Članek
Preiskava zoper von der Lyenovo: EU Varuhinja človekovih pravic pričakuje od Predsednice EU Komisije zgodovino dopisovanja z direktorjem Pfizerja
Objavljeno Sep 19, 2021
Tweet 14.10. 2022
Evropsko javno tožilstvo (EPPO)
@EUProsecutor
#EPPO potrjuje, da je v teku preiskava o pridobivanju cepiv COVID-19 v Evropski uniji. Do te izjemne potrditve prihaja po izjemno velikem zanimanju javnosti. Na tej stopnji ne bodo objavljene nobene dodatne podrobnosti.  https://twitter.com/EUProsecutor/status/1580871549837791232?s=20&t=MfVjFj4wJ9tn6D88ZWlUPA
*
Evropska varuhina človekovih pravic (ombudsman) je predsednico EU Komisije Ursulo von der Leyen zaprosila za pojasnilo, kako je izgubila besedilna sporočila, ki jih je izmenjala z izvršnim direktorjem družbe Pfizer med pogovori o nabavi cepiva.
Evropska varuhina človekovih pravic Emily O'Reilly, glavna uradnica za odgovornost in upravljanje EU, je začela preiskavo zavrnitve Evropske komisije, da bi predala vsebino sporočila med Von der Leyenovo in izvršnim direktorjem neimenovanega farmacevtskega podjetja o pogodbi za cepivo Covid-19.
Kot prvi korak je O’Reilly-eva zaprosila EU Komisijo za pojasnilo njene politike besedilnih sporočil von der Leyen-ove. "Komisija je dolžna posneti trenutna sporočila o pomembnih političnih ali političnih vprašanjih, kot je nabava cepiv proti Covid-19," so v izjavi o zadevi sporočili iz urada O'Reilly-eve.
*
*
Aprila 2021 je New York Times poročal, da je von der Leyen-ova mesec dni izmenjavala besedilna sporočila in klice s predsednikom uprave Pfizerja Albertom Bourlom v okviru pogajanj o nabavi cepiv. Časopis je nato zapisal, da je osebna diplomacija igrala pomembno vlogo pri zavarovanju dogovora o cepivu.
O'Reilly-eva je od Komisije zahtevala, naj jim dostavi besedilna sporočila, vendar je po trditvah urada varuha človekovih pravic trdila, da "o teh sporočilih ni shranjenih nobenih evidenc".
Urad je že prej opozoril na pomen vodenja evidenc v institucijah EU zaradi povečane količine dela na daljavo v času Covid. "V skladu z zakonodajo EU mora uprava EU zbirati in hraniti dokumentacijo v zvezi s svojimi dejavnostmi, kolikor je to mogoče, na poljuben in predvidljiv način," je junija dejal nadzorni svet.
Pfizer po podpisu več pogodb z Brusljem ostaja eden največjih dobaviteljev cepiv v EU. Zamude pri dobavah v začetku tega leta so razočarale voditelje EU, vključno z von der Leyen-ovo. "Evropa je vložila milijarde v razvoj prvih svetovnih cepiv proti Covid-19," je dejala januarja. »In zdaj morajo podjetja to storiti. Spoštovati morajo svoje obveznosti. "
Mnogi pozabijo povedati, da evrobirokrati z nakupom ne-proizvedenih cepiv porabljajo naš denar z vlaganjem v tuja zasebna podjetja. To ni prvi sum korupcije s strani Pfizerja, ki si prizadeva za svetovni monopol.
Von der Leyenova je bila leta 2019 kritizirana zaradi razkritja, da je bil mobilni telefon, ki je veljal za ključni dokaz v škandalu s sklepanjem pogodb na nemškem obrambnem ministrstvu, ki ga je vodila, izbrisan.
