratorne stiske), potem ko so si bolniki opomogli od COVID-19.

ADE so identificirali pri več kot 40 vrstah virusov, vključno z virusom HIV, virusom Denge, Zahodnega Nila in koronavirusi. Obstaja sedem ali 36 koronavirusnih sevov , ki okužijo ljudi.

V študiji miši, dihurja, hrčka in opice Cynomolgus iz leta 2012, ki so uporabljale različne koronavirusne beljakovine in različne adjuvante, so raziskovalci poročali o imunopatologiji pri vsaki živali, ki je bila cepljena in nato ponovno izpostavljena virusu SARS-CoV.

Te kombinirane izkušnje povzročajo zaskrbljenost zaradi preskušanja s cepivi proti SARS-CoV pri ljudeh. Klinična preskušanja s cepivi proti koronavirusom SARS so bila izvedena in so poročala, da povzročijo odziv protiteles in da so "varna". Vendar pa so dokazi za varnost za zelo kratko obdobje opazovanja. Zaskrbljenost, ki izhaja iz tega poročila, je zaradi imunopatološke reakcije, ki se pojavi med cepljenimi posamezniki pri (ponovni) izpostavljenosti nalezljivemu virusu SARS-CoV, podlagi za razvoj cepiva za SARS.

Raziskovalci so zaključili:

Cepivo SARS-CoV je povzročilo nastanek protiteles proti okužbi s SARS-CoV. Vendar je katero koli cepivo povzročilo pri miši pojav imunopatologije tipa Th2, ki kaže preobčutljivost na sestavine SARS-CoV. Pri razvoju cepiv proti SARS-COV pri ljudeh je potrebna previdnost.

Neodgovorjena vprašanja: O cepvih za COVID-19 vemo zelo malo.

- Ali cepivo preprečuje okužbo ali samo zmanjša simptome bolezni?

- Ali cepljenje osebe širijo virus? Če je tako, zakaj so potrebne maske in socialna razdalja?

- Kako dolgo trajajo protitelesa? Kako dolgo smo varni pred ponovno izpostavljenostjo virusu?

- Kaj če ima oseba pridružene bolezni, kot je avtoimunska bolezen?

- Kako dobro cepivo varuje starejše, med katerimi so mnogi prejeli cepivo za gripo?

Cepljenje proti COVID-19 traja šele nekaj tednov in poročali so že o več deset tisočih poškodb s cepivom. Ali je izogibanje okužbi, ki ima stopnjo preživetja več kot 99,7% vredno tveganj zaradi COVID-19 cepiva? V manj kot eneme mesecu je po podatkih e Department of Health and Human Services (HHS) bilo v ZDA 40.433 stranskih učinkov in verjetno je na tisoče takih, o katerih niso poročali. 

Vir: https://vaxxter.com/covid-vaccines-part-2/

*

Dr. Sherri Tenpenny: https://rumble.com/veilr5-depoulacija-mrna-vakcinama-ce-poceti-da-se-dogadja-za-3-6-mseci.html?fbclid=IwAR1pvQKkwmu1z8xjcZpU5vSUl7rc5pSgJQLCD1806tHyxwj6EpI7Qoys8v8

*

Dr Sherri Tennpeny, Sasha Stone in prof. Dolores Cahill: 

https://www.facebook.com/101017414921399/videos/230584225423320

*

 https://2020news.de/thrombosen-herzinfarkte-und-hirnblutungen-sind-nach-allen-impfstoffen-moeglich/

TROMBOZE, SRČNI NAPADI IN MOŽGANSKE KRVAVITVE SO MOŽNI PO VSEH CEPIVIH

Piše dr. Wolfgang Wodarg

Virusi in korona njihove beljakovinski spike bodice ne pridejo v kri, če je okužba nezapletena. To prepreči imunska ovira v zgornjih dihalnih poteh pri vseh blažjih okužbah dihal, ne samo pri koronavirusih *. Vendar se ji izognemo, ko se v mišice v nadlakti vbrizga gensko spremenjeno "cepivo". Obstajajo tri možna tveganja cepljenja, ki imajo lahko podobne resne posledice **:

