Članek
United Health Professionals: Urgentno mednarodno sporočilo o COVID-19
Objavljeno Mar 22, 2021

https://worldcouncilforhealth.org/campaign/covid-19-vaccine-cease-and-desist/?utm_source=newsletter&utm_medium=email&utm_campaign=holiday-guide-21#full

World Council for Health: ustavite cepljenje za covid-19

*

Združenje medicinskih delavcev United Health Professional, ki združuje več kot 1500 članov, vključno s profesorji medicine, zdravniki na oddelkih intenzivne nege in specialisti za infekcijske bolezni, je dne 4. februarja 2021 poslalo vladam 30 držav in državljanom sveta urgetno sporočilo o COVID-19. V Evropi so sporočilo prejele vlade Združenega Kraljestva, Turčije, Italije, Finske, Belgije, Portugalske, Francije, 

Angleški tekst sporočila je na strani: https://drive.google.com/file/d/1oztJ-gAVd1fvSrmAfObb1tBdIbNGh5v7/view

* * *

Kontakti: Email : join.unitedhealthprofessionals@gmail.com

- Facebook : https://www.facebook.com/United-Health-Professionals-113530073772726

- Twitter : https://twitter.com/UnitedHealthPr2

- YouTube : https://www.youtube.com/channel/UCl84pLXXDdyPqbhazvdvYUw/

- Instagram :  https://www.instagram.com/unitedhealthprofessionals/

- Spletna stran: https://joinunitedhealthpr.wixsite.com/professionals?fbclid=IwAR0xwni8os7GAHkn5jsT1MnKElIvio2NTgJdh1Wi8dVvkIByHJaB_4j9Mes

* * *

Imena zdravnikov, farmacevtov in drugih zdravstvenih delavcev podpisnikov so v dokumentu o COVID-19 , ki ga je združenje pripravilo 26. avgusta 2020 in ima 61 strani: 

https://drive.google.com/file/d/1hghf8Bh3AIUi5HxrnPA8FZeQqo77e_xN/view

Povzetek sporočila: https://www.globalresearch.ca/international-alert-message-about-covid-19-united-health-professionals/5737680?fbclid=IwAR2i3YN7Dt-hcdz4yiarWVs797SclycLyG7E1BJv9BQwRiLKb0eFmf-zyZM

Prevod: https://gustirnagusti.wordpress.com/2021/02/27/mednarodno-opozorilo-o-covid-19-zdruzeni-zdravstveni-delavci/?fbclid=IwAR0m8JVDWa-rJMmSUpBkvZm8UOJZD8pkBDNp6yH_J-EROc-RFjngjNjXUi8

Izbrani poudarki

Slogan "Ostani doma, reši življenja"je bil čista laž.

Odstranite naslednje nezakonite, neznanstvene in ne sanitarne ukrepe: zaklepanje, obvezne obrazne maske za zdrave osebe, socialno oddaljevanje enega ali dveh metrov.

Zaklepanje ni le ubilo veliko ljudi, temveč tudi fizično in duševno zdravje, gospodarstvo, izobraževanje in druge vidike življenja.

Na naravno zgodovino virusa [koronavirusa] socialni ukrepi ne vplivajo [zaklepanje, maske za obraz, zaprtje restavracij, policijska ura

Ko država najbolje ve in krši človekove pravice, smo na nevarni poti.

Izključite svoje strokovnjake in svetovalce, ki imajo povezave ali navzkrižje interesov s farmacevtskimi podjetji:

Ustavite kampanje cepljenja in zavrnite prevaro psevdozdravstvenega potnega lista, ki je v resnici politično-komercialni projekt

Smo zdravstveni delavci mednarodnega kolektiva: Združeni zdravstveni delavci, ki ga sestavlja več kot 1500 članov (vključno s profesorji medicine, zdravniki intenzivne nege in specialisti za nalezljive bolezni) iz različnih držav Evrope, Afrike, Amerike, Azije in Oceanije, avgusta pa 26. 2020 smo na vlade in državljane držav po svetu naslovili opozorilno sporočilo glede izbruha COVID.