O'Reilly je v pismu predsedniku Komisije, objavljenem v petek, zapisala, da je "nujno", da se njena preiskovalna skupina sestane z uradniki in dobi pojasnilo o "politiki Komisije glede vodenja evidence besedilnih sporočil in o tem, kako se ta politika izvaja v praksi". 
Varuhinja človekovih pravic je dejala, da bo njena ekipa od Komisije zahtevala tudi pojasnilo, "ali je iskala morebitna besedilna sporočila, ki spadajo pod pritožnikovo zahtevo, in če je tako, kako in kje".
O'Reillyjeva je že sprožila širšo pobudo o besedilnih sporočilih in junija napovedala, da bo preučila, kako institucije in agencije EU beležijo besedilna in takojšnja sporočila, da bi opredelila dobre prakse.
"Uprava EU, tako kot vsaka druga javna uprava, pri svojem vsakdanjem delu vse bolj uporablja sredstva sodobne elektronske komunikacije," je varuhinja človekovih pravic poleti zapisala v pismu evropskim institucijam in agencijam. 
"Kriza COVID-19 in z njo povezana ureditev dela na daljavo sta njihovo uporabo še povečala," je opozorila in dodala, da "čeprav ni niti izvedljivo niti zaželeno, da bi zaposleni beležili vsa besedilna in takojšnja sporočila, poslana ali prejeta v okviru svojih poklicnih nalog, mora uprava EU v skladu z zakonodajo EU pripraviti in hraniti dokumentacijo v zvezi s svojimi dejavnostmi, kolikor je to mogoče ter na nearbitraren in predvidljiv način." 
"Odločitev, da se določena informacija zabeleži v sistem upravljanja dokumentov uprave, v skladu s pravom EU ne bi smela biti odvisna od nosilca - naj bo to pismo, elektronsko sporočilo, besedilno ali trenutno sporočilo -, temveč od njegove vsebine," je dejala. 
* * *
sploh se ne dela statistike koliko kovid cepilcev je umrlo , ali  imajo težke posledice po cepljenju, če kaj kdo hoče o tem povedati,  je EU dala  navodila , da se ne NIKJER na javnih medijih ali drugače, ne  sme govoriti o teh strašnih  posledicah cepiva, ker , če se to govori , se razume , da je to grožnja za dobrobit prebivalstva EU  in VSI, ki znanstveno hočejo dokazati zakaj so ta genska cepiva , ki se do danes niso nikoli izvajala nad ljudmi, zakaj so škodljiva, zakaj so smrtno nevarna , tudi če imajo znanstvene dokaze in pričevanja oškodovancev kot posledico cepiva , tudi če imajo vs edokazane podatke, navodilo je, da se prepove to govoriti in zablokirati vsakega , ki to počne tako ali drugače, s silo ali z podkupnino.
in vsi pričevalci teh zločinskih dejanj, naj bodo vsi totalno blokirani na vseh medijih, vsi , ki bodo govorili o cepivih slabo, vsi bodo blokirani, nobeden več ne bo smel o tem govoriti,  pripravlja  se popolna cenzura vseh, ki hočejo povedati drugo stran zgodbe. Oprostite , pišem , ko poslušam, tako, da prevod ni najbolj dober, pa vendar nekaj boste razumeli.