1. Po intramuskularni injekciji je treba pričakovati, da lahko genska cepiva vstopijo v krvni obtok in se nato razširijo po telesu [1; 2]

V takih primerih je potem treba pričakovati, da se cepivo porazdeli v krvni obtok in ga absorbirajo endotelijske celice. To so celice, ki obdajajo stene krvnih žil. Predvidevamo lahko, da se tak vnos v endotelijske celice pojavi zlasti na mestih s počasnim pretokom krvi, torej v majhnih žilah in kapilarah.

Ko se to zgodi, genetske informacije o cepivu (npr. MRNA) povzročijo, da te endotelijske celice proizvedejo dele beljakovinskih spike bodic in jih na njihovih površinah predstavijo krvnim celicam.

Številni zdravi ljudje imajo limfocite CD8, ki patrolirajo v krvi ter prepoznajo peptide spike bodice, kar lahko pripišemo predhodni okužbi s COVIDOM, pa tudi navzkrižnim reakcijam z drugimi vrstami korona virusa [3; 4] [5].

Izhajamo iz tega, da CD8 limfociti ob stiku začnejo napad na ustrezne celice. To lahko privede do poškodb žilnih sten na številnih mestih v telesu, kar sproži strjevanje krvi z aktivacijo krvnih ploščic (trombocitov). To se torej zgodi, ko cepivo pride v kri.

Nadaljnji tveganji se pojavita, če se ne sprosti v kri cepivo z genetsko informacijo, temveč beljakovinski spike proteini ali njihovi deli, ki jih je proizvedejo celice v našem telesu.

2. Ko takšni genski spike proteini SARS-CoV-2, ki so bili proizvedeni v naših celicah, pridejo v kri, se neposredno povežejo z receptorji ACE2 trombocitov, kar vodi tudi v krvne strdke in trombozo [6] [7] . To so opazili tudi pri celih korona virusih, ki v redkih primerih pridejo v kri. Tako nastala trombocitopenija je bila zabeležena tudi pri cepljenih ljudeh [8] [9] [10].

3. Poleg tega lahko beljakovinske spike bodice SARS-CoV-2 sprožijo zelo močne celične fuzije. Nastale velikanske celice lahko povzročijo tudi vaskularno obstrukcijo, vnetne reakcije in mikrotromboze. (11)

Kakšen je lahko rezultat teh vzrokov:

Pri preiskavah krvi lahko vidimo padec števila trombocitov in pojav D-dimerjev (produkt razgradnje fibrina) v krvi. Klinično lahko pride do velike škode zaradi motenj krvnega obtoka po vsem telesu, vključno v možganih, hrbtenjači in srcu. Zaradi takšne porabe koagulacijskih dejavnikov in trombocitov se lahko pojavijo tudi krvavitve v različnih organih, kar ima lahko v možganih usodne posledice.

Pomembno: Za vse omenjene možnosti, ki lahko pripeljejo do razširjene intravaskularne koagulacije (DIC), za vsa tri cepiva manjka dokaz, da jih je EMA izključila, preden so bila odobrena za uporabo pri ljudeh.

Opomba urednika: Inštitut Paul Ehrlich je 16. marca 2021 po pojavu sedmih možganskih venskih tromboz (izjemno redka bolezen) štiri do 16 dni po cepljenju, prvotno ustavil uporabo cepiva AstraZeneca . Vendar je EMA, ki je odgovorna za evropski nadzor cepiv, v 48 urah zanikala kakršno koli povezavo s cepljenjem.

* Bolniki, ki so sprejeti v klinike z atipičnimi virusnimi okužbami, imajo večinoma tudi več okužb (12), ki pa jih na žalost redko razjasnimo z diferencialno diagnostiko, zlasti v času fiksacije na Covid-19.

** Prvi dve predstavljeni vprašanji je Evropski agenciji za zdravila 28. februarja 2020 postavila tudi mednarodna skupina znanstvenikov.