Najprej začnimo s sklepi poročila Parlamentarne skupščine Sveta Evrope iz leta 2010 o obvladovanju epidemije H1N1:

«Parlamentarna skupščina je zaskrbljena nad načinom, kako je s pandemijo gripe H1N1 ravnala le Svetovna zdravstvena organizacija (WHO), pa tudi pristojni zdravstveni organi na ravni Evropske unije in na nacionalni ravni. Zlasti ga motijo ​​nekatere posledice sprejetih odločitev in nasvetov, ki vodijo do izkrivljanja prioritet javnih zdravstvenih služb po Evropi, zapravljanja velikih vsot javnega denarja in tudi neupravičenih strahov in strahov pred zdravstvenimi tveganji … ugotovljene so bile resne pomanjkljivosti preglednost postopkov odločanja v zvezi s pandemijo, ki so vzbudile pomisleke glede morebitnega vpliva farmacevtske industrije na nekatere glavne odločitve …. neurejeno ali tajno lobiranje je lahko nevarno in lahko spodkopava demokratična načela in dobro upravljanje ».

Vedite, da se enake napake, ki so se zgodile pri epidemiji H1N1, danes ponavljajo tudi pri epidemiji COVID. Ste žrtve največje zdravstvene prevare 21. stoletja glede resnične nevarnosti virusa, ukrepov, ki jih je treba sprejeti, številk, testov in zdravljenja, in to je bilo storjeno z enakimi tehnikami manipulacije, ki so se uporabljale med epidemijo H1N1 ali iraške vojne. Strokovnjaki, profesorji medicine ter znanstveni in medicinski kolektivi so na to začeli opozarjati že marca 2020.

Države sveta (razen redkih primerov, kot so Švedska, Belorusija ali Tanzanija) so brez razmišljanja le posnemale in slepo sledile drugim.

To epidemijo krepijo, dramatizirajo in instrumentalizirajo kriminalci, ki jo izkoristijo za doseganje gospodarskih, političnih in ideoloških ciljev in programov, ki so škodljivi za človeštvo, in to vam bomo dokazali. To globalno prevaro morate hitro ustaviti (ker je resna nevarnost za vaše prebivalstvo in državo v smislu: zdravja, gospodarstva, izobraževanja, ekologije in človekovih pravic) tako, da takoj izvedete naslednje:

1-Odpravite vse omejitve

Odstranite naslednje nezakonite, neznanstvene in ne sanitarne ukrepe: zaklepanje, obvezne obrazne maske za zdrave osebe, socialno oddaljevanje enega ali dveh metrov. Ti nori in neumni ukrepi so herezije, izumljene leta 2020, ki ne obstajajo v medicini ali javnem zdravju in ne temeljijo na nobenih znanstvenih dokazih.

Izbruha ne obvladamo tako:

– »Svet je ponorel« zaradi zapiranja koronavirusa, ki »letijo pred znanim o ravnanju s pandemijami virusov« ( dr. Anders Tegnell , glavni švedski epidemiolog, 24. junija 2020).

– «Zdi se, da je stopnja smrtnosti zaradi okužb približno enaka kot pri gripi, vendar teh drastičnih ukrepov še nikoli nismo uvedli, ko smo imeli pandemijo gripe. In z njimi ne moremo živeti v prihodnjih letih «( prof. Peter Gøtzsche , 1. december 2020).

– «Odločitev o zaklepanju kot odločitev o nošenju mask… ne temeljijo na znanstvenih podatkih…» ( prof. Didier Raoult , 24. junija 2020).

– «Na naravno zgodovino virusa [koronavirusa] ne vplivajo socialni ukrepi s [zaklepanje, maske za obraz, zaprtje restavracij, policijska ura itd.] … Zaklepanje ni sprožilo zmanjšanja primerov … Kar zadeva zaprtje restavracije, ki so imele zelo stroge zdravstvene protokole … seveda je nikakor ne morem zagovarjati … sploh ni vplivala na epidemijo … Zaklepanje ni nič spremenilo … »( prof. Philippe Parola , 3. december 2020).

– «Ni znanstvenih dokazov, ki bi podpirali katastrofalno dvometrsko pravilo. Nekakovostne raziskave se uporabljajo za utemeljitev politike z ogromnimi posledicami za vse nas »( profesorja Carl Heneghan in Tom Jefferson , 19. junij 2020).