Skratka ŽIVIMO V TOTALNI DIKTATURI, DVOLIČNOSTI, LAŽEH, BREZ NOBENE smiselne povezave in to se mora sedaj ustaviti z vsemi možnimi pravicami, ki so zapisane v KONSTITUCIJI EU in zavedati se moramo, da vsako prisilno cepljenje je nelegalno in se ne sme upoštevati nove zakone, ki ukinjajo vse pravice ,DA JE izviren zakon EU inštitucije nad vsemi temi na novo sprejetimi zakoni, to je podlaga za obstoj EU.
 NADALJE GOVORI, DA NAS vse hočejo  tretirati  kot psihične bolnike.   Sedaj imamo, kaj naj bi bilo uradno zdravlje neofašistov, to je če nisi cepljen, si sovražnik sistema in te bo potrebno preganjati do onemoglosti.  V Nemčiji, se ne sme več samostojno misliti, to je sedaj kaznivo dejanje. Segregacija necepljenih , je enako kot se je delalo z židi v holokaustu, ni več sprejemljivo delati se , kot da se nič ne dogaja.
Na koncu pove, da če sprejmemo sistem, kjer bo obvezno, pa naj bo to karkoli, bo to postala norma v EU in posledično se bodo kasneje DOVOLILI karkoli , To je z novimi ukrepi, restrikcijami, tudi cepljeni se temu maltretiranju, po tehj agendi, ne bodo  nikoli izognili, ker, če se sprejme zakon, da nekaj postane obvezno, to pomeni, da se to lahko uvede za bilo katero stvar, karkoli se bodo zmislili, da postane obvezno, vključno z odvzemom vsega kar se jim bo zahotelo, to je vse kar se bo sedanja fašistična agenda EU zmislila, in z človekom bodo s takimi obveznimi prisilami  delali karkoli bodo hoteli.
Tako da , tudi cepljeni , po njihovi agendi BODO PREJ ALI SLEJ grde žrtve tega novega sistema, ampak to ni za EU inšt. pomebno, saj itak za njih po tej agendi človeško življenje nima nobene vrednosti. Pravi, da je  skrajni čas, da ljudje osvestijo kaj se jim pripravlja v primeru sprejetja zakona, ki bo obveza, prisila, ki se bo delala na ljudskih telesih, vsi esperimenti bodo dovoljeni, to je plan , ki ga imajo, tako je povedala italijanska EU poslanka Francesca Donato.
Torej sedanja struktura- sistem vladanja v Eu se nima namena ustaviti in izkorišča kovid lažno zgodbo za umor prebivalcev, za zasužnjenje , za ukinitev vseh osnovnih človekovih pravic in osnovnega človekovega dostojanstva, to je hujše kot zreduciranje na nivo živali, ker pomeni , da se človeštvo zreducira na nivo predmeta, ki ga bodo označili in z njim delali karkoli bodo hoteli, človek naj bi- po njihovem planu - postal predmet. Torej vse človeštvo, cepljeni in necepljeni, morajo reagirati , skrajni čas , da se osvesti, vprašanje časa je še, koliko časa, se bo lahko uporabljalo internet ali druge možnosti medsebojnega obveščanja.. To je povedala EU poslanka Franceska Donato, ki je - kot pravi sama- še nedavno verjela, da se lahko uz inteligentnimi argumenti v Eu parlamentu doseže, da se ne sme ukiniti osnovne človekove pravice z kakršnimikoli prisilami, ampak pravi, da imajo agendo s katero ne mislijo nehati, ne glede na vse kriminalne dokaze za ukinitev tega ustrahovanja in lažeh , padli smo v neko dimenzijo norosti , ki je do danes človeštvo še ni poznalo, vse je obrnjeno na glavo, nič več ni človeškega.
 