* * *

https://www.odpriteoci.com/blog-2?fbclid=IwAR3PAczpPk_V6yL_U-bq5YeUYxdr_1DmkLoIrIN7DYmN1-XkxeJhgACr7S0

*

Cepljeni že umirajo:

https://www.youtube.com/watch?v=e1YHfJeZx-U&t=85s

https://dokumentarac.hr/covid-19/video-unatoc-ili-zbog-cijepljenja/

*

https://www.youtube.com/watch?v=2xUxCIfMjIQ

mRNA cepivo za COVID-19 je eksperimentalna genska terapija, ki povzroča ADE

https://www.bitchute.com/video/OmQGn15k10Pm/?fbclid=IwAR2xqL6H1CI4g6eVaSafs5L4wv9Y37Mp05g8sNd7qQVrHRa-poxW_yraEm4

*

Dr. Sherri Tennpeny: mRNA iz cepiv se lahko vključi v človeški genom. 20 mehanizmov poškodb z COVID-19 cepivi (e.knjiga 15 USD)

https://www.drtenpenny.com/ebook-20-moi

(8.00 min): https://www.brighteon.com/d7f6e042-e3e0-4e42-b5be-d40a0c4bac73

*

https://ambasador21.wordpress.com/2021/04/24/videoposnetek-8-nacinov-kako-vas-mrna-covid-cepivo-lahko-ubije/

*

mRNA cepivo povzroči smrt telesnih celic (apoptosis) : https://odysee.com/@shortXXvids:e/Dr-VS-K-why-m-RNA-vacine-different:2?src=open&r=BWSeHJ8asYoo4uRLsWhCb8D17qQ2xW22&fbclid=IwAR0KJ1_GHe6ea7VDbXafSbcMk1eajvL6g22jnV6he7Ggnyl3FvOHY20savE

*

https://www.docdroid.net/PoknOdF/odprto-pismo-cepljenje-2021-05b-pdf#page=42 o cepljenju nosečnic

*

COVID-19 cepiva povzročajo krvne strdke: https://www.ukcolumn.org/article/clotting-and-covid-science?fbclid=IwAR3MV3uWXW-h4762hTlE8CgBNJ3yfGveXeD4KEDLYl-4ybsQNJvSzyP4rnY

*

Ameriški rdeči križ sporoča, da cepljeni, ki so preboleli COVID-19 ne morejo darovati plazme za pomoč drugim bolnikom, ker cepivo uniči naravna protitelesa proti SARS CoV-2 https://www.facebook.com/anos.srbija/videos/156182429806502

*

https://dokumentarac.hr/covid-19/nema-cjepiva-za-mene/?fbclid=IwAR2EYgMQI9PUeb9ZYO5b6yTFpglY3EjF2R_av4d-MFUqub8m-b-FgJG2An4

*

Študija: COVID-19 cepivo poslabša klinično bolezen: https://pubmed.ncbi.nlm.nih.gov/33113270/

*

Nobel Prize winner: Mass COVID vaccination an ‘unacceptable mistake’ that is ‘creating the variants’

In every country, ‘the curve of vaccination is followed by the curve of deaths,’ the famous virologist said.

May 19, 2021 (LifeSiteNews) – French virologist and Nobel Prize winner Luc Montagnier called mass vaccination against the coronavirus during the pandemic “unthinkable” and a historical blunder that is “creating the variants” and leading to deaths from the disease.

“It’s an enormous mistake, isn’t it? A scientific error as well as a medical error. It is an unacceptable mistake,” Montagnier said in an interview translated and published by the RAIR Foundation USA yesterday. “The history books will show that, because it is the vaccination that is creating the variants.”

Many epidemiologists know it and are “silent” about the problem known as “antibody-dependent enhancement,” Montagnier said.

“It is the antibodies produced by the virus that enable an infection to become stronger,” he said in an interview with Pierre Barnérias of Hold-Up Media earlier this month. 

