Članek
Statistika in vrste poškodb s cepivi za COVID-19
Objavljeno Sep 26, 2021
Knjiga: Znanost o škodljivih učinkih Covid-19 cepiv: https://drive.google.com/file/d/1zMyH2jRqKrLaEftEmrltb4syENdwOw7m/view
*
Strokovna komisija je soglasno potrdila, da obstaja gotova povezava med smrtjo in cepljenjem pri mlajši ženski s cepivom Janssen. Cepljenje z Janssenom se bo odslej izvajalo samo na izrecno, podpisano zahtevo posameznika. 30.11. 2021
*
*
Kako covid-19 uniči imunski sistem:https://www.facebook.com/messenger_media?thread_id=100001088179101&attachment_id=490266205652926&message_id=mid.%24cAAAABf8k0mODzDx86F9mvcsa2qNC
*
Pregled poškodb po cepljenju: sestanek okrožnih nadzornikov: https://www.youtube.com/watch?v=hD0nwFHJPuw&t=297s
*
*
Kako (ne)varna so cepiva?
*
Smrti po cepljenju: nemški film s podnapisi: https://www.facebook.com/701694363207484/videos/611233460090674
*
Pričanje pred FDA o poškodbah po cepljenju: dr. Jessica Rose: https://www.facebook.com/tjasa.vuzem/videos/387906056147110
*
Podatki o poškodbah zaradi COVID-19 cepiv na dan 26.9. 2021, iz baze podatkov VigiAccess:
*
Skupno število neželenih dogodkov je 2.068.596.
*
VigiAccess je spletno orodje za iskanje po bazi VigiBase, s katerim lahko pridobite povzete statistične predstavitve razpoložljivih podatkov o morebitnih neželenih učinkih, ki so bili sporočeni v program Svetovne zdravstvene organizacije za mednarodno spremljanje zdravil (WHO PIDM).
*
Program VigiAccess je bil zasnovan za zagotavljanje večje preglednosti sistema varnosti zdravil z osnovnim pregledom morebitnih neželenih učinkov, o katerih se poroča v zvezi s posameznim zdravilom. Upoštevajte, da so v sistemu VigiAccess morebitni neželeni učinki navedeni pod naslovom "Neželeni učinki zdravil (ADR)", vendar ta seznam vključuje domnevne neželene učinke zdravil (v zvezi z zdravili) in neželene učinke po cepljenju (v zvezi s cepivi).
*
*
 
*
*
*
IZREDNO POMEMBNO PRIČANJE DR. JESSICE ROSE PRED UPRAVO ZA HRANO IN ZDRAVILA - FDA - v SLOVENŠČINI
Gre za 1000x povečanje neželenih učinkov in smrti po cepljenju proti Kovidu-19. In tega še zdaleč ni konec.
*
Slovenija sep 2021: Klinična smrt 20 letnice po cepljenju : https://www.facebook.com/primoz.dolzan/videos/1073749300033893
Beovičeva zato svetuje začasen umik Janssen cepiva, vlada pa ga bo dodatno naročila
*
POROČILO O SMRTI ZARADI CEPLJENJA  Sep 2021
DAVID JOHN SORENSEN IN DR. VLADIMIR ZELENKO, DR. MED.
Poročilo o smrti zaradi cepiva razkriva grozljivo resničnost: na milijone nedolžnih ljudi je izgubilo življenje, na stotine milijonov pa trpi za hromečimi stranskimi učinki, potem ko so jim vbrizgali eksperimentalne injekcije za kovid. Poročilo o smrti zaradi cepiv prikazuje vse dokaze za to, z več sto referencami, ki omogočajo nadaljnje preiskave.
To poročilo je kritičen alarm za svet.
Prenesite ga in ga razširite daleč naokoli. Poročilo ima 52 strani in se nahaja na naslovu: 
*
Dr. Vladimir Pirnat, dr. Mateja Černič, dr. Sabina Senčar, Vera kanalec o poškodbah po cepljenju, ki se ne prijavljajo: https://www.facebook.com/stoplaznivimmedijem/videos/690224348617018
*
Tromboza in potencialna nekroza dojk po cepljenju za Covid-19. Bolečine so neznosne.
 
*
*

Zdravnik, ki je tudi lastnik diagnostičnega laboratorija, je od uvedbe cepiva proti COVID-19 ugotovil 20-kratno povečanje raka. V obrazložitvi svojih ugotovitev je dejal, da zdi, da cepiva povzročajo resne avtoimunske težave, kar je na nek način opisal kot “povratni odziv na HIV”.

18. marca 2021 je dr. Ryan Cole, patolog s certifikatom, lastnik in upravljavec diagnostičnega laboratorija, javnosti v videoposnetku, ki ga je izdelal projekt Capitol Clarity, vlade Idaha, sporočil, da opaža velik porast različnih avtoimunskih boleznih in rakavih obolenj pri bolnikih, ki so bili cepljeni.

Od 1. januarja v laboratoriju opažam 20 -kratno povečanje raka maternice v primerjavi s tem, kar vidim na letni ravni,” je v video posnetku na Twitterju poročal dr. Cole.

Ta zdravnik se je izobraževal na kliniki Mayo in vodi največji neodvisni laboratorij za testiranje v Idahu.

“Sploh ne pretiravam, ker vsako leto gledam svoje številke, kot” Bože, še nikoli nisem videl toliko raka maternice “,” je nadaljeval.

Ko je razložil svoje ugotovitve na dogodku 18. marca, je Cole povedal, da se zdi, da cepiva povzročajo resne avtoimunske težave, na način, ki ga je opisal kot “povratni odziv na HIV”.

Na kratko:

Cole je pojasnil, da sta za ustrezno delovanje imunskega sistema potrebni dve vrsti celic: “T-celice pomočniki”, imenovane tudi “celice CD4” in “T-celice ubijalke”, pogosto znane tudi kot “celice CD8.

Cole pravi, da pri bolnikih s HIV obstaja veliko pomanjkanje “pomožnih T-celic”, ki povzročajo upad funkcij imunskega sistema in pustijo pacienta dovzetnega za različne bolezni.

Podobno Cole opisuje: “Po cepljenju, kar vidimo, je padec vaših T-celic »morilcev«, v vaših celicah CD8,”

»In kaj počnejo celice CD8? Nadzirajo vse druge patogene, “je nadaljeval.

Podobno kot HIV povzroča motnje imunskega sistema z zatiranjem celic “pomočnikov” CD4, enako se zgodi, ko se zavirajo celice “ubijalke” CD8. Po mnenju strokovnjaka dr. Cola se zdi, da je tako tudi z cepivi COVID-19.

Cole nadaljuje, da zaradi tega pomanjkanja “morilskih T-celic”, ki ga povzroča cepivo, opazi “porast” ne samo raka maternice, ampak tudi melanomov, pa tudi herpesa, herpesa zoster, mononukleose in “Velik porast” pri HPV virusa, ko “gledamo biopsijo materničnega vratu pri ženskah”.

To ni prvič, da so bila cepiva COVID-19 povezana z resnimi vprašanji v zvezi z zdravjem žensk.

Po mnenju zdravnikov Intermountain Healthcare pri ženskah, ki so bile nedavno cepljene proti COVID-19, se lahko pojavijo simptomi raka dojke kot stranski učinek cepiva.

Vir: https://mcmaravic.wordpress.com/2021/09/27/lastnik-diagnosticnega-laboratorija-poroca-o-20-kratnem-povecanju-raka-pri-bolnikih-cepljenih-proti-covid-19/

*

Tu je treba dodati še ta graf, ki prikazuje umrle zaradi Covid-19 in kjer že mesece številka umrlih do 45 let ostaja nespremenjena:

*

https://www.primorske.si/slovenija/slovenija-bo-zacasno-zaustavila-cepljenje-s-cepivo?pk_campaign=web_notify_29-09-2021_1240&pk_source=web_notify&utm_campaign=web_notify_29-09-2021_1240&utm_source=web_notify

*

Vlada v Ontariu zdaj priporoča, da moški, stari od 18 do 24 let, kot cepivo za cepivo COVID-19 namesto cepiva Moderna uporabijo cepivo Pfizer, saj se je pri številnih mladih moških po cepljenju pojavil miokarditis.

Do tega je prišlo, potem ko so uradniki za javno zdravje ugotovili, da obstaja tveganje za miokarditis - obliko vnetja srca - 1 proti 5.000 po drugem odmerku cepiva Moderna.

https://torontosun.com/news/provincial/ontario-now-recommending-against-moderna-vaccine-for-men-18-24-years-old

*

https://www.lifesitenews.com/news/nearly-50k-medicare-patients-died-soon-after-getting-covid-shot-whistleblower/?fbclid=IwAR3Oz8JuyoOCHs_ROdP55xRvm6xteEkS-BpQoNTTp33VvPmt6h8dIVXZLp0

*

Tjaša Vuzem FB PRIČANJE V ODBORU ZA KORONO:
V petek, 01.10.2021 je dr. Reiner Füllmich na 72. rednem zaslišanju Odbora za korono intervjuval pogrebnega direktorja iz Anglije, Johna O'Looneya, ki je povedal: "Opravka imam z žrtvami umorov. Prepoznal sem vzorec vzroka smrti, ki je neposredno povezan s cepivi. Samo ta teden so umrli trije ljudje, ki so bili mlajši od 30 let.
Do 6. januarja, nismo imeli več primerov kot normalno. Ko so začeli cepiti, je bila stopnja smrtnosti izjemno visoka. V 15 letih dela v pogrebni službi nisem doživel česa podobnega. Trajalo je 12 tednov, umirali so ljudje vseh starosti. Večino so označili za umrle zaradi kovida. Domnevam, da je bila večina smrti posledica poškodb zaradi cepiva, poleg prevelikih odmerkov midazolama in kolateralne škode. Pojavlja se jasen vzorec. Zdaj se število smrtnih primerov spet povečuje."
Z menoj je stopilo v stik 45 pogrebnih podjetij. Vsi vedo, kaj se dogaja.