*
*
Novice so šokantne, ta europoslanka je zelo pogumna, da to javno pove.
To ni teorija zarote, umoriti nameravajo milijone ljudi, to je sedaj povedala euro poslanka, povedala je o korupciji Ursule Von..., ki je preden je začela voditi EU unijo, da je predhodno bila raziskovana  v vladi Merklove v korupcijski aferi,  ravno tako izpostavlja da Ursula Von..ima osebne uinterese za prodajo Pfizerja, saj je njen mož zaposlen v farma firmi, ki je povezana s Pfizerjem. Sedaj pravi je zadnji klic, ker pravi, da ne ve, koliko časa ji bo še dovoljeno, da uporablja you tube ali katera koli 
javna obvestila in do kdaj ji bodo še dovolili govoriti na televiziji ali kjer koli.. Predlaga naj vsi prebivalci gredo ven brez maske , to je v odprtih prostorih, ker v obratnem primeru bomo postali enoumni, bolniki, zombiji. Sedaj v Nemčiji sprejemajoo nov zakon, ki je totalno nacistični, to je  med drugim, tudi prepoved svobodnega mišljenja in govora. V Avstriji se tudi pripravlja nov zakon, po katerem bodo vsakega, ki po tem zakonu o obveznem cepljenju, torej  bodo vsakega , ki se ne bo odzval na vabilo za cepljenje, ga bodo najprej kaznovali z 3000 EUR , nato naslednjič EUR 7000, IN tisti, ki ne bo imel denarja za kazen, ga bodo strpali v zapor, kontracepcijski kamp, najprej za cca 6 tednov, nato..... to je model v Avstriji, ki ga bodo nato uspostavili tudi v drugih državah, Nemčija je tudi v postopku sprejemanja zakona, kjer bodo lahko ljudi kaznovali, če se ne bodo cepili. 6.12.21 se bo v Avstriji volil zakon o obveznem cepljenju, povedala je, da EU nima nobenega namena končati s to kovid zgodbo, saj ji to ustreza in bodo to vlekli v nedogled. Španija , se je odločila, da bo sprejela samo cepljene , ne bo sprejemala več niti tiste, ki so preboleli, to je predvsem iz VB, kjer cepljenje ni obvezno. Grčija kaznuje vse nad 60 let, ki se niso cepili , to je vsak mesec 100 EUR , za Grčijo je to lahko polovica penzije. 
Ursula Von in njena klika so  že poslali obvestilo, da bo  EU sprejemala iz non- evropskih držav , samo cepljene prebivalce, to je iz Norveške, VB, Švice. Na koncu pove, da če se bo sprejel ta novi zakon o obveznem cepljenju, to pomeni pogubo za vse prebivalce Eu, ukinila se bo svoboda mišljenja, govora,  svoboda prepričanja, ukinila se bo pravica do dela, do moralnega prepričanja, do verskega prepričanja, osebna prepričanja, osnovne pravice državljanov evropske unije, to je vse kar naj bi ta inštitucija predstavljala, bo ukinjeno, poteptano, da se niti ne govori o pravicah otrok, če predsednica Ursula Von EU in cel kongres , sprejmejo obvezno cepljenje, Evropska unija več ne obstaja, ne veljajo več nobene niti najbolj osnovne človekove pravice, to se sedaj dogaja, predsednica Von der ... , mož dela na Bayertech, ki je povezan z Pfizerjem, preden je postala predsednica je bila obtožena korupcije, ker je njen mož prejel veliko denarja od Pfizerja in kljub temu je odletela v NY , da je dala nagrado Pfizerju...itd..., sedaj terapija genetska je bila odobrena tudi na 5  letnih otrok, zaradi goljufij , so bili Pfizer že na sodišču, in kljub temu banda gre dalje, Pfizer je že prejel že 10 obsodb , ker je proizvajal škodljiva cepiva, ampak to ni važno več, sodilo se je , ker je ogromno otrok , posebno v revnih državah , je doživelo, kot posledica Pfizerja, strašne zdravstvene posledice, kot posledica cepiv razne srčne napade, smrti, itd...čeprav sedaj Pfizer priznava za te posledice, ki so posledica Pfizerjevega cepiva  in sedaj še kovid cepiva/ genske terapije, Eu daje  dovoljenje za njihovo uporabo , to je,  da se ubija milijarde evropskih prebivalcev, in to zato, ker morajo prejemati  cepiva, ki sploh  niso učinkovita,
*
EU poslanec- Kdo nam vlada v EU? Video s prevodom: https://www.facebook.com/tjasa.vuzem/videos/598773371300502
*
*
*
Premierka avstralske zvezne države Novi Južni Wales, Gladys Berejiklian, je v petek odstopila, potem ko je nadzorni organ za korupcijo sporočil, da preiskuje, ali je bila vpletena v ravnanje, ki je “pomenilo ali je vključevalo kršitev zaupanje javnosti”, navaja Reuters.