Vaccination leading to variants

While variants of viruses can occur naturally, Montagnier said that vaccination is driving the process. “What does the virus do? Does it die or find another solution?” 

“It is clear that the new variants are created by antibody-mediated selection due to the vaccination.”

Vaccinating during a pandemic is “unthinkable” and is causing deaths, the winner of the 2008 Nobel Prize in Medicine for discovery

‘Deaths follow vaccination’

“The new variants are a production and result from the vaccination. You see it in each country, it’s the same: in every country deaths follow vaccination,” he said.

A video published last week on YouTube uses data from the Institute for Health Metrics and Evaluation at the University of Washington to illustrate the spikes in deaths in numerous countries across the globe after the introduction of COVID vaccination, confirming Montagnier’s observation.

https://www.youtube.com/watch?v=KrIoPIQZmUE

The French interviewer pointed to data from the World Health Organization (WHO) showing that since the vaccines were introduced in January, new infections contamination have “exploded,” along with deaths, “notably among young people.”

“Yes,” agreed Montagnier who is a professor at Shanghai Jiao Tong University. “With thrombosis, etc.”

Thrombosis – or blood clots — have been an unexpected problem linked to the new coronavirus vaccines and the cause of AstraZeneca’s vaccine being pulled in several countries. The head of Canada’s public health agency, Theresa Tam, told a press conference Tuesday that there are now 21 confirmed cases of vaccine-induced thrombotic thrombocytopenia, or VITT, including among three women who died from the blood-clotting disorder potentially linked to AstraZeneca’s vaccine and another 13 cases are under investigation. 

Breakthrough cases

Montagnier said that he is currently conducting research with those who have become infected with the coronavirus after getting the vaccine. The Centers for Disease Control and Prevention reported in April that it had received 5,800 reports of people who had “breakthrough” COVID after being vaccinated, including 396 people who required hospitalization and 74 patients who died. 

“I will show you that they are creating the variants that are resistant to the vaccine,” Montagnier said.

Coronavirus made in a lab

The famous French virologist created waves in April 2020 when he told a French television station that he believed SARS-CoV2, the new pandemic coronavirus, was man-made in a laboratory. The “presence of elements of HIV and germ of malaria in the genome of coronavirus is highly suspect and the characteristics of the virus could not have arisen naturally,” he said

Though he was ridiculed by French experts for having “a conspiracy vision that does not relate to the real science,” Montagnier published a paper in July 2020 supporting his claims that the novel coronavirus must have originated from human experimentation in a lab – a theory that has recently resurfaced and is currently considered the most likely origin of the virus.

https://www.lifesitenews.com/news/nobel-prize-winner-mass-covid-vaccination-an-unacceptable-mistake-that-is-creating-the-variants

*

 Dr Sherri Tenpenny has mapped out ten mechanisms of action of how the mRNA vaccine is going to kill people. She says, “When you inject the mRNA, the Messenger RNA starts to code for the spike protein…the NIH is now fighting with Moderna over patent rights, because you can’t patent anything that’s out in nature, so they had to manipulate the spike protein, in order to be able to patent it and then make an antibody to the spike protein.

“Well, this anti-spike protein antibody is deadly. It’s absolutely deadly. And the first three papers I went through, I found that one of the things the spike protein does is it directly attacks lung tissue and breaks it down.

“The second thing that it does is it inhibits your M2 macrophages, which are your anti-inflammatory macrophages, so you get cytokine storm and you die.

“The third is that when that Messenger RNA goes in and makes an antibody to the spike protein, it binds it loosely, carries it into a cell and causes permanent replication. So it’s like having an “On” button with no “Off” button. You’re constantly making this little piece of protein develop more spike proteins against it, make more destruction.

“And then, with this paper that I read last night, of this anti-spike protein, it attacks the astrocytes and the oligodendrocytes, which are two different kinds of cells in your brain. Two different kinds of central nervous system [cells]. It attacks the inner mitochondria membrane, in two different mechanisms and it attacks this neurofilament protein, which are the motor nerves, which suddenly –we’ve seen those people [with strong tremors], it’s because the spike protein antibody is affecting their motor neurons and their central nervous system.

