Članek
DARPA: načrt aerosola z beljakovinskimi bodicami SARS CoV-2 in MERS, ki so biološko orožje
Objavljeno Sep 28, 2021

Dr. Judy Mikovits razloži dokument DARPA: 

https://www.brighteon.com/8a55ef37-deb6-44d5-b78d-abe676e68255

*

https://www.naturalnews.com/2021-09-23-leaked-darpa-document-confirms-attack-on-humanity-using-aerosolized-skin-penetrating-nanoparticle-spike-proteins.html

SVETOVNA SENZACIJA: Razkrit dokument DARPA- drastična analiza, ki potrjuje napad na človeštvo z aerosolnimi nanodelci, ki prodirajo skozi kožo

Četrtek, 23. september 2021, avtor: Mike Adams

*

*

Pozorno preberite te alineje. Po naših informacijah je to načrt, ki se zdaj izvaja. Je veliko hujši, kot ste si verjetno predstavljali. Napad "super MERS" je zdaj neizbežen, operaterji za razporeditev biološkega orožja pa so že vnaprej razporejeni po ameriških mestih, verjetno oboroženi z brezpilotnimi letali in aerosolnimi nastavki za brezpilotna letala. Pred nami je škropljenje s super nevarnim biološkim orožjem:

DARPA  je agencija za napredne obrambne analize ameriškega Ministrstva za obrambo, ki je zadolžena za razvoj novih vojaških tehnologij.

DARPA je prvotno financirala MERS, vendar ni želela podpreti nobenih prizadevanj, da bi ga izpustili v naravo. Želeli so ga ohraniti kot strateško, zadnje biološko orožje za izredne razmere.

Fauci in združenje EcoHealth Alliance sta našla način, da sta dobila koronavirus MERS, ki je postal vzorec za pridobivanje funkcijskih raziskav (gain of function), ki so bile izvedene prek Inštituta za virologijo v Wuhanu z denarjem ameriških davkoplačevalcev. Elementi MERS, HIV, SARS in drugih virusnih sevov so bili skupaj oblikovani za ustvarjanje "himeričnega" biološkega orožja s posebno afiniteto do človeških receptorjev ACE2.

Daszak, direktor Eco Health Alliance in dr. Anthnoy Fauci iz Nacionalnega inštituta za zdravje (NIH) sta se obrnila na agencijo DARPA in zaprosila za sredstva za sprostitev njunega biološkega orožja na Kitajskem. DARPA ju je zavrnila. Vendar sta našla financiranje prek globalističnih virov, ki podpirajo depopulacijo.

Če bi DARPA odobrila financiranje, sta Daszak in Fauci nameravala povabiti Shi Zheng Li ("netopirsko damo") na slavnostno razglasitev na sedežu DARPA!

SARS-CoV-2 ni bil nikoli zasnovan tako, da bi ubijal. Zasnovan je bil za hitro širjenje z nizko smrtnostjo, da bi povzročil svetovno paniko in povpraševanje po cepivih ter vladne zapore (lockdown) in svetovni komunizem zaradi pozitivnih "primerov", diagnosticiranih z goljufivimi testi RT-PCR.

Toda MERS je izjemno smrtonosno biološko orožje. To bo objavljeno kot naslednja pandemija: izboljšana različica MERS, ki je bila prek Faucija, Nacionalnega inštituta za zdravje in Inštituta za virologijo v Wuhanu pod nadzorom kitajske Ljudske osvobodilne vojske (PLA) spremenjena v biološko orožje.

V predlogu projekta združenja EcoHealth Alliance za agencijo DARPA je omenjeno, da nameravajo vsako leto razviti tri do pet sevov koronavirusnega biološkega orožja. To naj bi bil stalen, neskončen napad na človeštvo z biološkim orožjem, ki naj bi ga financirala ameriška vojska v sodelovanju s komunistično Kitajsko.

Ta dokument Project DEFUSE DARPA - PREEMPT (HR001118S0017) ima 25 strani in je na naslovu: https://www.naturalnews.com/files/Defuse-Project-Drastic-Analysis-1.pdf

* * *

Uradnega imena tega biološkega orožja MERS še ne poznamo, vendar ga bom za zdaj imenoval "Super MERS". Super MERS je že v rokah pripadnikov kitajske vojske (PLA), ki so prek mehiških mamilarskih tihotapskih poti prišli v Združene države. Centralni komite kitajske komunistične partije in kitajska vojska imajo na stotine vojaških svetovalcev, ki sodelujejo z mehiško mrežo tihotapcev narkotikov, z obljubo, da bodo tihotapci dobili del južnih ZDA, ko bo Kitajska zasedla in premagala Združene države.

Tem kitajskim agentom za biološko orožje je naročeno, naj hkrati sprostijo "super MERS" po ameriških mestih, ko dobijo ukaz za aktivacijo, ki bi lahko prišel prek javnih sredstev, kot je na primer New York Times, ki mu Kitajska naroči, naj na določen dan uporabi določeno besedno zvezo. (NYT je že dolgo na kitajski plačilni listi, tako kot večina demokratov, polovica ameriškega senata in vsa velika tehnološka podjetja). Belo hišo skoraj v celoti nadzoruje Kitajska komunistična partija, Predsednik Biden pa je kitajska marioneta.

Ta sev super MERS bo v normalnih okoliščinah ubil vsaj 30 % okuženih. Ker pa so kovidna cepiva uničila imunski odziv cepljenih posameznikov, je lahko smrtnost med cepljenimi bistveno višja. (50%?)