Kaj pa je dejansko ozadje?

Avstralski bogataš in politik, ki se skriva svojih apetitov po oblasti, Clive Palmer je razkril koruptivno vlogo velikih farmacevtskih podjetij Pfizer in AstraZeneca v ozadju grozljivega pritiska k cepljenju s strani vodje avstralske zvezne države Novi Južni Wales, Gladys Berejiklian.

Na nedavni novinarski konferenci je Palmer odmevno razgalil koruptivno vlogo političnega lobista, ki sta mu Pfizer in Astra Zeneca plačala več deset milijonov dolarjev. Isti lobist, pravi Palmer, nadzoruje Liberalno stranko v Sydneyju in z grožnjami ustavlja preiskave Neodvisne komisije proti korupciji (ICAC) in hkrati usmerja premierko Gladys Berejiklian, da nasilno promovira cepiva.

Palmer je očital tudi vodji TGA prof. Johnu Skerritu, kot glavnemu regulatorju zdravil v Avstraliji, da je v »resnem konfliktu interesov«, saj je na televiziji v beli halji promoviral cepiva in hkrati lastnikom medijev grozil z umikom oglaševanja, če bodo objavili zgodbe, ki so v nasprotju z vladnim pogledom na cepljenje.
*

Ursula von der Leyen EU President's husband works for gene editing company.

October 3rd, 2021
*
*

V Avstraliji je izbruhnil škandal s podkupnino Big Pharma, zaradi česar je padlo šest koruptivnih uradnikov in premierka Berejiklian iz Novega Južnega Walesa (Avstralija).

Več kot pol ducata osebja avstralske premierke Novega Južnega Walesa Gladys Berejiklian je odstopilo, zaradi suma, da so vpleteni v ogromen sistem korupcije, povezan s koronavirusom Wuhan (Covid-19).

Gospa Berejiklian in njeni tovariši so po poročanju prejeli več deset milijonov dolarjev od Big Pharma v zameno za spodbujanje ukrepov zadrževanja in zdaj "cepiv", ki uničujejo nešteta življenja in podjetja.

Po besedah ​​nekdanjega poslanca v avstralskem parlamentu sta Pfizer in AstraZeneca plačala lobiste, da bi prebivalstvu vsiljevali cepiva in tako zagotovili stalen tok nezakonito pridobljenega dobička.

Tik pred izgonom je gospa Berejiklian na velikanskem zaslonu v Sydneyjevi Qudos Bank Areni povedala otrokom, ki so se zbrali na množični akciji cepljenja, da je treba cepiti proti kitajskemu virusu, zato da ostanejo "varni" in "zdravi".

Vodja stranke Združene Avstralije Clive Palmer pravi, da je gospa Berejiklian obljubila, da ne bo obtožena korupcijske preiskave, če bo uvedla nalog za cepljenje. Domnevno je sprejela to ponudbo in potem odstopila s svojega položaja.

Lahko sklepamo, da je to le vrh ledene gore, prihaja pa še več obtožb in odstopov, tako v Avstraliji kot v tujini. Morda bodo vsa ta razkritja kmalu končala mandate cepljenja.

https://strategika.fr/2021/10/11/le-scandale-des-pots-de-vin-de-big-pharma-eclate-en-australie-entrainant-la-chute-de-six-fonctionnaires-corrompus-et-du-premier-ministre-de-nouvelle-galles-du-sud-australie-berejiklian/

*

https://beta.publishwall.si/gibanje.ops/post/609267/tajni-dogovor-mafijski-sporazum-med-pfizerjem-in-predsednico-eu-ek-ursulo-von-der-leyen?fbclid=IwAR1NJHEy22xAJJupMKwb-Bvurz3b911aJo9BeOMCzQtIGdjn1b_-yxCLDF4

http://istinomprotivlazi.info/component/k2/2191-tajni-sporazum-mafijski-ugovor-izmedu-pfizera?fbclid=IwAR3XAFzjPvWUbg6M0O-7fCBu_m2TjYqg7xv4RgkLu31e0IjGAz0Ubqc3Sc8