– «Groteskni, absurdni in zelo nevarni ukrepi … grozljiv vpliv na svetovno gospodarstvo … samouničenje in kolektivni samomor …» ( prof. Sucharit Bhakd i, marec 2020. Takrat je pismo poslal tudi nemški kanclerki Angeli Merklova).

Poleg tega ti tiranski ukrepi kršijo Splošno deklaracijo o človekovih pravicah v njenih členih: 3, 5, 9, 12, 13, 17, 18, 20, 26, 27, 28, 30 in Konvenciji UNICEF o otrokovih pravicah v svojih člankih: 28, 29, 32, 37.

– «Ko država najbolje ve in krši človekove pravice, smo na nevarni poti. Pandemija je privedla do kršitve temeljnih človekovih pravic … Ni niti najmanjše etične analize, ali je bilo to upravičeno. Ni «( prof. Peter Gøtzsche , 4. december 2020).

Prisiljevanje nebolečih ljudi, da nosijo maske, ni le hereza, temveč je škodljivo za zdravje in ekologijo ter je oblika slabega ravnanja:

– «Diktatura mask popolnoma neutemeljena» ( prof. Christian Perronne , 22. septembra 2020).

– «Policijska ura … je bila uporabljena med nemško okupacijo, ko sta milica in gestapo šli po hišah. In zdaj bomo morali policiste obiskati in preveriti, ali je za mizo več kot šest ljudi! Kaj je to norost ?! »( Prof. Christian Perronne , 15. oktober 2020).

– «Vsako zimo v Parizu so postelje ICU popolnoma nasičene. Bolnike premeščamo… vsako zimo v normalnih okoliščinah «( prof. Bruno Mégarbane , anesteziolog in zdravnik intenzivne nege, 27. september 2020)

«V nobenem od dveh valov… vse enote intenzivne terapije niso bile nasičene. »( Prof. Michaël Peyromaure , 18. januarja 2021)

2-Odprto gospodarstvo, šole, univerze, zračni promet in bolnišnice.

3-Izključite svoje strokovnjake in svetovalce, ki imajo povezave ali navzkrižje interesov s farmacevtskimi podjetji

Poročilo Parlamentarne skupščine Sveta Evrope iz leta 2010 o obvladovanju epidemije H1N1 tudi pravi:

«Skupščina poziva organe javnega zdravja na mednarodni, evropski in nacionalni ravni – zlasti pa SZO -…, da zagotovijo, da so vse osebe, ki so v navzkrižju interesov, izključene iz občutljivih postopkov odločanja.«

Strokovnjaki držav, ki so si prizadevali za te popolnoma heretične ukrepe, so bodisi privrženci, nevedni ali pokvarjeni s strani farmacevtske industrije.

4-Zahtevajte mednarodno in neodvisno preiskavo ter odgovorite za to prevaro

1. oktobra 2020 je nemški odvetnik Reiner Fuellmich napovedal, da bo mednarodna odvetniška mreža zagovarjala največji odškodninski primer doslej:

«Protikoronski ukrepi so povzročili in še naprej povzročajo tako uničujočo škodo zdravju in gospodarstvu svetovnega prebivalstva, da je treba zločine, ki jih je storila (…) SZO, pravno kvalificirati kot dejanske zločine proti človeštvu, kot je opredeljeno v 7. poglavju mednarodnega Koda “.

Povedal je tudi, da je to treba imenovati “škandal s korono, in odgovorni za to morajo biti kazensko preganjani in toženi zaradi civilne škode”. Preiskava se mora med drugim osredotočiti na Brucea Aylwarda (WHO) in Neila Fergusona (ICL).

– 10. januarja 2021: Pismo, ki ga je The Sun posredoval odvetniki, poslanec, aktivisti za človekove pravice in nekdanji general ameriških letalskih sil, je bilo naslovljeno na FBI in MI-5 skupaj z varnostnimi službami v Kanadi v Nemčiji. in Avstralijo, kjer avtorji pravijo:

«To pismo pišemo, da bi zahtevali začetek in / ali pospešitev zvezne preiskave glede znanstvene razprave o glavnih političnih odločitvah med krizo COVID-19. Med svojim delom smo ugotovili vprašanja, ki so potencialno kazniva, in verjamemo, da je bila ta preiskava, potrebna za zagotovitev, da so interesi javnosti ustrezno zastopani s strani tistih, ki spodbujajo nekatere pandemične politike ».