“And then the primary, number one symptom that people have after they get this vaccine is debilitating fatigue, that they can’t even function in the main part of their lives. Well, it’s because the spike protein antibody attacks the mitochondria and it attacks the GAD 65, which is the intracellular antigen inside of your mitochondria and it can also attack you pancreas.

“If you’re diabetic, it’ll make your diabetes worse. If you’re not diabetic, it can cause you to have diabetes, stiff-person syndromecerebellar ataxia, which is what thing that you’re watching [massive tremors]; people not able to walk.

“In the experiment that they did, they took different tissue antigens, like skin and lung and all this other stuff and then they dropped the serum that had the antibody all over it. 27 out of 55 of the tissue types reacted adversely to the spike antibody.

“So you get this vaccine, you create this antibody, that’s why in the most recent VAERS report that came out this week, 181 deaths, already that have been reported and when you start reading through them, you kind of lay out what these antibodies do, you can see it, right in the VAERS report, what has happened to these people and it’s the anti-spike antibody that’s attacking them and that’s why the most number of deaths occurred about 19 days after the injection, because it takes a while to develop the antibody response. It doesn’t happen just like that.

“Unless you have an anaphylactic reaction – probably to the polyethylene glycol– unless you have an immediate reaction to it, the delayed reaction is going to start – it takes a while – I talked to a bunch of epidemiologists in Europe and they said that it takes about 48 weeks to really see the most profound effects of autoimmune disease.

“When I found the first four mechanisms of action, I said to a few friends of mine, ‘This is a perfectly-designed kill machine.’

“Perfectly-designed, because – the other thing is with that replicating thing, because with the vaccine, you’re going to see mutants [of COVID]. So now, we’re all talking about the mutants. The one thing they’re not asking these people, who’ve been diagnosed with this mutant strain, is ‘Have you had one of the not-approved vaccines?’ Nobody’s putting that together.

“So, yes, 48 weeks – so it’s somewhere between 48 weeks, so it’s about a year and 6 to 7 months and a couple of years into the future.

“So, like you were talking about the girl with meningitis vaccine? This is going to be even worse. So people have got to make some serious spiritual decisions about this…Are you going to say, ‘Oh, I want to get the vaccine so I can get on an airplane,’ or ‘So I can go out to eat,’ or I can keep my job.’ That gets a little harder. Or ‘So I can continue in professional school,’ which gets a little bit harder.

“People are going to have to start making some really hard spiritual decisions about this.”

https://forbiddenknowledgetv.net/8-ways-mrna-covid-vaccine-can-kill-you/

*

COVID-19 encompasses a wide clinical spectrum, ranging from very mild to severe pulmonary pathology and fatal multi-organ disease with inflammatory, cardiovascular, and blood coagulation dysregulation [22-24]. In this sense, cases of vaccine-related ADE or immunopathology would be clinically-indistinguishable from severe COVID-19 [25]. Furthermore, even in the absence of SARS-CoV-2 virus, Spike glycoprotein alone causes endothelial damage and hypertension in vitro and in vivo in Syrian hamsters by down-regulating angiotensin-converting enzyme 2 (ACE2) and impairing mitochondrial function [26]. Although these findings need to be confirmed in humans, the implications of this finding are staggering, as all vaccines authorized for emergency use are based on the delivery or induction of Spike glycoprotein synthesis. In the case of mRNA vaccines and adenovirus-vectorized vaccines, not a single study has examined the duration of Spike production in humans following vaccination. Under the cautionary principle, it is parsimonious to consider vaccine-induced Spike synthesis could cause clinical signs of severe COVID-19, and erroneously be counted as new cases of SARS-CoV-2 infections. If so, the true adverse effects of the current global vaccination strategy may never be recognized unless studies specifically examine this question. There is already non-causal evidence of temporary or sustained increases138 in COVID-19 deaths following vaccination in some countries (Fig. 1) and in light of Spike’s pathogenicity, these deaths must be studied in depth to determine whether they are related to vaccination.