*

*

Kada sve znate o svojoj vladi onda je to demokracija. Kada vlada zna sve o vama onda je tiranija.” Česta je ovo izjava europskog parlamentarca Christiana Terhesa, rumunjskog zastupnika. Čovjeka koji je sa svojim precima i sugrađanima doživio tiraniju i sigurno ju može “nanjušiti” dok je još miljama daleko. Zato i nije za iznenaditi se kada ovog zastupnika vidite da tako strastveno napada predsjednicu europske komisije Ursulu von der Lyen i sve one koji je podržavaju

https://dokumentarac.hr/covid-19/christian-terhes-na-demonstracijama-proziva-ursulu-von-der-lyen/

*

http://www.paraf.hr/vrh-eu-a-suprug-ursule-von-der-leyen-je-direktor-tvrtke-koja-se-bavi-razvojem-cjepiva-za-covid-19/?fbclid=IwAR3EdiA7AYm6EgsGXVkQYKz9bzGbEl2oXNwh1dcgAZk9EHG-TGNjnOSwDgM

*

*

Hrvaški EU poslanec Mislav Kulakašič kritizira Ursulo vonder Leyen v EU Parlamentu: https://www.odpriteoci.si/post/glavna-zvezda-evropskega-parlamenta-mislav-kolaku%C5%A1i%C4%87-je-tokrat-besede-namenil-ursuli-von-der-leyen?fbclid=IwAR0NYMRPom0c1lyABhbqk46gqCHOB6kx1PRAMhwZBqZWK9vFhkqAsHWJv4I

*

Ursula in Pfizer https://p39.si/2022/12/21/in-ti-slovenija-2-del/

V središču pomislekov odbora so bila pretirano visoka javna naročila, ki jih je Evropska komisija pod vodstvom predsednice Ursule von der Leyen podpisala v imenu vseh držav članic EU, nad postopkom pa so viseli sumi korupcije zaradi besedilnih sporočil, ki naj bi si jih nemška predsednica Komisije izmenjala z direktorjem Pfizerja Bourlo, ki je bil na zaslišanju odbora v Parlamentu EU priročno odsoten. https://brownstone.org/articles/wheres-biontech-the-eu-parliaments-pfizer-hearing-farce/?s=07&fbclid=IwAR0j124BmWG-_vLcktccTCa16X9lX9MCpuoT2ilSoSs_uN3Sv7nkSV1A7ME

Odvetnik Domen Gorenšek: V začetku meseca septembra je direktorica pri ameriškem Centru za nadzor in preprečevanje bolezni (CDC) Rochelle P. Walensky potrdila priporočilo Svetovalnega odbora za cepljenje (ACIP), ki deluje pri tem istem centru. Sporočilo direktorice CDC glede posodobljenih poživitvenih bivalentnih »cepiv« zoper COVID-19 podjetij Pfizer-BioNTech in Moderna se je glasilo: »To priporočilo sledi celoviti znanstveni oceni in temeljiti znanstveni razpravi, če se lahko cepite, ne obstaja več neprimeren čas za cepljenje s temi poživitvenimi odmerki zoper COVID-19, zato vas k temu dejanju močno spodbujam.” Dr. Paul Offit, direktor izobraževalnega centra za cepljenje v pediatrični bolnišnici v Philadelphiji, je takšno odločitev javno kritiziral. Za časopis Wall Street Journal je dejal, da »CDC s pretiranim akviziterstvom novega bivalentnega cepiva ogroža zaupanje javnosti«. Ameriška agencija za hrano in zdravila (FDA) je podobno kot Evropska komisija to »cepivo« pogojno odobrila brez kakršnekoli predhodno izvedene faze kliničnega testiranja. Za to bivalentno »cepivo« se tako kar na splošni populaciji izvaja klinično testiranje prve faze tega pripravka, kar je v nasprotju z vsemi etičnimi in pravno zavezujočimi normami, vključno z Oviedsko konvencijo in Helsinško deklaracijo, ki zavezuje zdravstvene delavce. Več na: https://p39.si/2022/10/16/lovke-farmacevtskih-gigantov-segajo-v-sam-vrh-organov-odlocanja/