Pismo, ki je bilo “namerno razglašeno … da osiromaši narode, ki so ga izvajali”

Redke države, kot so Švedska, Tanzanija ali Belorusija – katerim lahko čestitamo – so zavrnile zaklepanje in niso slepo sledile drugim. Če uporabimo obrazložitev zagovornikov zaklepanja, mora biti rezultat poboj ali nasičenost njihovega bolnišničnega sistema. Ali je tako v teh treh državah?

Odgovor je seveda: ne. Poleg tega je BMJ 15. septembra 2020 objavil članek z naslovom:

«COVID-19: Kako ima Belorusija eno najnižjih stopenj smrtnosti v Evropi? ».

Te tri države so živi dokaz prevare z zaklepanjem in ker ta resničnost lahko prebudi javno mnenje in ljudje vidijo, da so jim lagali, koruptivni tisk že od začetka širi članke in celo lažne novice proti Švedski in Belorusiji. .

Znani mednarodni slogan:

“Ostani doma, reši življenje” je bila čista laž . Nasprotno, zaklepanje ni le ubilo veliko ljudi, ampak tudi uničilo fizično in duševno zdravje, gospodarstvo, izobraževanje in druge vidike življenja. Zaklepanje v ZDA je na primer ubilo na tisoče bolnikov z Alzheimerjevo boleznijo, ki so tudi umrli daleč od svojih družin. V Združenem kraljestvu je zaradi zaklepanja umrlo 21.000 ljudi.

Učinki zaklepanja «so bili popolnoma škodljivi. Niso rešili življenj, za katera so napovedali, da jih bodo lahko rešili … To je orožje za množično uničevanje in vidimo njegovo zdravje … socialne … ekonomske učinke … ki tvorijo pravi drugi val «( prof. Jean-François Toussain t, 24. september 2020). Zapiranje ljudi je zločin proti človeštvu, ki ga niso storili niti nacisti!

– «Ta država dela dramatično napako … Kaj bomo predlagali? Da vsi ostanejo zaprti vse življenje, ker so zunaj virusi ?! Vsi ste nori, postali ste vsi norci!… Planet «( zažgemo prof. Didier Raoult, 27. oktober 2020).

– «Gre za velik delirij, ki pa ga podpirajo velike farmacevte in tudi politiki … To je strah, organiziran iz političnih in ekonomskih razlogov» ( prof. Christian Perronne , 31. avgusta 2020).

– «Samo svetovna prevara je, da se ustvari velik dobiček, rešijo banke in medtem uniči srednji sloj v imenu epidemije … ki jo uničijo libertični, domnevno zdravstveni ukrepi» ( dr. Nicole Delépine , 18. decembra 2020).

– «Imamo medicinske dokaze, da gre za prevaro» ( dr. Heiko Schöning , julij 2020).

– «Razmislite o teh dveh vprašanjih:… Ali je koronavirus povzročil človek?… Ali so to virusno bolezen ali psihozo poskušali uporabiti za svoje cilje in interese?« ( Aleksander Lukašenko o, predsednik Belorusije). –

«Med mediji in politiki vlada povsem neutemeljena javna histerija. Nezaslišano je. To je največja potegavščina, ki jo je kdajkoli storila nič hudega sluteča javnost …. Znano bi moralo biti le sezona slabe gripe. to ni ebola. To ni SARS »( dr. Roger Hodkinson , 13. november 2020).

5-Ne sledite več slepo priporočilom Svetovne zdravstvene organizacije in zahtevajte njegovo popolno prenovo

Preiskava, izvedena leta 2016 (WHO v krempljih lobistov), ​​je pokazala poučno radiografijo WHO; oslabljena struktura, ki je predmet večkratnih navzkrižij interesov. Ta preiskava je pokazala, kako zasebni interesi prevladujejo nad javnim zdravjem v SZO. Druga preiskava (Trust WHO) je prav tako razkrila te resne nepravilnosti.