Unanticipated adverse reactions to SARS-CoV-2 vaccines

Another critical issue to consider given the global scale of SARS-CoV-2 vaccination is autoimmunity. SARS-CoV-2 has numerous immunogenic proteins, and all but one of its immunogenic epitopes have similarities to human proteins [27]. These may act as a source of antigens, leading to autoimmunity [28]. While it is true that the same effects could be observed during natural infection with SARS-CoV-2, vaccination is intended for most of the world population, while it is estimated that only 10% of the world population has been infected by SARS-CoV-2, according to Dr. Michael Ryan, head of emergencies at the World Health Organization. We have been unable to find evidence that any of the currently authorized vaccines screened and excluded homologous immunogenic epitopes to avoid potential autoimmunity due to pathogenic priming.

Some adverse reactions, including blood-clotting disorders, have already been reported in healthy and young vaccinated people. These cases led to the suspension or cancellation of the use of adenoviral vectorized ChAdOx1-nCov-19 and Janssen vaccinesin some countries. It has now been proposed that vaccination with ChAdOx1-nCov-19 can result in immune thrombotic thrombocytopenia (VITT) mediated by platelet-activating antibodies against Platelet factor-4, which clinically mimics autoimmune heparin-induced thrombocytopenia [29]. Unfortunately, the risk was overlooked when authorizing these vaccines, although adenovirus-induced thrombocytopenia has been known for more than a decade, and has been a consistent event with adenoviral vectors [30]. The risk of VITT would presumably be higher in those already at risk of blood clots, including women who use oral contraceptives [31], making it imperative for clinicians to advise their patients accordingly.

At the population level, there could also be vaccine-related impacts. SARS-CoV-2 is a fast-evolving RNA virus that has so far produced more than 40,000 variants [32,33] some of which affect the antigenic domain of Spike glycoprotein [34,35]. Given the high mutation rates, vaccine-induced synthesis of high levels of anti-SARS-CoV-2-Spike antibodies could theoretically lead to suboptimal responses against subsequent infections by other variants in vaccinated individuals [36], a phenomenon known as “original antigenic sin” [37] or antigenic priming [38]. It is unknown to what extent mutations that affect SARS-CoV-2 antigenicity will become fixed during viral evolution [39], but vaccines could plausibly act as selective forces driving variants with higher infectivity or transmissibility. Considering the high similarity between known SARS-CoV-2 variants, this scenario is unlikely [32,34] but if future variants were to differ more in key epitopes, the global vaccination strategy might have helped shape an even more dangerous virus. This risk has recently been brought to the attention of the WHO as an open letter [40].

The risks outlined here are a major obstacle to continuing global SARS-CoV-2 vaccination. Evidence on the safety of all SARS-CoV-2 vaccines is needed before exposing more people to the184 risk of these experiments, since releasing a candidate vaccine without time to fully understand the resulting impact on health could lead to an exacerbation of the current global crisis [41]. Risk-stratification of vaccine recipients is essential. According to the UK government, people below 60 years of age have an extremely low risk of dying from COVID-191 187 . However, according to Eudravigillance, most of the serious adverse effects following SARS-CoV-2 vaccination occur in people aged 18-64. Of particular concern is the planned vaccination schedule for children aged 6 years and older in the United States and the UK. Dr. Anthony Fauci recently anticipated that teenagers across the country will be vaccinated in the autumn and younger children in early 2022, and the UK is awaiting trial results to commence vaccination of 11 million children under 18. There is a lack of scientific justification for subjecting healthy children to experimental vaccines, given that the Centers for Disease Control and Prevention estimates that they have a 99.997% survival rate if infected with SARS-CoV-2. Not only is COVID-19 irrelevant as a threat to this age group, but there is no reliable evidence to support vaccine efficacy or effectiveness in this population or to rule out harmful side effects of these experimental vaccines. In this sense, when physicians advise patients on the elective administration of COVID-19 vaccination, there is a great need to better understand the benefits and risk of administration, particularly in understudied groups.