https://www.facebook.com/tjasa.vuzem/videos/368452785020627

*

Izraelski raziskovalci so v ponedeljek sporočili, da je Pfizerjevo cepivo proti koronavirusom povezano s povečano možnostjo razvoja trombotične trombocitopenične purpure (TTP), redke krvne bolezni. TTP je avtoimunska bolezen, ki povzroča nastajanje krvnih strdkov v različnih telesnih organih. Po podatkih Nacionalnega inštituta za zdravje lahko ti strdki omejijo ali blokirajo pretok krvi, bogate s kisikom, v ključne organe, kot so možgani, ledvice in srce, kar povzroči resne zdravstvene težave. Raziskovalci z Inštituta za hematologijo pri Shamir Medical Center so povedali, da so bili opozorjeni na problem, ko so opazili nenaden porast TTP v državi - v enem mesecu so odkrili štiri primere v primerjavi z dvema ali tremi primeri na leto. Zdravniška ekipa je dejala, da so odkrili "kronološko povezavo" med cepljenjem bolnika in pojavom simptomov bolezni. Poudarili so, da gre tako za nove bolnike kot za bolnike, pri katerih je bolezen izbruhnila po dolgem obdobju remisije. Tiskovni predstavnik medicinskega centra Shamir je poudaril, da študija o povezavi Pfizerjevega cepiva proti koronavirusom z redko boleznijo ne bi smela odvračati od cepljenja. https://m.jpost.com/health-science/pfizer-covid-19-vaccine-linked-to-rare-blood-disease-israeli-study-671694/amp?__twitter_impression=true

*

New VAERS Data as of Sept 24, 2021
17,049 Deaths and 811,552 Adverse Events

15,937 Pfizer / Moderna and 1,112 J&J Deaths PLUS 752,803 Pfizer / Moderna and 58,749 J&J Adverse Events
*
*
*
*
Napovedi Inštituta Jožef Štefan: https://r4.ijs.si/COVID19#elf_l1_Lw
*
Lokalna televizija v Detroitu je svoje sledilce na FaceBooku zaprosila, naj jim poročajo o smrtih zaradi Covida-19, potem, ko so na voljo 'cepiva'. A odgovori so jih nemalo presenetili, saj so prejeli preko 250 TISOČ komentarjev o smrtih in hudih posledicah cepljenja.
*
*
*

W.H.O. database shows there have been 8 times more adverse reactions to the Covid-19 Vaccines in 9 months than to the Influenza Vaccines in 52 years

*
Finske zdravstvene oblasti so danes sporočile, da moških, mlajših od 30 let, ne bodo več cepile s cepivom proti covidu 19 ameriškega podjetja Moderna. S tem sledijo drugim nordijskim državam, ki so zaradi redkega stranskega učinka vnetja opustile cepljenje mlajših moških s tem cepivom. Pred tem so se za podoben ukrep v sredo že odločile Švedska, Norveška in Danska. Glede na nedavno študijo štirih nordijskih držav je pri cepivu Moderna za mlajše od 30 let povečanonevarnost miokarditisa, vnetne bolezni srčne mišice, ter perikarditisa, ki je vnetje osrčnika. Evropska agencija za zdravila (Ema) je sicer poleti odobrila uporabo Moderne tudi za najstnike.
*
*

Iceland Suspends Moderna Covid Vaccine Over Heart-Inflammation Fears

"As the supply of Pfizer vaccine is sufficient in the territory ... the chief epidemiologist has decided not to use the Moderna vaccine in Iceland," said a statement published on the website of the Health Directorate.

https://www.ndtv.com/world-news/iceland-suspends-moderna-covid-19-vaccine-over-heart-inflammation-fears-2569203

*

EU/USA /UK– 45,250 Covid-19 injection related deaths, plus  over 7.4 million injuries now reported by almost 2.2 million people by end Sept/ early Oct 2021.

*

https://necenzurirano.si/clanek/preiskovalne-zgodbe/zakaj-je-morala-umreti-20-letna-katja-dokumenti-911832

*

https://www.rtvslo.si/zdravje/kaksne-zdravstvene-zaplete-lahko-povzroca-cepljenje-proti-covidu-19/597095?fbclid=IwAR04NJ8WWen6AG-9zNer_ZLcAn72yBvqTagit__0ueh_kGBiKJ7cYD6ei10

*

https://dokumentarac.hr/covid-19/usudis-li-se-pogledati-u-sluzbeni-izvjestaj-openvaers-o-broju-potvrdenih-prijavljenih-nuspojava-covid-cjepiva-u-sad-u/

*

Poškodbe s cepivom Astra Zeneca: https://dokumentarac.hr/cijepljenje/donosimo-upute-o-lijeku-na-hrvatskom-jeziku-covid-19-cjepiva-astrazeneca/

*

Analiza delovanja imunskega sistema po 1. odmerku cepiva za Covid-19: se znaižajo CD8 ubijalske celice, ki ubijajo celice raka in viruse. To se zgodi tudi pri okužbi z HIV/AIDS. Po drugem odmerku se nevtrofilci- granulociti zelo povišajo, ker so odgovorni za poškodbe tkiva. CD8 celice, naravne celice ubijalke in vsi limfociti se znižajo. B-limfociti, CD4, CD8 in naravne celice ubijalke, ki so del pridobljenega imunskega sistema (adaptive immune system). Odziv visokega nivoja granulocitov in poškodovan pridobljeni imunski sistem kažeta na avtoimunski napad na lastno tkivo po prejemu 2. odmerka cepiva proti Covid-19. Posledica je povišanje okužb, kot se to zdaj dogaja v Izraelu. Druga posledica je pojav avtoimunskih bolezni, ki so zdaj najbolj rastoče bolezni v ZDA. 

https://rumble.com/vnehuj-jaw-dropping-evidence-doctor-tested-someones-immune-system-after-the-2nd-ja.html?mref=7ju1&mrefc=4

*

https://www.logicno.com/politika/konacno-je-krenulo-istina-iz-bolnica-zvizdacice-sa-rebra.html?fbclid=IwAR22aFqWre-b_ItJAO24r7MgE9CwKsl159q7uvEQ7WakimzLsWzQzNO3RwA