6-Uporabite priznane ukrepe za obvladovanje epidemij

Na primer priporočila za umivanje rok, kihanje ali kašelj v komolec, uporaba maske, vendar le za bolnike in zdravstvene delavce (v posebnih situacijah), izolacija bolnikov itd. Resnost epidemije se oceni glede na stopnjo smrtnosti primera ( CFR), med drugim. Vendar je slednja zelo nizka (0,03–0,05%) in zato ni utemeljitve za ukrepe, ki so ne le nesorazmerni, ampak tudi neznanstveni.

7-Medije seznanite s svojimi odgovornostmi

Mediji morajo na primer nehati govoriti o koronavirusu.

8-Odstranite zahtevo za teste

Ljudje, ki se zavzemajo za obvezno testiranje, prevarajo vlade in zasledujejo zgolj ekonomske cilje. Nič v tem koronavirusu (ki je benigni virus in ima nizko CFR) tega ne opravičuje. Vsako leto gripa okuži milijardo ljudi, kar je veliko več kot SARS-CoV-2, širi se hitreje in ogroža več populacij kot ta koronavirus, vendar za potovanje ni potreben noben test. Zato je profesor Didier Raoult “delirij” označil s trditvijo, da gre za hudo bolezen, in 19. avgusta 2020 dejal, da “ni hujši od gripe”.

– «Stopnja smrtnosti okužb za ta novi koronavirus bo verjetno na istem mestu kot sezonska gripa» (prof. John Ioannidis, 17. april 2020).

– «Prepričajte veliko večino prebivalstva, da je tveganje za smrt ali hudo bolezen zaradi COVID-19 zelo majhno» ( prof. John Ioannidis , 22. aprila 2020).

– «Se zavedaš? Danes uničujemo gospodarstvo, končno pa so številke primerljive s tistimi, ki smo jih doživeli pri gripi! »( Prof. Christian Perronne , 25. oktober 2020).

9 – Ustavite kampanje cepljenja in zavrnite prevaro psevdozdravstvenega potnega lista, ki je v resnici politično-komercialni projekt

– «Sploh ga ne potrebujemo [cepiva] … Vse to gre zgolj za komercialne cilje« (prof. Christian Perronne, 16. junija 2020).

– «To je staro tržno načelo farmacevtskih podjetij: če želijo dobro prodati svoj izdelek, se morajo potrošniki bati in ga razumeti kot svojo rešitev. Torej ustvarimo psihozo, da potrošniki razpokajo in zadevnim cepivom »( pohitejo z prof. Peter Schönhöfer ).

– «Kot zdravnik ne odlašam s predvidevanjem odločitev vlade; teh cepiv ne smemo samo zavrniti [proti COVID-19], temveč moramo obsoditi in obsoditi povsem tržen pristop in osupljiv cinizem, ki je vodil njihovo proizvodnjo »( dr. Pierre Cave, 7. avgust 2020).

– Cepivo COVID je “tako, tako nepotrebno” ( prof. Sucharit Bhakdi , 2. december 2020).

– «Nikoli v zgodovini medicine nisem videl, da nujno razvijamo cepiva za cepljenje milijonov, milijard posameznikov proti virusu, ki ne ubije več, razen ljudi, ki jih ogrožamo in jih lahko zdravimo … Cepiva še nisem videl izide po 2 mesecih! … traja leta! »( Prof. Christian Perronne , 2. december 2020).

– «Hitro gremo. Če bi bilo nujno, … če danes COVID-19 ubije 50% ljudi, bom rekel, tvegajmo … toda tukaj imamo virus, ki ubije 0,05%, in bomo tvegali! Vem, da za tem stojijo milijarde … Bodite previdni, to je zelo nevarno! »(Prof. Christian Perronne , 2. december 2020).

Na vprašanje: «Ne potrebujemo splošnega cepiva za celotno človeštvo z 0,05% smrtnih primerov? «, Profesor Christian Perronne je odgovoril:» Očitno je! ».

30. novembra 2020 je profesor Christian Perronne napisal pismo, v katerem je opozoril na nevarnost cepiv, ki temeljijo na genskem inženiringu:

«Ljudje, ki promovirajo te genske terapije, lažno imenovane» cepiva «, so čarovniški vajenci in sprejemajo … državljane sveta za morske prašičke.