Evropski tožilec preiskuje komunikacijo Ursule vonder leyen z direktorjem Pfizerja Bourlo https://expose-news.com/2022/10/17/investigation-into-von-der-leyens-dealings-with-bourla/

Tweet 14.10. 2022 Evropsko javno tožilstvo (EPPO) @EUProsecutor #EPPO potrjuje, da je v teku preiskava o pridobivanju cepiv COVID-19 v Evropski uniji. Do te izjemne potrditve prihaja po izjemno velikem zanimanju javnosti. Na tej stopnji ne bodo objavljene nobene dodatne podrobnosti. https://twitter.com/EUProsecutor/status/1580871549837791232?s=20&t=MfVjFj4wJ9tn6D88ZWlUPA

Mađarska želi raspuštanje Evropskog parlamenta https://www.logicno.com/politika/madarska-zeli-raspustanje-evropskog-parlamenta.html

Poslanec v EU Parlamentu zahteva takojšen odstop Ursule vonder Lyen https://www.bitchute.com/video/kGeCizQ6p3iA/

Čas je, da izsušimo močvirje - Orban pravi, da so že pred škandalom "vsi vedeli, da je EU skorumpirana. An ongoing corruption scandal at the heart of the European Union has seen a Vice President of the European Parliament arrested, among others, and the offices of two human rights organisations shuttered, as Belgian law enforcement probe officials possibly being paid off as part of an influence operation by the sharia-governed State of Qatar, which is hosting the still-ongoing World Cup. Evidence pictures shared with the Associated Press by Belgium’s Federal Judicial Police show literal briefcases filled with cash — “a portion of the 1.5 million euro dollars found and seized by Belgian police in Brussels,” according to the news agency. “This EU summit has been marked by the arrest, on corruption charges, of the left-wing vice-president of the European Parliament. Everyone knew that Brussels was full of corruption, but now it’s reached the stage at which the police have had to take action,” commented Prime Minister Orbán, in the EU power centre himself for an end-of-the-year European Council meeting, in comments shared on Facebook, an official translation of which has been seen by Breitbart London. https://www.breitbart.com/europe/2022/12/17/time-to-drain-the-swamp-orban-says-everyone-knew-eu-was-corrupt-before-scandal/

Mislav Kolakušić na sjednici posebnog odbora EU parlamenta za COVID-19: "...nužno je odmah RASKINUTI UGOVOR o nabavci daljnjih doza cjepiva jer su nam prodali lažna cjepiva, zatražiti povrat dosad uplaćenih sredstava u iznosu od 2,5 milijarde Eura te POKRENUTI KAZNENI PROGON protiv Pfizera i drugih. U suprotnom i sami sudjelujemo u vršenju kaznenog djela nabavke i promoviranja lažnih lijekova te uništenju proračuna EU u visini od 71 milijarde eura koliko se Von der Leyen obvezala u ime svih nas platiti farmaceutima." https://www.facebook.com/watch?v=969024914017609

Hrvaški poslanec v EU parlamentu, sodnik Mislav Kulakušič: 4,5 milijarde covid-19 cepiv za 450 milijonov prebivalcev EU 10 DOZA CJEPIVA PO STANOVNIKU EU, uključujući i novorođenu djecu! Toliko je Ursula von der Leyen svojim koruptivnim planom, a novcem građana EU kupila cjepiva protiv Covida-19. Četiri i pol milijardi doza (!) za 450 milijuna stanovnika. Na svaki pokušaj, na svako postavljeno pitanje, odgovora nema. Nažalost, dok se građani Europe ne dignu i dok ne promijenimo ovo vodstvo EU, do tada nećemo ništa znati što se uistinu događalo tijekom pandemije Covida-19. https://www.facebook.com/sudacmislavkolakusic/videos/1508210579679724