*

Telegram, 15.10. 2021

*

Zelo dober zapis. Da se zdravniki in politiki cepijo s fiziološko razstopino, pa sem osebno pisala že lani decembra. No to sedaj zdravstveni delavci potrijo. PREBERITE !
Ful dober zapis - Darja Erhatič
Včerajšnji Tednik me je nekoliko vzpodbudil in poklicala sem kolegico Darjo, ki je z možem delala v Angliji in se sedaj v Sloveniji sooča z okoliščinami ljudi po cepljenju. Odločili sva se, da te izkušnje, ki sva si jih v teh mesecih delili podeliva tudi z vami. Pred seboj imate njeno pričevanje,v razmislek in osveščanje.
"Prenehala sem opozarjati, pisati, razlagati kaj vse se zgodi človeku po cepljenju proti Covid 19 (v nadaljevanju CO…). Prenehala sem zato ker je sedaj že veliko cepljenih in nima nobenega smisla več pisati resnico, saj bodo še bolj negotovi in v strahu. Trdno verjamem, da so med vsemi zdravstvenimi delavci, ki cepijo in so se postavili, zavestno ali nezavestno, na temno stran, tudi Angeli varuhi, ki na svoj način pomagajo, In zato sem tiho ter prosim, da bi bilo belih angelov več kot temnih ljudi.
Tale prispevek me je spet zbezal na plano. Vsaka čast novinarki, ki je uspela kaj takega objaviti in za poskus biti vsaj malo novinar in prispevek pripraviti, kolikor ji je dopuščeno, nevtralno.
Glede na izjave absolutno neverjetnih ljudi: ministra za zdravje, predstavnico ministrstva za zdravje, vodjo posvetovalne skupine za zdravje pa bi njim in vsem želela povedati kaj se dogaja v resničnem življenju. Prepričana sem, da oni vse to vedo a …. O tem ne bom sodila. Sodba jih čaka tako kot nas vse.
V Angliji sem delala v zdravstvu od začetka Co … krize. V tem času sem bila ves čas tudi v navezi z kolegicami in kolegi iz ZDA, BiH, Avstralije, Nemčije in Slovenije. Ves čas smo si izmenjavali svoje izkušnje. In vsem se je godilo podobno.
Ne poznam ene osebe, ki bi umrla zaradi Co…. Poznam pa nekaj starih in bolnih, ki jim je Co … virus S POMOČJO ukrepov (zapuščenost od bližjih, osamitev, obvezna distanca osebja, sejanje strahu po TV, odvzem vseh aktivnosti za katere so živeli ali se jih veselili) pomagal poslabšati osnovno bolezen in s tem umreti. Upam si mirno trditi, da tudi večina teh ljudi nebi podlegla dodatnemu virusu, če bi imela podporo pri ljubih in običajen dotik negovalnega in zdravstvenega osebja.
Zadnje 4 mesece sem dežurala samo še pri umirajočih, ki so bili cepljeni. O umiranju ne bom govorila saj nima smisla. Povem samo, da je to vsekakor tehten razlog, da si nikoli ne bom dovolila vbrizgati ta odmerek, ki mu pravijo cepivo. Da bi morda bolje prepoznali delovanje Co … cepiva/odmerka bom v kratkem napisala kaj se s človekom zgodi. Vsakim? O tem ne bom presojala saj vsi vemo, da so VSA cepiva/odmerki še v testnem obdobju in se bo vse še pokazalo morda po 5, 10 letih. Sama pa ponovno trdim, da bomo sedaj tudi v SLO žalostnim dogodkom priča že to zimo.
Opisala bom MOJO lastno raziskavo, ki pa temeljijo seveda SAMO na opažanjih iz prakse: videno in doživeto, ne pa na podlagi vladnih preučevanj in sugestij ter razmišljanj »strokovnjakov« po FB:
Po Co …odmerku se človeku življenje začne odvijati zelo, zelo pospešeno. Največkrat se začnejo kazati prvi znaki po 2 mesecih drugega odmerka.
- Če ima nekdo osnovno bolezen, se ta nenadoma poslabša in se hitro bliža zapletom in koncu življenja. Če je človek star vsi zatrdijo, da je to itak starost in bilo pričakovano. Pozabijo pa, da je bil star tudi pred odmerkom in celo v zelo dobri formi ter je v tistem času njegova kronična/prejšnja bolezen počasi napredovala. Prav isti odgovor imajo za bolne in ljudi s posebnimi potrebami. Ti so seveda dobili tudi prve odmerke in se pri njih pač kažejo prvi znaki.
- Pri človeku, ki ima neurejen krvni sladkor ali krvni pritisk, ta dobesedno ponorita in ga ni mogoče uravnati več z ničemer. Kljub temu, da je imel ta človek že 30 ali več let porušene parametre in jih je z zdravili ali dieto ves čas mirno uravnaval.
- Če prejemnik odmerka nima že kakšne osnovne bolezni se največkrat pojavi rak, ki zelo hitro napreduje.
Ali pa se pojavijo nenadne bolezni. Za vsakega drugačne, saj ima vsak od nas svojo »Ahilovo peto« ali šibko točko. Tu se pokaže tisti 25% dedne zasnove, ki jo odmerek hitro potegne na plano. Primer: moja šibka točka so krčne žile na nogah in imam veliko možnosti, da me bo zadela možganska kap ali pljučna embolija. Nekdo ima probleme pri gibalne delu telesa (sklepi) in se mu bo začelo hitro slabšati gibanje, otrdelost nog …, oni ima šibko točko v presnovi in bo nenadoma dobil diabetes, ki ga ne bodo mogli umiriti, oni … . Tako telo naenkrat obnemore, se ne zmore več braniti ter se posledice cepljenj lepo zakrijejo.
- Zelo veliko ljudi začne imeti težave pri hoji - boleče noge, lahko tudi zatečene noge, ki počasi začnejo temneti/črneti. Ne, ne govorim o cianozi/modrikavosti, temveč o temno sivih/črnih nogah, pri nekaterih tudi rokah.
- Pri nekaterih se pojavijo bule. Kjer koli po telesu in značilno je, da nihče ne ve kaj naj bi to bilo.
- Prav tako je, predvsem pri ženskah, ki znamo upogniti glavo in tiho počakati kaj nas bo zadelo, značilno hujšanje, ki bi ga lahko opisala kot tanjšanje celega človeka. Nihče ne najde vzroka.
- nenadoma se pojavijo hormonski problemi, zlasti pri bolj ranljivih – puberteta, nosečnost in menopavza.
- Seveda pa poznamo že veliko primerov, ko se pojavijo problemi s strjevanjem krvi, v cirkulaciji krvotoka…. A to so do sedaj dokaj hitri pojavi po dobljenem odmerku, so pa, vse kaže rezervirani za kar direkten zaplet pri zdravih ljudeh srednje generacije in mladih, ki jih je težje hitro oropati odpornosti in samozdravljenja.
Za vse te ljudi je zelo značilno samo-zanikanje. Iščejo vzroke drugje. Velikokrat se popolnoma naslonijo na svojega zdravnika, ki jim je odmerek predlagal in, ki jim ne bo pomagal saj jim ne more. Seveda daje vse od sebe, če le mu ne uspe prej človeku zapreti vrata zaradi co… krize. Tudi spoznanje, da cepivo ne pomaga, da bi prišel do zdravstvene oskrbe »po ta starem«/po Hipokratovi zaprisegi, je dodatni šok za bolnega. A tudi to raje zanika kot, da bi se izpostavil in zahteval pomoč in pojasnilo od lečečih zdravnikov. Zadevo rešuje kot je reševal eksistenco s cepljenjem.
Veliko ljudi je jeznih in nesramno napada te, ki se ne odločijo vzeti odmerka. Veliko je takih, ki so tiho in se zaprejo vase. Prepustijo se usodi in temu kar se bo zgodilo. Nekako eliminirajo dogodek, včasih se celo zaigrajo in se poistovetijo z tistimi, ki se niso cepili. Češ: »mi, ki nismo za«.
In so taki, ki bi zadevo ponovili samo, da bi drugim, predvsem pa sebi dokazali, da so ravnali prav. Čeprav jim en mali glasek razuma želi povedati, da bi bila previdnost pa vseeno dobrodošla.
Najbolj zanimivo pa je dejstvo, da v vsej tej vojni nihče ne razmišlja o zdravju. Samo o tem, da se cepi, da bo imel mir, obdržala službo, potovala, bil svoboden. Slednje je najbolj žalostna odločitev.
Je sploh kje pomoč, ko si že cepljen. Ja je. Pomoč je v obliki belih Angelov varuhov, ki so tiho in cepijo s cepivom, ki ga dobi največ politikov in političnih pomagačev: z fiziološko raztopino. V tem primeru je cepljen rešen. Druga rešitev, po mojem mnenju, je v močni volji, ki lahko premaga fizični hendikep. A, če bi bil ta človek res tako močen, se nebi cepil. Pa vseeno … ko gre za življenje se lahko zgodi marsikaj. Celo duše se oplemenitijo in spremenijo emocije in fizični ustroj.
To sem želela napisati tudi zato ker vidim, da že pripravljajo drugo pandemijo, pod katero bodo zakrili vse zgoraj naštete probleme in si oprali roke (WHO že napoveduje in se pripravlja na naslednjo pandemija z virusom z zgoraj naštetimi znaki).Tega jim enostavno ne smemo dovoliti. Vedeti moramo, da smo ga polomili s tem, ko smo in še dovolimo, da nas vse želijo imeti za poskusne zajčke, da nas ne cenijo niti kot govedo in se imajo za bogove, ki lahko drugim jemljejo svobodo. Za vsega nekaj beličev, napuha ali umetnega dviga samopodobe. S tem, da imajo ti ljudje probleme nimamo mi nič. In ne smemo si več dovoliti, da nam morijo prijatelje, sorodnike, matere, celo otroke, dojenčke. Treba je reči NE in sicer pri sebi in vsak zase v vsakodnevnem življenju. To je najtežje, a edino uspešno. NE maska, NE testom, NE cepivu in NE manipulacijam. In, če je treba fizično prijeti teh nekaj ljudi in jih postaviti čez mejo in nikoli več dovoliti vstopa v državo, je treba to pač narediti. Kako si jaz, ti, on, ona dovolimo, da nam jemljejo svobodo, voljo, zdravje, vse vrline z ljubeznijo vred in celo življenje?
Ihan pravi: »… je težko predvideti iz neke zgodovine bolezni kaj se bo zgodilo po cepljenju…« Kakšno šolo moraš imeti, da izjaviš kaj takega??? Če veš, da ima nekdo neko zgodovino bolezni in obstaja samo mali sum na zaplet …. Ja, ga pač ne cepiš. Saj je od nekdaj jasno, da bolnih ne cepimo. No, res pa je, da v tem primeru ne govorimo o cepivu temveč odmerku nečesa neznanega.
Ja, predstavnica ministrstva za zdravje je povedala, da:« bomo iz nekrivdnih razlogov imeli tudi odškodnine za vsa ostala cepljenja ne samo za obvezna«. Kdo je tu nor? Cepivo naj bi ŠČITILO in ne ogrožalo zdravje. Kdo je sedaj tu kriv za »nekrivdne razloge«? Če v naprej vemo, da je nekaj škodljivo zakaj potem to dati ljudem, ki pa se na medicino ne spoznajo in zaupajo zdravstvenim delavcem, ki pa so v veliki meri sedaj žal postali borzni posredniki ali biznis osebe? Glede na šolanje, ki smo ga zdravstveni delavci bili deležni do teh najnovejših časih, ne verjamem, da je večina njih samo z ogromnim pomanjkanjem znanja.
Vedeti moramo, da, ko ti enkrat tvoj najbližji, celo bog ne daj nikomur otrok, umira, ne pomaga nobena odškodnina. Takrat dragi vladni govorniki v oddaji in vsi, ki nam soljudem počnete toliko hudega, takrat boste doživeli, da bo komu odškodnina samo še najstarejši način poplačila. In ne pozabimo – zima je pred vrati. Kar koli se bo dogajalo je krivda ljudi, ki smo jih izvolili, da bi nas ščitili in skrbeli za naše blagostanje. Ne moja, ne tvoja in ne od soseda krivda. Samo ljudi, ki se mirno igrajo z našimi življenji. Na račun enega virusa, katerega je 0.14% umrljivosti. Mimogrede umrljivost za rakom v slo je 2,6% po še starih podatkih. Kje pa je tu cepivo? In kje razglasitev Pandemije???"
FB 16.10. 2021
*
*

(Nina Šprohar, oktober 2021)

Čeprav naj bi Evropska agencija za zdravila (EMA) preko sistema EudraVigilence spremljala varnost zdravil in cepiv ter s pomočjo vseh držav beležila vse domnevne stranske učinke cepiv proti covidu-19, Slovenija očitno o teh Emi zelo pomanjkljivo poroča.
 
Zakaj je poročanje o stranskih učinkih tako pomembno?
Kot so nam pojasnili na Emi, je zbiranje vseh poročil o domnevnih neželenih učinkih zdravil in cepiv "eden od stebrov sistema EU za spremljanje varnosti", zato tako zdravstvene delavce kot tudi paciente pozivajo, naj pristojnim nacionalnim organom poročajo o primerih sumov na neželene učinke, ki so se pojavili po cepljenju. Tudi na podlagi teh dragocenih podatkov Ema redno objavlja varnostne posodobitve za štiri cepiva proti covidu-19, ki so v uporabi v evropskem prostoru.
 