https://americanconservativemovement.com/2021/05/08/57-leading-scientists-doctors-and-public-policy-experts-call-for-immediate-halt-to-covid-vaccine-programs/

*

Operation Warp Speed brought to market in the United States two mRNA vaccines, produced by Pfizer and Moderna. Interim data suggested high efficacy for both of these vaccines, which helped legitimize Emergency Use Authorization (EUA) by the FDA. However, the exceptionally rapid movement of these vaccines through controlled trials and into mass deployment raises multiple safety concerns. In this review we first describe the technology underlying these vaccines in detail. We then review both components of and the intended biological response to these vaccines, including production of the spike protein itself, and their potential relationship to a wide range of both acute and long-term induced pathologies, such as blood disorders, neurodegenerative diseases and autoimmune diseases. Among these potential induced pathologies, we discuss the relevance of prion-protein-related amino acid sequences within the spike protein. We also present a brief review of studies supporting the potential for spike protein “shedding, transmission of the protein from a vaccinated to an unvaccinated person, resulting in symptoms induced in the latter.We finish by addressing a common point of debate, namely, whether or not these vaccines could modify the DNA of those receiving the vaccination. While there are no studies demonstrating definitively that this is happening, we provide a plausible scenario, supported by previously established pathways for transformation and transport of genetic material, whereby injected mRNA could ultimately be incorporated into germ cell DNA for transgenerational transmission. We conclude with our recommendations regarding surveillance that will help to clarify the long-term effects of these experimental drugs and allow us to better assess the true risk/benefit ratio of these novel technologies.

Dr. Stephanie Seneff: (ADE str. 12, patogenic priming str. 14)

https://ijvtpr.com/index.php/IJVTPR/article/view/23

*

ADE: https://www.naturalnews.com/2021-05-18-study-covid-vaccines-worsen-disease-upon-exposure.html

https://pubmed.ncbi.nlm.nih.gov/33113270/ - Informed consent disclosure to vaccine trial subjects of risk of COVID-19 vaccines worsening clinical disease

*

https://www.israelnationalnews.com/News/News.aspx/294852

*

https://www.logicno.com/hrana-zdravlje/covid-19-spike-protein-covid-19-proteinski-siljak-sam-po-sebi-moze-djelovati-poput-patogena-uzrokujuci-poguban-morbiditet-i-smrtne-ishode.html?fbclid=IwAR1bEOudvYiJ7rbb4kTvGtvmEL_RUI4tHQuSoTGuVFcAtvSJ7ZfDa3if0jI

*

Dr. Tenpenny: 8.11. 2021: How many of these patients do you think are double or triple jabbed for Covid?  How many do you think had a booster plus a flu shot?  Here come the ADEs we warned you about in my 20 plus Mechanisms of Injury course!!!                                                                    

https://www.technocracy.news/ers-are-suddenly-filled-with-seriously-ill-but-not-with-covid/

*

Vprašanje hrvaškega poslanca Predsednici EU Komisije Ursuli van der Layen. Ali je v interesu farmacevtske industrije, da se pandemija kdaj koli konča? https://www.facebook.com/messenger_media/?thread_id=1022560611&attachment_id=263860358450880&message_id=mid.$cAABa_EnDlQZ9zy3NFl3nePEGbBup

https://maribor24.si/globalno/bo-resolucija-sveta-evrope-dovolj-da-cepljenje-ostane-prostovoljno?fbclid=IwAR3_yc7qBvBVimTJumi_l2vkRo8pUw2l9VOkVmsMPqXf9-_FGel7OQcGsLE

Imunologi opozarjajo: Pfizer/BionTech in Moderna mRNA cepivo lahko povzroči nevrodegenerativne bolezni, kot je Alzheimer https://www.vaccineinjurynews.com/2021-02-23-pfizer-moderna-coronavirus-vaccines-neurodegenerative-disorders-alzheimers.html