Članek
Poziv za sodelovanje v mednarodni kazenski ovadbi zaradi COVID-19 cepiv
Objavljeno Sep 19, 2021

V nedeljo, 1. avgusta 2021

Kazenska ovadba na Mednarodnem kazenskem sodišču zaradi ukrepov zaradi korona šoka - poziv k pričanju o "cepljenju"

 izjava za javnost

Kazenska ovadba na Mednarodnem kazenskem sodišču zaradi ukrepov zaradi korona šoka - poziv k pričanju o "cepljenju"

Naš blog o politiki | 08/01/2021

Zagovornica človekovih pravic (v skladu z resolucijo ZN 53/144) Sarah Luzia Hassel-Reusing pripravlja kazensko ovadbo pred Mednarodnim kazenskim sodiščem (ICC) v Haagu zaradi uporabe doktrine šoka pod pretvezo Corone. 

Pritožba se nanaša na ukrepe, ki so dosegli težo zločina proti človeštvu (7. člen Rimskega statuta). Civilisti so v okviru obsežne in sistematične politike oškodovani zaradi kaznivih dejanj umora (točka a), zapora ali drugega resnega odvzema prostosti v nasprotju s temeljnimi pravili mednarodnega prava (lit.e), mučenja (lit. f), preganjanje (lit.) in druga nečloveška dejanja podobne narave, ki namerno povzročajo veliko trpljenje ali hude telesne poškodbe ali duševno ali telesno zdravje (lit. k). Šok ukrepi služijo moči, ideologiji in dobičkonosnim interesom različnih krogov, ki se prekrivajo.

Medtem je svetovna kampanja Corona zahtevala nešteto žrtev tako imenovanega "cepljenja". Zločin proti človeštvu je treba raziskati in krivci odgovarjati. K temu lahko prispevate s svojim pričevanjem. Oškodovanec lahko s tožbo dobi obraz in glas ter reši življenja drugim ljudem, vmes pa tudi otrokom.

  

Potrebujemo izjave prič z imenom, naslovom, datumom rojstva, podpisom in izrecnim dovoljenjem, da jih uporabimo za kazensko ovadbo, ki je predložena Mednarodnemu kazenskemu sodišču zaradi zločina proti človeštvu, ki so ga povzročili ukrepi zaradi koronskega šoka.

Potrdila morajo temeljiti na naslednjih vprašanjih:

-Kdaj ste od katerega farmacevtskega podjetja prejeli kateri pripravek mRNA / DNA ("cepivo") proti Sars-CoV-2?

-Kakšne resne in / ali vztrajne stranske učinke ste imeli, ki se niso pojavili pred cepljenjem?

-Prosimo, da s potrdilom zdravnika predložite dokaze o tej škodi zdravju.

-Kakšne so bile posledice te škode za vaše zdravje?

-Ali ste bili pritisnjeni, da sprejmete trik? Če je odgovor pritrdilen, kdo je to storil in na kakšen način?

- V kolikšni meri ste obveščeni o eksperimentalnem in gensko spremenljivem značaju pripravka mRNA / DNA?

Potrdilo mora biti v angleškem jeziku. Prosimo, da podpisani dokument čim prej pošljete na

Sarah Luzia Hassel-Ponovna uporaba

Zagovornik človekovih pravic v skladu z resolucijo ZN 53/144

Thornerstrasse 7.

42283 Wuppertal (Nemčija)

+49/202/2502621

https://unser-politikblog.blogspot.com/2021/08/strafanzeige-beim-internationalen.html?fbclid=IwAR29FZFPEbgWd0ZPorWatUnKwEbnWgPL1wHq-ir2tKkzQrUZT64eza2ruX4

*

DALLAS, Teksas (LifeSiteNews) - Skupina visoko izobraženih zdravnikov in medicinskih znanstvenikov je vložila tožbo proti Upravi za hrano in zdravila (FDA), s katero želi pridobiti podatke, na katere se je FDA oprla pri izdaji dovoljenja za Pfizerjevo cepivo. 

 

V tožbi, ki jo je 16. septembra vložila na ameriškem sodišču North District of Texas, je skupina zdravnikov in znanstvenikov, imenovana Public Health and Medical Professionals for Transparency (PHMPT), tožila Upravo za hrano in zdravila (FDA), da bi pridobila "podatke in informacije", s katerimi so utemeljili odobritev poskusnega, s splavi omadeževanega Pfizerjevega cepiva za COVID-19.  

 

"Medicinska in znanstvena skupnost ter javnost imajo velik interes za pregled podatkov in informacij, na podlagi katerih je FDA odobrila Pfizerjevo cepivo," piše v tožbi. 

 

"Pregled teh informacij bo razrešil tekočo javno razpravo o ustreznosti postopka pregleda, ki ga je opravila agencija FDA," je še zapisano v tožbi. "Razkritje teh podatkov bi moralo tudi potrditi sklep agencije FDA, da je cepivo Pfizer varno in učinkovito, ter tako povečati zaupanje v cepivo Pfizer." 

 

Ker je FDA vladna agencija, tožba opozarja sodišče, da ima javnost pravico pridobiti in pregledati vse podatke FDA v skladu z Zakonom o svobodi obveščanja (FOIA). 

 

Združenje PHMPT, v katerem je več kot dva ducata uglednih strokovnjakov, med njimi: Harvey Risch, direktor medicinske etike Univerze v Kaliforniji Aaron Kheriaty in ugledni kardiolog Dr. Peter McCullough, je sodišče obvestil, da je FDA 9. septembra zavrnila njegovo zahtevo po "pospešitvi dostopa" do informacij na podlagi zakona FOIA, češ da skupina "ni dokazala nujne potrebe, ki bi vključevala neposredno nevarnost za življenje ali fizično varnost posameznika". 

 

https://www.lifesitenews.com/news/top-doctors-and-scientists-sue-the-fda-to-obtain-the-data-used-to-approve-pfizer-jab/

*

Predavanje dr. Peter Mc Cullough: https://rumble.com/embed/vkvdlb/?pub=cnxvl

*