Tudi farmacevtska podjetja morajo vzpostaviti sisteme za zbiranje poročil o domnevnih stranskih učinkih znotraj in zunaj EU ter jih v določenih rokih predložiti agenciji.
 
Ema vsa poročila zbira v informacijskem sistemu EudraVigilance, ki je namenjen tudi analizi domnevnih neželenih učinkov, ki jih povzročijo zdravila, ki so odobrena ali se preučujejo v kliničnih preskušanjih v Evropskem gospodarskem prostoru (EGP).
 
Slovenija Emi poroča rekordno malo
A vse kaže, da Slovenija, kar se tiče poročanja Emi, očitno ne opravlja svojega dela.
 
Pregled baze EudraVigilance v kombinaciji s podatki Evropskega centra za preprečevanje in obvladovanje bolezni (ECDC) namreč kaže, da glede na število porabljenih odmerkov Slovenija Emi o stranskih učinkih poroča rekordno malo, celo najmanj v celi Evropi.
 
Za primerjavo smo poleg Slovenije izbrali še štiri države, kjer so uporabljali enaka cepiva (Comirnaty, Spikevax, Vaxzevria in Janssen): Nizozemsko, Avstrijo, Hrvaško in Islandijo.
 
Pregledali smo poročane stranske učinke glede na število porabljenih odmerkov za posamezno cepivo.
 
Pfizer: Še Islandija je sporočila več stranskih učinkov kot Slovenija
Slovenija je do 13. 10. porabila 1.376.696 odmerkov cepiva Comirnaty proizvajalca Pfizer-BioNTech, kar jo uvršča na tretje mesto med izbranimi državami, hkrati pa je Emi sporočila občutno manj stranskih učinkov kot Islandija, ki je porabila le 294.987 doz tega cepiva.

 

 

*

Pričevanje o smrti 72 let starega moškega, ki je bil zdrv in je po cepljenju umrl: https://www.facebook.com/blaz.filipic1/videos/579505560051153

*

https://theexpose.uk/2021/08/21/study-finds-vaccinated-are-at-real-risk-of-suffering-antibody-dependent-enhancement/

*

https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC8412816/

Hepatitis C Virus Reactivation Following COVID-19 Vaccination – A Case Report

*

https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC7324311/

S2 Subunit of SARS-nCoV-2 Interacts with Tumor Suppressor Protein p53 and BRCA: an In Silico Study

*

Dr Tenpenny: To se zgodi, ker injekcije uničijo celice CD8, bele krvničke, ki zadržujejo raka in latentne viruse. Po cepljenju za C-19 se pojavljajo epidemije škrlatinke, metastatskega raka prostate, raka endometrija in drugih bolezni).
Najnovejši podatki iz poročila PHE o nadzoru cepljenja v Združenem kraljestvu o primerih Covid -19 kažejo, da so dvakrat cepljeni 40-79-letniki izgubili 44 % sposobnosti imunskega sistema. Njihov imunski sistem se slabša za približno 5 % na teden (med 3,8 % in 9,1 %).
Če se bo to nadaljevalo, bodo 30-59-letniki do božiča popolnoma izgubili obrambo pred virusom Covid-19 (in morda tudi dobili obliko sindroma pridobljene imunske pomanjkljivosti AIDS), vsi dvakrat cepljeni starejši od 30 let pa bodo morda do januarja prihodnje leto popolnoma izgubili del imunskega sistema, ki se spopada z virusom Covid-19.
*
VAERS podatki za ZDA: 23. 10. 2021
818,042 Adverse Events
127,641 Doctor Visits
83,412 Hospitalizations
92,017 Urgent Care
26,199 Disabled
10,179 Bell's Palsy
10,304 Myocarditis
8,408 Heart Attacks
2,631 Miscarriages
17,128 Deaths
100% Safe And Effective
*
Poškodba po covid cepljenju vrhunskega gorskega kolesarja, ki je dobil POTS in miokarditis: https://www.redvoicemedia.com/video/2021/10/covid-vaccine-injury-champion-professional-mountain-bike-racer-sidelined-dr-john-campbell/
*
*
Švedski zdravstveni uradniki so se odločili, da bodo moratorij na cepljenje s cepivom Moderna pri osebah, mlajših od 31 let, podaljšali za nedoločen čas, je poročal britanski Daily Mail. Prekinitev cepljenja s cepivom Moderna naj bi se končala 1. decembra.
Podobne ukrepe so sprejele tudi Finska, Islandija in Danska. Norveška spodbuja moške, mlajše od 30 let, naj se ne cepijo s cepivom Moderna, vendar tega ne predpisuje.
*
*
*
Poškodbe po cepljenju v Sloveniji: https://www.bitchute.com/video/FiwxXPuZyH0M/
*
*
*

MASOVNA KOMPILACIJA POSLEDIC CEPLJENJA V SLOVENIJI

*

*
https://www.redvoicemedia.com/2021/11/vaers-reveals-death-by-lot-number-specific-states-get-certain-vials/

VAERS Reveals DEATH BY LOT NUMBER: Specific States Get Certain Vials

*

Never Before Seen: Blood Doctor Reveals HORRIFIC Findings After Examining Vials

https://www.redvoicemedia.com/2021/10/never-before-seen-blood-doctor-reveals-horrific-findings-after-examining-vials/

*

https://onlinelibrary.wiley.com/doi/10.1111/ced.14878?fbclid=IwAR1Y9xrsXIQVnZPMaAFiO7Vb9ODH3JZFWpttA0QIr5YApT2fyGQc1v72aKA

Pityriasis rubra pilaris-like eruption following administration of the BNT163b2 (Pfizer–BioNTech) mRNA COVID-19 vaccine

*

Emergency Medicine Specialist Dr. Rochagné Kilian blows the whistle on the concerning rise in D-dimer levels in patients after receiving a COVID-19 vaccine. This detailed, well-referenced video explains the phenomenon of micro-clotting, and why this demonstrates the likely development of an autoimmune disorder.

https://www.canadiancovidcarealliance.org/media-resources/dr-rochagne-kilian-blowing-the-whistle-on-covid-19-vaccines-and-d-dimer-levels/?fbclid=IwAR3-Dc5i9SfJ_Xp7Y8G2URV9xXPygMupq1N2kGecebfpLGV0qI4VUKzBb6c

*

Porast pericarditisa za 10.000% v USA

*

Pričevanje udeleženke testiranja cepiva Astra Zeneca: težke posledice po 1. odmerku niso upoštevali v rezultatih, njen primer so izključili iz podatkov: (ni edina, ki se ji je to zgodilo):

https://www.youtube.com/watch?v=2yjzAxKZvWI

*

https://gustirnagusti.wordpress.com/2021/11/06/svjedocenja-ljudi-ostecenih-cov-vakcinama/

*

https://www.nature.com/articles/s41421-021-00329-3?fbclid=IwAR3Th2UfQ_N5-Y4uAroiUstZS9ICFH1JPDg_c40oP-23pDbhN7lKX9aargU

Comprehensive investigations revealed consistent pathophysiological alterations after vaccination with COVID-19 vaccines

*

https://gibanjeops.si/post/609488/tragicne-posledice-cepljenja-uradni-podatki-in-dejstva?fbclid=IwAR3zktYQ8m7wFwHxr9WT8WA19JAwRYArbvXLhmaMPAa-MqjqPgLzSS9blK0

*

Pričevanje o smrti staršev po cepljenju: https://www.facebook.com/stoplaznivimmedijem/videos/909720099978094

*

https://www.rtvslo.si/zdravje/novi-koronavirus/slovenija-prva-na-svetu-glede-na-tedensko-povprecje-potrjenih-primerov-na-milijon-prebivalcev/600222

*

Covid cepivo uničuje eritrocite, zniža jim zmožnost prenašanja kisika in uničuje hemoglobin: dr. Fleming: https://www.brighteon.com/cda18b38-d71d-4fb3-ac83-be99ff0d3769

*

https://vaersanalysis.info/2021/11/05/vaers-summary-for-covid-19-vaccines-through-10-29-2021/

New VAERS analysis shows risk of dying from COVID vaccine is 171.8 times greater than Flu Vaccine based on similar # doses and time period, and risk of adverse reaction from COVID vaccine is 53.5 times greater than Flu Vaccine

*

Covid scandal: Excess deaths at home soar past 65,000 in just 18 months

"Figures from the Office of National Statistics for England and Wales show over the past eighteen months there have been at least 74,745 excess deaths - deaths above the five-year average - in private homes. Only 8,759 (12 percent) involved COVID-19. The deaths at home figures from 7 March, 2020 to 17 September, 2021 are 37 percent higher than the 2015 - 2019 average and the numbers are continuing to climb. Last week was the 16th week in a row where the ONS reported extra or “excess” deaths.