-19. oktobra 2020 so znanstveniki v dopisu za revijo The Lancet izrazili zaskrbljenost in opozorili:

“Zaskrbljeni smo, da bi lahko uporaba vektorja Ad5 za imunizacijo proti hudemu akutnemu respiratornemu sindromu koronavirusu 2 (SARS-CoV-2) podobno povečala tveganje za pridobitev virusa HIV-1 pri moških, ki prejmejo cepivo”.

-Če ljudje sprejmejo cepivo COVID-19, bo:

«Napaka, ker obstaja tveganje, da bomo imeli popolnoma nepredvidljive učinke: na primer rak … Igramo vajenca popolnega čarovnika … Človek ne sme biti morski prašiček, otroci ne smejo biti morski prašički, to je popolnoma neetično. Zaradi cepiv ne sme biti smrti «( prof. Luc Montagnier, virolog in Nobelova nagrada za medicino, 17. december 2020.

-V Švici je skupina 700 zdravnikov in zdravstvenih delavcev 15. januarja 2021 pozvala, naj ustavijo kampanjo cepljenja

– «Mislim, da je [cepivo COVID] naravnost nevarno. In vas opozarjam, če boste šli po teh poteh, boste šli v svojo pogubo «( prof. Sucharit Bhakdi , 2. decembra 2020).

– 30. decembra 2020: Réaction 19 (francosko združenje, ki so ga ustanovili odvetniki s skoraj 60.000 člani), je v sporočilu za javnost obvestilo, da je vložil pritožbo v zvezi s cepivi Pfizer / BioNTech in Moderna zaradi: namernega ogrožanja življenja drugih, hujša prevara, zloraba šibkosti in hujše izsiljevanje.

-V zadnjem času je več poslancev Evropskega parlamenta opozorilo prebivalstvo, ker jim je prepovedano posvetovanje s pogodbami, podpisanimi s farmacevtskimi laboratoriji. Ta nepreglednost je dokaz, da želijo skriti kompromisne stvari. Michèle Rivasi Članica Evropskega parlamenta je celo vložila pritožbo5. Spomnimo6: leta 2009 je bila družba Pfizer kaznovana z 2,3 milijardami dolarjev, kar je največja globa, ki so jo sodišča ZDA doslej naložila farmacevtski skupini. Ugotovljeno je bilo, da je kriv za goljufive poslovne prakse.

Leta 2010 je bila družba AstraZeneca kaznovana s 520 milijoni evrov zaradi priporočanja nedovoljene uporabe drog. Leta 2011 je Merck plačal globo v višini 628,36 milijona dolarjev za razrešitev očitkov o trženju zunaj etikete in lažnih izjav o kardiovaskularni varnosti zdravila.

Leta 2013 je bila družbi Johnson & Johnson naložena globa v višini 1,62 milijarde evrov za razrešitev kazenske in civilne odgovornosti, ki izhaja iz obtožb glede predpisovanja treh zdravil, vključno s promocijo za uporabo, ki je ni odobrena kot varna in učinkovita s strani Uprave za hrano in zdravila (FDA). in plačilo povračil zdravnikom in največji nacionalni lekarni za dolgotrajno oskrbo.

Morate ustaviti to globalno prevaro, kjer naj bi politično-ekonomski (celo ideološki) dnevni red zločincev ODKRIVAL, kaj je bila iraška vojna do napadov 11. septembra 2001 (tukaj je opomnik na prevaro v iraški vojni:

"Manjka nam pogled na možne škodljive učinke cepiv"

Zdravnik Philippe Saegesser, zdravnik iz Vauda, ​​je vodja skupine 700 zdravnikov in zdravstvenih delavcev, ki zahtevajo moratorij na mRNA in DNK cepiva. 

Philippe Saegesser: Zaradi številnih razlogov zahtevamo moratorij. Najprej zato, ker menimo, da čas, namenjen razvoju teh cepiv, ki so posledica novih procesov, ni bil dovolj za zagotovitev njihove varnosti. Tudi z milijardami ne moremo kupiti časa, da zagotovimo, da ti izdelki srednjeročno do dolgoročno ne bodo povzročili resnih stranskih učinkov. Medtem ko nekateri to vidijo kot hitrost, mi to vidimo kot nevarnost. Zahteva po moratoriju postavlja pod vprašaj dovoljenja, ki so jih podelili zdravstveni organi, v tem primeru Swissmedic, ki trdijo, da so strogo ocenili razmerje med koristjo in tveganjem ...