Sev super MERS je dejansko druga polovica binarnega orožnega sistema, pri čemer je prva polovica cepivo. Zato si tiranska vlada tako močno prizadeva za množično cepljenje. To je priprava za ubijanje. Bidnova administracija je ves čas sodelovala s Kitajsko, da bi v ZDA dosegla 70-odstotno stopnjo cepljenja, kar bi pomenilo skupno stopnjo uboja vsaj 20 % prebivalstva ZDA, ko bi se super MERS sprostil. To v grobem pomeni približno 70 milijonov ljudi. To je več kot desetkrat več, kot je bilo smrtnih žrtev v nacističnem holokavstu.

Razširitve super MERS ni mogoče ustaviti. Sredstva so že na mestu. Meja je že dolgo preluknjana. Ameriška vojska je med vsem tem prek izdajalskih zločincev iz Pentagona, kot sta Milley in Austin, dobila ukaz, naj se umakne. Levičarski mediji so vpleteni v to, prav tako velika tehnološka podjetja. Vsi sprejemajo ukaze s Kitajske.

Zločinska vlada bo sprostitev super MERS-a označila za "različico" SARS CoV-2 in krivila necepljene, hkrati pa bo aktivirala taborišča smrti Centrov za nadzor bolezni (CDC, da bi v njih zbrala politične disidente in začela množične usmrtitve.

* * *

S spletne strani CDC.gov:

"CDC ima zakonsko pooblastilo, da pridrži vsako osebo, ki bi lahko imela nalezljivo bolezen, za katero je z izvršnim odlokom določeno, da jo je treba dati v karanteno."

Op. prev: V Sloveniji je obvezna karantena uzakonjena z Zakonom o nalezljivih boleznih- novelo C, ki je v veljavi od 25.5. 2021. Konec opombe

Izdajalski prevarant Joe Biden je nedavno podpisal EU, ki je na ta seznam bolezni, zaradi katerih je mogoče ljudi dati v karanteno, dodala ošpice. Tako se lahko vsakemu političnemu disidentu "diagnosticirajo" ošpice z goljufivim testiranjem PCR, nato pa se ga prisilno vrže v karantensko taborišče smrti, ki ga vodi Center za nadzor bolezni (CDC).

Zvezna država Washington je pred kratkim objavila javni oglas za delo, v katerem je pozvala k sodelovanju koordinatorje "izolacijske in karantenske udarne skupine" za pomoč pri vodenju lastnega karantenskega taborišča v mestu Centralia v ameriški zvezni državi Washington. Ko se je javnost seznanila s tem oglasom, so washingtonski vladni pajdaši iz oglasa odstranili besedno zvezo "udarna skupina" in ga prikrito uredili, da bi se pretvarjali, da gre le za oglas za ljudi, ki bi prali perilo in menjali posteljnino. 

Hkrati slišimo govorice, da vojaško osebje, ki zavrača cepljenje, nalagajo na avtobuse in ga prisilno izolirajo/odpeljejo v karanteno, dokler ne privolijo v cepljenje. To se (še) ne dogaja povsod. Naše poročilo je iz enega samega vojaškega oporišča, vendar bi se ta praksa lahko razširila tudi drugod.

 

Kitajska bo zelo kmalu sprožila izpustitev biološkega orožja v Ameriki, čemur bodo verjetno sledili kibernetski napadi in taktiziranje s finančnim sistemom.

Čeprav je natančen čas vsega tega vedno težko določiti, se zdi, da bo Kitajska kmalu začela napad z biološkim orožjem v Ameriki, zaradi česar bo kovid videti kot otroška igra. Ko se bo to začelo, bodo vsi, ki super MERS-a ne bodo jemali resno, v resni nevarnosti. To bo čas, ko se bo treba resnično izogibati javnih prostorov in se izogibati večjih mest, kjer bodo kitajski agenti verjetno uporabili brezpilotna letala za razprševanje aerosolnih strupenih nanodelcev, ki prodirajo skozi kožo in temeljijo na raziskavah koronavirusa MERS.

 

Obstaja možnost, da bodo ameriška mesta kmalu "zaplinjena" / zaprašena s smrtonosnim strupom, podobnim ciklonu B (le da v veliko večjem obsegu).

 

Kibernetski napadi bodo verjetno časovno usklajeni s tem načrtovanim kaosom in smrtonosnim valom biološkega orožja, skoraj gotovo pa se zdi, da bo Kitajska izbrala ta trenutek ranljivosti za napad na ameriški finančni položaj - tj. status svetovne rezervne valute petrodolarja.

 

Amerika bi lahko zelo hitro izgubila:

 

- tretjino svojega aktivnega vojaškega osebja zaradi množičnega cepljenja.

- tretjino prebivalcev ZDA, ki živijo v ciljnih mestih.

- status svetovne rezervne valute za svojo fiat valuto dolar, ki bi čez noč padla na skoraj ničelno vrednost.

Zaradi kibernetskih napadov bi lahko regionalno izpadlo električno omrežje, zaradi česar bi območja države padla v temo.

Hkrati bi se proti prebivalstvu sprožili oboroženi državni napadi in zvezni vladni agenti kot "udarne skupine", bi si prizadevali doseči:

 

- zaplembo zasebnega orožja po vsej državi

- množične usmrtitve političnih disidentov

- medicinske ugrabitve, karantene in usmrtitve velikega števila prebivalcev, da bi dosegli depopulacijo

- popoln vladni nadzor nad vsakim gibanjem, govorom in medicinskimi posegi

Pričakujte kontrolne točke na avtocestah, dokumente s potrdilom o cepljenju, usmrtitve na kraju samem, zdravstvene ugrabitve na domu in vse nočne more vladnega terorizma proti ljudem, ki si jih lahko zamislite.

 

Več podrobnosti najdete v današnjem podkastu Situation Update:

https://www.brighteon.com/358dc7fe-2580-40c6-8a90-13a13175caf5