The disturbing trend includes 15-19-year-old boys. Deaths in this group have risen by 30 percent between January and October this year compared to the same period in 2020 - from 355 to 462. This is 20 percent higher than the five-year average for this period which was 386."

https://www.express.co.uk/news/uk/1517629/covid-19-news-coronavirus-excess-deaths-uk-ONS-Carl-Heneghan

*

https://freeworldnews.tv/watch?id=6185b407e19ed5372ded8319

Dr. Peter McCullough Issues Emergency Warning: Vaccine Created Spike Protein is Deadly in the Human Body

*

https://www.dailymail.co.uk/news/article-10177849/NHS-boss-Amanda-Pritchard-accused-abusing-Covid-statistics.html

*

https://www.forbes.com/sites/roberthart/2020/10/20/researchers-warn-some-covid-19-vaccines-could-increase-risk-of-hiv-infection/?sh=1a399b9b3740

*

https://staronormalno.com/sta-se-dogada-u-metkovicu-pandemija-teskih-i-fatalnih-nuspojava-kod-cijepljenih/

*

https://theexpose.uk/2021/11/08/prof-linda-wastila-gives-testimony-on-vaccine-induced-myocarditis-i-am-stunned-when-i-hear-people-dismiss-myocarditis-as-an-acceptable-side-effect-especially-for-young-people/

*

https://www.logicno.com/hrana-zdravlje/veci-broj-smrti-zbog-vakcine-ukazuje-na-plan-za-depopulaciju.html

https://www.unz.com/mwhitney/excess-deaths-point-to-depopulation-agenda/#new_comments

*

https://dokumentarac.hr/covid-19/omjer-koristi-i-rizika-na-svakih-500-cijepljenih-ljudi-u-hrvatskoj-jedan-covjek-umre-od-posljedica-nuspojave-cjepiva-protiv-covida-a-od-covida-se-podjednako-tesko-razboljevaju-i-cijepljeni-i-necijep/

*

https://www.reuters.com/business/healthcare-pharmaceuticals/french-health-authority-advises-against-moderna-covid-19-vaccine-under-30s-2021-11-09/

Francoski zdravstveni organ odsvetuje cepivo Moderna COVID-19 za mlajše od 30 let
Francoski organ za javno zdravje je priporočil, da osebe, mlajše od 30 let, namesto cepiva Spikevax podjetja Moderna Inc (MRNA.O), ki prinaša sorazmerno večje tveganje za težave s srcem, dobijo cepivo COVID-19 podjetja Comirnaty (PFE.N).
Haute Autorite de Sante (HAS), ki nima pravnih pooblastil za prepoved ali izdajo dovoljenj za zdravila, vendar deluje kot svetovalec francoskega zdravstvenega sektorja, je navedel "zelo redka" tveganja, povezana z miokarditisom, boleznijo srca, ki so se pojavila v nedavnih podatkih o cepivu Moderna in v francoski študiji, objavljeni v ponedeljek.
"V populaciji, mlajši od 30 let, je to tveganje približno petkrat manjše pri cepivu Comirnaty podjetja Pfizer v primerjavi s cepivom Spikevax podjetja Moderna," je HAS zapisal v svojem mnenju, objavljenem v ponedeljek.

*

https://www.bitchute.com/video/Rqnpazur0gzw/?fbclid=IwAR0ubGA9lff-RskkV-LGRp1Mh5qbTVoXTpiAW02B9CPpVj0Qh5UxKtjCjvw

DR. PETER MCCULLOUGH PRESENTATION IN PHOENIX, AZ ON 10/27/21

*

https://www.popsci.com/health/how-dangerous-is-myocarditis-the-truth-about-the-scary-sounding-condition/?fbclid=IwAR2HCyL7Bo3gUqt5kguRy8HLUTxTY42Drs0-YIHFhTcrdj7krF5qFl4gUEs

*

https://m.planet-lepote.com/konicni-proteini-v-cepivih-za-covid-onemogocajo-popravljanje-okvar-dnk-povzrocajo-raka/

*

Biodistribucija cepiv: https://www.bmj.com/content/373/bmj.n958/rr-1

*

https://www.logicno.com/politika/francuske-zdravstvene-vlasti-istrazuju-tri-slucaja-rijetkog-poremecaja-krvi-kod-primalaca-vakcine-pfizer-covid-19.html

*

Razkrivamo manipulacije z uradnimi podatki covidnih hospitalizacij.

Uradni podatki razkrivajo, da bolnišnice starejših covidnih pacientov ne zdravijo na intenzivni negi. Če se teh pacientov ne zdravi na intenzivni, potem jih ni v uradnih evidencah. V kolikor bi se starejše paciente sprejemalo na enote intenzivne nege enako, kot se sprejema mlajše paciente, bi bilo razmerje med cepljenimi in necepljenimi na intenzivni negi podobno, kot je na navadnih oddelkih. Po zadnjih podatkih je to cca. 40% polno cepljenih. 

 

Ni res, da 81% postelj na intenzivni negi zasedajo necepljeni. Gre za manipulacijo.

Uradni podatki NIJZ in MZ za obdobje 2.8. do 7.11.2021 razkrivajo, da se manipulira s podatki hospitalizacij na enotah intenzivne nege (EIZ).

Uradni podatki razkrivajo, da bolnišnice starejših covidnih pacientov ne zdravijo na EIZ, saj jih večina umre na navadnih oddelkih. Podatki tudi razkrivajo, da je 80% primerov hospitalizacij polno cepljenih covidnih bolnikov ravno pri starejših od 65 let. Če se teh pacientov ne zdravi na EIZ, potem jih ni v uradnih evidencah!

Analiza uradnih podatkov s projekcijo je razkrila, da je tovrsten način komunikacije manipulacija. V kolikor bi se starejše paciente sprejemalo na enote intenzivne nege enako, kot se sprejema mlajše paciente, bi bilo razmerje med cepljenimi in necepljenimi na intenzivni negi podobno, kot je na navadnih oddelkih. Po zadnjih podatkih hospitalizacij je to cca. 40% polno cepljenih. 

Gre za Simpsonov paradoks, kjer se z "izključitvijo" posameznih podatkov pride do popolnoma drugačnih rezultatov - napačnih!

 

80% polno cepljenih covidnih bolnikov najdemo med najbolj precepljeno populacijo, ki bi jih morala cepiva ravno pred tem ščititi.

Čeprav bi jih morala cepiva pred tem ščititi, je največ polno cepljenih covidnih hospitalizacij pri starejših od 65 let, kjer je precepljene 81% celotne populacije. Pri starejših od 65 let je med hospitaliziranimi kar 40% polno cepljenih oseb. Pri mlajših od 65 let, kjer je precepljenost zgolj 46%, je med hospitaliziranimi le 13% polno cepljenih.

 

Naši dedki in babice umirajo na navadnih oddelkih.

V starostni skupini 65-74 let se je zdravilo na intenzivni negi 32% pacientov, v primerjavi s številom pacientov 65-74 let, ki so se zdravili na navadnih oddelkih. V starostni skupini 75-84 let se jih je zdravilo na EIZ le še 18%. Pri starejših od 85 let pa se jih je zdravilo na EIZ le še 3%.

Pregled smrtnih primerov pokaže da je bilo največ smrtnih primerov ravno pri starejših od 75 let (223 oseb). Ker teh pacientov skorajda ni bilo na enotah intenzivne nege in so umirali na navadnih bolnišničnih oddelkih, jih ni zavedenih v uradnih podatkih EIZ.

80% vseh hospitalizacij polno cepljenih oseb (611 oseb) najdemo pri starejših od 65 let. 

   Tabela prikazuje število hospitalizacij covidnih oseb, ki so bile hospitalizirane zaradi resne akutne okužbe dihal. Gre za evidenco zasedenosti bolnišničnih kapacitet, ki služi strokovni skupini in vladi za določanje epidemioloških ukrepov.

Zraven navedenih oseb je bilo v istem časovnem obdobju hospitaliziranih še 514 oseb iz drugih zdravstvenih razlogov in stanj, ki niso zajeti v tej evidenci. Prav tako je bilo odkritih 101 primer covidne okužbe med že hospitaliziranimi osebami ter 174 pridobljenih covidnih okužb pri drugih bolnikih med samo hospitalizacijo. Za navedene covidne osebe ni podatkov o cepilnem statusu. Uradne podatke najdete TUKAJ.

Med hospitaliziranimi covidnimi pacienti je bilo v opazovanem obdobju 781 polno cepljenih. Od tega je bilo 612 starejših od 65 let (78%). V istem časovnem obdobju je zraven bolnišničnih smrtnih primerov umrlo še dodatnih 74 covidnih oseb v domovih za ostarele, vzgojno varstvenih zavodih ali v domačih okoljih. Za navedene covidne osebe ni podatkov o cepilnem statusu.

 

Mediji, stroka in politika so polni obtoževanj na račun necepljenih.

Objave medijev so polne naslovov, kjer se kaže s prstom na necepljene, kot glavne krivce za polne bolnišnice. S komunikacijo se želi prikazati, da je potek bolezni pri necepljenih bistveno hujši, kot pri cepljenih. Zato se poudarja, da je večina pacientov na intenzivni negi necepljenih, kar ni res. Gre zgolj za manipulacijo s podatki.

 

Med hospitaliziranimi je vedno več polno cepljenih oseb.

Na dan 10.11.2021 je bilo v slovenskih bolnišnicah hospitaliziranih 920 covidnih oseb. Od tega so bile 602 osebe s statusom necepljen, cepljen z enim odmerkom ter polno cepljen, kjer od drugega odmerka še ni minilo 14 dni.  318 hospitaliziranih oseb je bilo polno cepljenihNa navadnem oddelku je bilo 39% polno cepljenih hospitaliziranih oseb (273 oseb), na intenzivni negi pa je bilo polno cepljenih 21% (45 oseb). Povprečna starost hospitaliziranega na navadnem oddelku je bila 70,7 let, na intenzivni negi pa  62,3 let.