- Kako lahko rečemo, da je razmerje med koristjo in tveganjem ugodno, ko se prvič v človeški zgodovini uporabljajo cepiva z obveščevalno RNA (mRNA)? Če so ta cepiva tako varna, zakaj so laboratoriji, ki jih izdelujejo, zahtevali in pridobili zagotovilo, da se jih v primeru težav razreši vsake odgovornosti? Ne pozabite, da je cepivo preventivno zdravljenje okužbe. Ljudje, ki ga uporabljajo, niso bolni. Zato menimo, da glede na vprašanja, ki jih ti izdelki še vedno puščajo odprta, ni ne legalno ne etično tvegati, če obstaja možnost znatnega napredka pri zgodnjem zdravljenju.

Če so ta cepiva tako varna, zakaj so jih njihovi proizvajalci oprostili odgovornosti, če gre kaj narobe?

- Tehnologija RNA se uspešno uporablja v onkologiji, kar omogoča znatno podaljšanje življenja ljudi z nekaterimi vrstami raka ...
- Tako je in nad tem smo navdušeni. Toda v tem primeru razmerje med koristjo in tveganjem postane ugodno. Izvajanje genskega zdravljenja na domnevno obsojenem ali na zdravem človeku je bistveno drugačen pristop.

- Ali vaša zahteva zajema tudi cepivo, ki ga proizvaja AstraZeneca?
- Absolutno. To ni cepivo proti mRNA, ampak DNK cepivo. Vektor, ki omogoča vstop v celico, je deaktiviran adenovirus (po definiciji DNA), v katerega je bil vstavljen del genskega materiala virusa SARS-CoV-2 (virus RNA), pretvorjen v DNK. V povezavi s številom cepljenih ljudi to odpira potencialno tveganje za nastanek novih rekombinantnih virusov.

- Kaj jim očitate ravno s temi cepivi?

- Pomanjkanje perspektive glede na njihove možne škodljive učinke. Kaj vemo o različnih vrstah reakcij cepljenega organizma v prisotnosti virusa? Kaj vemo o nalezljivosti cepljene osebe, ki je nosilec virusa? Kakšno je trajanje imunosti s cepljenjem? Ne vemo. Poleg tega leto dni po začetku te krize še nismo natančno opredelili mehanizmov, ki vodijo do razvoja bolezni v hudo obliko. Da bi dosegli varen in učinkovit protistrup, bi tu morali začeti, preden se lotimo nenadne tekme za cepivo.

- Vendar slednje predstavlja upanje, da se kmalu vrnemo v normalno življenje ...
- Te perspektive se lahko le držimo. Ugotavljamo pa, da poleg bolnikov ne vpliva samo virus kot tak, ampak ukrepi, od katerih imajo nekateri resnejše posledice, saj doslej niso bili dokazani. Na tej stopnji naše oblasti ne morejo reči, da bomo »izpuščeni«. Ko merimo negotovosti, ki nam jih te tehnike cepiva izpostavljajo, se upravičeno sprašujemo, ali je razmerje med tveganjem in koristjo res ugodno in ali se ogromna uporabljena sredstva ne bi smela bolje porazdeliti. Med dirko za dobiček in napovedano možnostjo transhumanizma se vam zaradi tega vrti in odpira velika vprašanja.

Avtor Rappaz Christian, objavljeno 15. januarja 2021 

*

Prof. Didier Raoult (April 21, 2020) : "The mainstream media can qualify as fake news the news that are not those they propagate" Watch from minute 9:22 : https://youtu.be/HrJBppuSEmk

https://www.youtube.com/watch?v=_FNtd0fCV58

.United Health Professionals (February 4, 2021) : "You are the victims of the biggest health scam of the 21st century...& this was done with the SAME techniques of manipulation used during...the IRAQ war" Prof. Didier Raoult (March 16, 2021) : "It's the SAME thing...[Noam Chomsky] really wrote how the story of the Twin Towers became a pretext against IRAQ...& how people were made to believe it !...it's manipulation !" - Watch from 27:59 : https://youtu.be/ES1yLnsfVF4- Watch the common points between #COVID19 outbreak & Iraq war : https://youtu.be/u0VdIQTTeDo