Kot smo razkrili podatki na enotah intenzivne nege ne odražajo dejanskega razmerja necepljeni / cepljeni, saj je na enote intenzivne nege sprejetih bistveno manj starejših pacientov, čeprav je umrljivost pri njih največja. Velika večina polno cepljenih hospitalizacij je ravno pri njih. Pravo razmerje med najtežjimi cepljenimi in necepljenimi pacienti, ki so potrebni intenzivne nege, je zato podobno razmerju na navadnih oddelkih. To je cca. 40% polno cepljenih oseb.

https://www.neodvisnimediji.si/slovenija/175-razkrivamo-manipulacije-z-uradnimi-podatki-covidnih-hospitalizacij?fbclid=IwAR3Ym1VUsYJLtL7XuhxRO9l_QWTxqHQS3SmqQvg8ofjClgLNEJa6pKLtGKI

*

https://www.technocracy.news/study-double-jabbed-dying-at-6x-higher-rate-than-the-unvaxxed/

*

Uničen obraz po prejemu Pfizer cepiva: https://www.facebook.com/marienka.havelinka/videos/4478051722287706

*

https://uncoverdc.com/2021/11/11/eleven-vaccine-injured-physicians-repeatedly-ignored-by-govt-agencies/

*

GOVERNMENT MEDICARE DATA SHOWS 48,465 DEAD FOLLOWING COVID SHOTS

https://www.bitchute.com/video/4AG2lLSrJTiS/?fbclid=IwAR2tIlfLrlTGW3mfZHSe0JQoH74vJFZoxtqC2VqYlg2wjQrwvNWgWNZBMKg

*

https://renz-law.com/covid-vaccine-coverup/

*

Dr. Elizabet Ids (dr. Elizabeth Eads): "Neke serije Moderna vakcine su toliko smrtonosne da su povučene iz upotrebe u Kaliforniji zbog teških neželjenih efekata odmah nakon prijema doze. Ovo je ubistvo sa predumišljajem!"

https://www.bitchute.com/video/E9DGSZsnM3gL/

*

*

*

Pandemija cepljnih: https://dailyexpose.uk/2021/11/18/91-percent-covid-19-deaths-among-the-fully-vaccinated/

*

Nemška študija: več cepljenih, več smrti: https://stevekirsch.substack.com/p/new-study-from-germany-confirms-higher?r=o7iqo&fbclid=IwAR3V-h8vvKmu33wE_etGd-dgwWn9Y9dgA7CdOA_ETqFitgBiCl9Lx_DBxgc

https://www.skirsch.com/covid/GermanAnalysis.pdf

*

Avtor študije je zaključil, da “mRNA [cepiva] dramatično povečajo vnetje na endoteliju in T celični infiltracijo srčne mišice ter lahko povzročijo povečanje tromboze, kardiomiopatije in drugih žilnih dogodkov

https://www.thecardiologyadvisor.com/home/topics/acs/acute-coronary-syndrome-acs-biomarkers-mrna-covid19-vaccine/?fbclid=IwAR3aZZTMAzntiJHYVcw0TyNfbSaCD_0rTjkKyWcdWDUcg9vU2BU3r3gcYAM

*

https://thecovidblog.com/2021/11/17/reap-what-you-sow-doctors-dropping-like-flies-died-suddenly-unexpectedly/

*

https://alexberenson.substack.com/p/vaccinated-english-adults-under-60

Vaccinated English adults under 60 are dying at twice the rate of unvaccinated people the same age

And have been for six months. This chart may seem unbelievable or impossible, but it's correct, based on weekly data from the British government.

*

https://poleshift.ning.com/profiles/blogs/zetatalk-newsletter-as-of-november-7-2021

*

Ta pregled prikazuje prijavljene neželene učinke, ki jih je prejela nizozemska agencija Lareb in so jih pregledali strokovnjaki do vključno 7. novembra 2021. Posodobitev je na voljo vsaka dva tedna. Obvestila po tretjem cepljenju še niso vključena v pregled.
Poročila se nanašajo na 24,1 milijona danih cepiv: približno 18,4 milijona cepiv Pfizer/BioNTech (Comirnaty), 2,8 milijona od AstraZeneca (Vaxzevria), 2 milijona od Moderne (Spikevax) in 850.000 od Janssena. Te številke temeljijo na bazi podatkov plošči Corona vlade .
*
*
Podatki VAERS, ki jih je danes objavil ameriški Center za nadzor bolezni (CDC), vključujejo skupno 894 145 poročil o neželenih dogodkih iz vseh starostnih skupin po cepivih COVID, vključno z 18 853 smrtnimi primeri in 139 126 resnimi poškodbami med 14. decembrom 2020 in 12. novembrom 2021 v ZDA.
*
Kirurug ortopedije ohromel po enem odmerku Moderna mRNA cepiva. Diagnoza: transverzalni mielitis: https://www.facebook.com/KraljevicMarkoIII/videos/588185809130323
*
Študija: poškodbe kapilar v ledvicah po 1. odmerku Pfizer cepiva: https://journals.sagepub.com/doi/10.1177/20543581211058271
*
Študija pojava multiple skleroze po 1. odmerku Pfizer cepiva: https://www.ncbi.nlm.nih.gov/labs/pmc/articles/PMC8604537/
*
Študija pojava akutne psihoze po 1. odmerku Pfizer cepiva: https://www.ncbi.nlm.nih.gov/labs/pmc/articles/PMC8599934/
*
Študija: A 37-year-old man
-  8-10 hours after the 2nd dose of the #Covidvaccine (Pfizer-BioNTech): fever, dyspnea, wheezing, oppressive chest pain, dry cough, palpitations & arthromyalgia
= Acute eosinophilic pneumonia
*
Študija: A case of acute retinal necrosis associated with reactivation of varicella zoster virus after #COVIDVaccination: https://www.tandfonline.com/doi/full/10.1080/09273948.2021.2001541?needAccess=true
(Good review paper on virus activation in general: https://www.ncbi.nlm.nih.gov/labs/pmc/articles/PMC3142679/)
*
Študija: Myopericarditis with significant left ventricular dysfunction following #COVIDVaccination: https://www.amjcaserep.com/abstract/index/idArt/934066
Case of a 46-year-old man.
" ... healthcare professionals should be aware of the potential adverse effects in patients with recent vaccination."
*
*
813 REPORTED CASES OF MYOCARDITIS/PERICARDITIS AFTER INJECTION IN OCTOBER
Myocarditis/Pericarditis cases continue to explode in number.
May 2021 : 9 cases
June 2021 : 39 cases
July 2021 : 121 cases 
August 2021 : 283 cases 
September 2021 : 519 cases 
October 2021: 813 cases 
November 1st : 45 cases (in a single day)
And they still claim cases are ‘’rare’’.
*
*
https://www.logicno.com/hrana-zdravlje/poznati-kardiohirurg-steven-gundry-upozorava-da-mrna-vakcine-protiv-covid-19-vise-nego-udvostruce-rizik-od-srcanog-udara.html
*
*
*
*
*
*
*
Kardiologinja: tveganje za srčno kap po covid-19 mRNA cepivu se poveča po petih letih iz 11% na 25%: https://www.youtube.com/watch?v=gJ8t0qQ5R4I
*
Krvna analiza poškodb po cepljenju: https://www.bitchute.com/video/NmhFesU2aPue/
*
*
Dr. John Campbell razloži študijo o povečanem tveganju za srčne bolezni po cepljenju za covid-19: https://www.redvoicemedia.com/video/2021/11/mrna-covid-jabs-dramatically-increase-heart-risks-up-almost-250-dr-john-campbell/
*
Rusija ima malo primerov, kljub temu da ima nizko stopnjo cepljenja (38%)
*
Kanadski zdravnik in mikrobiolog Michael Palmer je pojasnil strupene nevarnosti cepiv mRNA COVID in zakaj verjame, da so "tehnološke" injekcije zasnovane tako, da zastrupljajo ljudi.
*
PRIMERJAVA COVID SLIKE AFRIŠKIH DRŽAV S SLOVENIJO.
Računala sem 25.11.2021
SLOVENIJA ima 2,1 milijona ljudi. Polno cepljenih je 54.7%. Umrlo jih je zaradi Covid 5.208 ljudi.
GANA ima 31.07 milijonov prebivalcev, od tega jih je polno 2,7% cepljenih. Umrlo je 1.208 ljudi zaradi Covida.
BURKINA FASO ima 20,9 milijonov ljudi, od tega je polno cepljenih 1,3%. Umrlo je 265 ljudi zaradi Covida.
GABON ima 2,226 milijona ljudi., od tega je polno cepljenih 4,9%. Umrlo jih je 273 zaradi Covida.
MOZAMBIQUE ima 31,26 milijona prebivalcev. Polno cepljenih je 9,5%. Umrlo jih je 1.938 zaradi Covida.
MADAGASKAR ima 27.69 milijona prebivalcev. Polno cepljenih je 1,5%. Umrlo jih je 964 ljudi zaradi Covida.
ANGOLA ima 32.87 milijona ljudi. Polno cepljenih je 6,9%. Umrlo jih je 1.730 zaradi Covida.
SOMALIJA ima 15.89 milijonov ljudi. Polno cepljenih je 3,6% . Umrlo jih je 1.324 ljudi zaradi Covida.
MALAVI ima 19.13 milijonov prebivalcev. Polno cepljenih je 3,1% ljudi. Umrlo jih je 2.307 zaradi Covida.
CAMERON ima 26,55 milijonov prebivalcev. Polno cepljenih je 1% ljudi. Umrlo jih je 1.770 zaradi Covida.
GUINEA ima 13,13 milijona prebivalcev. Polno cepljenih je 1%. Umrlo jih je 387 zaradi Covida.
Covid je s strani WHO potrjen globalen virus. Če bi Covid ukrepi in cepljenje preprečevali okužbe in posledično smrtnost zaradi Covida, bi bila slika ravno obratna. Največ smrti bi beležili v Afriki, kjer imajo najmanj cepljeno populacijo. Martina Hegediš FB 30.11. 2021
*
*
New VAERS Data as of Nov 19th, 2021 (posted Nov 26)
20,824 Deaths and 982,086 Adverse Events
19,249 Pfizer / Moderna and 1,575 J&J Deaths PLUS 913,268 Pfizer / Moderna and 68,818 J&J Adverse Events
*
*
*
Ali kdo upošteva navodila za cepljenje? Odvetnik Mirnes Ajanovič
Analiza uputstva proizvođača covid vakcina o potrebnim uslovima za sprovođenje vakcinacije bez ugrožavanja zdravlja i života građana, kao i informisanost medicinskog osoblja i građana o mjerama opreza prilikom vakcinacije, tema je četvrtog dijela prezentacije službenih informacija dobijenih od Vijeća ministara BiH i Agencije za lijekove i medicinska sredstva BiH, a u vezi prisile na vakcinisanje od strane vlasti uslovljavanjem slobode kretanja i rada. Uputstvo Sputnik vakcine, između ostalog, navodi da su kontraindikacije teže alergijske reakcije u prošlosti kod pacijenta, te kao mjera opreza navedeno je da se vakcina aplicira sa oprezom u slučajevima hroničnih oboljenja jetre, bubrega, endokrinih poremećaja, ozbiljnih oboljenja hematopoetskog sistema, epilepsije i drugih oboljenja CNS-a, akutnog koronarnog sindroma i akutnog cerebrovaskularnog događaja, miokarditisa, endokarditisa i perikarditisa, a da zbog nedostatka podataka, vakcinacija može predstavljati rizik za pacijente sa autoimunim bolestima. Lokacije gdje se vrši vakcinacija moraju imati dostupan anti-šok tretman. Sinopfarm: kontraindikacije, između ostalog: Osobe koje imaju ozbiljnu hroničnu bolest ili historiju hipersenzitivnosti. Uputstva Pfizer i AstraZeneca, između ostalog, navode "Osigurajte da zdravstveni radnik koji je kompetentan za identificiranje i liječenje ovih reakcija i potrebna oprema i lijekovi budu na raspolaganju. Poduzmite mjere opreza kako bi se izbjegle povrede u slučaju da dođe do pojave gubitka svijesti kod osobe koja je primila vakcinu", a slično je i kod drugih proizvođača vakcina. Podsjećamo da su proizvođači vakcina u uputstvima naveli da nisu testirali vakcine u interakciji sa drugim lijekovima, niti sa drugim vakcinama. BOSS javno poziva struku da odgovori građanima, posebno krizne štabove i ministarstva zdravstva na čelu sa najodgovornijim vakserom Goranom Čerkezom - zašto se primoravaju građani na vakcinaciju eksperimentalnom vakcinom uskraćivanjem slobode kretanja i rada, kada proizvođači vakcina upozoravaju u kontraindikacijama (faktičkoj zabrani vakcinisanja) da određene grupacije građana sa hroničnim i drugim oboljenjima ne mogu primati vakcinu i zašto se najavljuju još strožije mjere za eksperimentalno vakcinisanje kada to može rezultirati masovnim ugrožavanjem zdravlja građana pa i smrtnim posljedicama. Takođe, u ad-hoc vakcinalnim punktovima po tržnim centrima, u odnosu na uputstva proizvođača vakcina, ne može se vršiti uvid u zdravstveni karton koji je jedini relevantan radi utvrđivanja kontraindikacija, posebno zbog upozorenja da ranija oboljenja u kombinaciji sa vakcinom mogu izazvati gubitak svijesti i nova teža oboljenja, istakao je Mirnes Ajanović predsjednik BOSS-a.
*
Po cepljenju se tveganje za srčno kap poveča iz 11% na 25% po petih letih, kar je ogromen porast. študije kažejo masivno vnetje v krvnih žilah po prejemu cepljenja. Vse mlajši ljudje imajo srčno kap: https://www.youtube.com/watch?v=gJ8t0qQ5R4I
*
Medicinska sestra Vesne z dialize: grozijo nam, ne cepite se, to ni cepivo: https://www.facebook.com/vedrana.spadoni/videos/713120146739957
*
*
*
*
Športniki padajo po c-19 cepljenju
*
Japonsko Ministrstvo za zdravje opozarja na stranske učinke cepiv za Covid-19
Japonsko ministrstvo za zdravje je kot možne resne neželene učinke cepiv Moderna in Pfizer COVID navedlo vnetje srčne mišice in zunanje ovojnice srca pri mlajših moških.
Po podatkih ministrstva je bilo 14. novembra od vsakega milijona moških, ki so se cepili s cepivom Moderna, o takšnih neželenih učinkih poročano pri 81,79 moških, starih od 10 do 19 let, in 48,76 moških, starih 20 let.
Pri cepivih podjetja Pfizer je bilo takih 15,66 oziroma 13,32.
Ministrstvo je v soboto organiziralo strokovno skupino in predlagalo, da se na tveganje opozori tako, da se na dokumente, priložene cepivom, napiše: možni so "resni neželeni učinki".
Prav tako bo od bolnišnic zahtevalo, da v skladu z zakonom podrobno poročajo o incidentih, v katerih so sodelovali ljudje, pri katerih so se simptomi pojavili v 28 dneh po cepljenju.
Odbor je načrt odobril, ministrstvo pa bo o tem obvestilo občine.
Pričanje vojaške zdravnice o smrti 2000 vojakov po cepljenju: https://www.facebook.com/100073172441744/videos/334219528508749/
*
*
*
Cepljeni športniki umirajo:  https://www.bitchute.com/video/5etu2nTHiuMS/

Worldwide Heart Attack Deaths among Pro-Footballers in 2021 were 300% higher than the 12-year-average

https://dailyexpose.uk/2022/01/15/2021-footballer-deaths-increased-by-300-percent/

*
*
Zasedanje FDA o poškodbah s cepivi: https://www.youtube.com/watch?v=WFph7-6t34M
*

Pfizer’s Clinical Trial data strongly indicates their Covid-19 Vaccine causes the recipient to develop Acquired Immunodeficiency Syndrome

*

https://beckernews.com/harvard-study-explodes-myths-about-vaccines-stopping-the-spread-but-its-even-worse-than-that-43431/

*

Med necepljene ptejejo tudi delno cepljenje- lažna statistika dec 2021

*

https://dailytelegraph.co.nz/news/pfizer-document-concedes-that-there-is-a-large-increase-in-types-of-adverse-event-reaction-to-its-vaccine/

*

https://opusteno22.blogspot.com/2021/08/ovo-se-ne-moze-sakriti-eu-prijavila-19.html?spref=fb&m=1&fbclid=IwAR28udlkJTxK1jesgdVz8LpjBF8NG1wogMC3LMtD7yC0ezGanYgUNq3LWms

EU PRIJAVILA 1.9 MILIONA NUSPOJAVA I 20.595 SMRTNIH SLUČAJEVA IZAZVANIH VAKCINOM

*

FDA skriva smrti po c-19 cepljenju: https://thetruedefender.com/foia-vaccine-is-deadly-fda-caught-hiding-bioweapon-deaths/

*

Najnovejša raziskava iz medicinskega zbornika Nature Medicine na vzorcu 38,615,491 cepljenega prebivalstva v Angliji z naslovom: “Tveganja za miokarditis, perikarditis in srčne aritmije, povezane s cepljenjem proti COVID-19 ali z okužbo s SARS-CoV-2”
Povzetek:
“Čeprav med kliničnimi testi cepiva proti koronavirusni bolezni 2019 (COVID-19) miokarditis in perikarditis nista bila opažena med neželenimi učinki, so se v splošni populaciji pojavila številna poročila o domnevnih primerih po cepljenju. V Angliji smo med 1. decembrom 2020 in 24. avgustom 2021 izvedli samokontrolirano serijo primerov ljudi, starih 16 let ali več, cepljenih proti COVID-19, da bi raziskali sprejem v bolnišnico ali smrt zaradi miokarditisa, perikarditisa in srčnih aritmij v 1–28 dneh po cepljenju s cepivom na osnovi adenovirusa (ChAdOx1, n = 20.615.911) ali na osnovi mRNA (BNT162b2, n = 16.993.389; mRNA-1273, n = 1.006.191) ali po zaznanem pozitivnem testu na SARC-CoV-2.
Ugotovili smo povečano tveganje za miokarditis, povezano s prvim odmerkom cepiv ChAdOx1 in BNT162b2 ter prvim in drugim odmerkom cepiva mRNA-1273 v obdobju od 1–28 dni po cepljenju in po pozitivnem testu na SARS-CoV-2. Ocenili smo dodatna 2 (95 % interval zaupanja (CI) 0,3), 1 (95 % CI 0,2) in 6 (95 % CI 2,8) primerov miokarditisa na 1 milijon ljudi, cepljenih s ChAdOx1, BNT162b2 in mRNA-1273 v 28 dneh po prvem odmerku in dodatnih 10 (95 % CI 7,11) dogodkov miokarditisa na 1 milijon cepljenih v 28 dneh po drugem odmerku mRNA-1273. To primerjamo z dodatnimi 40 (95 % CI 38,41) dogodki miokarditisa na 1 milijon bolnikov v 28 dneh po pozitivnem testu SARS-CoV-2.
Opazili smo tudi povečano tveganje za perikarditis in srčne aritmije po pozitivnem testu SARS-CoV-2.
Analize podskupin glede na starost so pokazale, da je bilo povečano tveganje za miokarditis, povezano z dvema cepivom mRNA, prisotno le pri mlajših od 40 let.”
Referenčen vzorec:
“ Skupno 38.615.491 odraslih je bilo cepljenih z vsaj enim odmerkom ChAdOx1, BNT162b2 ali mRNA-1273. Od tega jih je 32.095.748 prejelo dva odmerka ChAdOx1, BNT162b2 ali mRNA-1273.
Med tistimi, ki so prejeli vsaj en odmerek, je bilo 3.028.867 (7,8 %) posameznikov, ki so imeli pozitiven test na SARS-CoV-2. Od tega je bilo 2.315.669 (6,0 %) posameznikov pozitivnih pred cepljenjem; medtem ko je bilo 713.198 (1,8 %) in 298.315 (0,7 %) pozitivnih po prvem in drugem odmerku cepiva.”
*
Na področju onkologije opažamo, da onkološke ekipe, ki so raka potisnile v remisijo ali ga dobro nadzorovale, ga po cepivu ne morejo več nadzorovati."-Dr. Byram Bridle

https://twitter.com/DavidLWindt/status/1459296656780931072

Problemi s covid-19 cepivi v Kanadi: dr. Byram Bridle: o poškodbah po cepljenju zdravniki ne poročajo: https://www.bitchute.com/video/7XXmStI8VINb/?list=notifications&randomize=false&s=09

*

NIJZ objavil sveže podatke o neželenih učinkih - več kot 26.000 prijavljenih dogodkov.

https://www.neodvisnimediji.si/slovenija/181-nijz-objavil-sveze-podatke-o-nezelenih-ucinkih-vec-kot-26-000-prijavljenih-dogodkov

*

https://maribor24.si/slovenija/v-sloveniji-doslej-prijavljenih-39-smrti-po-cepljenju-proti-kovidu?fbclid=IwAR3Dw1w1B86yUj2QNKPAKleE2-Vedd4k4MADojBCArPnOEZ3CKDUTQpAQkc

https://www.nijz.si/sites/www.nijz.si/files/uploaded/porocilo_nu_covid19_2021_49-50.pdf

*

Študija: miokarditis po cepljenju: https://www.nature.com/articles/s41591-021-01630-0.pdf

*

As if we didn’t before, here is more definitive proof the Spike travels to all organs. In vaccines, such as mRNA vaccines, the translated Spike Protein is released into interstitial fluid/blood, distributed to many organs and triggers an immune response. Didn’t they say it remained at the injection site? 

Spike protein multiorgan tropism suppressed by antibodies targeting SARS-CoV-2

https://www.nature.com/articles/s42003-021-02856-x

*

Novi podatki VAERS od 17. decembra 2021 (objavljeno decembra 24): 22.353 smrtnih primerov in 1.056.610 neželenih dogodkov.Dr. Sherri Tenpenny

https://openvaers.com/covid-data?fbclid=IwAR1m1Nls3d9kU9zOdF9fch2nFdnG-Bk6ta0L97gdAgwbfOpEZyZS3R13ekw

*

Vir: https://www.ncbi.nlm.nih.gov/labs/pmc/articles/PMC8656165/

Hitro napredovanje angioimmunoblastnega limfoma T-celic po dodatnem odmerku cepiva BNT162b2 mRNA: PFIZER CEPIVO LAHKO POVZROČI HITRO NAPREDOVANJE RAKA LIMFNEGA SISTEMA

Ta študija PRIMERA (objavljena kot predtisk na platformi SSRN) nakazuje, da bi cepljenje s Pfizer/BionTech cepivom BNT162b2 mRNA lahko povzročilo hitro napredovanje AITL.
Angioimmunoblastni limfom celic T (AITL) je redka oblika ne-Hodgkinovega limfoma, ki je skupina sorodnih malignomov (rakov), ki prizadenejo limfni sistem (limfomi).
Potrebne so namenske študije, da bi ugotovili, ali je ta primer mogoče ekstrapolirati na populacije bolnikov z AITL ali drugimi perifernimi limfomi celic T, ki vključujejo celice TFH.

*

Ali ono što je novo je otkriće da stanice limfnih čvorova također napadaju agensi temeljeni na genima i označavaju IH za autodestrukciju.  Kada uništite taj dio imunološkog sustava, koji mi slobodno nazivamo "imuni nadzor", sve vrste gadnih, latentnih infekcija, virusima i također bakterijama, eksplodiraju, nekontrolirano.  Stotine milijuna ljudi će umrijeti od neobuzdane tuberkuloze, virusa Epstein Barra, toksoplazmoze itd itd.  I povrh toga, nastaje svakodnevna slučajna proizvodnja stanica raka, koje se obično brzo brišu imunološkim nadzorom, prije nego što se mogu podijeliti.

https://www.bitchute.com/video/4ndhc80LcxxS/?fbclid=IwAR0E0sUuzQ1o0VS9BtUxdfSR7-WfUQwOUxlxs4RMO-KxgHl0ZKtbNp1MYO8

*

https://vinayprasadmdmph.substack.com/p/uk-now-reports-myocarditis-stratified

UK Now Reports Myocarditis stratified by Age & Sex After Vaccine Or Sars-cov-2

*

The SARS-CoV-2 spike protein has the ability to fuse cells. This aspect is probably also important to explain the biological reactions to #CovidVaccines.

https://www.oncotarget.com/article/28088/text/

*

*

https://nultatacka.rs/sve-je-veci-broj-medicinskih-sestara-koje-javno-izvestavaju-o-sve-vecem-broju-srcanih-udara-krvnih-ugusaka-kod-potpuno-vakcinisanih/

*

https://www.rki.de/DE/Content/InfAZ/N/Neuartiges_Coronavirus/Situationsberichte/Wochenbericht/Wochenbericht_2021-12-30.pdf?__blob=publicationFile&fbclid=IwAR1xhj4AsPQHoBS_yYa-Kp2_McgtWcdtVnRgNjER6NVpWOHFXdzMrNJOUxU

Zdi se, da nihče v kongresu (ali osrednjih medijih) ne moti dejstva, da cepiva ubijejo več ljudi kot rešijo. V 3. fazi Pfizer preizkušanja cepiva se je rešilo 1 življenje pred boleznijo COVID na vsakih 22.000 cepljenih ljudi. Z cepljenjem 220 milijonov ljudi je 10.000 življenj rešenih, vendar je umrlo 150.000 ali več ljudi. Tako ubijemo 15 ljudi, da rešimo 1 osebo

https://stevekirsch.substack.com/p/yet-another-independent-study-confirms?fbclid=IwAR0oG2RxbktnoC9KkpBe4dt-Fh0QQQbeyB6ayd5HY_3cPHFAxFL2Ltw0lc4

*

Official German Government data suggests the Fully Vaccinated will develop Acquired Immunodeficiency Syndrome by the end of January 2022

https://dailyexpose.uk/2022/01/02/german-gov-data-suggests-fully-vaccinated-developing-ade/

*

Focus on Science

Aseptic meningitis after BNT-162b2 COVID-19 vaccination. Brain Behav Immun Health (https://www.sciencedirect.com/science/article/pii/S266635462100209X). 2022 Feb;19:100406. doi: 10.1016/j.bbih.2021.100406. Epub 2021 Dec 13. PMID: 34927105; PMCID: PMC8667462.

“The mRNA vaccines currently in use are known to be reactogenic with a range of inflammatory adverse events which have not been completely explained, such as myocarditis (https://www.sciencedirect.com/topics/neuroscience/myocarditis) in young men. Aseptic meningitis (https://www.sciencedirect.com/topics/neuroscience/aseptic-meningitis) might be another complication that clinicians need to be alerted to, although larger surveillance studies are needed…

Highlights: - Concern has emerged due to sporadic reports of vaccine related immune-mediated adverse effects, including myocarditis in young men. 

- We report a case series of 2patients who developed aseptic meningitis after BNT-162b2 (Pfizer-BioNTech) COVID-19 vaccination.

- Aseptic meningitis might be another manifestation that clinicians need to be alerted to.

*

*

Nevrološke bolezni po cepljenju proti Covid-19:

https://publishwall.si/narava.zdravi/post/587901/raziskava-dr-classen-in-dr-seneff-pfizer-mrna-cepivo-lahko-povzroci-nevroloske-bolezni-kot-so-alzheimer-bolezen-norih-krav-ali-als-paraliza

*

https://dokumentarac.hr/covid-19/popis-385-iznenadnih-srcanih-zastoja-i-drugih-ozbiljnih-zdravstvenih-problema-ukljucujuci-224-iznenadnih-smrti-sportasa-u-2021-godini/

*

Australska vlada je priznala da je COVID-19 vak34ine dovela do desetina hiljada neželjenih reakcija i nudi novčanu kompenzaciju nekim žrtvama, navodi se u izvještajima.
7News Australia je u petak izvijestio da je čak 79.000 ljudi pati od teških nuspojava od COVID vak34ine, a vlada je spremna izdvojiti preko 600.000 dolara kao kompenzaciju za neke žrtve.

“Sada savezna vlada nudi kompenzaciju za sve koji su se ozbiljno razboljeli nakon vakcinacije protiv COVID-a”, rekao je reporter 7Newsa.
*

10.000 Avstralcev je poškodovanih zaradi Covid-19 cepiv: https://www.smh.com.au/politics/federal/more-than-10-000-australians-have-filed-coronavirus-vaccine-injury-claims-20211115-p598yy.html

POŠKODBE IN SMRTI ZARADI COVID-19 GENSKE TERAPIJE Podatki VAERS, ki jih je danes objavil ameriški Center za nadzor bolezni (CDC), vključujejo skupno 894 145 poročil o neželenih dogodkih iz vseh starostnih skupin po cepivih COVID, vključno z 18 853 smrtnimi primeri in 139 126 resnimi poškodbami med 14. decembrom 2020 in 12. novembrom 2021 v ZDA.

Diana: Moja babi živi v domu za ostarele v Mariboru. 9.11. je prejela tretjo dozo cepiva. Od tistega dne se je njeno počutje drastično poslabšalo, skoraj cele dneve je preležala, shujšala je za 10kg (v 13 dneh). Delali so preiskave, njena kartoteka je vredu. Zdravnik trdi, da je zdrava. Zadnje štiri dni je imela neke napade tresenja... Pravijo, da naj bi imela psihične napade? Danes so jo odpeljali na psihiatrijo v Mariboru. Kaj bo sledilo ne ve nihče. In kdo bo odgovarjal? Nihče. In najbolj žalostno od vsega, da to ni osamljeni primer